Ιδέες και προτάσεις για την Τσικνοπέμπτη

Friday_k

Δραστήριο μέλος

Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 447 μηνύματα.
Για πείτε, πώς τη γιορτάζουν την Τσικνοπέμπτη; Εσείς ψήνετε;
Έχω χρόνια να κάνω Τσικνοπέμπτη στο πατρικό μου.
Όταν ήμουν παιδί, ελάχιστες οικογένειες έκαναν γλέντια. Οι δικοί μου ήταν εργαζόμενοι, εμείς μαθητές, για γλέντια ήμασταν; Αλλά είχαμε συμμαθητές, που έρχονταν αδιάβαστοι λόγω τσικνοπέμπτης και θυμάμαι, πως μου άρεσε αυτό. Έλεγα, μια φορά το χρόνο, πας μεσοβδόμαδα για γλέντι και έχεις το δικαίωμα, να πας αδιάβαστος, τι καλά!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

εγώ πάντως κάνω χοιρινό ψαρονέφρι στο μαντέμι, με ελαιόλαδο, σκόρδο, βαλσάμικο, μέλι και αλατοπίπερο με πουρέ και σαλάτα.
Μια χαρά και του χρόνου:drunk:
εγω θα βγω με παρεα σε ταβερνουλα και θα ντυθουμε :D
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Εγώ τρώω σουβλάκια ενώ βλέπω το live του teosty στο YT.

Καλή όρεξη σε όλους/ες!!
και εγω τεο βλεπω....αλλα ειμαι στην δουλεια :lol:

Friday_k

Δραστήριο μέλος

Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 447 μηνύματα.

Skeptic95

Νεοφερμένο μέλος

Ο Skeptic95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα.

Friday_k

Δραστήριο μέλος

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.
Καλή όρεξη σε όλους! :P

Skeptic95

Νεοφερμένο μέλος

Ο Skeptic95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα.
Εγώ αν ντυνόμουν κάτι θα ήταν το φάντασμα από Ghostbusters εκείνο το αφρατούλικο 👻

Χρήστες Βρείτε παρόμοια