Ιταλίδα μποξέρ αποχώρησε από τον αγώνα με την intersex Imane Khelif

giannis4ever

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο giannis4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 918 μηνύματα.
Θεωρώ πως το θέμα είναι πρωτίστως πως ορίζεται ο άνδρας και η γυναίκα. Αν ορίζεται από τα χρωμοσώματα, τότε η συγκεκριμένη αθλήτρια (την αναφέρω ως γυναίκα, λόγω άλλων χαρακτηριστικών και χωρίς να γνωρίζω τα αποτελέσματα κάποιου τεστ χρωμοσωμάτων που της έχει γίνει, αν έχει γίνει κάτι τέτοιο), αν έχει άλλα χρωμοσώματα εκτός των ΧΧ και μόνο, τότε δεν θα έπρεπε να διαγωνιστεί στην κατηγορία των γυναικών. Το ίδιο ισχύει και για το αν έχει άλλα χρωμοσώματα από ΧΥ και ήθελε να διαγωνιστεί στην κατηγορία των ανδρών. Τα άτομα με ίδια χρωμοσώματα θα έπρεπε να διαγωνίζονται με άτομα των ίδιων χρωμοσωμάτων.

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

ark178

Διάσημο μέλος

Ο ark178 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.131 μηνύματα.
Δε μιλαω εγω για την μαλακία του αντρικού φύλου. Οτι οι αντρες ειναι μαλακες είναι, εγω μιλαω καθαρα για τον διαχωρισμό των αθληματων μεταξυ των αντρων, γυναικων, τρανς αντρων και τρανς γυναικών

Σπανε στο ξυλο αντρες τις γυναίκες, ναι. Φαντασου να τους δινουμε και μετάλλια ομως :P
Μα δεν είναι άντρας. Τα χρωμοσώματα της δεν τα γνωρίζουμε (δεν έχουν δημοσιευθεί). Αυτό που ξέρουμε είναι ότι κρίθηκε ακατάλληλη για να συμμετέχει σε έναν αγώνα επειδή είχε υψηλή τεστο. Μπορεί να είναι ιντερσεξ αλλά ούτε αυτό το ξέρουμε.

Τώρα, μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε εκτός αν δημοσιευθεί η χρωμοσωμική ανάλυση. Οκ, τα δευτερεύοντα σεξουαλικά χαρακτηριστικά είναι πιο male αλλά αυτό δεν λέει πολλά γιατί ξέρουμε ότι cis γυναίκες με γυμναστική μπορούν να έχουν αναπτύξουν τη μυική μάζα τους.
Όπως και κάθε άλλος της συνωμοταξίας σου, σκέφτεσαι και εκφράζεσαι πάντα βρώμικα. Εσείς μας τα κάνετε τσουρέκια και μας τα τρίβετε στην μούρη (βλέπε τρισλάθλια τελετή έναρξης.)
Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα και ταμπου με το ανθρώπινο σώμα ούτε το θεωρώ βρώμικο. Να θυμίζω ότι οι αρχαίοι Έλληνες διαγωνίζονταν εντελώς γυμνοί.

Καυστικό είναι το σχόλιο γιατί θα περίμενε κάποιος από τους πουριτανούς φίλους να μην ασχολούνται με τα απόκρυφα άλλων ατόμων 👀

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
Μα δεν είναι άντρας. Τα χρωμοσώματα της δεν τα γνωρίζουμε (δεν έχουν δημοσιευθεί). Αυτό που ξέρουμε είναι ότι κρίθηκε ακατάλληλη για να συμμετέχει σε έναν αγώνα επειδή είχε υψηλή τεστο. Μπορεί να είναι ιντερσεξ αλλά ούτε αυτό το ξέρουμε.

Τώρα, μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε εκτός αν δημοσιευθεί η χρωμοσωμική ανάλυση. Οκ, τα δευτερεύοντα σεξουαλικά χαρακτηριστικά είναι πιο male αλλά αυτό δεν λέει πολλά γιατί ξέρουμε ότι cis γυναίκες με γυμναστική μπορούν να έχουν αναπτύξουν τη μυική μάζα τους.
Αδερφέ για την ιμανε κηελιφ μαζί σου είμαι βιολογική γυναίκα είναι άπλα δε γουστάρω τη νοοτροπία οι τρανς γυναίκες να μπορούν να διαγωνιστουνε με βιολογικές γυναίκες

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.
κουρασε η παπαρολογια εδω μεσα. Μεχρι να βγουν(αν βγουν) τα επισημα στοιχεια για την/τον μποξερ , μονο εικασιες μπορουμε να λεμε. Το οτι εχει αντρικα χαρακτηριστικα ειναι αδιαμφισβητητο.Ολα τα αλλα ειναι λογια του αερα.

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.059 μηνύματα.
FB_IMG_1722862386281.jpg

Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα και ταμπου με το ανθρώπινο σώμα ούτε το θεωρώ βρώμικο. Να θυμίζω ότι οι αρχαίοι Έλληνες διαγωνίζονταν εντελώς γυμνοί.

Καυστικό είναι το σχόλιο γιατί θα περίμενε κάποιος από τους πουριτανούς φίλους να μην ασχολούνται με τα απόκρυφα άλλων ατόμων 👀
Oχι ούτε για την υψηλή τεστο ξέρουμε. Τα τεστ της αναξιόπιστης IBA λογικά ήταν χρωμοσωμικα τεστ. Σίγουρα όχι ορμονικα τεστοστερόνης.

Buggs

Διάσημο μέλος

Ο Buggs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.366 μηνύματα.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
το οτι εσυ εισαι μαλάκας όμως δεν κάνει κι όλους μας μαλάκες
Αυτο ακριβως θα ελεγε ενας....
Κοιταξε, το αντρικο φύλο οπως και να το δείς εχει τα θετικα του εχει και τα αρνητικά του
και τα αποτροπαια εγκληματα που ανεκαθεν γινοντουσαν απο τους αντρες εκμεταλλευομενοι τη προικα της φυσικής δύναμης εις βαρος αλλων αδυναμων (παιδιων, γυναικων, ακομα και αλλων αντρων) απο την αρχη της ιστοριας μεχρι τωρα σε αυτο το συμπερασμα φτανουμε. Η ελλειψη συναισθηματικοτητας, ενσυναισθησης και αυτογνωσιας οδηγει σε αυτον τον ευστοχο χαρακτηρισμο

Ε, ολοι δεν ειναι, σιγουρα υπαρχουν οι εξαιρεσεις, αλλα ιντα να καμνωμε

Panzerkampfwagen

Διάσημο μέλος

Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.207 μηνύματα.

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.059 μηνύματα.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.106 μηνύματα.
Για το που πρεπει να συμμετεχουν οι ιντερσεξ...ειναι ενα δυσκολο ερωτημα..,θεωρω εκει που δειχνουν τα χρωμοσωματα και σε αυτην εδιεξαν...γεγονος παντως ειναι,...οτι η κοπελα..διοτι οντως κοπελα γεννηθηκε... ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΝΣ...εξεφτελιστηκε και ηταν αδικο αυτο.
Αν την δειτε σε παιδικες φωτο ειναι κανονικοτατο κοριτσι.

1722878282364.png

Ενα πολυ ωραιο κειμενο.

Χρυσηίδα Δημουλίδου Chrysiida Dimoulidou writer

1 ημ. ·

OΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΓΕΡΙΝΗ ΠΥΓΜΑΧΟ ΙΜΑΝΙ!.
Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλους, με αγάπη και φρόνηση.
Θα ήθελα να σας ενημερώσω τι τελικά συμβαίνει με την Αλγερινή αθλήτρια Πυγμαχίας και ποια είναι.
Η #Ιμανί #Κελίφ, η Αλγερινή εκπρόσωπος πυγμαχίας με την αρρενωπή εμφάνιση, κατηγορήθηκε ότι γεννήθηκε αγόρι και πως στην πορεία επέλεξε να γίνει ή να δηλωθεί γυναίκα. Άλλωστε η αρρενωπή εμφάνισή της και τα 46 δευτερόλεπτα που χρειάστηκαν για να βγάλουν νοκ άουτ την Ιταλίδα αντίπαλό της ήταν αρκετά για να ενισχυθούν οι υποψίες όλων. Τα διεθνή social media την "σταύρωσαν" με όσα καρφιά χωρούσε οι τσέπη τους. Κάποιοι, περισσότερο ελαστικοί, την κατηγόρησαν μόνο για ανεντιμότητα να διαγωνίζεται με γυναίκες.
Μέχρι που κυκλοφόρησαν παιδικές της φωτογραφίες που απεικόνιζαν ένα πολύ όμορφο κοριτσάκι δίπλα στην οικογένειά της. Κι εκεί άρχισα να ψάχνω το θέμα ήθελα να μάθω περισσότερα για το άτομό της. Τι ήταν τελικά; Άνδρας που έγινε γυναίκα ή μια διαφορετική γυναίκα; Οι πληροφορίες για εκείνη ήταν ελάχιστες σχεδόν ανύπαρκτες. Η Ιμανί κλειστή και απομονωμένη ως χαρακτήρας δε μιλούσε ποτέ για προσωπικά της δεδομένα. Για όλους ήταν μια λιγομίλητη και πολύ σοβαρή αθλήτρια, δεν έκανε παρέα με κανένα πέρα απο τον προπονητή της. Όμως τελικά στόματα άνοιξαν και γιατροί γενετησιολόγοι κατάλαβαν και εξήγησαν.
Και η αλήθεια έχει ως εξής.
Η Ιμανί γεννήθηκε ως κορίτσι, στις 2 Μαΐου 1999, στο Τιαρέτ, της βορειοδυτικής Αλγερίας. Κανείς δεν γνώριζε όμως πως στο dna της είχε #ΧΥ χρωμοσώματα που εμπερικλείουν την ανδρική ορμόνη, τεστοστερόνη, και είναι αυτή που δίνει την μυϊκή δύναμη στους άνδρες και την ανάπτυξη του πέους. Η Ιμανί δεν είχε πέος, είχε αιδοίο με υπεραναπτυγμένη κλειτορίδα και πλήρη απουσία αναπαραγωγικού συστήματος, δηλαδή μήτρας και ωοθηκών κάτι που δε θα της επέτρεπε να έχει περίοδο μπαίνοντας στην εφηβεία και φυσικά να συλλάβει και να γεννήσει ένα παιδί. Κι αν ο γυναικολόγος υποψιάστηκε κάτι και συμβούλεψε τους γονείς της για περαιτέρω εξετάσεις, εκείνοι δεν το αποδέχτηκαν και σιώπησαν.
Ως κοριτσάκι δεν ξεχώριζε απο τα άλλα κοριτσάκια του σχολείου της για διαφορετική συμπεριφορά, κι αν υπήρχε μεγαλώνοντας, στην πατρίδα της που είναι μουσουλμάνοι όλα αυτά θεωρούνται ταμπού και δεν τολμούν να μιλήσουν για διαφορετικότητα αλλιώς κινδυνεύου να διαπομπευθούν , θεωρείται κατάρα και το κρύβουν ακόμη κι όταν βλέπουν πως κάτι δεν είναι φυσιολογικό, π.χ. η έλλειψη περιόδου, δεν το συζητούν.
Με το που μπήκε στην εφηβεία άρχισαν τα χαρακτηριστικά του προσώπου της να σκληραίνουν, να αποκτά μύες, όγκο, υπερβολικό για κορίτσι ύψος και να έχει ανεπτυγμένη μυϊκή δύναμη η οποία την οδήγησε πρώτα στο ποδόσφαιρο με τα αγόρια και μετά στην πυγμαχία όπου συμμετείχαν μόνο άνδρες. Αυτό όπως ήταν αναμενόμενο εξόργισε τους γονείς της που ως μουσουλμάνοι θεωρούσαν πως τους προσβάλει η κόρη τους, μια γυναίκα, να ασχολείται με ανδρικά σπορ. Η Ιμανί κατάλαβε πως ήταν διαφορετική αλλά δεν γνώριζε που να αποταθεί ή να πάρει βοήθεια.
Κάποιοι την χαρακτήρισαν ερμαφρόδιτη, δεν είναι, πλέον ο χαρακτηρισμός αυτός έχει διαγραφεί απο την ιατρική κοινότητα, είναι ένα #intersex άτομο, #μεσοφυλικό στα ελληνικά. Τα μεσοφυλικά άτομα δεν υπάγονται στους gay. Όσοι εκ των υστέρων έμαθαν την αλήθεια ένοιωσαν συμπόνια διότι πρέπει να πέρασε πολλά κλεισμένη στον εαυτό της για πολλά χρόνια. Οι intersex νοιώθουν μεγάλη ντροπή, κόμπλεξ και ανασφάλεια. Δεν μιλούν ποτέ για τον εαυτό τους, δεν κάνουν εύκολα φίλους, ερωτικές σχέσεις, δεν γδύνονται μπροστά σε άλλους, νοιώθουν συνεχώς ενοχές και όλα αυτά τους οδηγούν στην απομόνωση και πολλάκις στην κατάθλιψη ή γίνονται επιθετικοί με τους άλλους. Κάποιοι δε, επιλέγουν την απομόνωση σε μοναστήρια.
Η Ιμανί και η κάθε Ιμανί θα πρέπει να πάψουν να νοιώθουν έτσι και να δηλώνουν την διαφορετικότητά τους. Όταν η Γνώση γίνεται φίλη μας τότε μας βοηθά να βλέπουμε τα πράγματα διαφορετικά και κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι και πιο δίκαιοι άνθρωποι. Το να γεννηθεί κάποιος intersex δεν είναι είναι επιλογή του, είναι επιλογή της Φύσης.
Εύχομαι η Ιμανί γίνει η αιτία να αλλάξουν κάποια πράγματα στον αθλητισμό και την κοινωνία μας …
Πιστεύω πως αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να αγαπηθούν πολύ περισσότερο.
Το σίγουρο είναι πως δεν μπορούν να διαγωνίζονται με γυναίκες αθλήτριες, είναι άδικο.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

κάτι έμαθα σε δυο εξάμηνα
Καλα..διαβασε τα παραπανω και σταματα να το παιζεις ειδικος.
ΕΙΝΑΙ ΙΝΤΕΡΣΕΞ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΧΡΩΜΟΣΩΜΑΤΑ ΧΥ.

ark178

Διάσημο μέλος

Αδερφέ για την ιμανε κηελιφ μαζί σου είμαι βιολογική γυναίκα είναι άπλα δε γουστάρω τη νοοτροπία οι τρανς γυναίκες να μπορούν να διαγωνιστουνε με βιολογικές γυναίκες
Εχεις μια εμπάθεια νομίζω με τους τρανς και με τους λοατκι γενικά 🤔
Μήπως έχεις επηρεαστεί από την ακροδεξιά ρητορική σύντροφε ? 🤨🧐

nearos

Επιφανές μέλος

Όχι, αν νομίζεις ότι είναι δίκαιο να διαγωνίζονται βιολογικοί άντρες με βιολογικές γυναίκες τότε πάω πάσο

ark178

Διάσημο μέλος

Όχι, αν νομίζεις ότι είναι δίκαιο να διαγωνίζονται βιολογικοί άντρες με βιολογικές γυναίκες τότε πάω πάσο
Δε βλέπω το πρόβλημα, αφού η θεραπεία της μετάβασης αλλάζει πχ τη μυική μάζα

Από εκεί και πέρα αφορά τους διοργανωτές το ποιος θα συμμετέχει, τι ορμόνες έχει κλπ

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.106 μηνύματα.
Δεν ειναι τρανς γμτ κερατο μου.Διαβασε πριν πεταξεις την @ια σου.

Μπα..ουτε για πλακα λεμε... :hehe:

nearos

Επιφανές μέλος

Δεν ειναι τρανς γμτ κερατο μου.Διαβασε πριν πεταξεις την @ια σου.
Καταρχας εσύ πριν 2-3 μερες ελεγες μονίμως οτι είναι "ΒιΟλΟγΙκΟΣ" αντρας και πως τολμάει να σπαει στο ξυλο γυναικα και σκατά στους ολυμπιακούς, τι αλλαξε τώρα;
Και δεύτερον, λεω οτι είναι βιολογική γυναίκα, ολα τα μηνυματα μου για την imane khelif ειναι οτι ητανε βιολογική γυναίκα, εγώ λεω ΓΕΝΙΚΑ για τις τρανς γυναικες που ζητανε να διαγωνιζονται ισαξια με τις βιολογικές γυναίκες. Ξερω κυρα μου οτι με μισείς αλλα take a chill pill , θολωνεις και γραφεις ασυναρτησιες

Τελευταία επεξεργασία:

chester20080

Επιφανές μέλος

Για το που πρεπει να συμμετεχουν οι ιντερσεξ...ειναι ενα δυσκολο ερωτημα..,θεωρω εκει που δειχνουν τα χρωμοσωματα και σε αυτην εδιεξαν...γεγονος παντως ειναι,...οτι η κοπελα..διοτι οντως κοπελα γεννηθηκε... ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΝΣ...εξεφτελιστηκε και ηταν αδικο αυτο.
Αν την δειτε σε παιδικες φωτο ειναι κανονικοτατο κοριτσι.

View attachment 136392

Ενα πολυ ωραιο κειμενο.

Καλα..διαβασε τα παραπανω και σταματα να το παιζεις ειδικος.
ΕΙΝΑΙ ΙΝΤΕΡΣΕΞ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΧΡΩΜΟΣΩΜΑΤΑ ΧΥ.
δεν ξερω σε ποιο συμπαν ζεις τις τελευταιες μερες αλλά αυτο που μου εγραψες δειχνει οτι δεν εχεις διαβασει τιποτα ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ απο οσα ποστ εχω γραψει, κι εχω γραψει πολλα, εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να λεω τα ιδια και τα ιδια.

Αυτα που σου λεει η Δημουλιδου στα λεω εδω και 3 μερες. Απλώς δεν μπηκες στον κοπο να τα διαβασεις ποτέ. Με εχεις αφησει αναυδο.

Ένα καλό σημείο να ξεκινησεις είναι από εδώ και κάτω. Από βράδυ Πέμπτης γράφω για intersex γυναίκα με ΧΥ. Τα γραπτά μένουν.

Ωστόσο για να έχεις μια πιο σωστή εικόνα, το ΧΥ δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη, παραμένει εικασία. Είναι πολύ πιθανό, όμως όχι βέβαιο.
Η Δημουλίδου είναι ειδικός; Εσύ δεν λες να μην βάζουμε ως πηγές τυχαία άτομα του φβ ακόμα και γιατροί να είναι; Η Δημουλίδου τι σχέση έχει με όλα αυτά και εκείνη την ακους; Επειδή είναι public figure ως συγγραφέας;

Τελευταία επεξεργασία:

chester20080

Επιφανές μέλος

Μια πλήρης ανάλυση εφ'όλης της υλης:

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια