garch
Πολύ δραστήριο μέλος

Ναι, και ξέρουμε ότι τα chain mails λένε πάντα την αλήθεια και δεν υπερβάλλουν...
Εκτός του ότι το κείμενο είναι πολύ παλιό. Μου είχαν στείλει ένα που έλεγε σχεδόν τα ίδια τον Αύγουστο. Έχουμε Νοέμβριο!
Η γρίπη των χοίρων μπορεί όντως να είναι απάτη και whatnot, αυτό δε σημαίνει ότι πιστεύουμε ό,τι μας ξεφουρνίζει το chain mail.
Δεν είπα ότι το mail είναι εντελώς πραγματιστικό, αλλά λέει κάποιες αλήθειες, και καθένας μπορεί να ξεχωρίσει τις υπερβολές... (ο Αύγουστος δεν είναι και πολύ μακριά νομίζω...)
Τέλος πάντων, είδατε ότι παραιτήθηκε ο πρόεδρος της επιτροπής που ήταν υπεύθυνη για τη γρίπη? Είπε ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να κάνει το εμβόλιο και άρα θα είναι ανήθικο να παρακινεί άλλους να το κάνουν. Εξήγησε πως το εμβόλιο δεν έχει ελεγχθεί για την ασφάλειά του και ενέχει κινδύνους για παρενέργειες. Αυτό σημαίνει πως ο παγκόσμιος πληθυσμός χρησιμοποιείται ως ένα μεγάλο πειραματόζωο.
Περιττό να πω ότι ο άλλος 'υπεύθυνος' που εμφανίστηκε σε δελτίο ειδήσεων μαζί του δεν έπειθε ούτε στο ελάχιστο και κολλούσε σε ανόητα ζητήματα, όπως 'δεν είναι γρίπη των χοίρων, λέγεται νέα γρίπη'...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub
Διάσημο μέλος

τον οκτομβριο ημουν αρρωστος 4 μερες, ενω συνηθως δεν αρρωσταινω οκτομβριο κ παντα η αρρωστια κρατα 2 μερες το πολυ.
Βεβαια δεν ειχα κανει εξετασεις για να ειμαι και σιγουρος, αλλα το εμβολιο δεν το κανω, θελουν δεν θελουν οι γονεις μ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=gEVv2Sqc1uU&feature=player_embedded[/ame]
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος

εχω να πω, πως εγω μαλλον ειχα γριπη τον χοιρων.
τον οκτομβριο ημουν αρρωστος 4 μερες, ενω συνηθως δεν αρρωσταινω οκτομβριο κ παντα η αρρωστια κρατα 2 μερες το πολυ.
Βεβαια δεν ειχα κανει εξετασεις για να ειμαι και σιγουρος, αλλα το εμβολιο δεν το κανω, θελουν δεν θελουν οι γονεις μ!
Συμφωνω... Ουτε εγω θα το εκανα... Ετσι φιλε!!!
qwertyuiop
Διάσημο μέλος

Το μόνο που μου έχει κάνει αυτή η γρίπη είναι να μου χαρίσει ώρες γέλιου με τη γελοιότητα και την κινδυνολογία τους.
myrto.s
Πολύ δραστήριο μέλος

qwertyuiop
Διάσημο μέλος

Leo_777
Νεοφερμένο μέλος

ενοειται πωσ πρεπει ο κοσμοσ να εχει προσβαση στο φαρμακο αλλα κατεπιλογην. στο κατω κατω δεν το χρειαζομστε ολοι (μοναχα τα ατομα που ανηκουν στισ ευπαθεισ ομαδεσ πχ μωρα, ηλικιομενοι ,παθωντεσ χρωνιων παθησεων οπωσ aids, ασθμα κτλ)
btw πιο πολλοι ανθρωποι πεθαινουν αιτισιοσ απο την κανονικη γριπη παρα απ αυτην των χηρων, ειναι ολα συνομωσια για να πλουτιζουν οι φαρμακευτικεσ.
constantine10346
Δραστήριο μέλος

3 νέοι θάνατοι χωρίς υποκείμενα νοσήματα???:!:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.