Jim_2004 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Jim_2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 919 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2026 στις 22:18 Ο Jim_2004 έγραψε: #21 21-01-26 22:18 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Ε τωρα τι να σε πω, δεν τα κάνουμε αυτα.. Πες τους να σου το στείλουν στο σωστό, δε γίνεται; Βασικα οταν έκανες την πληρωμή, το εισιτηριο δεν στο εβγαλε επιπρόσθετα και στην οθόνη; Click για ανάπτυξη... Δε το έκαναν μίλησα με τα εκδοτήρια και μόνο τον αριθμό μου είπε να τους αναφέρω . Έχω φωτογραφία από το site τους που δείχνει ότι έγινε η συναλλαγή κανονικά. Ούτε αυτό θα δεχτούν? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Ιανουαρίου 2026 ενταξει παιδια το βολεψα ολα καλα τον αριθμο χρειαζονται μονο και ταυτοτητα Τελευταία επεξεργασία: 21 Ιανουαρίου 2026
Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Ε τωρα τι να σε πω, δεν τα κάνουμε αυτα.. Πες τους να σου το στείλουν στο σωστό, δε γίνεται; Βασικα οταν έκανες την πληρωμή, το εισιτηριο δεν στο εβγαλε επιπρόσθετα και στην οθόνη; Click για ανάπτυξη... Δε το έκαναν μίλησα με τα εκδοτήρια και μόνο τον αριθμό μου είπε να τους αναφέρω . Έχω φωτογραφία από το site τους που δείχνει ότι έγινε η συναλλαγή κανονικά. Ούτε αυτό θα δεχτούν? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Ιανουαρίου 2026 ενταξει παιδια το βολεψα ολα καλα τον αριθμο χρειαζονται μονο και ταυτοτητα