Καλημέρα !
Μπορείς να απευθυνθείς κατευθείαν σε εταιρεία που αναλαμβάνει τον σχεδιασμό και τη τοποθέτηση όλου του συστήματος βάση της "ανάγκες" του χώρου που θες να φυλάξεις και ταυτόχρονα σου παρέχουν και φύλαξη αν ενεργοποιηθεί η δικλιδα ασφαλείας που έχουν.
Εκείνοι ξέρουν πολύ καλύτερα και τοποθετούν τις κάμερες σε μέροι που πραγματικά δύσκολα τις βρίσκεις .
Εγώ συνεργάζομαι τα τελευταία πέντε χρόνια και στην δουλειά αλλά και στο σπίτι και μπορώ να πω ότι και όταν λείπω έχω το κεφάλι μου ήσυχο .
Είναι συνδεμένα με την δική τους εφαρμογή και στα κινητά μας αλλά και σε όλες τις οθόνες είτε του σπιτιού είτε της δουλειά και υπάρχει μόνιμη εικόνα το τι γίνεται ειδικά στους εξωτερικούς χώρους .
Οπότε και φθορά να υπάρξει στην κάμερα ή να αφαιρεθεί η καρτουλα μνήμης υπάρχει αρχείο και στους υπολογιστές μέσο της εφαρμογής τους
Ειδικά στο θέμα της δουλειάς με έχει σώσει γιατί με την παραμικρή ύποπτη κίνηση η εταιρεία στέλνει άμεσα αυτοκίνητο να ελέγξει το χώρο .
Όπως επίσης έχω αντικαταστήσει και το θυροτηλεφωνο του σπιτιού με κάρτα μνήμης που έχει δυνατότητα εβδομαδιαίες καταγραφής μιας που για να είναι ορατή η είσοδος από κάμερα έπρεπε να τοποθετηθεί σε πολύ εμφανές σημείο και άνετα κάποιος την κατέστρεφε αν ήθελα να κάνει ζημιά ...
Για το θυροτηλεφωνο δεν χρειάζεται ειδική άδεια όπως για την κάμερα .