καταρχάς να πω ότι χαίρομαι....
απ ότι βλέπω σιγά σιγά αρχίζουν και διαλύονται τα μαύρα συννεφάκια από πάνω μας
διαβάζοντας την απάντηση σου στο ποστ μου, και προσπαθόντας όσο μπορώ να είμαι αποστασιοποιημένη και αντικειμενική μπορώ πλέον να πω με σιγουριά ότι επιτέλους κατάλαβα τι ήθελες να πεις εξαρχής
Όπως προφανώς κατάλαβες, οι περισσότεροι τουλάχιστον, δεν το καταλάβαμε

Ίσως να φταίει ο τρόπος που τα έγραψες ή ίσως να είμαστε κολλημένοι με το στέκι
Καταλαβαίνω λοιπόν ότι αυτό που θες να πεις είναι ότι....
Σε κάποιο νέο μέλος που μπαινει εδώ μέσα αυτό που χτυπάει περισσότερο είναι ότι έχει δωθεί περισσότερη σημασία στα ερωτικά - σεξουαλικά θέματα....
Στη συνέχεια θα πρέπει κάποιος να το ψάξει περισσότερο ώστε να δει ότι όντως υπάρχουν κι άλλα πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα να δει κάποιος πέρα απ τα ερωτικά που έτσι κι αλλιώς έχουν το ενδιαφέρον τους

(καλά το πάω?

)
Αυτό λοιπόν που αρχικά σε προβληματίζει και το θέτεις και ως προς συζήτηση είναι το κατά πόσο αυτό που γίνεται είναι το καλύτερο δυνατό για το φόρουμ μας.
Αν δηλαδή το να φαίνονται τα ερωτικά λες και είναι το ΜΟΝΟ που μας απασχολεί είναι κάτι καλό

Σωστό λοιπόν αυτό που λές.... σωστό και δίκαιο...
ΟΜΩΣ....
Σκεφτόμενη και λίγο παραπάνω μετά που διάβασα την προηγούμενη απάντηση σου νομίζω ότι βρήκα το λόγο που πιθανά συμβαίνει αυτό....
Δεν είναι ότι δεν ενδιαφέρονται τα μέλη και δη οι κοπέλες για άλλα θέματα....
Απλά εδώ βρίσκουν μια άνεση και μια ελευθερία στο να εκφράσουν κάποια πράματα και προβληματισμούς που πιθανά δεν μπορούν καλώς ή κακώς να κάνουν στην πραγματική τους ζωή....
Εκεί έξω... δεν είναι πάντα εύκολο να μιλήσεις ανοιχτά χωρίς να σε κακοχαρακτηρίσουν....
Εδώ με την ασφάλεια του και καλά αγνώστου, ρωτάς και λες και πέντε πράγματα παραπάνω....
Μπορώ να ρωτήσω τον demelene για τις στάσεις του κάμα σούτρα που τον βολεύουν ώστε να τις κάνω με τον φίλο μου γιατί τον demelene δε θα τον αντικρύσω ποτέ στα μάτια ενώ τους άντρες φίλους μου κάθε μέρα....
Αυτή είναι η μία σκοπιά....
Η άλλη σκοπιά λέει ότι όταν τίθεται ένα πολιτικό ή κοινωνικό ζήτημα προς συζήτηση... για παράδειγμα ο πόλεμος στον Λίβανο... θα διαβάσεις 2-3 γνώμες που κατά πάσα πιθανότητα θα συμφωνείς μαζί τους οπότε τι να πεις και συ καπάκια... τα ίδια και τα ίδια?
Και άντε ότι λες την γνώμη σου... κι ας είναι ίδια με του απο πάνω και του απο κάτω... την λες και παει τέλειωσε...
Δεν έχει και τόση σημασία να αναμασάμε μεταξύ μας το πόσο κακός είναι ο πόλεμος, το τι κάνουν οι Ιρακινοί, τα ποιά είναι τα συμφέροντα των Αμερικανών....
Όμως όταν μιλάμε για την σχέση και τον έρωτα μας... τα πράγματα διαφέρουν...
Υπάρχουν πολλές και διαφορετικές απόψεις γιατί ο καθένας μιλάει βάσει της δικής του εμπειρίας... είναι λοιπόν σαν να "ζεις μέσα απ τη ζωή του άλλου και πλέον να ξέρεις τι πρέπει να κάνεις"...
Είσαι 14 χρονών και δεν έχεις ιδέα για κάποια πράγματα.... σου αρέσει να διαβάζεις για τις σχέσεις και το σεξ....
Στα 26 λες και κάποια πιο προχωρημένα που περιλαμβάνουν περισσότερο και αποτυχίες και πίκρα και πόνο....
Στα 40 σαφώς έχεις λύσει τα ερωτικά σου και μιλάς περισσότερο για τον Λίβανο....
Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω?
Ο έρωτας είναι ο "πόλεμος" που όλοι έχουμε μέσα στο σπίτι μας και την καρδιά μας κι όχι απ την τηλεόραση του σπιτιού μας στον αναπαυτικό καναπέ μας....
Ο Λίβανος μας είναι μακρυα.... και έχουμε άποψη... και θα την πούμε...
Ο άντρας μου όμως είναι πολύ πιο κοντά και είναι της ποιό άμεσης προταιρεότητας μου....
Αυτή ήταν η δεύτερη σκοπιά....
Σε γενικές γραμμές δεν έχεις άδικο... αλλά ούτε και δίκιο...
Περιμένεις πολλά... από ένα απλό νεανικό φόρουμ... αλλά και καλά κάνεις!
Να θυμάσαι όμως ότι όλοι μας είμαστε ΠΟΛΥ διαφορετικοί, με άλλες ανάγκες και άλλες πρωτεραιότητες και αυτό είναι που κάνει και αυτούς τους χώρους τόσο μοναδικά υπέροχους!
Αν έχεις κάτι να συνδράμεις ώστε κάποιοι κάτι να πάρουν... κάποιοι κάτι να ωφεληθούν.... απλά κάντο.... αν όχι... και πάλι καλά είναι!
ίσως βρεις εσύ κάπου κάτι που να σε ωφελήσει και να σε βοηθήσει