Κάποιες σκέψεις σχετικά με το φόρουμ

dooo

Διακεκριμένο μέλος

Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 7,956 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil:
Κι αν για την dooo (δανειζομαι το ονομα) ειναι ολα ροζ, δεν ειναι για ολους!

χρεώνω με την ώρα:P :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

hamsteraki

Δραστήριο μέλος

Η hamsteraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 743 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από Demelene:
Από την πρώτη μέρα που είδα τα θέματα στο forum μου δημιουργήθηκε η αίσθηση ότι σε αυτό το forum όλο για ζητήματα σχετικά με τα ερωτικά και το σεξ συζητάνε! Ο μόνος λόγος που γράφτηκα είναι γιατί δεν είχα κάτι καλύτερο να κάνω!

Συμπληρώνοντας νομίζω κανά μήνα ποια στο φόρουμ και έχοντας γράψει αρκετά η αρχική μου εντώπωση ήταν σωστή. Πριν αρχίσετε να σκέφτεσται τι μ@@@ας διαβάστε όλο το κείμενο και αναρωτηθείται τον συλλόγισμό μου!

Το φορουμ αυτό είναι το πιο γεμάτο σε πληθυσμό αλλά και φωνή γυναίκες που έχω δει! Ίσως να έχουν και την πιο έντονη παρουσία. Παρατηρώ όμως ότι την πιο έντονη παρουσία αλλά και τα περισσότερα θέματα που ανοίγουν ή έχουν ανοιχθεί είναι όσα σχετίζονται στα ερωτικά είτε αυτά είναι σχετιζόμενες με συμπεριφορές είτε με συναισθήματα είτε σεξουαλικής φύσης!

Το γεγονός ότι υπάρχει ένας τόπος που κάποιος μπορεί να μιλήσει για αυτά τα ζητήματα είναι πολύ καλό αλλά εγώ έχω δύο ενστάσεις που ίσως όλοι θα έπρεπε να σκεφτούμε για τον εαυτό μας!
1)Μετά από χρόνια τώρα , με σχετικά πολύ έντονη κοινωνική ζωή μπορώ να πω ότι αυτά που διαβάζω εδώ μέσα δεν συζητιούνται στην πραγματική ζωή! Τώρα μπορεί και να διαφωνείται αλλά για πείτε μου πραγματικά πόσοι από εσάς εδώ ξεκινάτε συζητήσεις με αυτό τα θέματα και ειδικότερα όταν συμμετέχει και το άλλο φύλλο!Και πόσο μάλλον να πούμε και την αλήθεια!!
Δυστυχώς για μένα η ανωνυμία που κρύβεται πίσω από ένα portal μας βοηθάει να ξεπεράσουμε κάποια κολήματα και ταμπού που έχουμε. Και είναι δυστυχώς γιατί σαν κοινωνία δεν έχουμε την ωριμότητα να συζητήσουμε για αυτά με το βάρος του "στιγματισμού" λόγω της προσωπικής μας γνώμης!
Και κρίνοντας και τον εαυτό μου να σας πω ότι μετά από ένα σημείο βαρέθηκα να στιγματίζομαι από άτομα με ταμπού και προκαταλήψεις που δεν μπορούν να συζητήσουν εφόλης της ύλης! Συνεπώς το φορυμ αυτό είναι μια διέξοδος αλλά θα ήθελα να μην είναι τόσο ερωτικά προσανατολισμένα τα θέματα του! Υπάρχουν και πιο σημαντικά ζητήματα στον κόσμο έξω από τα ερωτικά!

2)Είναι λίγο κριτική και θα φάω πολύ κριτική. Οι γυναίκες συζητάτε πολύ γιαυτό! πάρα πολύ γιαυτό και μάλιστα θα έλεγα ότι και πολλά θέματα που ξεκινούν χωίς καθόλου το ερωτικό στοιχείο κάπως από εσάς καταλήγουν σε αυτό το ζήτημα! Χαρακτηριστικό είναι ότι όταν αναφέρονται γενικά οι άλλοι κάπως εξειδικεύεται από εσάς προς τον σύντροφό σας και όλες μαζί συνεχίζεται! Συμπέρασμα για μένα είναι ότι μεταφέρεται και στο φορουμ μια πραγματικότητα! Για τις γυναίκες σχεδόν δεν υπάρχει τίποτα άλλο έξω από τον ερωτικό σύντροφο! Προσωπικά πιστεύω ότι αυτό σας μειώνει σαν ανθρώπους καθώς με την τόση ελευθερία που σας παρέχεται σήμερα δεν την εκμεταλεύεστε αλλά αναλλώνεστε στα ίδια ζητήματα και όποτε θυμάστε αναφέρεστε και σε αυτήν! Απλά ήθελα να δώσω μια συμβουλή. Ξέρω ότι θα ακούσω τα πάντα αλλά έτοιμος είμαι!

3)σε όλες τις συζητήσεις φαίνεται τελικά ο διαφορετικός τρόπος σκέψης ανδρών και γυναικών! Φαίνεται ότι τελείως διαφορετικές προτεραίοτητες έχουμε οι άνδρες και άλλες οι γυναίκες! Απλά οι περισσότεροι την ξεχνάμε αυτή τη διαφορά δυστυχώς και μέσα σε αυτούς είμαι και εγώ. Αυτή η διαφορά για μένα είναι αποτυπωμένη μέσα μας και δυστυχώς δυσκολευόμαστε πάρα πολύ να δούμε έξω από τις παροπίδες που έχουν φορέσει για ορισμένα ζητήματα

4)Γενικά η ωριμότητα που υπάρχει στα κείμενα που γράφονται σίγουρα δεν αντιπροσωπεύει τον πραγματικό κόσμο! Το λέω αυτό γιατί έχω προσέξει κάποια επιχειρήματα που βασίζονται στο έτσι είναι και να κοίτα πόσο ωραία τα λένε όλοι εδώ!! Ο γραπτός λόγος δεν αντιπροσωπεύει πάντα την πραγματικότητα καθώς έχει τον χρόνο να γίνει καθώς πρέπει και σίγουρα πέρνεται πίσω με την μορφή του backspace. Το τι κάνουμε στην πραγματικότητα και το τι πραγματικά θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα κάνουμε έχει μεγάλη διαφορά και αυτό φαίνεται γρήγορα στην πραγματικότητα αν ξέρεις να δεις. Σε ένα χώρο που το γραπτό κείμενο είναι μονόδρομος, ο μόνος τρόπος να φανεί είναι από κάποιες αντιφάσεις που φαίνεται να πέφτουν κάποιοι! Αυτό το λέω ειδικά για τους νεότερους φίλους που καλώς ή κακώς τους λείπει μια εμπειρία αποκομισμένη στην ζωή. Χωρίς αυτό να αποκλείει ότι μπορεί να είναι εξαιρετικά ώριμοι ίσως και πιο ώριμοι από τους μεγαλύτερους τους!

Τέλος μια προσωπική συμβουλή γιατί το έχω παρατηρήσει το λάθος! Όταν σε μια συζήτηση χρησιμοποιείται σαν επιχείρημα την προσωπική σας ζωή και εκφάνσεις του χαρακτήρα σας τότε αυτομάτως χάνεται το δίκιο σας!Το κάνω και εγώ καμιά φορά! Και αυτό γιατί η υποκειμενικότητα δεν μπορεί να σταθεί μπροστά στο ευρέτερο στατιστικό συμπέρασμα που παράγεται δια της παρατήρησης και λογικής από ένα αρκετά μεγάλο δείγμα!

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. Ειδικά προς το γυναικείο φύλλο το οποίο πιστεύω θα αντιδράσει έντονα θα ήθελα να το δείτε ως μια φιλική συμβουλή και όχι ώς μια μισογυνιστική αντιμετώπιση για να καταλείξουμε σε μια αντιπαράθεση οι άνδρες έτσι και οι γυναίκες αλλιώς!

Φυσικά όλες οι διαφωνίες υπο συζήτηση χωρίς την ανάγκη μεσολάβησης των MODS. Και ότι υπάρχει συμπληρώστε!

Μια παρένθεση. το αρχικό θέμα θα ήταν ΣΕΞ ή SEX. Αλλά φτάνοντας στο 4 αποφάσισα να το αλλάξω
Γιάννη σε χρονομετράω:whistle:
Έθεσες πολλά θέματα αλλά δεν περίμενα από έναν άνδρα 28 χρονών να θέτει τέτοιου είδους θέματα για ποικίλους λόγους που σου αναφέρω παρακάτω.

Αν ξεχάσω κάτι θα το συνεχίσω απλά έχεις γράψει πολλά. Θα προσπαθήσω να μιλήσω σχετικά τεκμηριωμένα.

Καταρχήν όλοι μας είμαστε διαφορετικοί. Διαφορετικό DNA, διαφορετικές προσωπικότητες. Οπότε αυτόματα το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών που γράφεις για μένα είναι "σχετικά" άκυρα.

Καταρχήν μόνο και μόνο που ξεκινάς και λες ότι μπήκα στο φόρουμ επειδή δεν είχα κάτι καλύτερο να κάνω εγώ το βρίσκω λίγο εγωκεντρικό. Ποιος σου είπε ότι όλοι οι υπόλοιποι που είναι μέλη εδώ κατατάσσονται σε άλλη κατηγορία, δεν έχουν δουλειά, παρέες, προσωπικότητα, ενδιαφέροντα?

Και φυσικά οι περισσότεροι άνθρωποι ενδιαφέρονται για τον έρωτα, το σεξ, τον ερωτικό τους σύντροφο! Και δεν είναι διαχωρισμός φύλου άνδρα-γυναίκα αλλά είναι διαχωρισμός προσωπικοτήτων!Υπάρχουν άνθρωποι (και όχι μόνο γυναίκες) που θεωρούν ότι η ζωή τους δεν έχει κανένα νόημα αν δεν έχουν δίπλα τους έναν άνθρωπο να τους κάνει χαρούμενους, να τους δίνει το μικρό έναυσμα που λέμε για να πηγαίνει καλά η μέρα τους. Υπάρχουν όμως και άνθρωποι που όλα τα "ζυγίζουν" δίνουν ένα μικρό ποσοστό και κάπου και βάζουν άλλες προτεραιότητες. Μα φυσικό δεν είναΙ???

Για ποιο λόγο μειώνεις έτσι τις γυναίκες? Ξέρεις καμία προσωπικά? Ξέρεις αν η κάθε γυναίκα που γράφει εδώ και αναλώνεται να γράφει κατεβατά για την ερωτική της σχέση, τον ερωτικό της σύντροφο, άνδρα έχει κάποιον φίλο εκεί έξω να μιλήσει? Έχει έναν αληθινό φίλο να πει το τι της συμβαίνει? ή αν έχει από που αποκόμμισες ότι δίνουν βάση μόνο σε αυτό??

Εγώ να σου πω κάτι? Θα χαιρόμουνα ΠΟΛΥ να ανήκω σε αυτή την κατηγορία. Να μην έχω τίποτα άλλο να με απασχολεί και το μοναδικό που σκέφτομαι να είναι εκείνος. Δηλαδή να υπάρχει ένας άνθρωπος στη ζωή μου που να με κάνει να μην δίνω βάση πουθενά αλλού. Να γίνω επιτέλους άνθρωπος με ουσιαστικά και βαθιά συναισθήματα που έχω καιρό να νιώσω.

Και φυσικά η θεωρία απέχει από την πράξη. Πόσες φορές έχεις πει στη ζωή σου "Εγώ ποτέ δεν.." και την επόμενη μέρα σου συμβαίνει? Προφανώς αρκετές..Ε βέβαια γιατί όταν κάτι μας συμβαίνει αλλάζουν τα τετριμμένα, υπάρχουν οι λεπτομέρειες που κάνουν την ουσιαστική διαφορά οπότε για μένα ούτε αυτό είναι κατακριτέο.

Και γιατί τα θέματα που αφορούν τον έρωτα είναι β' διαλογής ενώ τα θέματα που αφορούν την πολιτική πχ είναι α" ?? Ποιος το θέτει αυτό?

Έγώ συγνώμη κιόλας αλλά θεωρώ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΟ το να μάθω για μία νέα γνωριμία, για έναν γάμο, για μία ευτυχισμένη σχέση παρά το να συζητήσω και να αναλωθώ σε συζητήσεις που έχουν να κάνουν καθαρά με βρώμικο χρήμα, συμφέροντα κ.ο.κ.

Και εννοείται για μένα ότι όλοι κρίνουμε βάση δικών μας εμπειριών!! Οι εμπειρίες μας μας κάνει αυτό που είμαστε και διαμορφώνουν το "είναι" μας και την προσωπικότητά μας.

(και σου μιλάει μια γυναίκα με σπουδές, καριέρα, φίλους, κοινωνική ζωή και πολλές άλλες δραστηριότητες που σίγουρα έχει πολλά πράγματα να κάνει, απλά αυτό το στέκι είναι πολύ καλό, με κάνει να ξεχνιέμαι, να προβληματίζομαι και για άλλα πράγματα και σίγουρα δεν έχει να κάνει με το "αν έχω κάτι καλύτερο να κάνω" και είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν πολλές κοπέλες εδώ στην ίδια φάση με εμένα)

 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Demelene

Διάσημο μέλος

Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,430 μηνύματα.
Όπως είπα δεν θα συνεχίσω την διαλογική συζήτηση παρόλο που μου επιτήθεσε άγρια σε ορισμένα σημεία!
Ξέρω ξέρω δεν έχω τι να απαντήσω πιθανά να σκεφτείς αλλά....
Θα σου απαντήσω μόνο σε αυτά που δεν ανήκουν στο κλίμα της προσωπικής αντιπαράθεσης

Αρχική Δημοσίευση από hamsteraki:
Καταρχήν μόνο και μόνο που ξεκινάς και λες ότι μπήκα στο φόρουμ επειδή δεν είχα κάτι καλύτερο να κάνω εγώ το βρίσκω λίγο εγωκεντρικό.
Όπως και να το βρίσκεις αυτό συνέβαίνε τότε. Και εσύ ή ο καθένας μας δεν έχει ξεκινήσει ποτέ κάτι (δραστηριότητα ή προσωπικό) για λάθος λόγους και μετά κατέληξε να είναι κάτι που αξίζει λίγο ή πολύ? Ίσως ο λόγος να είναι λάθος για σας αλλά εγώ προτίμησα να πω την αλήθεια! Τώρα αν δεν εκτιμάται πρόβλημα των άλλων!

Αρχική Δημοσίευση από hamsteraki:
Και φυσικά οι περισσότεροι άνθρωποι ενδιαφέρονται για τον έρωτα, το σεξ, τον ερωτικό τους σύντροφο! Και δεν είναι διαχωρισμός φύλου άνδρα-γυναίκα αλλά είναι διαχωρισμός προσωπικοτήτων!Υπάρχουν άνθρωποι (και όχι μόνο γυναίκες) που θεωρούν ότι η ζωή τους δεν έχει κανένα νόημα αν δεν έχουν δίπλα τους έναν άνθρωπο να τους κάνει χαρούμενους, να τους δίνει το μικρό έναυσμα που λέμε για να πηγαίνει καλά η μέρα τους. Υπάρχουν όμως και άνθρωποι που όλα τα "ζυγίζουν" δίνουν ένα μικρό ποσοστό και κάπου και βάζουν άλλες προτεραιότητες. Μα φυσικό δεν είναΙ???
Απόλυτα φυσικό!

Αρχική Δημοσίευση από hamsteraki:
Για ποιο λόγο μειώνεις έτσι τις γυναίκες?
Αν εσύ κατάλαβες αυτό ΟΚ! Νομίζω πρέπει να έχω γράψει πολλές φορές! Αλλά επειδή είμαστε σε φόρουμ μπορώ να δεχθώ ότι ο γραπτός μου λόγος δεν έχει καμιά αξία αν δεν δεις προσωπικά να κρίνεις! Αλλά βγάζεις (μια ακόμα) συμπεράσματα που δεν υπάρχουν!


Αρχική Δημοσίευση από hamsteraki:
Εγώ να σου πω κάτι? Θα χαιρόμουνα ΠΟΛΥ να ανήκω σε αυτή την κατηγορία. Να μην έχω τίποτα άλλο να με απασχολεί και το μοναδικό που σκέφτομαι να είναι εκείνος. Δηλαδή να υπάρχει ένας άνθρωπος στη ζωή μου που να με κάνει να μην δίνω βάση πουθενά αλλού. Να γίνω επιτέλους άνθρωπος με ουσιαστικά και βαθιά συναισθήματα που έχω καιρό να νιώσω.
Προσωπικές επιλογές του καθενός! Αν σε κάνει ευτυχισμένη στο εύχομαι (χωρίς ειρωνίες). Ειλικρινά! Και εγώ θέλω να ξανανιώσω κάτι βαθύ όπως λες αλλά δεν θέλω να αμελήσω και τις λοιπές πτυχές της ζωής μου. Άυτές που θεωρώ σημαντικές!

Αρχική Δημοσίευση από hamsteraki:
Και φυσικά η θεωρία απέχει από την πράξη. Πόσες φορές έχεις πει στη ζωή σου "Εγώ ποτέ δεν.." και την επόμενη μέρα σου συμβαίνει? Προφανώς αρκετές..Ε βέβαια γιατί όταν κάτι μας συμβαίνει αλλάζουν τα τετριμμένα, υπάρχουν οι λεπτομέρειες που κάνουν την ουσιαστική διαφορά οπότε για μένα ούτε αυτό είναι κατακριτέο.
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω την σχέση! Είμαι και εγώ υπέρμαχος του ποτέ στο ποτέ και ποτέ στο πάντα. ίσως να το έχεις δει!

Αρχική Δημοσίευση από hamsteraki:
Και γιατί τα θέματα που αφορούν τον έρωτα είναι β' διαλογής ενώ τα θέματα που αφορούν την πολιτική πχ είναι α" ?? Ποιος το θέτει αυτό?
Εδώ είσαι εκτός!Συγνώμη αλλά το έκανε κάποια πρώτη και μετά το οικιοποιηθήκατε! Δεν το διαλόγισα εγώ. Εσείς το κάνετε,όσες το κάνετε!

Αρχική Δημοσίευση από hamsteraki:
Και εννοείται για μένα ότι όλοι κρίνουμε βάση δικών μας εμπειριών!! Οι εμπειρίες μας μας κάνει αυτό που είμαστε και διαμορφώνουν το "είναι" μας και την προσωπικότητά μας.
Δεν διαφωνούμε πουθενά!

Αρχική Δημοσίευση από hamsteraki:
και σου μιλάει μια γυναίκα με σπουδές, καριέρα, φίλους, κοινωνική ζωή και πολλές άλλες δραστηριότητες που σίγουρα έχει πολλά πράγματα να κάνει
Πραγματικά μπράβο! Αλλά δεν αποτελεί κριτήριο για μένα.δλδ δεν με αφορά και δεν με επηρέαζει.Αν και πιστεύω ότι δεν το είπες γιαυτό. Και εγώ σπουδασμένος είμαι αλλά υπάρχει κόσμος πολύ πιο μορφωμένος από μενα!


Τέλος αν είναι κάθε ποστ σας να είναι ένα πέταγμα μπαλακιού για προσωπική απάντηση, τότε ή συνεχίστε μόνοι σας ή κάντε το lock!Αν θέλετε προσωπικές απαντήσεις με χαρά σε πμ. Εγώ μίλησα γενικά και στην συγκεκριμένη περίπτωση σκέφτηκα αφαιρετικά. Τώρα αν δεν μπορείτε να σκεφτείται και εσείς πιο γενικά και όχι μόνο εγώ κάνω αυτό (που αυτό και αν είναι εγωκεντρικό) τότε ας ισχύσει το παραπάνω μπλε!
Εγώ δεν ξεκίνησα το θέμα για να δεχθώ προσωπικές κατηγορίες και να αναλλώνομαι στο να υπερασπίσω τα λεγόμενα μου προσωπικά στο καθένα!Και ούτε για να παίξω με τις λέξεις όπως είπε η misslittledevil!Και έχω προσέξει τις απαντήσεις μου σε άτομα που θεωρώ ότι με μείωσαν με κάποιο τρόπο, για να μην δώσω τροφή για διαίωνηση της αντιπαράθεσης αλλά και για να μην χρειαστεί παρέμβαση των mods. Και είναι πολύ εύκολο να την λές στον άλλον,ακόμα και μέσα στα πλαίσια ευγένειας και κανόνων που απολαμβάνει το φορουμ!
Ήξερα ότι θα υπάρξουν διαφωνίες και μια συζήτηση επιδίωκα με βάση αυτές. Αλλά το θέμα ξεφτυλίστικε! Κρίμα για μένα καλώς μάλλον για κάποια άτομα!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Wishful

Δραστήριο μέλος

Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα.
:D Ρε σύ φίλε μου demelene !! Απ'τη μια,θα χαιρόμουν να ασχολούνται τόσες γυναίκες με το τί εγραψα...(ρε μπάς & το'κανες επίτηδες:D :D ;;;) απ'την άλλη δεν τις δέρνουμε ούτε με...λουλούδια.Εσύ τα ψιλοέσουρες, τι περίμενες;;;:P Ανοιξε το (ένα) συγκεκριμένο θέμα στο bug report,να το δούμε,να το αναλύσουμε,να μπορούμε να το παλαίψουμε:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κακή Επιρροή

Επιφανές μέλος

Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17,438 μηνύματα.
Ώρες ώρες δεν καταλαβαίνω.....
Απ τη μία λέμε ότι μπαίνουμε στο στέκι για να "σκοτώσουμε" την ώρα μας... για να χαζέψουμε... για να χαλαρώσουμε.... επειδή ίσως δεν έχουμε κάτι καλύτερο να κάνουμε (μια λύση ανάγκης ένα πράγμα? αυτό χτυπάει άσχημα.... είναι σαν να σε παίρνω τηλέφωνο και να μου λές ... έλα ρε φιλαράκι, πως και ήταν αυτό? και γω σου απαντάω... έλα μωρέ... δεν είχα κανέναν άλλον να πάρω και πήρα εσένα :no:....τέλος πάντων το παραβλέπω αυτό και συνεχίζω...) λέμε λοιπόν όοοολα αυτά τα περί χαλαρότητας κλπ και απ την άλλη.... ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ.... για τα θέματα τα οποία έχουμε στην καρδιά μας σαν πιο "αγαπημένα" και πιο δημοφιλή....
Για να καταλάβω δηλαδή.... έπρεπε να συζητάμε για την περεστρόικα ή για τη μπουρζουαζία και το προλεταριάτο για να έχουμε ένα Χ κύρος ώς φόρουμ?
(αν και προσωπικά πιστεύω ακράδαντα ότι το κύρος στον συγκεκριμένο χώρο το προσδίδουν τα άτομα, αυτά που λένε και ο τρόπος που τα λένε ακόμα κι όταν πρόκειται για ανέκδοτο....)

Αν λοιπόν αποδεχτούμε ότι το "παράπονο" του συμφορουμίστα είναι "δίκαιο" (αλήθεια ποιός είναι σε θέση να το "κρίνει" αυτό? εφόσον το ΓΟΥΣΤΟ είναι ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ) και πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί ο συμφορουμίστας (όχι απαραίτητα ο συγκεκριμένος αλλά ο καθένας στη θέση του) θα πρέπει να "παραπονιέται" και απλά δεν ασχολείται με όσα τον ενδιαφέρουν πραγματικά....

Φίλε μου (μου επιτρέπεις την έκφραση ελπίζω) demelene,
είσαι ένα αξιόλογο κατ εμένα άτομο και δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο θα έπρεπε να έχουν/με όλοι τα ίδια γούστα με σένα....
Ακόμα κι αν θεωρείς ότι δίνεται περισσότερη αξία σε κάτι που για σένα είναι δευτερεύον, δεν νομίζω ότι είναι σωστό και σκόπιμο, να προσπαθήσεις να "κρίνεις" κάποιους για το ποιά θέματα θα έπρεπε να τους/μας απασχολούν.....
Εσύ ασχολήσου με αυτό που σε ενδιαφέρει, και αν δεν σε ενδιαφέρει τίποτ6α, μην ασχολήσε.... πάντως το να είσαι απαξιοτικός είναι προσβλητικό....(ένοιωσα ειλικρινά να με προσβάλει το "δεν είχα κάτι καλύτερο να κάνω" γιατί εγώ έχω πολλά και διάφορα πράγματα να κάνω αλλά ΠΑΝΤΑ βρίσκω και λίγο χρόνο για το στέκι γιατί το ΑΓΑΠΑΩ, γιατί εγώ εδώ έχω ΦΙΛΟΥΣ και γιατί νοιώθω ότι σε κάποια σημεία μπορεί να με βοηθήσει αλλά και φυσικά να δώσω και γω κάτι απ την εμπειρία μου και τις γνώσεις μου)


Φυσικά και όσα γράφω δεν είναι επίθεση, είναι όμως μια πραγματική πικρία που μου έβγαλε το γραπτό σου.
Δεν είχα καμία πρόθεση να σου απαντήσω για να μην γίνω "κακιά" ή για να μην κοντραριστούμε (με τίποτα δεν το θέλω αυτό), όμως μετα το τελευταίο πόστ του Θεόδωρου που έγραψε (ευθρασώς) ότι (μας) τα ψιλοέσουρες.... όφειλα να το κάνω.

Αυτά από εμένα, πάντα με πολύ φιλική διάθεση.
Αν θελήσεις να μου απαντήσεις, θα είναι απόλυτα δεκτή και σεβαστή η άποψη σου και θα σε παρακαλέσω ΑΝ μου απαντήσεις, να ΞΕΧΑΣΕΙΣ ότι απαντας σε monderator...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dooo

Διακεκριμένο μέλος

Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 7,956 μηνύματα.
moNderatorισσα, AVANTI popolo pantiera rossa:P:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

hamsteraki

Δραστήριο μέλος

Η hamsteraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 743 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από Demelene:
Όπως είπα δεν θα συνεχίσω την διαλογική συζήτηση παρόλο που μου επιτήθεσε άγρια σε ορισμένα σημεία!
Ξέρω ξέρω δεν έχω τι να απαντήσω πιθανά να σκεφτείς αλλά....
Θα σου απαντήσω μόνο σε αυτά που δεν ανήκουν στο κλίμα της προσωπικής αντιπαράθεσης

Όπως και να το βρίσκεις αυτό συνέβαίνε τότε. Και εσύ ή ο καθένας μας δεν έχει ξεκινήσει ποτέ κάτι (δραστηριότητα ή προσωπικό) για λάθος λόγους και μετά κατέληξε να είναι κάτι που αξίζει λίγο ή πολύ? Ίσως ο λόγος να είναι λάθος για σας αλλά εγώ προτίμησα να πω την αλήθεια! Τώρα αν δεν εκτιμάται πρόβλημα των άλλων!


Απόλυτα φυσικό!

Αν εσύ κατάλαβες αυτό ΟΚ! Νομίζω πρέπει να έχω γράψει πολλές φορές! Αλλά επειδή είμαστε σε φόρουμ μπορώ να δεχθώ ότι ο γραπτός μου λόγος δεν έχει καμιά αξία αν δεν δεις προσωπικά να κρίνεις! Αλλά βγάζεις (μια ακόμα) συμπεράσματα που δεν υπάρχουν!



Προσωπικές επιλογές του καθενός! Αν σε κάνει ευτυχισμένη στο εύχομαι (χωρίς ειρωνίες). Ειλικρινά! Και εγώ θέλω να ξανανιώσω κάτι βαθύ όπως λες αλλά δεν θέλω να αμελήσω και τις λοιπές πτυχές της ζωής μου. Άυτές που θεωρώ σημαντικές!

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω την σχέση! Είμαι και εγώ υπέρμαχος του ποτέ στο ποτέ και ποτέ στο πάντα. ίσως να το έχεις δει!

Εδώ είσαι εκτός!Συγνώμη αλλά το έκανε κάποια πρώτη και μετά το οικιοποιηθήκατε! Δεν το διαλόγισα εγώ. Εσείς το κάνετε,όσες το κάνετε!

Δεν διαφωνούμε πουθενά!

Πραγματικά μπράβο! Αλλά δεν αποτελεί κριτήριο για μένα.δλδ δεν με αφορά και δεν με επηρέαζει.Αν και πιστεύω ότι δεν το είπες γιαυτό. Και εγώ σπουδασμένος είμαι αλλά υπάρχει κόσμος πολύ πιο μορφωμένος από μενα!


Τέλος αν είναι κάθε ποστ σας να είναι ένα πέταγμα μπαλακιού για προσωπική απάντηση, τότε ή συνεχίστε μόνοι σας ή κάντε το lock!Αν θέλετε προσωπικές απαντήσεις με χαρά σε πμ. Εγώ μίλησα γενικά και στην συγκεκριμένη περίπτωση σκέφτηκα αφαιρετικά. Τώρα αν δεν μπορείτε να σκεφτείται και εσείς πιο γενικά και όχι μόνο εγώ κάνω αυτό (που αυτό και αν είναι εγωκεντρικό) τότε ας ισχύσει το παραπάνω μπλε!
Εγώ δεν ξεκίνησα το θέμα για να δεχθώ προσωπικές κατηγορίες και να αναλλώνομαι στο να υπερασπίσω τα λεγόμενα μου προσωπικά στο καθένα!Και ούτε για να παίξω με τις λέξεις όπως είπε η misslittledevil!Και έχω προσέξει τις απαντήσεις μου σε άτομα που θεωρώ ότι με μείωσαν με κάποιο τρόπο, για να μην δώσω τροφή για διαίωνηση της αντιπαράθεσης αλλά και για να μην χρειαστεί παρέμβαση των mods. Και είναι πολύ εύκολο να την λές στον άλλον,ακόμα και μέσα στα πλαίσια ευγένειας και κανόνων που απολαμβάνει το φορουμ!
Ήξερα ότι θα υπάρξουν διαφωνίες και μια συζήτηση επιδίωκα με βάση αυτές. Αλλά το θέμα ξεφτυλίστικε! Κρίμα για μένα καλώς μάλλον για κάποια άτομα!
Σε τίποτα δεν ήθελα να κάνω προσωπική αντιπαράθεση, διάλογο κάνουμε αν έχω καταλάβει και ο καθένας απλά εκδηλώνει τα πιστεύω του.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Demelene

Διάσημο μέλος

Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,430 μηνύματα.
ΚΟΥΕ τέτοιες απαντήσεις περίμενα να ακούσω εξαρχής.
Το δικαίωμα για το φίλε το έχεις με το που γράφτηκα εδώ!
Και μιας και έχει γίνει full off topic

Και να συζητήσω κάποια πράγματα με βάση αυτά που είπες!
Και εμένα μαρέσουν τα χαλαρά αλλά δεν υπάρχουν μόνο αυτά και στο φόρουμ φαίνεται αυτό από κάποια σοβαρά θέματα που τρέχουν εκ των οποίων μερικά είναι και στον χώρο τον ερωτικό.Ελπίζω να μην παρανοηθεί πάλι αυτή τη φορά το σοβαρά/χαλαρά και βγει κανά 3ης διαλογής! Με βάση λοιπόν αυτό το κλίμα (και της στιγμής αν θέλετε) έγραψα κάποιες σκέψεις. Μπορούσαν όσοι δεν θέλουν να μπουν σε μια σοβαρή συζήτηση να μην απαντήσουν! Καμιά ντροπή. Όχι όμως να αποπάρεις τον άλλον και ούτε με τον τσαμπουκά!

Δεν υπάρχει θέμα κύρος του φόρουμ. Δεν κάνεις ποτέ τίποτα για την άποψη των άλλων. Εγώ δηλαδή έτσι το βλέπω στα πάντα έξω από τα επαγγελματικά!

Αλλά ΚΟΥΕ σε πιο σημείο φάνηκε να λέω ότι πρέπει να έχουν τα ίδια γούστα με μένα?
Και από πότε μια διαπίστωση θεωρείται παράπονο?? Στην τελική αν δεν μαρέσει τα μπογαλάκια μου και δρόμο! Εγώ έκανα μια διαπίστωση με σκοπό μια συζήτηση. Ναι σοβαρή αλλά σε κανένα σημείο δεν τα έσουρα όπως λέτε. Στην ζωή μου επέλεξα να λέω τα πράγματα έτσι όπως τα βλέπω.Τώρα αν κάνω λάθος αυτό είναι θέμα πάντα προς συζήτηση που θα συμμετέχω οπωσδήποτε αλλά να συζητήσω! Αν αποφασίσει κάποιος να τα σούρει όπως λέτε μάλλον δεν θα το κάνει όπως εγώ! Ίσως το κάνει έτσι αν δεν έχει το θάρρος της γνώμης του! Αν θεωρείσετε ότι στο φορουμ όλοι την αλήθεια τους γράφουν τότε θα πρέπει να τιμά το φόρουμ κάθε άποψη που γράφεται έστω και λάθος χωρίς όμως να ωραιοποιηθεί για να μην πληγωθούν κάποιοι και με μοναδικό σκοπό μια σοβαρή κουβέντα και όχι για να την πει ή να κράξει του συμφορουμήτες του. Και αν είναι λάθος θα βγεί στην πορεία όπως το παρακάτω περίπου!
Εγώ έτσι σκέφτομαι και πράττω. Full Frontal Honesty που λένε.Τώρα αν αυτό δεν μπορεί να συνυπάρξει με το κλίμα του φόρουμ στο χέρι του είναι (δηλαδή όλων σας) να πράξει καταλλήλως και no grudges.

Σχετικά με το απαξιωτικό του "δεν είχα κάτι καλύτερο να κάνω"!
Ο τρόπος που εκφράστηκες και το έθεσες με οδηγεί να ζητήσω συγνώμη στο φορουμ γιατί πίκρανε τελικά πολλούς! Και το πιθανότερο είναι ότι βγήκε λάθος! Αυτό που έγινε όμως για να ξεκαθαρίσω και τι εννοούσα είναι ότι την περίοδο που γράφτηκα( ακόμα και σήμερα) έχω μπλέξει σε μια δουλειά που είναι σαν φυλακή καθώς δουλειά δεν έχει και για ένα άλλο λόγο (είναι προγραμματιστικός)! Γενικά δεν μπορώ να κάθομαι και να μην κάνω τίποτα συνεπώς κάπως έπεσα πάνω στο φορουμ! Τώρα δεν θυμάμαι αν γράφτηκα αμέσως ή όχι για να μπορώ να δω τι έλεγε.Με ξύνησε κάπως ότι στα νέα μηνύματα έβλεπα θέματα στην πλειοψηφία τους ερωτικά, σκεφτόμενος "μα καλά άλλο πράγμα δεν έχουν να πουν"! Ομολογώ ότι αν είχα δουλειά δεν θα είχα ασχοληθεί με το φορουμ,καθώς χαβαλέ βρίκσω και κάνω εύκολα στην πραγματική ζωή που τον προτιμώ κιόλα! Τελικά όμως έχοντας μπει στο φόρουμ για λάθος λόγους, στην πορεία συνηδητοποιήσα ότι γουστάρα και ο πίνακας ελέγχου έγινε μόνιμο ανοιχτό tab στο myie2. Λάθος ξεκίνημα μπορεί (εγώ δεν το βλέπω ακριβώς έτσι) αλλά στην πορεία οι λόγοι αλλάξαν! Αυτή είναι η αλήθεια και την έγραψα ΚΟΥΕ γιατί μου τα είπες πολύ σωστά και ζεστά παρόλη την πικρία που εγώ σου προκάλεσα ! Τώρα αν αυτά σας προσβάλαν συγνώμη αλλά έτσι συνέβει και προσωπικά δεν θα κρύψω την πραγματικότητα για κανένα. Μου τα έχουν πει πολλοί αλλά ειλικρινά πιστεύω ότι η ειλικρίνεια αν και ο πιο δύσκολος δρόμος είναι μονόδρομος αν σε βάθος χρόνου θες να έχεις τις πιο ουσιώδης σχέσεις!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κακή Επιρροή

Επιφανές μέλος

Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17,438 μηνύματα.
καταρχάς να πω ότι χαίρομαι....
απ ότι βλέπω σιγά σιγά αρχίζουν και διαλύονται τα μαύρα συννεφάκια από πάνω μας :P

διαβάζοντας την απάντηση σου στο ποστ μου, και προσπαθόντας όσο μπορώ να είμαι αποστασιοποιημένη και αντικειμενική μπορώ πλέον να πω με σιγουριά ότι επιτέλους κατάλαβα τι ήθελες να πεις εξαρχής
Όπως προφανώς κατάλαβες, οι περισσότεροι τουλάχιστον, δεν το καταλάβαμε :P
Ίσως να φταίει ο τρόπος που τα έγραψες ή ίσως να είμαστε κολλημένοι με το στέκι :redface:

Καταλαβαίνω λοιπόν ότι αυτό που θες να πεις είναι ότι....
Σε κάποιο νέο μέλος που μπαινει εδώ μέσα αυτό που χτυπάει περισσότερο είναι ότι έχει δωθεί περισσότερη σημασία στα ερωτικά - σεξουαλικά θέματα....
Στη συνέχεια θα πρέπει κάποιος να το ψάξει περισσότερο ώστε να δει ότι όντως υπάρχουν κι άλλα πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα να δει κάποιος πέρα απ τα ερωτικά που έτσι κι αλλιώς έχουν το ενδιαφέρον τους ;) (καλά το πάω? :P)
Αυτό λοιπόν που αρχικά σε προβληματίζει και το θέτεις και ως προς συζήτηση είναι το κατά πόσο αυτό που γίνεται είναι το καλύτερο δυνατό για το φόρουμ μας.
Αν δηλαδή το να φαίνονται τα ερωτικά λες και είναι το ΜΟΝΟ που μας απασχολεί είναι κάτι καλό :)
Σωστό λοιπόν αυτό που λές.... σωστό και δίκαιο...
ΟΜΩΣ....
Σκεφτόμενη και λίγο παραπάνω μετά που διάβασα την προηγούμενη απάντηση σου νομίζω ότι βρήκα το λόγο που πιθανά συμβαίνει αυτό....

Δεν είναι ότι δεν ενδιαφέρονται τα μέλη και δη οι κοπέλες για άλλα θέματα....
Απλά εδώ βρίσκουν μια άνεση και μια ελευθερία στο να εκφράσουν κάποια πράματα και προβληματισμούς που πιθανά δεν μπορούν καλώς ή κακώς να κάνουν στην πραγματική τους ζωή....
Εκεί έξω... δεν είναι πάντα εύκολο να μιλήσεις ανοιχτά χωρίς να σε κακοχαρακτηρίσουν....
Εδώ με την ασφάλεια του και καλά αγνώστου, ρωτάς και λες και πέντε πράγματα παραπάνω....
Μπορώ να ρωτήσω τον demelene για τις στάσεις του κάμα σούτρα που τον βολεύουν ώστε να τις κάνω με τον φίλο μου γιατί τον demelene δε θα τον αντικρύσω ποτέ στα μάτια ενώ τους άντρες φίλους μου κάθε μέρα....
Αυτή είναι η μία σκοπιά....

Η άλλη σκοπιά λέει ότι όταν τίθεται ένα πολιτικό ή κοινωνικό ζήτημα προς συζήτηση... για παράδειγμα ο πόλεμος στον Λίβανο... θα διαβάσεις 2-3 γνώμες που κατά πάσα πιθανότητα θα συμφωνείς μαζί τους οπότε τι να πεις και συ καπάκια... τα ίδια και τα ίδια?
Και άντε ότι λες την γνώμη σου... κι ας είναι ίδια με του απο πάνω και του απο κάτω... την λες και παει τέλειωσε...
Δεν έχει και τόση σημασία να αναμασάμε μεταξύ μας το πόσο κακός είναι ο πόλεμος, το τι κάνουν οι Ιρακινοί, τα ποιά είναι τα συμφέροντα των Αμερικανών....
Όμως όταν μιλάμε για την σχέση και τον έρωτα μας... τα πράγματα διαφέρουν...
Υπάρχουν πολλές και διαφορετικές απόψεις γιατί ο καθένας μιλάει βάσει της δικής του εμπειρίας... είναι λοιπόν σαν να "ζεις μέσα απ τη ζωή του άλλου και πλέον να ξέρεις τι πρέπει να κάνεις"...
Είσαι 14 χρονών και δεν έχεις ιδέα για κάποια πράγματα.... σου αρέσει να διαβάζεις για τις σχέσεις και το σεξ....
Στα 26 λες και κάποια πιο προχωρημένα που περιλαμβάνουν περισσότερο και αποτυχίες και πίκρα και πόνο....
Στα 40 σαφώς έχεις λύσει τα ερωτικά σου και μιλάς περισσότερο για τον Λίβανο....
Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω?
Ο έρωτας είναι ο "πόλεμος" που όλοι έχουμε μέσα στο σπίτι μας και την καρδιά μας κι όχι απ την τηλεόραση του σπιτιού μας στον αναπαυτικό καναπέ μας....
Ο Λίβανος μας είναι μακρυα.... και έχουμε άποψη... και θα την πούμε...
Ο άντρας μου όμως είναι πολύ πιο κοντά και είναι της ποιό άμεσης προταιρεότητας μου....

Αυτή ήταν η δεύτερη σκοπιά....
Σε γενικές γραμμές δεν έχεις άδικο... αλλά ούτε και δίκιο...
Περιμένεις πολλά... από ένα απλό νεανικό φόρουμ... αλλά και καλά κάνεις!
Να θυμάσαι όμως ότι όλοι μας είμαστε ΠΟΛΥ διαφορετικοί, με άλλες ανάγκες και άλλες πρωτεραιότητες και αυτό είναι που κάνει και αυτούς τους χώρους τόσο μοναδικά υπέροχους!
Αν έχεις κάτι να συνδράμεις ώστε κάποιοι κάτι να πάρουν... κάποιοι κάτι να ωφεληθούν.... απλά κάντο.... αν όχι... και πάλι καλά είναι!
ίσως βρεις εσύ κάπου κάτι που να σε ωφελήσει και να σε βοηθήσει :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

io-io

Διάσημο μέλος

Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2,878 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:
Ο έρωτας είναι ο "πόλεμος" που όλοι έχουμε μέσα στο σπίτι μας και την καρδιά μας κι όχι απ την τηλεόραση του σπιτιού μας στον αναπαυτικό καναπέ μας....
Ο Λίβανος μας είναι μακρυα.... και έχουμε άποψη... και θα την πούμε...
Ο άντρας μου όμως είναι πολύ πιο κοντά και είναι της ποιό άμεσης προταιρεότητας μου....

Αυτο ακριβως εννοουσα πριν.. Ποσο πιο ωραια τα ειπε η ΚΟΥΕ...:/:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Demelene

Διάσημο μέλος

Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,430 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:
καταρχάς να πω ότι χαίρομαι....
απ ότι βλέπω σιγά σιγά αρχίζουν και διαλύονται τα μαύρα συννεφάκια από πάνω μας :P
Φυσάει βοριάς!!!:D :D

Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:
διαβάζοντας την απάντηση σου στο ποστ μου, και προσπαθόντας όσο μπορώ να είμαι αποστασιοποιημένη και αντικειμενική μπορώ πλέον να πω με σιγουριά ότι επιτέλους κατάλαβα τι ήθελες να πεις εξαρχής
Όπως προφανώς κατάλαβες, οι περισσότεροι τουλάχιστον, δεν το καταλάβαμε :P
Ίσως να φταίει ο τρόπος που τα έγραψες ή ίσως να είμαστε κολλημένοι με το στέκι :redface:

Καταλαβαίνω λοιπόν ότι αυτό που θες να πεις είναι ότι....
Σε κάποιο νέο μέλος που μπαινει εδώ μέσα αυτό που χτυπάει περισσότερο είναι ότι έχει δωθεί περισσότερη σημασία στα ερωτικά - σεξουαλικά θέματα....
Στη συνέχεια θα πρέπει κάποιος να το ψάξει περισσότερο ώστε να δει ότι όντως υπάρχουν κι άλλα πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα να δει κάποιος πέρα απ τα ερωτικά που έτσι κι αλλιώς έχουν το ενδιαφέρον τους ;) (καλά το πάω? :P)
Ισχύουν όλα έτσι όπως τα λες αν και δεν είχα σκεφτεί το προβληματισμό σου! Ομολογώ όμως ότι δεν έπεσες ακριβώς μέσα καθώς εγώ επιμένω ότι όσο έχω δει αυτά είναι τα μείζον θέματα συζήτησης! και αν κάνω λάθος δεν έχω πεισθεί καθώς αυτό είδα και βλέπω!

Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:
Αυτό λοιπόν που αρχικά σε προβληματίζει και το θέτεις και ως προς συζήτηση είναι το κατά πόσο αυτό που γίνεται είναι το καλύτερο δυνατό για το φόρουμ μας.
Καλό για το φόρουμ είναι ότι το φόρουμ θεωρεί καλό! Αν εγώ πχ ξενέρωνα και δεν συνέχιζα εγώ θα έχανα!

Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:
Δεν είναι ότι δεν ενδιαφέρονται τα μέλη και δη οι κοπέλες για άλλα θέματα....
Απλά εδώ βρίσκουν μια άνεση και μια ελευθερία στο να εκφράσουν κάποια πράματα και προβληματισμούς που πιθανά δεν μπορούν καλώς ή κακώς να κάνουν στην πραγματική τους ζωή....
Εκεί έξω... δεν είναι πάντα εύκολο να μιλήσεις ανοιχτά χωρίς να σε κακοχαρακτηρίσουν....
Εδώ με την ασφάλεια του και καλά αγνώστου, ρωτάς και λες και πέντε πράγματα παραπάνω....
Είσαι η μόνη που κατάλαβε! Και είχα σκοπό να ρωτήσω για όλους μας πόσο υγιές είναι?

Ο Λίβανος μας είναι μακρυα.... και έχουμε άποψη... και θα την πούμε...
Ο άντρας μου όμως είναι πολύ πιο κοντά και είναι της ποιό άμεσης προταιρεότητας μου....
Και στα δυό έχουμε άποψη. Μόνο που στην μια είμαστε μέσα στο χωρό και κρίνουμε καθαρά για την πάρτυ μας, μιας και τα θέλουμε όλα και το πολύ πολύ να πληγώσουμε εμάς και τον αντικρινώ μας!

Περιμένεις πολλά... από ένα απλό νεανικό φόρουμ... αλλά και καλά κάνεις!
Μήπως όμως όλοι οι μεγαλύτεροι (μας πείραν και τα χρόνια) ή όσοι νιώθουμε ότι κάτι μπορούμε να δώσουμε στον χώρο αυτό πρέπει να αναλάβουμε την ευθύνη έστω και αν αυτή κάνει backfiring (δεν το έχω το ελληνικό)? Δεν λέω για μένα αλλά ΚΟΥΕ πρέπει να ξέρεις ότι τα κείμενα σου έχουν πιστεύω μεγάλη δυείσδηση (πωπω το σκότωσα και δεν μου έρχεται και η λέξη) στον αναγνώστη/ρια! Και πιστεύω ότι πέρα από το χαβαλέ δίνει πολύ στον εκάστοτε αναγνώστη.

Να θυμάσαι όμως ότι όλοι μας είμαστε ΠΟΛΥ διαφορετικοί, με άλλες ανάγκες και άλλες πρωτεραιότητες και αυτό είναι που κάνει και αυτούς τους χώρους τόσο μοναδικά υπέροχους!
Θα έπρεπε να είναι έτσι αλλά άλλο πράγμα φαίνεται τειλά!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top