kleftra
Διάσημο μέλος

1.Δεν έχω σκοπό να βάλω σταθερό τηλέφωνο (το έκανα και στο σπίτι μου εδώ και το μετάνοιωσα) θέλω όμως να έχω ιντερνετ.Μου είπαν για μια κάρτα σύνδεσης της vodafone που δεν χρειάζεται σταθερό.Γνωρίζετε ο,τιδήποτε για αυτό;Τις χρεώσεις;Αν την αγοράζεις μια φορά;Αν συμφέρει;
2.Τον Η/Υ που έχω τώρα θα τον αφήσω στον αδερφό μου.Είχα σκοπό να αγοράσω άλλο εκεί που θα είμαι(Κρήτη) όμως μου πρότειναν να πάρω laptop.Ποια η γνώμη σας;Έχω ακούσει ότι είναι πολύ ευπαθή και δεν είναι τόσο εύκολο να τα συντηρήσεις.Σκέφτηκα να πάρω μεταχειρισμένο αλλά και πάλι φοβάμαι μήπως έχει κάποιο πρόβλημα που δεν φανεί στην αρχή.
Μιας και οι περισσότεροι γνωρίζετε απο Η/υ θα ήθελα τη γνώμη σας για το τι να κάνω.Έχω μπερδευτεί
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Επίσης ιντερνετ απο κινητό δεν σε συμφέρει καθόλου!! Έχεις ογκοχρέωση και μάλιστα αρκετά τσουχτερή... Τι να κάνουμε, κι εγώ πολύ θα ήθελα να έχω DSL xωρίς σταθερό τηλέφωνο αλλα φευ...

gademis
Τιμώμενο Μέλος

Για το internet μπορείς θεωρητικά να βάλεις vivodi full LLU DSL χωρίς ΟΤΕ, αλλά είναι 15,9/μήνα το DSL access και αλλα 10,9/μήνα το internet. H πιό καλή περίπτωση πάντως είναι να μοιραστείς DSL με κανα γείτονα που έχει...
Κρήτη θα πάς σε πόλη η σε κανα χωριο; (βασικό για την ύπαρξη ευρυζωνικής υποδομής (δηλαδη DSL)).
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από gademis:Αν δεν θέλεις να το παιρνεις μαζί δεν βλέπω γιατι να πληρώσεις laptop. Μεταχειρισμένο laptop πράγματι εχει τα πρόβλήματα που ανέφερες, και εγώ λέω σε όλους μόνο αμα είναι γνωστός ο πωλητής είσαι κάπως πιό ήσυχος.
Για το internet μπορείς θεωρητικά να βάλεις vivodi full LLU DSL χωρίς ΟΤΕ, αλλά είναι 15,9/μήνα το DSL access και αλλα 10,9/μήνα το internet. H πιό καλή περίπτωση πάντως είναι να μοιραστείς DSL με κανα γείτονα που έχει...
Κρήτη θα πάς σε πόλη η σε κανα χωριο; (βασικό για την ύπαρξη ευρυζωνικής υποδομής (δηλαδη DSL)).
Οι τιμές που γράφεις είναι με η χωρίς ΦΠΑ?
Γιατί είναι τόσο φτηνή σε σχέση με ΟΤΕ λείπει κάτι?
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Με τπτ δεν σε συμφαίρει κάτι τέτοιο είναι πολύ μεγάλη η χρεώση και ειδικά σε σχέση με dialup ...Αρχική Δημοσίευση από kleftra:1.Δεν έχω σκοπό να βάλω σταθερό τηλέφωνο (το έκανα και στο σπίτι μου εδώ και το μετάνοιωσα) θέλω όμως να έχω ιντερνετ.Μου είπαν για μια κάρτα σύνδεσης της vodafone που δεν χρειάζεται σταθερό.Γνωρίζετε ο,τιδήποτε για αυτό;Τις χρεώσεις;Αν την αγοράζεις μια φορά;Αν συμφέρει;
Μονο μια είναι η λύση : μια απλή γραμμούλα από ote και μετα πας σε κάποιον isp για access

kleftra
Διάσημο μέλος

gademi θα πάω Ηράκλειο.Αυτό που δεν κατάλαβα(μην γελάσεις έχω ξαναδηλώσει ότι είμαι άσχετη οπότε σκέψου ότι μιλάς σε ένα νήπιο) το σύνολο της χρέωσης είναι 25,90 στη vivoldi; Ή υπάρχει και κάτι ακόμη(προφανώς οι ώρες που θα το χρησιμοποιώ).
kleftra
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Με τπτ δεν σε συμφαίρει κάτι τέτοιο είναι πολύ μεγάλη η χρεώση και ειδικά σε σχέση με dialup ...
Μονο μια είναι η λύση : μια απλή γραμμούλα από ote και μετα πας σε κάποιον isp για access![]()
Μου το μεταφράζεις;
giostau
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλύτερα να πάρεις έναν σταθερό υπολογιστή.
Όσο για τη Vivodi ένας φίλος που έχει αν δεν κάνω λάθος δίνει ~40 αλλά μαζί με τηλέφωνο, οπότε η τιμή του gademi είναι μάλλον σωστή.
Ακόμη για τη μεταφορά των αρχείων της δουλειάς σου μπορείς πολύ εύκολα να πάρεις έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο (ή πιο απλά έναν κανονικό με μια εξωτερική θήκη) και να κάνεις τη δουλειά σου, εύκολα και οικονομικά!
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από kleftra:αντί να κουβαλώ back-up της δουλειάς μου(μιλάμε για όγκο δουλειάς όμως όχι μικρά αρχεία)να μεταφέρω το ίδιο το η/υ.
είναι κουτό να μεταφέρεις ακόμα και laptop εφόσον πλέον υπάρχουν τα memory stick που πλέον έχουν τρελλές χωρητικότητες και το μέγεθος ενός στυλού!!
kleftra
Διάσημο μέλος

Ακόμη κι αν οι τιμές είναι σωστές 25,90 μηνιαιως χ3= 77,70.
Αποκλείεται το τηλ.να μου έρχεται 77.Οπότε τελικά συμφέρει το σταθερό.Ε;
Γμτ τα είχα φανταστεί πιο βολικά στο μυαλό μου.
gademis
Τιμώμενο Μέλος

2GB δεν είναι τρελλή χωρητικότητα. Δεδομένου οτι σου αρκεί το laptop θέλεις ένα εξωτερικό σκληρό 1,8'' (κάτι τέτοιο, εχει και 40 και 80 λογικα)είναι κουτό να μεταφέρεις ακόμα και laptop εφόσον πλέον υπάρχουν τα memory stick που πλέον έχουν τρελλές χωρητικότητες και το μέγεθος ενός στυλού!!
x2=51.80 δεν είναι; Γιατί μου έρχεται κάθε 2μηνο εμένα ο ΟΤΕ.Ακόμη κι αν οι τιμές είναι σωστές 25,90 μηνιαιως χ3= 77,70.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Λοίπον για internet δεν φτάνει μόνο η γραμμή αλλά χρειάζεσε και να πας σε isp πχ forthnet, otenet, hol και να "ζητήσεις username & password"Αρχική Δημοσίευση από kleftra:Μου το μεταφράζεις;![]()
kleftra
Διάσημο μέλος

Ναι εγώ μπερδεύτηκα τα έχω παίξει πια και δεν ξέρω τι πληρώνωΑρχική Δημοσίευση από gademis:2GB δεν είναι τρελλή χωρητικότητα. Δεδομένου οτι σου αρκεί το laptop θέλεις ένα εξωτερικό σκληρό 1,8'' (κάτι τέτοιο, εχει και 40 και 80 λογικα)
x2=51.80 δεν είναι; Γιατί μου έρχεται κάθε 2μηνο εμένα ο ΟΤΕ.

Χθες όλο το απόγευμα έψαχνα για τα πακέτα wirelles σύνδεσης δεν βλέπω να συμφέρει μάλλον θα ακολουθήσω την τυπική οδό μετά και απο την μετάφραση του exposed.
Ευχαριστώ και πάλι όλους σας

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.