Isiliel
Επιφανές μέλος

Επίσης έλεγαν πως φέτος λόγω των καιρικών συνθηκών οι αρκούδες δεν έχουν πέσει ακόμα σε χειμερία νάρκη με κύνδυνο να χαθεί μια αναπαραγωγική περίοδος μια που γεννούν μονάχα σε αυτές τις περιόδους.
Τι πιστεύετε? Τι συμβαίνει με τον καιρό; Είναι κάτι παροδικό, ή πρέπει να αρχίσουμε να ανησυχούμε;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolas17
Πολύ δραστήριο μέλος

Ισιλιελ όταν λες ζεστό χειμώνα εννοείς απο άποψη θερμοκρασιών ή εγνικότερα έλλειψης βροχών κτλ?
Επίσης κορίτσι μου για τις αρκούδες μην ανυσηχείς, εξάλλου εσύ δεν θέλεις να κάνεις δεύτερο παιδί νομίζω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αλλά πιστεύω ότι έπρεπε ήδη από καιρό να ανησυχούμε. Όχι μόνο για τα τρελά χιόνια του 2001... Γενικά... Και τις βροχές τότε, θυμάστε;
Είμαι Ελβετία και δεν έχει ούτε νιφάδα, με ανοιχτό παλτό κυκλοφορώ...
Isiliel
Επιφανές μέλος

Επίσης κορίτσι μου για τις αρκούδες μην ανυσηχείς, εξάλλου εσύ δεν θέλεις να κάνεις δεύτερο παιδί νομίζω[πλάκα κάνω εννοείται
]
Χαχαχαχαχ Χαχαχα!!!! Είχα σκεφτεί κι εγώ να κάνω πλάκα μ'αυτό, αλλά είπα να μη το παρακάνω!

Ρε παιδιά, πότε άλλωτε πίναμε καφέ έξω, Δεκέμβρη μήνα; Όχι πως δε μ'αρέσει αλλά...
kleftra
Διάσημο μέλος

Θυμάμαι ότι και πριν απο χρόνια μας λέγανε πως οι εποχές έχουν "αλλοιωθεί" με αποτέλεσμα ασυνήθιστες ζέστες τον χειμώνα και κρύα την άνοιξη.
Νομίζω πως πλέον οι πιο κρύες μέρες του χειμώνα έρχονται μετα τα μέσα Γενάρη και διαρκούν μέχρι αρχές Μάρτη.Παλιότερα είναι γεγονός πως απο Νοέμβρη αρχίζαμε να ψιλοκρυώνουμε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Πέρα από την πλάκα τώρα, ε, δεν είναι κι ότι πιο λογικό να βλέπεις μέσα Δεκεμβρίου να κυκλοφορεί κόσμος με κοντομάνικα! Ναι, το είδα χτες

Χθες είχε ζέστη - αρκετή - και σήμερα έριχνε βατράχια.

underwater
Περιβόητο μέλος

Δεν είμαι φυσικός για να ξέρω αν πρέπει να ανησυχούμε, αλλά το υποψιάζομαι.

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

βιώσαμε μια χαρά φθινόπωρο! κάτι που δεν το είχαμε ζήσει για χρόνια....
σκαμπανεβάσματα στη θερμοκρασία και βροχες... έτσι είναι το φθινόπωρο παιδιά!
Ας μην ξεχνάμε ότι ο Χειμώνας... μόλις μπήκε! Αρχες Δεκεμβρη! Μια χαρα παει ο καιρός (νομίζω-ελπίζω

zanin
Διάσημο μέλος

kleftra
Διάσημο μέλος

εγώ αυτό που θέλω είναι 21-12-06 με 27-12-2006 να έχει καλό καιρο στην ευρώπη κυρίως στο παρίσι.... τότε θα είμαι εκεί για διακοπές![]()
Και χάλια καιρό να έχει θα περάσεις τέλεια

Ήμουν εκεί πριν μια βδομάδα, έφυγα απο μια ηλιόλουστη Αθηνα για να βρεθώ σε ένα ομιχλώδες Παρίσι(ακόμη και η προσγείωση καθυστερησε μια ώρα λόγω καιρού).10 μέρες δεν είδαμε ήλιο ούτε για δείγμα, είχε βροχή και συννεφιά κι όμως όλο αυτό το κλίμα έδινε μια άλλη χροιά στην ούτως ή άλλως γοτθική πόλη.Όνειρο σου λέω...(καλά για την Ντίσνευλαντ δεν το συζητώ καν....απερίγραπτη

Kassie
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πάντως και στην Γερμανία είχαμε πολύ ζεστό χειμώνα. Πέρυσι είχαμε χιόνια από τον Οκτώβριο, φέτος τώρα άρχισε να έχει κρύο (κάτω από 5 βαθμούς).
DrJ7000
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τώρα που έχουμε ελεύθερο χρόνο περιμένουμε με τις σανίδες στο χέρι για snowboard και δε λέει να ρίξει νιφάδα. Και μετά τα Χριστούγεννα που θα χουμε δουλειές θα ρίξει ένα μέτρο!

2500μ υψόμετρο και έχει 15 βαθμούς... ήμαρτον.Τι ζητάμε και εμείς.Κρύο και χιόνι...Που πρέπει να μετακομίσουμε? Στην Σουηδία?
Isiliel
Επιφανές μέλος

εμένα πάλι μου φαίνεται ότι φέτος ο καιρός.. έστρωσε!!
Οι αρκούδες θα διαφωνήσουν μαζί σου ΚΟΥΕ μου

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Οι αρκούδες θα διαφωνήσουν μαζί σου ΚΟΥΕ μουπαρόλο που κι εγώ κάπως έτσι το σκέφτομαι.
![]()

Demelene
Διάσημο μέλος

An Inconvenient Truth
A documentary on Al Gore's campaign to make the issue of global warming a recognized problem worldwide
Έχει όλη την παρουσίαση του Gore σχετικά με το θέμα, που πραγματικά είναι απίστευτη τεχνικά αλλά και γνωσικά. Δυστυχώς την σπάει με κάτι αποσπάσματα που λέει κάποια πράγματα ο Al αλλά αν επικεντρωθείς στην παρουσίαση είναι MUST. Δείτε το και τρομάξτε.
Ειλικρινά σας λέω ότι ήμουν αρνητικά προκατειλημένος αλλά η παρουσίαση είναι καταπληκτική.
Την έχει κάνει νομίζω 17 φορές σε διάφορες χώρες του εξωτερικου και θεωρείται ποια κάτι σαν event .Και από όσο ξέρω δεν έχει έρθει να την κάνει στην ΕΛλάδα.
Γενικά αφού είδα αυτό απλά πιστεύω ότι το ασφαλιστικό δεν θα αποτελεί πρόβλημα μου στο μέλλον. Μιλάμε για σοβαρές κλιματικές αλλαγές εντός της 20ετίας με μοντέλα που επαληθεύουν το σήμερα σε σχέση με δεδομένα του παρελθόντος με απίστευτη ακρίβεια.
Σήμερα στο in.gr έχει και ένα άρθρο που λέει ότι το 2040 δεν θα υπάρχει πάγος στον Βόριο Πόλο κάτι που λέει και στην παραπάνω ταινία αλλά για νωρίτερα νομίζω.
Πάντως ετοιμαστείτε για γερό χειμώνα όπως κάθε χρόνο τα τελευταία χρόνια τον Μάρτιο.
Αυτό που μου έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι από όλες τις καταστροφές που έχει αντιμετωπίσει η ανθρωπότητα για αυτή είμαστε λέει καλύτερα οργανωμένη σε σημείο που τώρα αν το αποφασίσουμε σε 5 χρόνια μέσα θα έχουμε δει διαφορές επί της ουσίας.
Δείτε το. Και όποιος δεν μπορεί να του το δώσω εγώ. μόνο θέλει xvid δλδ η kiss box φέτα για τηλεόραση ή υπολογιστή με το codec απάνω.
Isiliel
Επιφανές μέλος

πηγή: https://travel.guardian.co.uk/article/2006/dec/03/france.theobserver.skiing | Καταχωρήθηκε: 06/12/2006
ΟΙ ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΞΕΚΟΥΡΔΙΣΑΝ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΣΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ : Το ασυνήθιστα ζεστό φετινό φθινόπωρο φαίνεται ότι διαταράσσει τους ρυθμούς της φύσης στη Γερμανία, καθώς τα αποδημητικά πτηνά αρνούνται να πετάξουν νότια και οι βάτραχοι και άλλα ζώα ακόμα δεν έχουν πέσει σε χειμέρια νάρκη. Οι θερμοκρασίες του Νοεμβρίου σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων σε πολλές περιοχές της χώρας παραμένουν κοντά στους 20 βαθμούς Κελσίου και έτσι τα αποδημητικά πουλιά, όπως οι γερανοί, βρίσκουν ακόμα τροφή στο έδαφος και δεν δείχνουν «καμιά επιθυμία» να απογειωθούν για το νότο.
πηγή: https://www.in.gr | Καταχωρήθηκε: 30/11/2006
Και τα δύο τα πήρα από την κεντρική σελίδα του www.meteo.gr

Demelene
Διάσημο μέλος

io-io
Διάσημο μέλος

\Είμαι Ελβετία και δεν έχει ούτε νιφάδα, με ανοιχτό παλτό κυκλοφορώ...
Νι, νι και εγω ημουν Γαλλια στις Αλπεις, και ειχε ελαχιστο χιονι!
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Νιιιιιιιιι

Demelene
Διάσημο μέλος

Δεν έχω πάει στο γήπεδο με φόρμα πάνω από σορτάκι ακόμα
Δεν έχω φορέσει το μπουφάν με μανίκια καθόλου
Έχω φορέσει το μπουφάν χωρίς μανίκια 3 φορές.Κοντεύει να ποιάσει αράχνες
Πολλές μέρες όταν γυρνάω ένα κοντομανικό είναι αρκετό.
Πάω κάθε Σαββάτο στην πνύκα ,φιλοπάππου και μοναστηράκι με ένα ξακετάκι ανοιχτό και δεν τρέχει μία.
Δεν με χαλάει ακριβώς αλλά σε 10 μέρες έχει χριστούγεννα και ότι να είναι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.