Κάτω από ποια ηλικία θεωρείται η αποπλάνηση ανηλίκου ποινικό αδίκημα;

Δείτε πόσο εχουν αλλάξει οι καιροί.

Ευτυχώς, θεέ μου. Τι διάβασα.

IMG_5614.jpeg

IMG_5614.jpeg
Γιατι δεν εβαλες και το νικ του χρηστη; Κρυφο ειναι; Αυτος το εγραψε/ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

1771952217464.png

Πρωτο ποστ ειναι...και 9 θετικες! ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ;
γιατι δεν θα χωρούσε στο screenshot όλο το μήνυμα που ήθελα να φανεί. Αν θέλει κανείς να το βρεί μαζί με τα άλλα posts μπορεί να ανατρέξει πίσω στις σελίδες.
Παρόλα αυτα όπως λέει και η σημείωση έχουν περάσει 20 χρόνια ας ελπίσουμε πως άλλαξε απόψεις.

γιατι δεν θα χωρούσε στο screenshot όλο το μήνυμα που ήθελα να φανεί. Αν θέλει κανείς να το βρεί μαζί με τα άλλα posts μπορεί να ανατρέξει πίσω στις σελίδες.
Παρόλα αυτα όπως λέει και η σημείωση έχουν περάσει 20 χρόνια ας ελπίσουμε πως άλλαξε απόψεις.
Με οπερα εχεις αμεσως στιγμιοτυπο φωτογραφιας και το ποσταρεις οπου θες.
Το αν εχει αλλαξει αποψεις το λεει το ποστ απο κατω.ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.

Με οπερα εχεις αμεσως στιγμιοτυπο φωτογραφιας και το ποσταρεις οπου θες.
Το αν εχει αλλαξει αποψεις το λεει το ποστ απο κατω.ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.
Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα σου μένα ακριβώς τώρα. Λυπάμαι που δεν έχω λάπτοπ με κατεβασμένο όπερα την ώρα που είμαι στο δρόμο και χαζεύω στο κινητό για να σε ικανοποιήσω.

Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα σου μένα ακριβώς τώρα. Λυπάμαι που δεν έχω λάπτοπ με κατεβασμένο όπερα την ώρα που είμαι στο δρόμο και χαζεύω στο κινητό για να σε ικανοποιήσω.
Οχι δενε χω προβήμα..για διευκολινση σου το ειπα.Βαλε την χατζαρα μεσα πληζ. :bunny:

IMG_5614.jpeg
Εν τω μεταξύ νόμιζα ότι το έγραψε άντρας. Που κάπου εκεί θα έλεγα «Δεν περίμενα κάτι καλύτερο». Αλλά το ότι το έχει γράψει γυναίκα, that I would never expect.

Εν τω μεταξύ νόμιζα ότι το έγραψε άντρας. Που κάπου εκεί θα έλεγα «Δεν περίμενα κάτι καλύτερο». Αλλά το ότι το έχει γράψει γυναίκα, that I would never expect.
και δες πόσες θετικές αντιδράσεις, να τρελαίνεσαι

Πρέπει επιτέλους να μπει ένα τέλος σε αυτό τον ηλίθιο πουριτανισμό των τραμπιστών. Την έπιασε ο άνδρας της με 17χρονο (λίγο πριν κλείσει τα 18), την σάπισε στο ξύλο, τον κατήγγειλε στην αστυνομία και αντί να μπαγλαρώσουν εκείνον, την συνέλαβαν με 5 κατηγορίες (όχι 1!) για αποπλάνηση ανηλίκου, για κάθε μία από αυτές κινδυνεύει με 6 χρόνια κάθειρξης και 10 χιλιάδες δολάρια πρόστιμο!

Εμ, αυτή ήταν η ενήλικη! Δεν μπορούσε να περιμένει λίγο;

Αν κάτσω και με σκεφτώ τώρα (στα 23) ακόμα και στα 18 θα βρω τεράστια κενά. Ο εγκέφαλος αναπτύσσεται πλήρως στα 25 περίπου οπότε ακόμα και να μην έχεις τρομερά καινούργιες εμπειρίες, ο μπροστινός λοβός σου εξελίσσεται. Και επειδή τυχαίνει να μπήκα στην σχολή μου στα 21 και να συναναστραφώ ως επί των πλείστον με 17χρονα και 18χρονα έχω να πω το εξής. Εγκεφαλικά, το 17χρονο με το 18χρονο σχεδόν καμία διαφορά δεν παρουσιάζουν. Εμφανισιακά επίσης. Αν σου αρέσουν τα παιδιά απλά πες το.

Θεωρώ ότι νόμιμη ηλικία πρέπει να θεωρούνται τα 21 έτη.

Γιατι δεν εβαλες και το νικ του χρηστη; Κρυφο ειναι; Αυτος το εγραψε/ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

1771952217464.png

Πρωτο ποστ ειναι...και 9 θετικες! ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!
Πράγματι. Κυνικό ποστ. Εμετικό, θα έλεγα...

Τι γίνεται στον κόσμο. (Αν η ΑΙ κάνει λάθος δεν φταίω εγώ)

Επισκόπηση AI
Η ηλικία συναίνεσης
στην Ευρώπη για σεξουαλική επαφή κυμαίνεται γενικά μεταξύ 14 και 17 ετών, με τις περισσότερες χώρες να ορίζουν τα 15 ή 16 έτη ως το όριο. Οι νόμοι είναι ουδέτεροι ως προς το φύλο, αλλά εξαιρέσεις για προστασία (π.χ. σχέσεις εξουσίας) μπορεί να ανεβάσουν το όριο.

Βασικές λεπτομέρειες ανά περιοχή:

• 14 έτη: Γερμανία, Αυστρία, Ιταλία, Πορτογαλία, Ουγγαρία.
  • 15 έτη: Ελλάδα, Γαλλία, Σουηδία, Δανία, Τσεχία.
  • 16 έτη: Ηνωμένο Βασίλειο, Νορβηγία, Ολλανδία, Ισπανία.
  • 17 έτη: Κύπρος, Ιρλανδία.
  • 18 έτη: Τουρκία, Βατικανό.
Στις ΗΠΑ
Επισκόπηση AI
Η ηλικία συναίνεσης στις Ηνωμένες Πολιτείες
δεν είναι ενιαία για όλη τη χώρα και καθορίζεται από τους νόμους κάθε πολιτείας ξεχωριστά, κυμαινόμενη γενικά μεταξύ 16 και 18 ετών.

Ακολουθούν τα βασικά στοιχεία:

• 16 έτη: Στην πλειονότητα των πολιτειών (περίπου 30-31), η νόμιμη ηλικία συναίνεσης είναι τα 16 έτη (π.χ. Αλαμπάμα, Αλάσκα, Κονέκτικατ, Μινεσότα).
  • 17 έτη: Σε ορισμένες πολιτείες, η ηλικία είναι τα 17 έτη (π.χ. Ιλινόις, Μισούρι, Τέξας).
  • 18 έτη: Σε περίπου 11-13 πολιτείες, η ηλικία συναίνεσης είναι τα 18 έτη (π.χ. Καλιφόρνια, Φλόριντα, Νέα Υόρκη, Βιρτζίνια).
Ασία
Επισκόπηση AI
Η ηλικία συναίνεσης
στην Ασία ποικίλλει σημαντικά ανά χώρα, συνήθως κυμαινόμενη μεταξύ 13 και 18 ετών, με πολλές χώρες να πραγματοποιούν μεταρρυθμίσεις για την αύξησή της. Για παράδειγμα, η Ιαπωνία αύξησε πρόσφατα το όριο από τα 13 στα 16 έτη (2023), ενώ σε ορισμένες περιοχές, όπως οι Φιλιππίνες, το όριο έχει τεθεί ιστορικά χαμηλά, στα 12 έτη.

• Ιαπωνία: 16 έτη (αυξήθηκε από τα 13 το 2023).
  • Φιλιππίνες: Το όριο συναίνεσης ξεκινά από τα 12 έτη, αποτελώντας ένα από τα χαμηλότερα παγκοσμίως.
  • Άλλες χώρες: Πολλές ασιατικές χώρες ορίζουν την ηλικία συναίνεσης στα 16-18 έτη, αν και η επιβολή και οι συγκεκριμένες νομικές διατάξεις διαφέρουν σημαντικά.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η ηλικία ενηλικίωσης (συνήθως 18 έτη) δεν ταυτίζεται πάντα με την ηλικία σεξουαλικής συναίνεσης.
Θεωρώ ότι νόμιμη ηλικία πρέπει να θεωρούνται τα 21 έτη.​
Έλεος καλό μου!!!

1771956739819.png

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Παροντισμός (ο)

Presentism is the invalid application of present-day ideas to interpretations of the past. The following are illustrative examples.

Viewing individuals in the past as irrational and ignorant and assuming that people are much more intelligent
now.

For example, the assertion that the conventional wisdom of today is correct whereas the conventional wisdom of all history was mostly incorrect. Every period of history tends to view itself as the time when rational thought finally overcomes wrong thinking.

Judging people of the past with modern ideas of morality. For example, judging historical figures for failing to adhere to recent rules of political correctness.

Τι γίνεται στον κόσμο. (Αν η ΑΙ κάνει λάθος δεν φταίω εγώ)

Επισκόπηση AI
Η ηλικία συναίνεσης
στην Ευρώπη για σεξουαλική επαφή κυμαίνεται γενικά μεταξύ 14 και 17 ετών, με τις περισσότερες χώρες να ορίζουν τα 15 ή 16 έτη ως το όριο. Οι νόμοι είναι ουδέτεροι ως προς το φύλο, αλλά εξαιρέσεις για προστασία (π.χ. σχέσεις εξουσίας) μπορεί να ανεβάσουν το όριο.

Βασικές λεπτομέρειες ανά περιοχή:

• 14 έτη: Γερμανία, Αυστρία, Ιταλία, Πορτογαλία, Ουγγαρία.
  • 15 έτη: Ελλάδα, Γαλλία, Σουηδία, Δανία, Τσεχία.
  • 16 έτη: Ηνωμένο Βασίλειο, Νορβηγία, Ολλανδία, Ισπανία.
  • 17 έτη: Κύπρος, Ιρλανδία.
  • 18 έτη: Τουρκία, Βατικανό.
Στις ΗΠΑ
Επισκόπηση AI
Η ηλικία συναίνεσης στις Ηνωμένες Πολιτείες
δεν είναι ενιαία για όλη τη χώρα και καθορίζεται από τους νόμους κάθε πολιτείας ξεχωριστά, κυμαινόμενη γενικά μεταξύ 16 και 18 ετών.

Ακολουθούν τα βασικά στοιχεία:

• 16 έτη: Στην πλειονότητα των πολιτειών (περίπου 30-31), η νόμιμη ηλικία συναίνεσης είναι τα 16 έτη (π.χ. Αλαμπάμα, Αλάσκα, Κονέκτικατ, Μινεσότα).
  • 17 έτη: Σε ορισμένες πολιτείες, η ηλικία είναι τα 17 έτη (π.χ. Ιλινόις, Μισούρι, Τέξας).
  • 18 έτη: Σε περίπου 11-13 πολιτείες, η ηλικία συναίνεσης είναι τα 18 έτη (π.χ. Καλιφόρνια, Φλόριντα, Νέα Υόρκη, Βιρτζίνια).
Ασία
Επισκόπηση AI
Η ηλικία συναίνεσης
στην Ασία ποικίλλει σημαντικά ανά χώρα, συνήθως κυμαινόμενη μεταξύ 13 και 18 ετών, με πολλές χώρες να πραγματοποιούν μεταρρυθμίσεις για την αύξησή της. Για παράδειγμα, η Ιαπωνία αύξησε πρόσφατα το όριο από τα 13 στα 16 έτη (2023), ενώ σε ορισμένες περιοχές, όπως οι Φιλιππίνες, το όριο έχει τεθεί ιστορικά χαμηλά, στα 12 έτη.

• Ιαπωνία: 16 έτη (αυξήθηκε από τα 13 το 2023).
  • Φιλιππίνες: Το όριο συναίνεσης ξεκινά από τα 12 έτη, αποτελώντας ένα από τα χαμηλότερα παγκοσμίως.
  • Άλλες χώρες: Πολλές ασιατικές χώρες ορίζουν την ηλικία συναίνεσης στα 16-18 έτη, αν και η επιβολή και οι συγκεκριμένες νομικές διατάξεις διαφέρουν σημαντικά.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η ηλικία ενηλικίωσης (συνήθως 18 έτη) δεν ταυτίζεται πάντα με την ηλικία σεξουαλικής συναίνεσης.

Έλεος καλό μου!!!

1771956739819.png
15; Ίου.

Δεν ξέρω τι ακριβώς συζητάμε. Ο νόμος είναι συγκεκριμένος και δεν επηρεάζεται με το θέλω του καθενός. Ο ανήλικος θέλει να μπορεί να πίνει αλκοόλ, να καπνίζει, να οδηγεί. Ας θέλει. Ο νόμος το απαγορεύει. Ο παιδοφιλος θέλει να κάνει σεξ με παιδιά. Ας θέλει , ο νόμος το απαγορεύει. Εκεί τελειώνει η συζήτηση. Αν παρανομεις, πληρώνεις το αντίκτυπο.

Δεν ξέρω τι ακριβώς συζητάμε. Ο νόμος είναι συγκεκριμένος και δεν επηρεάζεται με το θέλω του καθενός. Ο ανήλικος θέλει να μπορεί να πίνει αλκοόλ, να καπνίζει, να οδηγεί. Ας θέλει. Ο νόμος το απαγορεύει. Ο παιδοφιλος θέλει να κάνει σεξ με παιδιά. Ας θέλει , ο νόμος το απαγορεύει. Εκεί τελειώνει η συζήτηση. Αν παρανομεις, πληρώνεις το αντίκτυπο.
Ο νόμος μακάρι να έχανε μόνο από εκεί αλλά αυτό είναι ένα prime παράδειγμα της μαλάκυνσης που διακατέχει όσους βγαζουν αυτόν και παρόμοιους. Το ότι σε κάποιες χώρες η ηλικία συγκατάθεσης είναι 15 χρονών θα έπρεπε να μας θορυβεί και να αντιδρούμε. Όχι να καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια και να λέμε «Ε έτσι είναι τα πράγματα». Βέβαια τι λέω και εγώ; Πολλοί υπουργοί βιάζουν ανήλικα.

Εμφανισιακά επίσης. Αν σου αρέσουν τα παιδιά απλά πες το.
Μένω σε αυτό το κομμάτι διότι στη δουλειά μου συναναστρέφομαι αρκετές φορές με μικρά. Μεγάλωσα πια και εγώ (24) και δεν υπάρχει περίπτωση να νιώσω έλξη για κορίτσια ηλικίας 18-19 ετών. Τα προσωπάκια τους με βγάζουν ακόμα κάτι το μπεμπεδίστικο της εφηβείας. Το ανολοκλήρωτο και αυτό με προκαλεί μια απέχθεια (στον τομέα της έλξης πάντα).

Είναι να απορείς πως υπάρχει ο διαχρονικός 25αρης καγκουρας με το παπί που αράζει έξω από τα Λύκεια και περιμένει την 16χρονη κοπέλα του (όλοι στο λύκειο το είδαμε αυτό θεωρώ). Για να μη μιλήσω εννοείται καν για τους μεγάλους που γουστάρουν 15χρονα. Είναι τρομερά αηδιαστικό.

ξέρω περίπτωση 28χρονου κάποτε, (συνομήλικού μου) που γνώρισε 16χρονη. πλέον είναι παντρεμένοι με 4 παιδιά. :'(

υπάρχει και αυτό το σχετικό τραγούδι, που ο Θανάσης έγραψε για τη γυναίκα του. ήταν 15 ή 16 αυτή όταν την γνώρισε, κι αυτός 17. δεν το παίζει ποτέ σε συναυλίες:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back