GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.758 μηνύματα.
17-01-25
01:16
Παιδιά ο άνθρωπος είναι επικίνδυνα χαζός,άσχετος και νομίζει ότι η πολιτική είναι lifestyle στην Ελλάδα. Πραγματικά όσοι τον ψήφισαν στις ευρωεκλογές είναι άξιοι της μοίρας τους. Στη τελική καλύτερα να το ρίξεις ΚΚΕ παρά Κασσελάκη...
Ελα τώρα με τον κοκκάκια...
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.874 μηνύματα.
17-01-25
06:13
Μετά από ώριμη σκέψη λέει...
tomanifesto.gr
Γιάννης Μιχελογιαννάκης: προσχώρησε στο Κίνημα Δημοκρατίας του Κασσελάκη
Στο Κίνημα Δημοκρατίας του Στέφανου Κασσελάκη ανακοίνωσε ότι εντάσσεται ο πρώην βουλευτής Ηρακλείου και γιατρός Γιάννης Μιχελογιαννάκης.Με μήνυμα που έστειλε σε δημοσιογράφους το μεσημέρι της Πέμπτης (16.01.2025), ο κ. Μιχελογιαννάκης αναφέρει: «Μετά από ώριμη σκέψη, αποφάσισα για το καλό της ...
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 21.753 μηνύματα.
08-05-25
16:32
ΣΥΡΙΖΑ: Πικρή δικαίωση η καταδίκη Κασσελάκη για το Πόθεν Έσχες
«Πικρή δικαίωση» για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, συνιστά η καταδίκη του Στέφανου Κασσελάκη σε ποινή φυλάκισης και πρόστιμο για παραβίαση, από τον ίδιο, του νόμου για το
Το παίζουν ανώτεροι αφού μπορούν

dum dum boy
Περιβόητο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.576 μηνύματα.
adams33
Διάσημο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.169 μηνύματα.
Γι αυτο λιγουρεύεται ακομα και τον Κασελάκη ....![]()

Αν υπολογίσεις και τα χρονια της εμμηνόπαυσης που απ οτι λενε ουτε ανδρα δεν θες να δεις

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 33.521 μηνύματα.
Που το ειδες; Κανενα λινκ παιζει; Πουθενα σε κανενα ειδησιογραφικο σαιτ δεν το εχω δει.Κίνημα Δημοκρατίας λοιπόν. Λέτε να θυμίζει το αμερικανικο Democrats;
Οτι ναναι λεμε παλι;
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.111 μηνύματα.
24 Νοεμβρίου 2024 το εγραψαΠου το ειδες; Κανενα λινκ παιζει; Πουθενα σε κανενα ειδησιογραφικο σαιτ δεν το εχω δει.
Οτι ναναι λεμε παλι;
Πόσο αργό ίντερνετ έχεις;
Μέσα στην επικαιρότητα
Ο λουκυ λουκ σκιάζετσι
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 33.521 μηνύματα.
Δεν ειμαι υποχρεωμενη να παρακολουθω τα θεματα σου.Σημερα το ειδα σημερα το σχολιασα.24 Νοεμβρίου 2024 το εγραψα
Πόσο αργό ίντερνετ έχεις;
Μέσα στην επικαιρότητα
Ο λουκυ λουκ σκιάζετσι
Κια βλεποντας ποσες λιγες απαντησεις ειχε ..και ξεχνωντας το κομμα του κασελακη λεω καινουργιο θεμα ειναι.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.074 μηνύματα.
Παιδιά ο άνθρωπος είναι επικίνδυνα χαζός,άσχετος και νομίζει ότι η πολιτική είναι lifestyle στην Ελλάδα. Πραγματικά όσοι τον ψήφισαν στις ευρωεκλογές είναι άξιοι της μοίρας τους. Στη τελική καλύτερα να το ρίξεις ΚΚΕ παρά Κασσελάκη...
Aφού ξέρει που απευθύνεται. Πές μου ότι θεωρείς ότι το ελληνικό κοινωνικό "σύστημα" έχει βαθυστόχαστες φιλοσοφικές αναζητήσεις για την κοινωνία, την παιδεία και την πολιτική. Αν αύριο ο χ υποψήφιος τάξει θέσεις στο δημόσιο και αβέρτα επιδόματα ανεργίας, θα πάνε όλοι να ψηφίσουν. Αυτό θέλει ο Έλληνας. Γιατί απλά η ελληνική κοινωνία δεν έχει μάθει στις πικρές αλήθειες. Και αυτό διαιωνίζεται από τη μια γενιά στην επόμενη. Έχω σταματήσει να εναποθέτω την ζωή μου στην πολιτική και αν αυτή θα με βελτιώσει. Είναι κάτι που δεν μου φέρνει εισόδημα και ούτε με βελτιώνει ως άνθρωπο γιατί την ίδια ώρα ένας χαζός συμπολίτης μου έχει άλλη άποψη και ισοδύναμο δικαιώμα ψήφου.
Για παράδειγμα, θεωρείς ότι η σημερινή νεολαία έχει άποψη για τον Τσίπρα ή τον Κασσελάκη ή τον Μητσοτάκη; Ο κάθε αποτυχημένος θεωρεί υπεύθυνον τον κάθε πολιτικό για την μίζερη ζωή του ενώ την ίδια οδηγάει χωρίς δίπλωμα ή έχει ασυνέπεια στις οφειλές του προς το κράτος.
Όμως έχει σταθερή άποψη ότι "πρέπει να αλλάξει η κενωνία και να φτιάξουν τα πράγματα".Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 56 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool