Katerina-Maria
Νεοφερμένο μέλος

θα ήθελα να ανταλλάξουμε απόψεις με τις γυναίκες του φορουμ για την υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής. Εκτός από άφθονο νερό και σαπούνι κάνετε κάτι άλλο;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος

Scandal
Διαχειριστής

Υπάρχουν και στα φαρμακεία ειδικά σαμπουάν για την ευαίσθητη περιοχή, ωστόσο είναι λίγο ακριβά (πχ ένα που έχω εγώ το είχα πάρει 16, κάτι ευρώ αλλά εντάξει κρατάει καιρό).Καλησπέρα σας,
θα ήθελα να ανταλλάξουμε απόψεις με τις γυναίκες του φορουμ για την υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής. Εκτός από άφθονο νερό και σαπούνι κάνετε κάτι άλλο;
Nicole1987
Εκκολαπτόμενο μέλος

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

To σεξ πώς βοηθάει στην καθαριότητα;
Όταν είναι να κάνεις σεξ θα το πλύνεις πριν και μετά, άρα αμέσως αμέσως το καθάρισες δύο φορές.
Στο θέμα τώρα, δεν νομίζω πως χρειάζονται αυτά τα ειδικά σαπούνια παρά μόνο σε περιπτώσεις μόλυνσης/ευαισθησίας/λοχείας/κλπ.
Γενικά το αφρόλουτρο που βάζεις και στο υπόλοιπο σώμα φτάνει.
Katerina-Maria
Νεοφερμένο μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

Επίσης, ξέρω ότι δε κάνει να χρησιμοποιείς πάρα πολύ ζεστό νερό, γιατί αυτό δημιουργεί κάτι σαν ''ξηρασία'' στην ευαίσθητη περιοχή.
Hlianna
Εκκολαπτόμενο μέλος

Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

προσοχή στα αφρόλουτρα. καλύτερα κάτι εξειδικευμένο.
Katerina-Maria
Νεοφερμένο μέλος

Ναι οντως αυτο το εχω ακουσει κ εγω κ αλλαζω το νερο γιατι συνηθως πλενομαι με πολυ ζεστο νερο...Επίσης, ξέρω ότι δε κάνει να χρησιμοποιείς πάρα πολύ ζεστό νερό, γιατί αυτό δημιουργεί κάτι σαν ''ξηρασία'' στην ευαίσθητη περιοχή.
Ολα αυτα για το εξωτερικο μερος, για το εσωτερικο μερος του κολπου κανετε κατι ιδιαιτερο; εγω παντως οχι απο την στιγμη που δεν εχω καποια ενοχληση αλλά μηπςω χρειάζεται που και που;

Komissa
Νεοφερμένο μέλος

Σεξ. Βοηθά στην ψυχική υγιεινή την ευαίσθητης περιοχής και την ευρύτερης περιφέρειας.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

τι καθαριστικό χρησιμοποιείτε; εγώ τόσα χρόνια έπαιρνα ένα με χαμομήλι, μωρουδιακο, το οποίο δεν μου δημιούργησε ποτέ πρόβλημα... Πριν δύο εβδομάδες έβαλα ένα άλλο - πασίγνωστο αφρολουτρο της ευαίσθητης περιοχής - και μου έχει δημιουργήσει από τότε κάποιες κοκκινίλες και άλλα προβλήματα.. αλλά όλες αυτό βάζουν:/
yorkie
Πολύ δραστήριο μέλος

Στο θέμα τώρα... οι κοκκινίλες μπορεί να σχετίζονται με την αλλαγή του σαπουνιού, αλλά υπάρχει περίπτωση και να μην σχετίζονται και να συντρέχει κάτι εντελώς διαφορετικό.
Θα πρότεινα γι αρχή αλλαγή με κάποιο ήπιο καθημερινής χρήσης (lactacyd το ροζ ας πούμε ή apivita ή κάποια άλλη μάρκα εφόσον αυτές ή κάποιες δεν σου κάθονται καλά) κι αν σε δυο μέρες συνεχίζουν οι κοκκινίλες, τότε να πας κατευθείαν στο γυναικολόγο.
Διάγνωση από εδώ δεν μπορεί να γίνει, μπορεί να φταίει το σαπούνι, μπορεί κι όχι. Μην το αμελήσεις πάντως.
Εύχομαι να μην είναι κάτι

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

Είμαι σίγουρη ότι φταίει το σαπούνι, δεν το έχω ξαναπάθει αυτό, και με το που το έβαλα την επόμενη μέρα έπαθα ζημιά.. και είναι ένα από αυτά που ανέφερες... Ανάθεμα την ώρα που το έβαλαΑρχικά το ότι είναι πασίγνωστο και ότι το παίρνουν οι περισσότερες όχι μόνο δεν λέει κάτι, αλλά συνήθως είναι ψιλο-ένδειξη ότι μάλλον κάτι θα πάει στραβά!
Στο θέμα τώρα... οι κοκκινίλες μπορεί να σχετίζονται με την αλλαγή του σαπουνιού, αλλά υπάρχει περίπτωση και να μην σχετίζονται και να συντρέχει κάτι εντελώς διαφορετικό.
Θα πρότεινα γι αρχή αλλαγή με κάποιο ήπιο καθημερινής χρήσης (lactacyd το ροζ ας πούμε ή apivita ή κάποια άλλη μάρκα εφόσον αυτές ή κάποιες δεν σου κάθονται καλά) κι αν σε δυο μέρες συνεχίζουν οι κοκκινίλες, τότε να πας κατευθείαν στο γυναικολόγο.
Διάγνωση από εδώ δεν μπορεί να γίνει, μπορεί να φταίει το σαπούνι, μπορεί κι όχι. Μην το αμελήσεις πάντως.
Εύχομαι να μην είναι κάτι![]()

Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

Καταρχάς σταματάς αμέσως να το χρησιμοποιήσεις. Τα σπυράκια θα φύγουν από μόνα τους (μην τα σκαλίζεις). Επιστρέφεις στο σαπούνι που ήταν ανεκτό στο δέρμα σου. Και εμένα με την apivita ενα καθαριστικό προσώπου πήρα διάσημο και όλας και γέμισα σπυριά! (Το είχαν αναφέρει και άλλες στα σχόλια).Είμαι σίγουρη ότι φταίει το σαπούνι, δεν το έχω ξαναπάθει αυτό, και με το που το έβαλα την επόμενη μέρα έπαθα ζημιά.. και είναι ένα από αυτά που ανέφερες... Ανάθεμα την ώρα που το έβαλα![]()
Αν θέλεις να καταλάβεις ποιο συστατικο σου έκανε την αλλεργία, μπορείς να κάνεις σύγκριση των δύο σαπουνιών και τα δεις ποιο δεν υπάρχει στο αρχικό σαπουνι που έπαιρνες.
Το lactacyd πάντως είναι το πιο ήπιο από όλα, αλλά αν σε πείραξε αυτό, γυρνά πίσω στο παλιό σου.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Πιθανόν να είσαι αλλεργική στο άρωμα που περιέχει το συγκεκριμένο προϊόν.απευθύνομαι στις γυναίκες.
τι καθαριστικό χρησιμοποιείτε; εγώ τόσα χρόνια έπαιρνα ένα με χαμομήλι, μωρουδιακο, το οποίο δεν μου δημιούργησε ποτέ πρόβλημα... Πριν δύο εβδομάδες έβαλα ένα άλλο - πασίγνωστο αφρολουτρο της ευαίσθητης περιοχής - και μου έχει δημιουργήσει από τότε κάποιες κοκκινίλες και άλλα προβλήματα.. αλλά όλες αυτό βάζουν:/
Θα σου συνιστούσα να πας σε φαρμακείο και να ζητήσεις κάτι ανάλογο αλλά χωρίς καθόλου άρωμα, έχοντας παράλληλα υπ'όψη οτι γενικά δεν ταιριάζουν όλα τα προϊόντα σε όλους (όσο "αγνά" κι αν διαφημίζονται).
Για παράδειγμα σε μένα δεν κάνει το Lactacyd, αλλά εδώ και χρόνια χρησιμοποιώ το "Every Day" (που βρίσκω και στα περισσότερα σούπερ μάρκετ).
Επίσης πολύ καλό (αν και λίγο τσιμπημένη η τιμή του) είναι το ανάλογο της Eubos, που το βρίσκεις όμως μόνο στα φαρμακεία.
Guest 881237
Επισκέπτης

Κάμπια
Διάσημο μέλος

Και αυτό είναι εξίσου καλό. Βέβαια, εξαρτάται από τον οργανισμό της κάθε γυναίκας.
Ποιο χρησιμοποίησες και σε πείραξε έτσι;
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

Ένα lactacyd ή ροζ ή μωβ, δεν θυμάμαι.. με πέθανε, όχι απλά με πείραξε.. τώρα σχεδόν έφυγαν, γιατί έβαλα ένα άλλο για ερεθισμούςView attachment 119784
Και αυτό είναι εξίσου καλό. Βέβαια, εξαρτάται από τον οργανισμό της κάθε γυναίκας.
Ποιο χρησιμοποίησες και σε πείραξε έτσι;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.