Giovanna
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από giostau:Εγώ ως φοιτητής έχω διδάξει σε τέτοιο φροντιστήριο και έχω αρκετούς φίλους που έχουν κάνει και κάνου το ίδιο....
τι σπουδασες?
..δλδ εγω που εχω ic3 και ισως καποιος που εχει ecdl, μπορουμε να διδάξουμε αντιστοιχα σε αυτα τα τμήματα????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gademis
Τιμώμενο Μέλος

To ίδιο δείχνουν και οι "κουλές" ερωτήσεις:
OMG δηλαδη!! Είναι για τα πανηγύρια οι τύποι. Κάτι όμως πρέπει να πείς στο μαθητη. Πρέπει να ψάξεις στην ύλη να δείς τι θέλει το διεστραμμένο μυαλό του εξεταστή.1.τι λογισμικο καιτι δικτυο χρησιμοποιουν τα ασθενοφορα?
2.τι ειδος εκτυπωτη χρησιμοποιει ενας δικηγορος στο γραφειο του?
3.τι δικτυο χρησιμοποιουν τα atm ?
Εννοείται οτι το πτυχίο σου τώρα πιστοποιεί τις γνώσεις που θα είχες με το απλό ECDL.. αλλά και πάλι είναι δικάιωμα του εργοδότη σου να δώσει μεγαλύτερο βάρος στο ECDL παρά στο πτυχίο (τόσα ξέρει, τόσα κάνει).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sofia f
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna
Επιφανές μέλος

θα βοηθουσες αρκετα αν μας ελεγες σε ποια περιοχη εισαι, ωστε να δουμε αν μπορουμε τελικα να βοηθησουμε, αν ξερουμε καποιον...
σιγουρα πλεον πολυς κοσμος με πτυχια και μεταπτυχιακα, επιλεγει να μη δουλευει για ενα κομματι ψωμι -η αλλιως η γενια των 700..
δεν ξερω τι δινεις και τι προσοντα θελεις να εχουν οι υποψηφιοι και δεν κανω κριτικοι τωρα, αλλωστε αυτο ειναι κατι που θα πρεπει εσυ να το σκεφτεις

θα σου προτεινα να επικοινωνησεις με κεντρα επαγγελματικης καταρτισης (ξερω μερικα) τα οποια συνεργαζονταιμε οαεδ και προωθουν τετοιες θεσεις εργασιας στους μαθητευομενους τους.

ελπιζω να σε βοηθησα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

sofia f
Νεοφερμένο μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

ελπιζω να βοηθησω και να βρεις αυτο που ψαχνεις!

sofia f
Νεοφερμένο μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

θελει πολλα κοτσια

sofia f
Νεοφερμένο μέλος

sofia f
Νεοφερμένο μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

σου εστειλα πμ με αρκετα αναλυτικες πληροφοριες...
συντομα θα εχεις μερικες ακομα πηγες απο αθηνα, οκ?
απλα πρεπει να το ψαξω λιγο πριν..
sofia f
Νεοφερμένο μέλος

Marili
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marili
Νεοφερμένο μέλος

isidorosrigas
Νεοφερμένο μέλος

Είμαι νεός στο www.e-steki.gr.
Μήπως ξέρετε πόσα λεφτα παίρνει ο καθηγητής Πληροφορικής σε φροντηστήριο;

Ευχαριστώ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelos_htmlportal
Νεοφερμένο μέλος

Τελείωσα τμήμα Πληροφορικής ΑΕΙ και τώρα που ψάχνω για δουλειά ενδιαφέρομαι για διδασκαλία Η/Υ σε φροντιστήρια. Σε ένα αρκετά γνωστό που πήγα για συνέντευξη μου είπαν ότι θέλουν να έχω πάρει το ECDL, γιατί θέλουν οι καθηγητές τους να είναι πιστοποιημένοι. Γι'αυτό το λόγο μου πρότειναν να κάνω μαθήματα σε αυτούς και για τους πρώτους 2 μήνες (στους οποίους θα γίνεται η εκπαίδευσή μου) να μου αφαιρούν από το μισθό μου το ποσό που αντιστοιχεί στην εκπαίδευσή μου και στις εξετάσεις.
Θέλω να μου πείτε τη γνώμη σας για αυτό. Είναι "απάτη"; Αξίζει λέτε;
Υποτίθεται ότι ούτε στο δημόσιο δε χρειάζεται οι πτυχιούχοι πληροφορικής να έχουν κάποια πιστοποίηση. Ξέρω ακόμα ότι σε κάποια φροντιστήρια δε χρειάζεται να έχεις πιστοποίηση για να διδάξεις, π.χ. ένας συμφοιτητής μου διδάσκει εδώ και 5 χρόνια χωρίς πιστοποίηση.
Και κάτι τελευταίο: για έναν άπειρο, πόσο πάει η ώρα καθαρά; και μεικτά; Ως πλήρης απασχόληση θεωρείται και εδώ το 8ωρο;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.![]()
η σχολη που τελειωσες ειναι αρκετα καλη και εχει καλυψει την υλη για ecdl , cambridge κτλπ. δεν το χρειαζεσαι το ecdl, αν θες να το παρεις απλα για να λες οτι το εχεις(αλλο αυτο!) δεν χρειαζεται να κανεις τα μαθηματα, και να δωσεις χρηματα ενω στην ουσια μπορει να ξερεις πολλα παραπανω πραγματα απο τον ιδιο τον καθηγητη που θα σε "διδάσκει" ecdl. υπαρχουν πολλα δωρεαν τεστακια στο ιντερνετ και καποιες φορες σε cd απο περιοδικα που εχουν σχεση με πληροφορικη,τεχνολογια κτλπ, βρες τεστακια κανε απλα και μονο για να δεις πως τα πας με το αυτοματοποιημενο συστημα εξετασεων και φυσικα με τον χρονο που θα εχεις στην διαθεση σου μεχρι να τελειωσεις το τεστ.
επομενως δες αυτα τα τεστακια κανε πρακτικη και πηγαινε δωσε κατευθειαν εξετασεις. επειδη διδασκω απο το 2001 και ειμαι τα τελευταια 3 χρονια και πιστοποιημενος εξεταστης στην vellum (cambrige)
εχουν δει πολλα τα ματια μου!
πολλοι διδάσκουν ecdl χωρις να εχουν ιδεα απο υπολογιστες. * και επειδη καποιος εχει παρει πτυχειο ecdl αυτο δεν σημαινει οτι μπορει και να διδαξει! χρειάζονται γνωσεις πληροφορικης για να μπορεις να καλυψεις την υλη να καλυψεις ολες τις αποριες των μαθητων! αυτα τα ολιγα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.