ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.558 μηνύματα.

Εγώ αυτό δεν το κατάλαβα ποτέ, αλήθεια. Δεν κοιτάω ποτέ την προσωπικότητα του άλλου. Μπορεί να είναι ο χειρότερος άνθρωπος στον κόσμο, αλλά αν είναι καλός καλλιτέχνης θα τον θαυμάσω σαν καλλιτέχνη.Δεν με συγκινεί ούτε ο ένας ούτε ο άλλος. Προφανώς επηρεασμένη από τα αρρωστημένα τους μυαλά
Δηλαδή και ο πιο τελειωμένος αριστερός, άθεος και βάλε ό,τι άλλο θες αντίθετο με τα πιστεύω μου να είναι ο άλλος, αν, για παράδειγμα, είναι ωραίος τραγουδιστής θα ακούω τα τραγούδια του. Διαχωρίζω πάντα τον άνθρωπο από τον καλλιτέχνη.
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα.

Κοίταξε, και εμένα μαρεσει ο σφακιανακης αλλά τώρα συγκρίνονται οι πράξεις που έχει κάνει ο ένας με τον άλλον ;Εγώ αυτό δεν το κατάλαβα ποτέ, αλήθεια. Δεν κοιτάω ποτέ την προσωπικότητα του άλλου. Μπορεί να είναι ο χειρότερος άνθρωπος στον κόσμο, αλλά αν είναι καλός καλλιτέχνης θα τον θαυμάσω σαν καλλιτέχνη.
Δηλαδή και ο πιο τελειωμένος αριστερός, άθεος και βάλε ό,τι άλλο θες αντίθετο με τα πιστεύω μου να είναι ο άλλος, αν, για παράδειγμα, είναι ωραίος τραγουδιστής θα ακούω τα τραγούδια του. Διαχωρίζω πάντα τον άνθρωπο από τον καλλιτέχνη.
κάπου διαχωρίζονται, κάπου όχι. Για εμένα τουλάχιστον.