Κακοκαιρία - Φθινόπωρο 2023

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.902 μηνύματα.
Δυστυχώς δεν έχουν απομείνει πολλά νδ μέλη του φορουμ. Θα έγραφα και σε αυτούς. Αλλά χωρίς παρεξήγηση, είναι λίγο ναρκισσιστικό να νομίζει κάποιος για τον εαυτό του ότι οι άλλοι έχουν εμμονή μαζί του.

Στο αφήγημα και στην ιδέα που γράφεις απαντάω. Όχι σε εσένα. Καλή σου μέρα :give_rose:🙏
Όταν και αν βρεις ότι είμαι μέλος της ΝΔ τα λέμε, μέχρι τότε συνέχισε να γράφεις fake news τα οποία είναι μέχρι και παράνομα 👋👋.

ark178

Διάσημο μέλος

Ο ark178 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.131 μηνύματα.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.902 μηνύματα.
Παράνομα ? Ε?
Μέλη που υποστηρίζουν τη νδ εννοώ. λολ

Κοιτά ο καθένας ψηφίζει ένα κόμμα, νομίζω ότι έχω δικαίωμα να ψηφίζω οποίο κόμμα θέλω από την στιγμή που δεν επιβάλω την άποψη μου σε κανέναν. Τώρα αν εσυ δεν μπορείς να δεχθείς το γεγονός αυτό και επιλέγεις να ασχολείσαι συνέχεια με το τι ψηφίζω συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να σε βοηθήσω.

Πάμε τώρα σε κάτι σοβαρό. Το 112 έστειλε μήνυμα στους κατοίκους της Αττικής ώστε να περιορίσουν τις μετακινήσεις τις επόμενες ώρες.

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.
Τελευταία επεξεργασία:

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.865 μηνύματα.
1694069086908.png

1694069179116.png

Guest 749981

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.076 μηνύματα.
Εν τω μεταξύ κανείς δεν αναφέρει πως στον Βόλο μερικοί εκμεταλλευόμενοι τον πόνο των ανθρώπων πουλάνε το νερό 4-5 ευρώ.

Οι μαυραγορίτες της Κατοχής την γλύτωσαν λόγω ανυπαρξίας κρατικού μηχανισμού. Οι σημερινοί μαυραγορίτες θα την γλυτώσουν και πάλι;

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.085 μηνύματα.
Εν τω μεταξύ κανείς δεν αναφέρει πως στον Βόλο μερικοί εκμεταλλευόμενοι τον πόνο των ανθρώπων πουλάνε το νερό 4-5 ευρώ.

Οι μαυραγορίτες της Κατοχής την γλύτωσαν λόγω ανυπαρξίας κρατικού μηχανισμού. Οι σημερινοί μαυραγορίτες θα την γλυτώσουν και πάλι;
Κανεις δεν το αναφερει; Το έγραψα χθες εγώ!
Να τοοο

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.076 μηνύματα.

glayki

Διακεκριμένο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.500 μηνύματα.

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

Μου αρέσει που δεν το ακυρώνουν.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Μπράβο στο Open που είναι το μόνο κανάλι που προβάλει το μέγεθος της καταστροφή. Τα υπόλοιπα επικεντρώνονται στο πλοίο.

Τελευταία επεξεργασία:

Wonderkid

Διακεκριμένο μέλος

Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.732 μηνύματα.

glayki

Διακεκριμένο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.500 μηνύματα.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.131 μηνύματα.
375216049_10232866519984703_7477813915053745938_n.jpg

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.131 μηνύματα.

ark178

Διάσημο μέλος

Ο ark178 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.131 μηνύματα.
Πλάκα κάνεις. Δεν το πιστεύω.
Και στη στάση Ευαγγελισμός το ίδιο. Δεν είδατε εικόνες ? Βατροχοπέδιλα και μάσκα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Δεν ξέρω στο facebook το είδα.
Δεν πάμε καθόλου καλά αν είναι αληθινή εικόνα :P

Είμαι άτομο που παίρνει συνέχεια μετρό και ηλεκτρικό.
Στιγμιότυπο οθόνης 2023-09-07 203251.png

Χρήστες Βρείτε παρόμοια