Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

εκτός από το σημείο του σεξ!!!
δεν σας ικανοποιεί... του/της το λέτε, το κουβεντιάζεται αλλά... καμία βελτίωση!
α) τι κάνετε τελικά?
β) χωρίζετε?
γ) αν ναι, του/της λέτε για ποιό λόγο χωρίζετε?
δ) εσάς θα θέλατε να σας πουν ότι σας χωρίζουν για αυτό τον λόγο?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Το σεξ το βάζω αρκετά χαμηλά στη "λιστα" όσων με κάνούν να κρίνω αν θέλω να είμαι μαζί ή όχι με κάποιον.
Βέβαια το αν ο άλλος μου έδειχνε οτι δεν ενδιαφέρεται να το κάνει καλύτερο και γενικά οτι δεν τον ενδιαφέρει αν το απολαμβάνω τότε πάμε σε άλλο πρόβλημα πέραν του κακού σεξ. Και τότε ναι θα με πείραζε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

όμως ειλικρινά με προβληματίζει το αν μπορώ ή αν πρέπει να του πω του άλλου ότι τον χωρίζω για αυτό τον λόγο...
δεν ξέρω αν θα κάνω περισσότερο καλό η κακό σε αυτό το άτομο λέγοντας του κάτι τέτοιο...
όσο για το αν θα με πείραζε να μου έλεγαν κάτι τέτοιο... μάλλον ναι αλλά θα το προτιμούσα να μου το πουν ώστε να το σκεφτώ καλύτερα μόνη μου και να δω και γω μέσα μου τι κάνω ή τι δεν κάνω

Rattlehead
Δραστήριο μέλος

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

crazyhelen
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από yiannis:Σίγουρα δεν θα την είχα προχωρήσει την σχέση αν το σεξ δεν έλεγε. Ειναι πολύ βασικό σε μια σχέση για εμένα!
Όπως τα λες φίλε Γιάννη!
Rattlehead
Δραστήριο μέλος

nv
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Rattlehead:Εντάξει, πόσο χάλια μπορεί να είναι ρε παιδιά.. Και ο τελείως άσχετος πια σήμερα ξέρει να το κάνει μια χαρά!
Άσε... Πολύ χάλια...

Νομίζω ότι με ικανή δόση φαντασίας και προτοβουλιών όλα διορθώνονται εκτός και αν είναι οργανικό το πρόβλημα. Αν δεν διορθωνεται με τίποτα, μάλλον ή δεν ενδιαφέρεται ο άλλος ή έχει τόσα κόμπλεξ που δεν αξίζει ούτε να ασχοληθείς! Αν έβλεπα ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο, θα έφευγα.... Γιατί όντως το σεξ είναι πολύ σημαντικό για μια σχέση.
Δεν νομίζω να έλεγα τον πραγματικό λόγο, εκτός αν με είχε φέρει στο αμην! και πάλι θα προσπαθούσα να το φέρω διακριτικά!
Αν με χώριζαν για αυτό το λόγο (ελπίζω να μην συμβει κατι τετοιο!!!!) θα προτιμούσα να μου το έλεγαν διακριτικά πάντα. Αν και αν μου το είχε συζητησει νωρίτερα θα είχα...δραστηριοποιηθεί και προσπαθήσει να το διορθώσω αν γινόταν (εκτός και αν μιλάμε να είχε κάποιο Βιτσιο που δεν θα ήθελα ουτε καν να ξέρω!

Και φυσικά για όλα τα παραπάνω να ενδιαφέρομαι αρκετά για τον άλλο, να μην είναι κατι που απλά έτυχε!
Nessa NetMonster
Δραστήριο μέλος

Τον αρπάζω, τόνε βάζω κάτω και αναλαμβάνω εγώ! Να δεις μετά πώς βελτιώνεται

Θεωρώ απίθανο να μη μπορεί να τη βρει ένα ζευγάρι όταν υπάρχει πάθος. Στην τελική τον "παίρνεις από το χεράκι" και τον "καθοδηγείς" εσύ

Κάνουμε και μια επισκεψούλα σε κανά sex shop! Μπορεί να προκύψει και κανά βίτσιο

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

drunk
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Nessa NetMonster:Θεωρώ απίθανο να μη μπορεί να τη βρει ένα ζευγάρι όταν υπάρχει πάθος. Στην τελική τον "παίρνεις από το χεράκι" και τον "καθοδηγείς" εσύ![]()

Το πρόβλημα ξεκινάει όταν αρχίζει να καταλαγιάζει το πάθος ,ε εκεί είναι πλέον που αρχίζουν οι συσκέψεις περί αναζωπύρωσης

Πιστεύω πως θα έκανα υπομονή και θα το προσπαθούσα, αλλά αν δεν έβλεπα φως... θα την έκανα!! Χωρίς φυσικά να πω τον πραγματικό λόγο γιατί θα ήταν τρομερό πλήγμα για ένα άντρα...
Το οτι δεν ικανοποιεί εμένα δεν σημαίνει οτι δεν μπορεί να ικανοποιήσει καμία γυναίκα.. Καθείς με τα γούστα του.. Γιατί λοιπόν να τον ισοπεδώσω..?
Vkey
Επιφανές μέλος

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:και υποθέτουμε ότι είστε σε μια σχέση καθ όλα ιδανική!
εκτός από το σημείο του σεξ!!!
δεν σας ικανοποιεί... του/της το λέτε, το κουβεντιάζεται αλλά... καμία βελτίωση!
α) τι κάνετε τελικά?
β) χωρίζετε?
γ) αν ναι, του/της λέτε για ποιό λόγο χωρίζετε?
δ) εσάς θα θέλατε να σας πουν ότι σας χωρίζουν για αυτό τον λόγο?
θα το συζητούσα μαζί του δεν θα άλλαζε??
θα τον χώριζα και θα του το έλεγα,
απο το να τα έχω μαζί του και αν τον απατήσω γιατί δεν με γεμίζει σε αυτό τον τομέα καλύτερα να χώριζα
Psixotis
Νεοφερμένο μέλος

tserno
Πολύ δραστήριο μέλος

Μέτα λοιπον τις τελευταίες συζητησεις με φίλους και φίλες μου και απο καποια προσωπική εμπειρία τείνω να συμφωνήσω.

Όταν είχα σχέση με μια κοπελία οταν καταλάγιασε τό πάθος(μαλλον το δικό μου) εκείνη δεν έδειχνε την διαθεση(???) να δωσει μια ώθηση στο θέμα....Αρχικα την ρώτησα τι γινεται και ακουγα διαφορα του στυλ...."με προλαβαίνεις","δεν ειμαι εγω τετοιος ανθρωπος ωστε να ξεκινήσω πρωτη","με κομπλαρεις","δεν ξέρω αν θες" κ.α. Αφησα το ζήτημα οταν μετα από ενα τσακωμό παρατήρησα καποιες αλλαγές ομως όταν επανηλθαν τα σημάδια 'εκανα μαλλον το λάθος να το συζητησω μαζί της......Αποτελεσμα νευριαζε αμυνόταν κτλ......Ισως ειχα κανει και γώ λαθη...δεν ξερω.
Το σεξ ειναι εικόνα μιας σχέσης οσο και αν φαίνεται παραξενο....ειναι σημαντικό οσο και ασημαντο αν το θεωρούμε....γιατι εκει φαίνεται ποσο σε θέλει ο αλλος....ποσο σε νοιαζεται...πόση ικανοποίηση θέλει να σου προσφερει εκτός απο τα αστεια και τις ρομαντικές στιγμες.......
Καταλήγωντας σε αυτο που είπα στην αρχή.....ναι μεν συζητώ το προβλημα μου με φίλους αλλα διακριτικά ςστε να πάρω συμβουλές για καποιο μου προβλημα....αλλα μάλλον μερικές φορές το παρακανουμε...(δεν βγαζω τον εαυτο μου απεξω) και στην σχέση μας μαλλον μονο μερικές αναφορες για να διορθθει καποιο προβλημα...αν ομως δεν διορθωθεί φευγεις ........και απλά λες πως δεν σε αισθανομαι κοντά μου...(αστον να κανει την αυτοκριτική του).......
Ελπιζω να μην εγραψα ασυναρτησίες...ειμαι και κοιμησμενος

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

σε εμένα τουλάχιστον δεν ισχύει

Περα απο την πλακα,δεν ξερω...κυριολεκτικα εαν η κοπελα ηταν τελειως μα τελειως μα καρατελειως ανεπιδεκτη μαθησεως και το σεξ ηταν μια μονοτονια διχως φαντασια,παθος κτλ κτλ, προσωπικα πιθανοτατα να χωριζα...
Οσο ακαρδο-σκληρο και αν φενεται ή ακουγεται η ερωτικη πραξη για εμενα δεν ειναι απλως μπες-βγες-ντυσου-φυγε...
Ειναι και κανω τα παντα για να ειναι σαν "περιπετεια"!(Οχι οτι την τραβαω στα βουνα και το κανουμε στυλ τζι αϊ τζο!)
Σιγουρα ομως θα ειχαν προηγηθει συζητησεις (με εμμεσο ή αμεσο τροπο) και μετα πραττουμε καταλληλα.
Dare-Devil
Πολύ δραστήριο μέλος

Nessa NetMonster
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- χημεια4λαιφ
- GeorgePap2003
- Μήτσος10
- Alessandra Eliza
- touvlo
- qwertyuiop
- prime
- thenutritionist
- Circe
- Joji
- jj!
- Idontknoww
- _pathfinder_
- sofoula2430
- skot
- ag97
- charmander
- Helen93
- VasoGrimes
- lololo33
- sandana
- kostas338
- An_uknown_world
- Karim10
- pinkheart
- McManus
- Insertcoin
- Johnny15
- tsiobieman
- grtt
- taketrance
- orchidea
- fretoe
- aggelosst9
- Johnman97
- Libertus
- Athens2002
- chester20080
- American Economist
- fmarulezkd
- giannhs2001
- johnietraf
- SlimShady
- KostasFrape
- iminspain
- travelingirl
- Satan Claus
- WhiteDrum
- harry akritas
- CiNeFiL
- gwgw_5
- Unseen skygge
- Ariana2018
- Στεφανος56
- Nickx
- το κοριτσι του μαη
- panagiotis econ
- Jack of Spades
- Εχέμυθη
- Αλκης Κ.
- lykos348
- Fin4
- katerina1990
- T C
- edweimaste
- pink_panther
- kogba
- Forgetit
- Μάρκος Βασίλης
- Μαυρίκιος
- Κλημεντίνη
- Στωικος
- David?
- Γατόπαρδος.
- ΘανάσοςG4
- Ryuzaki
- leo41
- hirasawayui
- ZENEVIEV
- morpheas32
- Αλεξακις
- jorge19
- DeepWeb
- L_D
- me lene
- Butterfly89
- olga_serb
- dimospap
- Memetchi
- andreas2002
- kapa1405
- kauphy
- γιω99
- xman
- Έμμα
- tomicrotroll
- DimitraA.
- Angelina30
- Viedo
- Jocaste
- Panagiotis849
- don_vito
- eukleidhs1821
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.