mixaelaaa
Νεοφερμένο μέλος
Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα.

24-05-24

14:06
Αγοράζω εσώρουχα και μου βγαίνουν μικρά σχεδόν πάντα, ξέρετε κάποια εσώρουχα οικονομικά, καλής ποιότητας που να έχουν μεγάλη γραμμή
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

24-05-24

14:27
θα πρότεινα χρησιμοποιημένα να έχουν ανοίξει απο την χρήση, αλλιώς δεν τα εμπιστεύομαι
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.

24-05-24

14:30
Βγάλε το βρακί και μείνε χωρίς εσώρουχο. Problem solved.Αγοράζω εσώρουχα και μου βγαίνουν μικρά σχεδόν πάντα, ξέρετε κάποια εσώρουχα οικονομικά, καλής ποιότητας που να έχουν μεγάλη γραμμή
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

24-05-24

16:14
Τα μποξερακια της λαϊκής συνήθως μαζεύουν, αν παίρνεις από εκεί κι απορείς. Πάντα λίγο μεγαλύτερο γιατί θα μαζέψει στο πλυντήριοΑγοράζω εσώρουχα και μου βγαίνουν μικρά σχεδόν πάντα, ξέρετε κάποια εσώρουχα οικονομικά, καλής ποιότητας που να έχουν μεγάλη γραμμή
Κατά τα άλλα, Minerva.
Α κλαίω είσαι κορίτσι τώρα το είδα. Minerva θα πω πάλι, h&m, triumph
Εγώ από την λαϊκή παίρνω τι να σε πω. Έρχονται και τα πανυγηρια

Guest 376555
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

24-05-24

16:20
Και oysho ή m&s, τα σετ

24-05-24

17:03
Δες στο σκρουτζ στα σχόλια, λένε πάντα αν είναι μεγαλύτερα ή μικρότερα από το μέγεθος που λένε. Από την άλλη μπορείς να μετρήσεις τις διαστάσεις σου και να βρεις το μέγεθος σύμφωνα με αυτές.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.

24-05-24

17:06
Ποιο ειναι το αγαπημένο σου χρώμα Ιζόλδη;Και oysho ή m&s, τα σετ
physicscrazy
Δραστήριο μέλος
Ο physicscrazy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 744 μηνύματα.

24-05-24

17:07
δεν καταλαβαίνω την ερώτηση, γιατί δεν παρινεις μεγαλύτερο νούμερο?Αγοράζω εσώρουχα και μου βγαίνουν μικρά σχεδόν πάντα, ξέρετε κάποια εσώρουχα οικονομικά, καλής ποιότητας που να έχουν μεγάλη γραμμή
Guest 376555
Επισκέπτης

24-05-24

17:08
Δε ξέρω αν είμαι έτοιμη να γνωριστούμε τόσο καλά ακόμηΠοιο ειναι το αγαπημένο σου χρώμα Ιζόλδη;
Valder
Τιμώμενο Μέλος

24-05-24

17:13
Αγαπημένο χρώμα ρώτησα, οχι αγαπημενο χρώμα εσωρούχων.Δε ξέρω αν είμαι έτοιμη να γνωριστούμε τόσο καλά ακόμη

Οκ σκάω
Guest 376555
Επισκέπτης

24-05-24

17:23
Δε μίλησε κανείς για χρώμα εσωρούχωνΑγαπημένο χρώμα ρώτησα, οχι αγαπημενο χρώμα εσωρούχων.
Οκ σκάω

Τέλος πάντων, άντε, θα σου πω.. το πορτοκαλί

Valder
Τιμώμενο Μέλος

24-05-24

17:24
Σας ευχαριστώ για την τοποθέτησή σας. Αισθάνομαι επαρκώς πληροφορημένος.Δε μίλησε κανείς για χρώμα εσωρούχων
Τέλος πάντων, άντε, θα σου πω.. το πορτοκαλί![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.