Καλές πρακτικές σεξουαλικής υγείας (LGBT)

adams33

Δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.
ιατρική διαδικασία, όχι έρωτας, ούτε εμπειρία είναι αυτό
Υπευθυνότητα θα έλεγα οσο αφορά το κομμάτι της υγείας σε συνδυασμοί και με την απόλαυση .
Η γυναίκα μετα από την κατά φύση επαφή δεν ακολουθεί ενα τελετουργικό υγιεινής ;
Ε ένα ανάλογο ακολουθείτε και τότε εφόσον ο κίνδυνος είναι τεράστιος
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Πλακα εχουμε.Δηλαδη οι ομοφυλοφιλοι βαζουν συνεχεια αντιβιοτικη τοπικη αλοιφη; Διοτι εδω δεν μιλαμε για μια περιστασιακη επαφη.Οι ομοφυλοφιλοι συντροφοι πρεπει αρα να εχουν συνεχως τοπικες αντιβιωτικες αλοιφες.Αυτο μας λες...

Εχεις επιγνωση οτι και οι αντιβιοτικες αλοιφες δεν ειναι μασκες προσωπου..κια δεν γινεται να τις βαζουμε συνεχεια;
Πλήρη επίγνωση και είναι δεδομένο οτι αυτή η διαδικασία δεν ακολουθείτε απο τη συγκεκριμένη ομάδα δεδομένου και της κατάστασης οτι ανήκουν σε ομάδα υψηλού κινδύνου.
Εξαλου το θεμα δεν ειναι μονο γι αυτή την κοινότητα εχει ειπωθεί και εχουν δοθεί οι αναλογες εξηγήσεις ωστε να μην μιλαμε μονόπλευρα
Εδω λεμε τι πρεπει να ακολουθεις οχι τι κάνουν κάποιοι που μπροστά στην καυλα δεν υπολογίζουν την αξια της ζωης οποτε ξερεις οτι παιζεις με την φωτια οταν αποφασίσεις να δοκιμασεις

Τελευταία επεξεργασία:

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.106 μηνύματα.
Υπευθυνότητα θα έλεγα οσο αφορά το κομμάτι της υγείας σε συνδυασμοί και με την απόλαυση .
Η γυναίκα μετα από την κατά φύση επαφή δεν ακολουθεί ενα τελετουργικό υγιεινής ;

Πλήρη επίγνωση και είναι δεδομένο οτι αυτή η διαδικασία δεν ακολουθείτε απο τη συγκεκριμένη ομάδα δεδομένου και της κατάστασης οτι ανήκουν σε ομάδα υψηλού κινδύνου.
Εξαλου το θεμα δεν ειναι μονο γι αυτή την κοινότητα εχει ειπωθεί και εχουν δοθεί οι αναλογες εξηγήσεις ωστε να μην μιλαμε μονόπλευρα
Εδω λεμε τι πρεπει να ακολουθεις οχι τι κάνουν κάποιοι που μπροστά στην καυλα δεν υπολογίζουν την αξια της ζωης οποτε ξερεις οτι παιζεις με την φωτια οταν αποφασίσεις να δοκιμασεις
Μα δεν καταλαβες.Δεν θετω θεμα βαριεμαρας..αλλα ιατρικης φυσεως.ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙ ΑΝΤΙΒΙΩΤΙΚΕΣ ΑΛΟΙΦΕΣ.Τελικα καθιστωνται ανικανες να αντιμετωπισουν λοιμωξεις κλπ..και εχουν και αλλες παρενεργειες.Τι δεν καταλαβαινειες; Ειναι σαν να λες οτι ενα ατομο πρεπει να παιρνει συνεχως αντιβιωση οσο κανει σεξ με τον συντροφο του,ισχυει και για σταθερα ζευγαρια και παντρεμενος ομοφυλοφυλους.Επικοινωνεις;

Τι ιδιοτητα εχεις αν επιτρεπεται και αυτα που λες που τα βρηκες;
Γιατι οσον αφορα θεματα ιατρικης φυσης και σκευασματα δεν μπορει να λεει ο ακθενας οτι του φανει.
Σε ακουω.Που τα βρηκες αυτα που λες για την αντιβιωτικη αλοιφη και με ποια ιδιοτρητα τα λες.Αν εισαι ασχετη με τα ιατρικα..βαλε ενα λινκ με αυτα που λες να τα δουμε και εμεις.

;;;;;;;;;;;;;;;;;

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.447 μηνύματα.
Προσοχή στη χρήση betadine που αναφέρθηκε και με φειδώ.Πρωκτος και γεννητικά όργανα έχουν ιδιαίτερο ph που μπορεί να διαταραχθεί με συχνή χρήση τέτοιων προϊόντων. Καλό είναι να χρησιμοποιούνται προϊόντα υγιεινής ειδικά διαμορφωμένα για τη διατήρηση της ευαίσθητης ισορροπίας του ph αυτών των περιοχών. Στα φαρμακεία υπάρχουν κατάλληλα σκευάσματα για αυτό το σκοπό.

Και φυσικά δε ξεχνάμε την υγιεινή των χεριών που θα έρθουν σε επαφή με τα ενδότερα μας προς αποφυγή μολύνσεων.

adams33

Δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.
Προσοχή στη χρήση betadine που αναφέρθηκε και με φειδω
Πιο πολυ κινδυνευεις αν κανεις συχνη επαφη παρα φυση παρα απο την χρηση του betadine,γυναικες ειμαστε να ξερουμε τι λεμε .

Αν εσυ τωρα θελεις να ερχεσαι συχνα σε παραφυση επαφη χωρις προφύλαξη και χωρίς την απαραίτητη υγιεινή/μονο αυτο σε προφυλασει απο το κολωβακτηριδιο ,κανε μια ερωτηση σε γιατρο ,λυπαμαι αλλα δεν θα κινδυνεύεις απο την διαταραχή του ph σου ,αλλα απο τα κακακια σου που μετα θα επέλθουν στο κολπο σου ..αηδιααα .
Ας μιλησουμε λιγο πιο ωμα γιατι βλεπω η παρερμηνεια παει συννεφο :)

Καλη τυχη στους τολμηρους !

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.447 μηνύματα.
Πιο πολυ κινδυνευεις αν κανεις συχνη επαφη παρα φυση παρα απο την χρηση του betadine,γυναικες ειμαστε να ξερουμε τι λεμε .

Αν εσυ τωρα θελεις να ερχεσαι συχνα σε παραφυση επαφη χωρις προφύλαξη και χωρίς την απαραίτητη υγιεινή/μονο αυτο σε προφυλασει απο το κολωβακτηριδιο ,κανε μια ερωτηση σε γιατρο ,λυπαμαι αλλα δεν θα κινδυνεύεις απο την διαταραχή του ph σου ,αλλα απο τα κακακια σου που μετα θα επέλθουν στο κολπο σου ..αηδιααα .
Ας μιλησουμε λιγο πιο κατανοητα γιατι βλεπω η παρερμηνεια παει συννεφο :)
Πρώτον δε μιλάμε για εμένα και τις συνήθειες μου και πουθενά δεν υπονοησα επαφή τέτοιου τύπου χωρίς προφύλαξη ( η προφύλαξη αναφέρθηκε πολλάκις σε προηγούμενα σχόλια, καθώς κρίνεται άκρως απαραίτητη ). Ακόμα και στο γυναικείο κόλπο η συχνή χρήση betadine διαταράσσει το ph και από που ακριβώς προκύπτει πως δεν ξέρω πως ότι μπαίνει στη μια οδό δεν πρέπει επουδενί χωρίς τις απαραίτητες ενέργειες προφύλαξης/ καθαρισμού να μπαίνει σε άλλη;

adams33

Δραστήριο μέλος

Πρώτον δε μιλάμε για εμένα και τις συνήθειες μου και πουθενά δεν υπονοησα επαφή τέτοιου τύπου χωρίς προφύλαξη ( η προφύλαξη αναφέρθηκε πολλάκις σε προηγούμενα σχόλια, καθώς κρίνεται άκρως απαραίτητη ). Ακόμα και στο γυναικείο κόλπο η συχνή χρήση betadine διαταράσσει το ph και από που ακριβώς προκύπτει πως δεν ξέρω πως ότι μπαίνει στη μια οδό δεν πρέπει επουδενί χωρίς τις απαραίτητες ενέργειες προφύλαξης/ καθαρισμού να μπαίνει σε άλλη;
Καταλαβες λαθος καλυτερα να ρωτας την επομενη φορα .
Ποιος ειπε για μπεταντιν στον κολπο .Ειπα για μπεταντιν και αντιβιωτικη αλοιφη για τον ¨ αντρα ¨.Το θεμα ειναι ξεκαθαρο για αντρικο μοριο μιλα που εισέρχεται.
Προσωπικα δεν ξερω κανενα κολπς να εισερχεται σε πρωκτο ωστε να απολυμανθει μετα με μπεταντιν και να βαλει και αλοιφη .Αν υπαρχει και καταλαβες αυτο συγνωμη εγω δεν ξερω ακομα .

Ησουν ξεκαθαρη για αυτο που ειπα για το μπεντατντιν απλα το ερμηνευσες για τον γυναικειο κολπο .Καμια σχεση λοιπον και ειλικρινα κανενος οι σεξουαλικες επαφες δεν με ενδιαφερουν ωστε να μαθω και τις δικες σας .
Για ενημερωση υγιεινη και προστατσια ειναι το θεμα μην τα παιρνετε τα θεματα προσωπικα γιατι διακρινω ενα εκνευρισμο χωριςκαμια βαση .

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.106 μηνύματα.

Ας μιλησουμε λιγο πιο ωμα γιατι βλεπω η παρερμηνεια παει συννεφο :)

Καλη τυχη στους τολμηρους !
Με ποια ιδιοτητα γραφεις ειπαμε; Μπορεις να βαλεις ενα λινκ απο αυτα τα ΙΑΤΡΙΚΑ που λες;

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.
Να κάνω μια ερώτηση επιπλέον, κι όποιος ξέρει.

Έχω δει σε μερικές τρανς κυρίες, ladyboys, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε στην Ταιλάνδη (σε βίντεο τουριστών προφανώς), μια σειρά απο δερματικές παθήσεις - κοκκινίλες συνήθως. Είναι κατι που προκαλείται απο τις ορμονικές αλλαγές στις οποίες υπόκεινται; Ειναι φυσιολογικό και άκακο; Είναι κάτι κακό αντίθετα; Υποδηλώνει οτι τρέχει κάτι και πρέπει να μενει ο άλλος μακριά;

Πχ εδω στην κοπέλα στο βιντεο στο 05:55 (οχι αυτη στο thumbnail - το βιντεο ειναι αθλιο αλλά εδω μπορεσα να το βρω αυτο που ρωταω)

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.898 μηνύματα.
Ύγεία, οκ, δεκτό! Για να το λέτε εσείς που γνωρίζετε, το δέχομαι. Αλλά όσο για απόλαυση, ε, ας μην κοροϊδευόμαστε. Αυτό θέλω να κριτικάρω. Πως με τόση ιατρική προετοιμασία, κλύσματα, φάρμακα, αλοιφές , αυτή η διαδικασία μόνο απόλαυση δεν είναι.
Η γυναίκα, μετά από έναν σούπερ σπέσιαλ έρωτα, δεν κάνει κανένα <<τελετουργικό υγιεινής>>. Αγκαλιάζει το αντικείμενο του πόθου της και χαλαρώνει στην αγκαλιά του. Εγώ τουλάχιστο εδω και 37 χρόνια, δεν το έχω κάνει ποτέ και είμαι υγιής, ούτε HPV, ούτε τίποτα έχω. Αυτό βέβαια που πάντα έκανα, ήταν το προφυλακτικό πριν τον τρελό έρωτα. Είχε γίνει ριτουάλ, κάπως σαν υπευθυνότητα και παιχνίδι. Τι να γίνει, μας έδινε την αίσθηση της ασφάλειας.
Αν το κλύσμα γίνει παίζοντας..... ,<έλα μωράκι μου, να σου κάνω κλυσματάκι....>> :kissing:Περί ορέξεως.....

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

adams33

Δραστήριο μέλος

Με ποια ιδιοτητα γραφεις ειπαμε; Μπορεις να βαλεις ενα λινκ απο αυτα τα ΙΑΤΡΙΚΑ που λες;
Εσυ με ποια ιδιότητα ζητας προσωπικά στοιχεια εδω μεσα ;
Σε ποιον απευθύνεσαι σε κανα παιδακι που δεν ξερει την νομοθεσια ενος απλου φόρουμ ;
Στους κανονισμους οπου υπηρχαν κατα την εγγραφή μου δεν ηταν οτι ειμαι υποχρεωμενη να απαντώ στην οποιαδήποτε τυχαια μεσα σε ενα φορουμ με το ψευδώνυμο πουπουλινα .

Ελα σε παρακαλω το οτι δεν σου απανταω κατάλαβε οτι εισαι αγενης και εριστική .Λυσε τα θεματα σου εκει που στα προκαλουν και στο λεω οσο πιο ευγενικα μπορω ,αν θες διαλογο μαζι μου θα εισαι ευγενικη αλλιως εχω καθε δικαιωμα να μην σου απαντω εφοσον δεν υπαρχει αλλος λογος να μην με ενοχλεις .

vanessa99

Δραστήριο μέλος

Η vanessa99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 555 μηνύματα.
Να κάνω μια ερώτηση επιπλέον, κι όποιος ξέρει.

Έχω δει σε μερικές τρανς κυρίες, ladyboys, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε στην Ταιλάνδη (σε βίντεο τουριστών προφανώς), μια σειρά απο δερματικές παθήσεις - κοκκινίλες συνήθως. Είναι κατι που προκαλείται απο τις ορμονικές αλλαγές στις οποίες υπόκεινται; Ειναι φυσιολογικό και άκακο; Είναι κάτι κακό αντίθετα; Υποδηλώνει οτι τρέχει κάτι και πρέπει να μενει ο άλλος μακριά;

Πχ εδω στην κοπέλα στο βιντεο στο 05:55 (οχι αυτη στο thumbnail - το βιντεο ειναι αθλιο αλλά εδω μπορεσα να το βρω αυτο που ρωταω)

Με μια γρήγορη αναζήτηση, κατάφερα να βρω αυτό:
Φαίνεται ότι όντως προκύπτουν από την ίδια τη θεραπεία και όλες τις ορμονολογικές αλλαγές που υφίσταται το σώμα

Αλλά όσο για απόλαυση, ε, ας μην κοροϊδευόμαστε. Αυτό θέλω να κριτικάρω. Πως με τόση ιατρική προετοιμασία, κλύσματα, φάρμακα, αλοιφές , αυτή η διαδικασία μόνο απόλαυση δεν είναι.

Για την πρωκτική επαφή, είναι καθαρά θέμα γούστου, σε κάποιους αρέσει αυτή η διαφορετική αίσθηση που προσφέρει. Μην ξεχνάμε ότι στην περιοχή υπάρχουν πολλά νεύρα. Δίνει κάτι διαφορετικό. (για τις αλοιφές κτλ, αν έχει χρησιμοποιηθεί πολύ λιπαντικό, και δεν έχει υπάρξει κάποιος τραυματισμός, δεν χρειάζονται. Κλύσμα ξανά και προαιρετικό και όχι συνέχεια)
Για την ιατρική προετοιμασία κτλ, να πω ακόμη, ότι υπάρχει ολόκληρο σχετικό φετίχ από πίσω. Ιατρικό φετίχ. Για να μην ξεφεύγουμε, ξανά και αυτό, καθαρά προσωπικό και θέμα απόλαυσης. Και αυτού που δέχεται και αυτού που "κάνει".

adams33

Δραστήριο μέλος

Ύγεία, οκ, δεκτό! Για να το λέτε εσείς που γνωρίζετε, το δέχομαι. Αλλά όσο για απόλαυση, ε, ας μην κοροϊδευόμαστε. Αυτό θέλω να κριτικάρω. Πως με τόση ιατρική προετοιμασία, κλύσματα, φάρμακα, αλοιφές , αυτή η διαδικασία μόνο απόλαυση δεν είναι.
Η γυναίκα, μετά από έναν σούπερ σπέσιαλ έρωτα, δεν κάνει κανένα <<τελετουργικό υγιεινής>>. Αγκαλιάζει το αντικείμενο του πόθου της και χαλαρώνει στην αγκαλιά του. Εγώ τουλάχιστο εδω και 37 χρόνια, δεν το έχω κάνει ποτέ και είμαι υγιής, ούτε HPV, ούτε τίποτα έχω. Αυτό βέβαια που πάντα έκανα, ήταν το προφυλακτικό πριν τον τρελό έρωτα. Είχε γίνει ριτουάλ, κάπως σαν υπευθυνότητα και παιχνίδι. Τι να γίνει, μας έδινε την αίσθηση της ασφάλειας.
Αν το κλύσμα γίνει παίζοντας..... ,<έλα μωράκι μου, να σου κάνω κλυσματάκι....>> :kissing:Περί ορέξεως.....
χαχα μου αρέσει ο τροπος που γράφεις !
Κοιτα αν ενας αντρας θελει κατι τετοιο οφείλει να προστατεύει και εκείνων και την συντροφο του κακα τα ψεματα .Ειμαι κάθετη στο μπενταντινδεν παιζω με αυτα προσωπικα γιατι καλως ή κακώς τα περισσοτερα εμεις οι γυναικες τα τραβαμε .
Τωρα η καθεμια μας εχει το τελετουγικο της ,εσυ οπως λες παίρνεις αγκαλιτσα και χαλαρωνεις εγω ανεκαθεν παω μια βολτα απο το μπανιο για τα απαραιτητα και μετα επιστροφη στο κρεβατι να κανουμε ακομα πιο μυρωδατες αγκάλιτσες χαχα !
Η καθε μια με τις παρεξενιες της είμαστε μην το ψάχνεις.

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Εσυ με ποια ιδιότητα ζητας προσωπικά στοιχεια εδω μεσα ;
Σε ποιον απευθύνεσαι σε κανα παιδακι που δεν ξερει την νομοθεσια ενος απλου φόρουμ ;
Στους κανονισμους οπου υπηρχαν κατα την εγγραφή μου δεν ηταν οτι ειμαι υποχρεωμενη να απαντώ στην οποιαδήποτε τυχαια μεσα σε ενα φορουμ με το ψευδώνυμο πουπουλινα .

Ελα σε παρακαλω το οτι δεν σου απανταω κατάλαβε οτι εισαι αγενης και εριστική .Λυσε τα θεματα σου εκει που στα προκαλουν και στο λεω οσο πιο ευγενικα μπορω ,αν θες διαλογο μαζι μου θα εισαι ευγενικη αλλιως εχω καθε δικαιωμα να μην σου απαντω εφοσον δεν υπαρχει αλλος λογος να μην με ενοχλεις .
Μα δεν ζηταω ονομα.Ρωταω,..γιατρος εισαι;

Αν δεν εισαι, βαλε πληζ τις πηγες που δεχνουν αυτα που λες,καθως αυτα ειναι επικινδυνα.

ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΗ ΑΛΟΙΦΗ ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟΕΠΑΦΗ ΣΕ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΦΟΡΟΥ ΖΩΗΣ.Καταάβαινεςι τι λες;Δεν ειναι κρεμα ημερας οι αντιβιωτικες αλοιφες.

Κια παντα Μπεντατντιν στον πρωκτο...αυτα που τα βρηκες και τα λες;

Εγω το τι ειμαι το γραφω στο προφιλ μου και δνε το παιζω γιατρος ουτε λεω παρτε αυτο και εκεινο.

ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ το καταπαλαινεις αγαπουλα;

Δεν μιλαμε για κρεμα ημερας. :thumbup:

Εφοσον λοιπον μιλας για ΦΑΡΜΑΚΑ οφειλεις να δειξεις λινκ απο αξιοπιστο ιατρικο σαιτ για αυτα που λες..ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ.

ΟΣΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΝΑΞΙΟΠΙΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ..για αυτο και καθιστω σαφες σε αυτους που σε διαβαζουν να μην ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ εκτος και αν μας δειξεις τις πηγες σου.

Το οτι ειμαστε σε φορουμ δεν σημαινει οτι ο καθενας εδω μεσα μπορει να το παιζει γιατρος.
Και αν εξακολουθει να το παιζει..εχουμε καθε δικαιωμα να το ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ.
Φιλακια.

.Ειμαι καθετι στο μπενταντινδ
Εσυ να εισαι...και στον δικο σου πρωκτο κανε οτι θες....οι αλλοι τι σου φταινε;Κια μας το παιζεις γιατρος εδω μεσα;

Πηγουλες αλλιως εισαι απολυτα αναξιοπστη Κια κυριως για τις αντιβιωτικες αλοιφουλες στον πρωκτο..ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΠΑΦΗ,.Τουτεστιν :hehe: για τους ομοφυλοφιλους για ολη τους την ενεργη σεξουαλικη ζωη.

ΥΓ Δεν μου απαντας διοτι απλουστατα αυτα ειναι απο την καουκα σου που λες.
Και εφοσον γραφεις σε φορουμ θα δεχεσαι και ερωτησεις.Το γιατι δεν απαντας ειναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ.

Τελευταία επεξεργασία:

adams33

Δραστήριο μέλος

Κια παντα Μπεντατντιν στον πρωκτο...αυτα που τα βρηκες και τα λες;
χαχαχαχαχαχαχα
τώρα καταλαβα ...κοιτα αν εσυ εχεις θεμα και καταλαβαινεις οτι θες μαλλον εχεις αλλο θεμα τελικα ..

Το εξηγησα και στην αλλη κοπελα ,μαθε να διαβαζεις το θεμα, μιλαει για αντρα ,ΑΝΤΡΑ .
Ο ΑΝΤΡΑΣ λοιπον κανει πλύσεις με μπενταντιν ,ελεος χαχαχα...
Απο την αρχη του θεματος παρεξηγημενη εισαι με ολους και με ολα οποτε επρεπε να το περιμενω οτι αλλα σου λενε και αλλα καταλαβαινεις .

Αντε τωρα ελπιζω να ηρεμησεις αν και δεν το κοβω, αλλο θες εσυ αλλα βρες ,πανε μια βολτα ή οτι σου αερεσει ,εγω παντως δεν ευθυνομαι :)

Να σαι καλα παντως με εκανες και γελασα με αυτο !

αα και ειμαι πυρηνικο επιστημονας με αποσπαση στα κατω Πατησια ,ελπιζω να σε καλυψα :)

Τελευταία επεξεργασία:

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

χαχαχαχαχαχαχα
τώρα καταλαβα ...κοιτα αν εσυ εχεις θεμα και καταλαβαινεις οτι θες μαλλον εχεις αλλο θεμα τελικα ..

Το εξηγησα και στην αλλη κοπελα ,μαθε να διαβαζεις το θεμα, μιλαει για αντρα ,ΑΝΤΡΑ .
Ο ΑΝΤΡΑΣ λοιπον κανει πλύσεις με μπενταντιν ,ελεος χαχαχα...
Απο την αρχη του θεματος παρεξηγημενη εισαι με ολους και με ολα οποτε επρεπε να το περιμενω οτι αλλα σου λενε και αλλα καταλαβαινεις .

Αντε τωρα ελπιζω να ηρεμησεις αν και δεν το κοβω, αλλο θες εσυ αλλα βρες ,πανε μια βολτα ή οτι σου αερεσει ,εγω παντως δεν ευθυνομαι :)

Να σαι καλα παντως με εκανες και γελασα με αυτο !

αα και ειμαι πυρηνικο επιστημονας με αποσπαση στα κατω Πατησια ,ελπιζω να σε καλυψα :)
Ακομα χειροτερα..μπενταντιν στο πουλακι..γελανε και οι πετρες.
-1ον απαγορεευται το μπενταντιν σε αυτους που εχουν θυροειδη..και οι μισοι εχουν και δεν το ξερουν.
-2ον ποιος σου ειπε οτι κανει το μπενταντιν στο πουλακι;Θα μας το εξηγησεις; Η καουκα σου το λεει και λες οκ.,ειμαι αινσταιν εγω και τα ξερω ολα..οποτε θα τους λεω να βαζουν μπενταντιν στο πουλακι;
-3ον ΑΝΤΙΒΙΩΤΙΚΗ ΑΛΟΙΦΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΠΑΦΗ..,ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΦΟΡΟΥ ΕΝΕΡΓΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΓΑ ΤΟΥς ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΟΥς..ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙς η θα συνεχισεις τα επικινδυνα τρολαρισματα;

Για βαλε τις πηγουλες σου,ειμαι ΟΛΗ ματια/
Κια εγω δεν σε προσβαλα.Σε ρωταω.ΕΣΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ,ενδεικτικο!

Περιμενω λοιπον τις πηγουλες σου..αφου μιλας για φαρμακευτικα σκευασματα και δινεις τετοιες συμβουλες.

glayki

Περιβόητο μέλος

Τις αντιβιωτικες αλοιφές εγώ ξέρω πως τις συνταγογραφει γιατρός για συγκεκριμένη λοίμωξη μικροβιακή ενδεχομένως, για συγκεκριμένο διάστημα, με συγκεκριμένες οδηγίες

ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ (ιδίως σε τόσο ευαίσθητα σημεία και μάλιστα μετά από κάθε επαφή σεξουαλική)

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.898 μηνύματα.
Τις αντιβιωτικες αλοιφές εγώ ξέρω πως τις συνταγογραφει γιατρός για συγκεκριμένη λοίμωξη μικροβιακή ενδεχομένως, για συγκεκριμένο διάστημα, με συγκεκριμένες οδηγίες

ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ (ιδίως σε τόσο ευαίσθητα σημεία και μάλιστα μετά από κάθε επαφή σεξουαλική)
Καθένας συνταγογραφεί εδώ ό,τι θέλει

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Christiiina03

Νεοφερμένο μέλος

Η Christiiina03 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 53 μηνύματα.
Καλησπέρα
Παρακαλώ αφήστε τα τρανς κορίτσια ήσυχα, ευχαριστώ.

Με μια γρήγορη αναζήτηση, κατάφερα να βρω αυτό:
Φαίνεται ότι όντως προκύπτουν από την ίδια τη θεραπεία και όλες τις ορμονολογικές αλλαγές που υφίσταται το σώμα
Έχεις κάποιο συγκεκριμένο quote από αυτό το paper; Δεν βλέπω κάτι σχετικό με την γρήγορη ματιά που το έριξα.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια