Καλές πρακτικές σεξουαλικής υγείας (LGBT)

adams33

Δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.
Τις αντιβιωτικες αλοιφές εγώ ξέρω πως τις συνταγογραφει γιατρός για συγκεκριμένη λοίμωξη μικροβιακή ενδεχομένως, για συγκεκριμένο διάστημα, με συγκεκριμένες οδηγίες

ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ (ιδίως σε τόσο ευαίσθητα σημεία και μάλιστα μετά από κάθε επαφή σεξουαλική)
Βαλε το πουλι μεσα στο κωλο που εχει του κοσμου τα βακτηρια πανε στο γιατρο και αν δεν σου δωσει αντιβιωτικη πες του να σκισει το πτυχιο του ...

ΕΛΕΙΟς ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΠΑς ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΛΕς ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΝΕΙ ,πυρινικοι επιστημονες χαχαχ

Πες καλυτερα οτι ΔΕΝ πανε στο γιατρο και οτι ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ να συνεννοηθούμε .
Ειναι προβλημα δικο ΜΟΥ αν θα χαλασει το ph του ;
Οχι φυσικα !
Ειναι δικο μου το προβλημα αν θα τον αφησω με ολα αυτα τα μικροβια που δεν Φευγουν με απλο πλυσιμο .

Εδω μια κολπιτιδα παθαινεις το καλοκαιρι απο την θαλασσα αν δεν προσεξουμε λιγο κα ιη γιατρος σου λεει κατευθειαν κολπικα υποθετα κρεμα και ειδικο σαπουνι .

Αν εσεις δεν πλένεστε τακτικα αν εχετε τεοιους ειδους παραφυση επαφες ή ο αντρας που βρίσκεστε δεν θελετε να τα κανει αυτα ειναι δικο σας θεμα ,δεν θα το κανω δικο μου συγνωμη ηδιααααα

Και επειδη αυτο το κομματι ειναι περισσοτερο απολαυστικο για τον αντρα ας φροντισει λοιπον ή προφυλακτικο να φοραει ή να υπαρχει απολυμανση ,αλλιως να παει αλλου απλα τα πραγματακια ειναι εσεις νομιζετε οτι ειναι επιστημη η απλη γυναικεια υγιεινη . :)

Αντε αηδια μεσημεριατικα ..με στο σκατο στο πουλι ακομα και να πλυθει απλα, εγω θα τον αφησω ,αυτα να λετε στα νεα κοριτσια εξου και οι γυναικολογοι τραβανε τα μαλλια τους με αυτα που βλεπουν ....

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
Δεν έχω ιατρικό υπόβαθρο αλλα γνωρίζοντας βασική βιολογία ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η συχνή κατανάλωση αντιβιοτικών διοτι τα βακτήρια που προκαλούν τις λοιμώξεις, ναι μεν αρχικά θα πεθάνουν, αλλα θα εξελιχθούν νέα, τα οποία είναι ανθεκτικά σε αυτά, φαντάζομαι πως το ίδιο ειναι και με τις τοπικές κρέμες.
Ε, τώρα σεξ με μπενταντίν μου ακούγεται πολύ αχρείαστο... Δε γνωρίζω αν μπορεί να προκαλέσει τίποτα, αλλά γιατι να μπείς στον κόπο ενω μπορείς καλλιστα να αρκεστείς με προφυλακτικό και σωστή χρήση του;

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.194 μηνύματα.

adams33

Δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.
Δεν έχω ιατρικό υπόβαθρο αλλα γνωρίζοντας βασική βιολογία ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η συχνή κατανάλωση αντιβιοτικών διοτι τα βακτήρια που προκαλούν τις λοιμώξεις, ναι μεν αρχικά θα πεθάνουν, αλλα θα εξελιχθούν νέα, τα οποία είναι ανθεκτικά σε αυτά, φαντάζομαι πως το ίδιο ειναι και με τις τοπικές κρέμες.
Ε, τώρα σεξ με μπενταντίν μου ακούγεται πολύ αχρείαστο... Δε γνωρίζω αν μπορεί να προκαλέσει τίποτα, αλλά γιατι να μπείς στον κόπο ενω μπορείς καλλιστα να αρκεστείς με προφυλακτικό και σωστή χρήση του;
Α γεια σου !
Εσυ που γνωριζεις βιολογια η πισω πορτα ειναι παρα φυση ;
Το σωμα ειναι κατασκευασμενο να προφυλάσσετε στην κανονικη επαφη ωστε ακομα και να μην πλυθείς μετα την πραξη να μην μολυνθεις ;μπιαξξξξ

Οταν πας κοντρα στη φυση βιολογια θα πας σε αλλες ιατρικες μεθοδους για να μην νοσήσεις/μολυνθεις ;

εχω και εγω τις αποριες μου ας μορφωθώ για να καταλαβω τιλεω λαθος γαμωτο :)
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Καλησπέρα
Παρακαλώ αφήστε τα τρανς κορίτσια ήσυχα, ευχαριστώ.
Πλακα μου κανεις ;
Εχουμε τετοια κοριτσια εδω ;

Μα δεν ειπαμε κατι κακο ,εγω τουλαχιστον .
Πραγματικα συγνωμη αν ειπα κατι και στεναχωρησα τον οποιδηποτε

Τελευταία επεξεργασία:

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
Α γεια σου !
Εσυ που γνωριζεις βιολογια η πισω πορτα ειναι παρα φυση ;
Δεν είμαι ο κατάλληλος να μιλήσω επι αυτού του θέματος, οι απόψεις που εκφράζω είναι ορισμένου επιπέδου βιολογίας, καθώς είμαι μόλις μαθητής Γ λυκείου.

Παρα φυση ως προς ποιό κριτήριο; Για τους βιολογικούς σκοπούς (τεκνοποίηση), ναι, όπως είναι και το στοματικό σεξ.
Ε, είναι ένα πράγμα που αρέσει σε κάποιους, το ότι "δεν είναι φυσικό" δε σημαίνει οτι είναι επιβλαβές, εφ' όσον ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα...
Το σωμα ειναι κατασκευασμενο ωστε να προφυλάσσετε οπως στην κανονικη ωστε ακομα και να μην πλυθεις μετα την πραξη να μην μολυνθεις ;
Γνωρίζω πως ο κόλπος έχει την ικανότητα να καθαρίζεται μόνος του με τις εκκρίσεις του, πράγμα το οποίο δεν μπορεί να κάνει πρωκτός. Φυσικά ο κόλπος είναι πιο καθαρός απο τον πρωκτό, αλλα βραχυχρόνια μπορείς μέσω καθαρτικών, κλύσματος, κλπ, να τον καθαρίσεις αρκετά ωστε να προχωρήσεις σε πρωκτικό με ασφάλεια.

Βέβαια το προφυλακτικό πρέεπι να χρησιμοποιείται standard, πόσο μάλλον στο πρωκτικό :P

Αλλα γενικά, δεν νομίζω να είναι και τόση καλή ιδέα να κάνεις σεξ και να μην πας να πλυθείς μετά, έστω για την καθαριότητα :lol:

finesse

Πολύ δραστήριο μέλος

Η finesse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 826 μηνύματα.
Βαλε το πουλι μεσα στο κωλο που εχει του κοσμου τα βακτηρια πανε στο γιατρο και αν δεν σου δωσει αντιβιωτικη πες του να σκισει το πτυχιο του ...

ΕΛΕΙΟς ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΠΑς ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΛΕς ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΝΕΙ ,πυρινικοι επιστημονες χαχαχ

Πες καλυτερα οτι ΔΕΝ πανε στο γιατρο και οτι ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ να συνεννοηθούμε .
Ειναι προβλημα δικο ΜΟΥ αν θα χαλασει το ph του ;
Οχι φυσικα !
Ειναι δικο μου το προβλημα αν θα τον αφησω με ολα αυτα τα μικροβια που δεν Φευγουν με απλο πλυσιμο .

Εδω μια κολπιτιδα παθαινεις το καλοκαιρι απο την θαλασσα αν δεν προσεξουμε λιγο κα ιη γιατρος σου λεει κατευθειαν κολπικα υποθετα κρεμα και ειδικο σαπουνι .

Αν εσεις δεν πλένεστε τακτικα αν εχετε τεοιους ειδους παραφυση επαφες ή ο αντρας που βρίσκεστε δεν θελετε να τα κανει αυτα ειναι δικο σας θεμα ,δεν θα το κανω δικο μου συγνωμη ηδιααααα

Και επειδη αυτο το κομματι ειναι περισσοτερο απολαυστικο για τον αντρα ας φροντισει λοιπον ή προφυλακτικο να φοραει ή να υπαρχει απολυμανση ,αλλιως να παει αλλου απλα τα πραγματακια ειναι εσεις νομιζετε οτι ειναι επιστημη η απλη γυναικεια υγιεινη . :)

Αντε αηδια μεσημεριατικα ..με στο σκατο στο πουλι ακομα και να πλυθει απλα, εγω θα τον αφησω ,αυτα να λετε στα νεα κοριτσια εξου και οι γυναικολογοι τραβανε τα μαλλια τους με αυτα που βλεπουν ....
Σε κανένα μήνυμα δεν είδα προτροπή για επαφή τέτοιου τύπου δίχως προφύλαξη. Είναι δικά σου συμπεράσματα. Και δεν είναι μόνο για την "αηδία", αλλά, πρωτίστως, για το ότι είναι πολύ εύκολο να μεταδοθούν ασθένειες. Όπως διάβασα και άλλα μηνύματα που προτρέπουν την καθαριότητα πριν η επαφή προηγηθεί. Επομένως, βρίσκω πολύ λογικές όλες τις απαντήσεις/αντιδράσεις που βρίσκουν άτοπο το να χρησιμοποιηθεί αντιβιοτικό και δεν θυμάμαι τι άλλο αναφέρθηκε.

adams33

Δραστήριο μέλος

Δεν είμαι ο κατάλληλος να μιλήσω επι αυτού του θέματος, οι απόψεις που εκφράζω είναι ορισμένου επιπέδου βιολογίας, καθώς είμαι μόλις μαθητής Γ λυκείου.

Παρα φυση ως προς ποιό κριτήριο; Για τους βιολογικούς σκοπούς (τεκνοποίηση), ναι, όπως είναι και το στοματικό σεξ.
Ε, είναι ένα πράγμα που αρέσει σε κάποιους, το ότι "δεν είναι φυσικό" δε σημαίνει οτι είναι επιβλαβές, εφ' όσον ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα...
Ακριβωςςςς γι αυτο λοιπον προφυλαξεις αλλιως αποστείρωση :) :laugh:
Γνωρίζω πως ο κόλπος έχει την ικανότητα να καθαρίζεται μόνος του με τις εκκρίσεις του, πράγμα το οποίο δεν μπορεί να κάνει πρωκτός. Φυσικά ο κόλπος είναι πιο καθαρός απο τον πρωκτό, αλλα βραχυχρόνια μπορείς μέσω καθαρτικών, κλύσματος, κλπ, να τον καθαρίσεις αρκετά ωστε να προχωρήσεις σε πρωκτικό με ασφάλεια.
Μου λες δηλαδη μια γυναικα να κανει συνεχεις πλυσεις με καθαρτικα ωστε να δεχεται το απλυτο ή διχωςπροφυλακτικο πουλακι ;

Να σε ενημερωσω οτι απαγορευονται ΚΑΙ οι συχνες κολπικες πλυσεις οχι μονο για διατάραξη του ph αλλα και για αλλους λογους που καλυτερα ειναι ενα κοριτσι οταν κανει τεστ ΠΑΠ να ρωτησει την γιατρο της να της εξηγησει .
Βέβαια το προφυλακτικό πρέεπι να χρησιμοποιείται standard, πόσο μάλλον στο πρωκτικό :P

Αλλα γενικά, δεν νομίζω να είναι και τόση καλή ιδέα να κάνεις σεξ και να μην πας να πλυθείς μετά, έστω για την καθαριότητα :lol:
Βρε σαν ιδεα δεν ειναι ,ουτε φυσικα ειπαμε οτι θα κανει καλο στον αντρα .
Ασε που η διαδικασια με μπενταντιν εμενα περισσοτερο χειρουργικη επεμβαση μου θυμιζει αλλα δεν με νοιαζει ας το λυσουν αυτοι που το κανουν ,ας παρουν αλλο σαπουνι με αρωμα λεβαντα να του ηρεμησει λιγακι ..

Ας το χρησιμοποιουν και αλλου μπας και ηρεμήσουν εδω μεσα γιατι διακρινω κατ έξαλα γυναικεια μυαλα και δεν καταλαβαινω τον λογο !:):):)

Ναι στο σεξ λοιπον οπως γουσταρουμε αλλα ΟΧΙ στα μικροβια ,γι αυτο οποιος ειναι ατακτουλης προφυλαξεις !
Σε αυτο συμφωνουμε τουλαχιστον να ηρεμησουμε γιατι οντως γινεται χαμος χωρις λογο ..
Το ζητουμενο ειναι τι κινδυνους εχει η γυναικα μετα .

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.901 μηνύματα.
Γνωρίζω πως ο κόλπος έχει την ικανότητα να καθαρίζεται μόνος του με τις εκκρίσεις του, πράγμα το οποίο δεν μπορεί να κάνει πρωκτός.
Καλά, έχω λιώσει στο γέλιο. Ο πρωκτός δεν ξέρεις πώς καθαρίζει από μόνος του; Ο πρωκτος μολύνει, δε μολύνεται, είναι ο βρωμιάρης βασιλιάς

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.840 μηνύματα.
Καλησπέρα
Παρακαλώ αφήστε τα τρανς κορίτσια ήσυχα, ευχαριστώ.

Καλησπέρα και σε εσένα,

Μετά από μια σύντομη έρευνα που έριξα στο thread διαπιστώθηκε ότι είσαι εκτός θέματος. Κανένα μέλος δεν μίλησε ούτε προσέβαλε τα trans άτομα, μάλλον μπερδεύτηκες και έγραψες σε λάθος thread ή forum

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη, εύχομαι την επόμενη φορά να είσαι on topic.

Case closed

adams33

Δραστήριο μέλος

Σε κανένα μήνυμα δεν είδα προτροπή για επαφή τέτοιου τύπου δίχως προφύλαξη. Είναι δικά σου συμπεράσματα. Και δεν είναι μόνο για την "αηδία", αλλά, πρωτίστως, για το ότι είναι πολύ εύκολο να μεταδοθούν ασθένειες. Όπως διάβασα και άλλα μηνύματα που προτρέπουν την καθαριότητα πριν η επαφή προηγηθεί. Επομένως, βρίσκω πολύ λογικές όλες τις απαντήσεις/αντιδράσεις που βρίσκουν άτοπο το να χρησιμοποιηθεί αντιβιοτικό και δεν θυμάμαι τι άλλο αναφέρθηκε.
Ουτε εγω οπως θα πω οτι ειναι δικα σου συμπερασματα οτι απαγορευεται να μιλησουμε για το αν γινει ΧΩΡΙΣ προφλαξη .
Ολα τα θπολοιπα ειναι δρακοι και χαζομαρες για εμενα χαλαρωστε λιγακι συζητησεις κανουμε και ΟΤΑΝ γινετε ΧΩΡΙΣ ,ΝΑΙ θα υπαρχει απολυμανση μετα .
Αν δεν σου αρεσει ΜΗΝ το ΚΑΝΕΙΣ !
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Καλά, έχω λιώσει στο γέλιο. Ο πρωκτός δεν ξέρεις πώς καθαρίζει από μόνος του; Ο πρωκτος μολύνει, δε μολύνεται, είναι ο βρωμιάρης βασιλιάς
Ναι εχουμε αυτοματο συστημα ,ποσο σωστοςςςς χαχαχαχα

nearos

Επιφανές μέλος

Σε γενικές γραμμές όμως, μιλώντας αυστηρά για τις γυναίκες, αν η μία τρύπα είναι τόσο παραμελημένη που ζέχνει, έχει μονίμως ενα λεπτό φίλμ αφοδευμάτων καθώς και είναι φωλιά επώασης βακτηρίων, κάτι μου λέει οτι και η άλλη δε θα είναι τόσο καλή.
1731336478797.png

(ομοίως και για άντρες :))

adams33

Δραστήριο μέλος

Σε γενικές γραμμές όμως, μιλώντας αυστηρά για τις γυναίκες, αν η μία τρύπα είναι τόσο παραμελημένη που ζέχνει, έχει μονίμως ενα λεπτό φίλμ αφοδευμάτων καθώς και είναι φωλιά επώασης βακτηρίων, κάτι μου λέει οτι και η άλλη δε θα είναι τόσο καλή.
View attachment 141465

(ομοίως και για άντρες :))
Ετσι αυστηροι να ειστε και εσειςκαι να το λετε .
Να σου πουν ιστοριες τα κοριτσια που δουλευουν σε ιατρεια για γυναικες που δεν φροντιζουν καθολου την υγιεινη του κολπου τους να φριξεις ..

Πανε μυρωδατες λεει και με το που φτανουν στην περιοχη τα κοριτσια κρατιουνται να μην ξερασουν ..

Ασε με τωρα ας μην πω τιποτε αλλο γιατι πιστευα οτι η σημερινη γυναικα θα ηταν αψογη σε αυτο ,αλλα ...περαστικα σας και καλη τυχη σε εσας τους ελευθερους σκοπευτες

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.447 μηνύματα.
Νομίζω πως κάνεις δε μίλησε για μη χρήση προφύλαξης.. Τώρα αν εσυ παραληρωντας βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα , ενώ κάνεις δεν έχει παροτρύνει κανένα σε απροφυλαχτες επαφές τέτοιου τύπου, δε μπορείς να συμβουλεύεις γενικά τους πάντες παστωθειτε με αντιβιοτικές αλοιφές .

Ξέρω και μια καλύτερη ιδέα προφύλαξης από κάθε κίνδυνο ή αηδιαστικη εικόνα κατά άλλους... Δια βίου αποχή από κάθε είδος σεξουαλικής διαδρασης.

adams33

Δραστήριο μέλος

Ξέρω και μια καλύτερη ιδέα προφύλαξης από κάθε κίνδυνο ή αηδιαστικη εικόνα κατά άλλους... Δια βίου αποχή από κάθε είδος σεξουαλικής διαδρασης.
Δεν την προτεινω κανει κακο στα νευρα :laugh:
Προφυλακτικο αλλιως αλοιφες αλλιως καντε σεχ γιατι δεν ειναι καλα τα νευρα σας αληθεια τωρα ..

Ακου εκει παραλήρημα χαχαχα να σαι καλα :laugh:

Κόβεται το σεχχχ;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια