drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 18:18 Η drusilia έγραψε: #41 01-04-08 18:18 Εγω ειπα, σας μισώ ΟΛΕΣ! Τι μηνυση και βλακείες, οπως ειπε και η Στελλα, ξέρω που ΜΕΝΕΤΕ! Και εγώ θα αμολύσω το ΡΑΟΥΛ που πιστέψτε με, ειναι δημοσιος κίνδυνος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avrilio Εκκολαπτόμενο μέλος Η avrilio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 397 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 18:22 Η avrilio έγραψε: #42 01-04-08 18:22 αυτη τη μισελ αν κ δεν την ξερω...αν την ειχα μπροστα μου....πρωτα θα της τα εχωνα αγρια κι υστερα θα την αγκαλιαζα να της πω μπραβο γιατι μας...κοψοχολιασε... Παλιοβρωμουσες!!!!!δεν φτανει που ολα με πανε γα...ντας ηρθε κι αυτο να με τρελλανει!!!! Εχω απ το σαβ. να μπω κ τωρα που μπηκα....μουρθε εγκεφαλικο!!!! Χειρουργημενη γυναικα μ ενα χερι...χωρις δουλεια κ λεφτα...ειναι αυτα αστεια????? Τη κυριακη στη πανσιον εκοψα τον αντιχειρα...ετραχα αιμορραγουσα....εκανα πολυωρη μικροχειρουργικη επεμβαση γιατι εκοψα τενοντες κ νευρα...γυρισα σημερα....κι ιδου τ αποτελεσματα....Να παθω εγκεφαλικο!!!!! Που να ξεσπασω????εγιναν τοσα πολλα....εχω τοσα να πω κ δεν εχω κουραγιο!!!!!ειμαι μ ενα χερι κ τους πονους της αρκουδας.... Αχ μωρε ζετα!!!αν ειχες ερθει θα την ειχα γλυτωσει... Αναθεμα τη φιλοζωια μου κ την απροσεξια μου... Αλιμονο σας ολες εκει τις τσουγδες κ τις τσουχτρες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 18:31 Η Subject to change: #43 01-04-08 18:31 Καλύτερα να μαθαίνεις ψεύτικα δυσσάρεστα, παρά ψεύτικα ευχάριστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. magdalena Εκκολαπτόμενο μέλος Η magdalena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 18:33 Η magdalena: #44 01-04-08 18:33 Επειδει ειμαι και λιγο ποντια τελικα θα κλεισει το site????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 18:34 Η Desdemona: #45 01-04-08 18:34 Αρχική Δημοσίευση από magdalena: Επειδει ειμαι και λιγο ποντια τελικα θα κλεισει το site????????? Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ, αυτό δε λέμε τόση ώρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. magdalena Εκκολαπτόμενο μέλος Η magdalena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 18:38 Η magdalena: #46 01-04-08 18:38 Τι να κανουμε μυαλο κουκουτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:00 Η AGGELIKI έγραψε: #47 01-04-08 19:00 Αρχική Δημοσίευση από magdalena: Τι να κανουμε μυαλο κουκουτσι. Click για ανάπτυξη... οχι καλε πρωταπριλια ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:01 Η AGGELIKI έγραψε: #48 01-04-08 19:01 avrilio,περαστικα!πως το εκοψες καλε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:04 Η popi έγραψε: #49 01-04-08 19:04 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Εγω ειπα, σας μισώ ΟΛΕΣ! Τι μηνυση και βλακείες, οπως ειπε και η Στελλα, ξέρω που ΜΕΝΕΤΕ! Και εγώ θα αμολύσω το ΡΑΟΥΛ που πιστέψτε με, ειναι δημοσιος κίνδυνος! Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω με τη drusilia,αλλά χώρια από τα γατιά θα αμολύσω και τα μαντρόσκυλαΣήμερα μια η Μαγισσούλα μας μια η Michelle,τι να σου κάνουν τα χάπιαΝα συνεχίσω ή έχει κι άλλα τέτοια έξυπνα στο site. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avrilio Εκκολαπτόμενο μέλος Η avrilio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 397 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:09 Η avrilio έγραψε: #50 01-04-08 19:09 αγγελικη...κανεις φανηκε να μην με πιστευει λογω της ημερας κ των γεγονοτων....τοκοψα στη πορτα του κουβιου της πανσιον των σκυλακων...απο ενα αποτομο τραβηγμα του τρισχαρουμενου κι ευτυχισμενου που θα πηγαινε βολτα ρουντυ.....Δυστυχως εφυγα μες τα αιματα κι εμειναν.....αποσβολωμενα τα ερμα να κοιτανε τα αιματα να τρεχουν......Γκαντεμια!!!!Πονοι, χειρουργειο κ τωρα...κουλαμαρα κ καθηλωση στο σπιτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:14 Η popi έγραψε: #51 01-04-08 19:14 Περαστικά σου κουκλα μου και γρήγορα,τα ζωάκια σε χρειάζοντε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avrilio Εκκολαπτόμενο μέλος Η avrilio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 397 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:25 Η avrilio έγραψε: #52 01-04-08 19:25 ευχαριστω βρε ποπακι...η ψυχη μ το ξερει ποσο παιδευομαι για να ταισω τα αδεσποτακια μου....ουτε την αμμο των γατιων μου δεν μπορω με ενα χερι ν αλλαξω!!!αστα....δυσκολη η ζωη για τους κουλοχερηδες!!!πρακτικα προβληματα που γυρευουν λυση....ουτε κορδονια να δεσω...κ το βρακι με το ζορι ανεβαινει......Πολυ ζορικα τα πραγματα......Εχω στειλει φιλους να ταισουν τα αδεσποτα απο τα μαθηματα που δεν παω...οι δυσκολιες συνεχιζονται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:44 Η AGGELIKI έγραψε: #53 01-04-08 19:44 Αρχική Δημοσίευση από avrilio: αγγελικη...κανεις φανηκε να μην με πιστευει λογω της ημερας κ των γεγονοτων....τοκοψα στη πορτα του κουβιου της πανσιον των σκυλακων...απο ενα αποτομο τραβηγμα του τρισχαρουμενου κι ευτυχισμενου που θα πηγαινε βολτα ρουντυ.....Δυστυχως εφυγα μες τα αιματα κι εμειναν.....αποσβολωμενα τα ερμα να κοιτανε τα αιματα να τρεχουν......Γκαντεμια!!!!Πονοι, χειρουργειο κ τωρα...κουλαμαρα κ καθηλωση στο σπιτι!!! Click για ανάπτυξη... πω,πω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:16 Η moukelis έγραψε: #54 01-04-08 21:16 Περαστικά Avrilio,όλα θα φτιάξουν σύντομα! λΟσο για σας τις τσαπερδόνες,θα έπρεπε να ντρέπεστε.Στέλνω για ενισχύσεις στον Κίκη τον Ιβάν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:22 Η niaourini2_2: #55 01-04-08 21:22 καλά ε κατατρόμαξα την πάτησα κανονικά..η πρώτη σκέψη που μου ήρθε στο μυαλό:και γω σε ποιόν θα γράφω τωρα???ευτυχώς που είναι ψέματα!περαστικά avrilio να γίνεις σύντομα καλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avrilio Εκκολαπτόμενο μέλος Η avrilio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 397 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:24 Η avrilio έγραψε: #56 01-04-08 21:24 ναι βρε μουκελις!!!!τωρα τρομαξαν μ αυτο τον αγαθο σκυλακο αυτες οι παλιοτσουχτρες!!!!!!Ευχαριστω για τις ευχες σου!!!!Αντε να ερθω κατα βολο μερια που εχω την κολλητη παιδικη μου φιλη, να με παει στα τσιπουραδικα να βρεθουμε κι εμεις!!!!!Φιλακια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avrilio Εκκολαπτόμενο μέλος Η avrilio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 397 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:26 Η avrilio έγραψε: #57 01-04-08 21:26 νιαουρινι...το καλο που με θελω να γνω καλα...για το γρηγορα...δεν το βλεπω...ενωστε την θετικη ενεργεια του σαιτ που δεν θα κλεισει κ θα παραμεινει ενεργο κ στις επαλξεις....για να γινω παλι...διχερη....Η ζωη των κουλοχερηδων ειναι πολυ δυσκολη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:26 Η moukelis έγραψε: #58 01-04-08 21:26 Είναι πολύ αγαθιάρης,αλλά άμα δεν τον ξέρεις σου φαίνεται αρκούδα!Άντε να μας έρθεις να σε γνωρίσουμε κι από κοντά!Φιλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:27 Η Raisa έγραψε: #59 01-04-08 21:27 Καλέ τι ήταν αυτό;;;; ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ....ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ Α, στο καλό σας.... και στην αρχή το πίστεψα και λέω..δεν είναι δυνατόν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:28 Η niaourini2_2: #60 01-04-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από avrilio: νιαουρινι...το καλο που με θελω να γνω καλα...για το γρηγορα...δεν το βλεπω...ενωστε την θετικη ενεργεια του σαιτ που δεν θα κλεισει κ θα παραμεινει ενεργο κ στις επαλξεις....για να γινω παλι...διχερη....Η ζωη των κουλοχερηδων ειναι πολυ δυσκολη!!!! Click για ανάπτυξη... ότι πεις!!!!!ας αρχίσουμε!!!ομμμμμμ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω ειπα, σας μισώ ΟΛΕΣ! Τι μηνυση και βλακείες, οπως ειπε και η Στελλα, ξέρω που ΜΕΝΕΤΕ! Και εγώ θα αμολύσω το ΡΑΟΥΛ που πιστέψτε με, ειναι δημοσιος κίνδυνος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avrilio Εκκολαπτόμενο μέλος Η avrilio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 397 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 18:22 Η avrilio έγραψε: #42 01-04-08 18:22 αυτη τη μισελ αν κ δεν την ξερω...αν την ειχα μπροστα μου....πρωτα θα της τα εχωνα αγρια κι υστερα θα την αγκαλιαζα να της πω μπραβο γιατι μας...κοψοχολιασε... Παλιοβρωμουσες!!!!!δεν φτανει που ολα με πανε γα...ντας ηρθε κι αυτο να με τρελλανει!!!! Εχω απ το σαβ. να μπω κ τωρα που μπηκα....μουρθε εγκεφαλικο!!!! Χειρουργημενη γυναικα μ ενα χερι...χωρις δουλεια κ λεφτα...ειναι αυτα αστεια????? Τη κυριακη στη πανσιον εκοψα τον αντιχειρα...ετραχα αιμορραγουσα....εκανα πολυωρη μικροχειρουργικη επεμβαση γιατι εκοψα τενοντες κ νευρα...γυρισα σημερα....κι ιδου τ αποτελεσματα....Να παθω εγκεφαλικο!!!!! Που να ξεσπασω????εγιναν τοσα πολλα....εχω τοσα να πω κ δεν εχω κουραγιο!!!!!ειμαι μ ενα χερι κ τους πονους της αρκουδας.... Αχ μωρε ζετα!!!αν ειχες ερθει θα την ειχα γλυτωσει... Αναθεμα τη φιλοζωια μου κ την απροσεξια μου... Αλιμονο σας ολες εκει τις τσουγδες κ τις τσουχτρες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 18:31 Η Subject to change: #43 01-04-08 18:31 Καλύτερα να μαθαίνεις ψεύτικα δυσσάρεστα, παρά ψεύτικα ευχάριστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. magdalena Εκκολαπτόμενο μέλος Η magdalena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 18:33 Η magdalena: #44 01-04-08 18:33 Επειδει ειμαι και λιγο ποντια τελικα θα κλεισει το site????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 18:34 Η Desdemona: #45 01-04-08 18:34 Αρχική Δημοσίευση από magdalena: Επειδει ειμαι και λιγο ποντια τελικα θα κλεισει το site????????? Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ, αυτό δε λέμε τόση ώρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. magdalena Εκκολαπτόμενο μέλος Η magdalena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 18:38 Η magdalena: #46 01-04-08 18:38 Τι να κανουμε μυαλο κουκουτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:00 Η AGGELIKI έγραψε: #47 01-04-08 19:00 Αρχική Δημοσίευση από magdalena: Τι να κανουμε μυαλο κουκουτσι. Click για ανάπτυξη... οχι καλε πρωταπριλια ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:01 Η AGGELIKI έγραψε: #48 01-04-08 19:01 avrilio,περαστικα!πως το εκοψες καλε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:04 Η popi έγραψε: #49 01-04-08 19:04 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Εγω ειπα, σας μισώ ΟΛΕΣ! Τι μηνυση και βλακείες, οπως ειπε και η Στελλα, ξέρω που ΜΕΝΕΤΕ! Και εγώ θα αμολύσω το ΡΑΟΥΛ που πιστέψτε με, ειναι δημοσιος κίνδυνος! Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω με τη drusilia,αλλά χώρια από τα γατιά θα αμολύσω και τα μαντρόσκυλαΣήμερα μια η Μαγισσούλα μας μια η Michelle,τι να σου κάνουν τα χάπιαΝα συνεχίσω ή έχει κι άλλα τέτοια έξυπνα στο site. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avrilio Εκκολαπτόμενο μέλος Η avrilio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 397 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:09 Η avrilio έγραψε: #50 01-04-08 19:09 αγγελικη...κανεις φανηκε να μην με πιστευει λογω της ημερας κ των γεγονοτων....τοκοψα στη πορτα του κουβιου της πανσιον των σκυλακων...απο ενα αποτομο τραβηγμα του τρισχαρουμενου κι ευτυχισμενου που θα πηγαινε βολτα ρουντυ.....Δυστυχως εφυγα μες τα αιματα κι εμειναν.....αποσβολωμενα τα ερμα να κοιτανε τα αιματα να τρεχουν......Γκαντεμια!!!!Πονοι, χειρουργειο κ τωρα...κουλαμαρα κ καθηλωση στο σπιτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:14 Η popi έγραψε: #51 01-04-08 19:14 Περαστικά σου κουκλα μου και γρήγορα,τα ζωάκια σε χρειάζοντε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avrilio Εκκολαπτόμενο μέλος Η avrilio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 397 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:25 Η avrilio έγραψε: #52 01-04-08 19:25 ευχαριστω βρε ποπακι...η ψυχη μ το ξερει ποσο παιδευομαι για να ταισω τα αδεσποτακια μου....ουτε την αμμο των γατιων μου δεν μπορω με ενα χερι ν αλλαξω!!!αστα....δυσκολη η ζωη για τους κουλοχερηδες!!!πρακτικα προβληματα που γυρευουν λυση....ουτε κορδονια να δεσω...κ το βρακι με το ζορι ανεβαινει......Πολυ ζορικα τα πραγματα......Εχω στειλει φιλους να ταισουν τα αδεσποτα απο τα μαθηματα που δεν παω...οι δυσκολιες συνεχιζονται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:44 Η AGGELIKI έγραψε: #53 01-04-08 19:44 Αρχική Δημοσίευση από avrilio: αγγελικη...κανεις φανηκε να μην με πιστευει λογω της ημερας κ των γεγονοτων....τοκοψα στη πορτα του κουβιου της πανσιον των σκυλακων...απο ενα αποτομο τραβηγμα του τρισχαρουμενου κι ευτυχισμενου που θα πηγαινε βολτα ρουντυ.....Δυστυχως εφυγα μες τα αιματα κι εμειναν.....αποσβολωμενα τα ερμα να κοιτανε τα αιματα να τρεχουν......Γκαντεμια!!!!Πονοι, χειρουργειο κ τωρα...κουλαμαρα κ καθηλωση στο σπιτι!!! Click για ανάπτυξη... πω,πω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:16 Η moukelis έγραψε: #54 01-04-08 21:16 Περαστικά Avrilio,όλα θα φτιάξουν σύντομα! λΟσο για σας τις τσαπερδόνες,θα έπρεπε να ντρέπεστε.Στέλνω για ενισχύσεις στον Κίκη τον Ιβάν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:22 Η niaourini2_2: #55 01-04-08 21:22 καλά ε κατατρόμαξα την πάτησα κανονικά..η πρώτη σκέψη που μου ήρθε στο μυαλό:και γω σε ποιόν θα γράφω τωρα???ευτυχώς που είναι ψέματα!περαστικά avrilio να γίνεις σύντομα καλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avrilio Εκκολαπτόμενο μέλος Η avrilio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 397 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:24 Η avrilio έγραψε: #56 01-04-08 21:24 ναι βρε μουκελις!!!!τωρα τρομαξαν μ αυτο τον αγαθο σκυλακο αυτες οι παλιοτσουχτρες!!!!!!Ευχαριστω για τις ευχες σου!!!!Αντε να ερθω κατα βολο μερια που εχω την κολλητη παιδικη μου φιλη, να με παει στα τσιπουραδικα να βρεθουμε κι εμεις!!!!!Φιλακια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avrilio Εκκολαπτόμενο μέλος Η avrilio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 397 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:26 Η avrilio έγραψε: #57 01-04-08 21:26 νιαουρινι...το καλο που με θελω να γνω καλα...για το γρηγορα...δεν το βλεπω...ενωστε την θετικη ενεργεια του σαιτ που δεν θα κλεισει κ θα παραμεινει ενεργο κ στις επαλξεις....για να γινω παλι...διχερη....Η ζωη των κουλοχερηδων ειναι πολυ δυσκολη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:26 Η moukelis έγραψε: #58 01-04-08 21:26 Είναι πολύ αγαθιάρης,αλλά άμα δεν τον ξέρεις σου φαίνεται αρκούδα!Άντε να μας έρθεις να σε γνωρίσουμε κι από κοντά!Φιλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:27 Η Raisa έγραψε: #59 01-04-08 21:27 Καλέ τι ήταν αυτό;;;; ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ....ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ Α, στο καλό σας.... και στην αρχή το πίστεψα και λέω..δεν είναι δυνατόν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:28 Η niaourini2_2: #60 01-04-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από avrilio: νιαουρινι...το καλο που με θελω να γνω καλα...για το γρηγορα...δεν το βλεπω...ενωστε την θετικη ενεργεια του σαιτ που δεν θα κλεισει κ θα παραμεινει ενεργο κ στις επαλξεις....για να γινω παλι...διχερη....Η ζωη των κουλοχερηδων ειναι πολυ δυσκολη!!!! Click για ανάπτυξη... ότι πεις!!!!!ας αρχίσουμε!!!ομμμμμμ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αυτη τη μισελ αν κ δεν την ξερω...αν την ειχα μπροστα μου....πρωτα θα της τα εχωνα αγρια κι υστερα θα την αγκαλιαζα να της πω μπραβο γιατι μας...κοψοχολιασε... Παλιοβρωμουσες!!!!!δεν φτανει που ολα με πανε γα...ντας ηρθε κι αυτο να με τρελλανει!!!! Εχω απ το σαβ. να μπω κ τωρα που μπηκα....μουρθε εγκεφαλικο!!!! Χειρουργημενη γυναικα μ ενα χερι...χωρις δουλεια κ λεφτα...ειναι αυτα αστεια????? Τη κυριακη στη πανσιον εκοψα τον αντιχειρα...ετραχα αιμορραγουσα....εκανα πολυωρη μικροχειρουργικη επεμβαση γιατι εκοψα τενοντες κ νευρα...γυρισα σημερα....κι ιδου τ αποτελεσματα....Να παθω εγκεφαλικο!!!!! Που να ξεσπασω????εγιναν τοσα πολλα....εχω τοσα να πω κ δεν εχω κουραγιο!!!!!ειμαι μ ενα χερι κ τους πονους της αρκουδας.... Αχ μωρε ζετα!!!αν ειχες ερθει θα την ειχα γλυτωσει... Αναθεμα τη φιλοζωια μου κ την απροσεξια μου... Αλιμονο σας ολες εκει τις τσουγδες κ τις τσουχτρες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 18:31 Η Subject to change: #43 01-04-08 18:31 Καλύτερα να μαθαίνεις ψεύτικα δυσσάρεστα, παρά ψεύτικα ευχάριστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. magdalena Εκκολαπτόμενο μέλος Η magdalena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 18:33 Η magdalena: #44 01-04-08 18:33 Επειδει ειμαι και λιγο ποντια τελικα θα κλεισει το site????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 18:34 Η Desdemona: #45 01-04-08 18:34 Αρχική Δημοσίευση από magdalena: Επειδει ειμαι και λιγο ποντια τελικα θα κλεισει το site????????? Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ, αυτό δε λέμε τόση ώρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. magdalena Εκκολαπτόμενο μέλος Η magdalena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 18:38 Η magdalena: #46 01-04-08 18:38 Τι να κανουμε μυαλο κουκουτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:00 Η AGGELIKI έγραψε: #47 01-04-08 19:00 Αρχική Δημοσίευση από magdalena: Τι να κανουμε μυαλο κουκουτσι. Click για ανάπτυξη... οχι καλε πρωταπριλια ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:01 Η AGGELIKI έγραψε: #48 01-04-08 19:01 avrilio,περαστικα!πως το εκοψες καλε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:04 Η popi έγραψε: #49 01-04-08 19:04 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Εγω ειπα, σας μισώ ΟΛΕΣ! Τι μηνυση και βλακείες, οπως ειπε και η Στελλα, ξέρω που ΜΕΝΕΤΕ! Και εγώ θα αμολύσω το ΡΑΟΥΛ που πιστέψτε με, ειναι δημοσιος κίνδυνος! Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω με τη drusilia,αλλά χώρια από τα γατιά θα αμολύσω και τα μαντρόσκυλαΣήμερα μια η Μαγισσούλα μας μια η Michelle,τι να σου κάνουν τα χάπιαΝα συνεχίσω ή έχει κι άλλα τέτοια έξυπνα στο site. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avrilio Εκκολαπτόμενο μέλος Η avrilio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 397 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:09 Η avrilio έγραψε: #50 01-04-08 19:09 αγγελικη...κανεις φανηκε να μην με πιστευει λογω της ημερας κ των γεγονοτων....τοκοψα στη πορτα του κουβιου της πανσιον των σκυλακων...απο ενα αποτομο τραβηγμα του τρισχαρουμενου κι ευτυχισμενου που θα πηγαινε βολτα ρουντυ.....Δυστυχως εφυγα μες τα αιματα κι εμειναν.....αποσβολωμενα τα ερμα να κοιτανε τα αιματα να τρεχουν......Γκαντεμια!!!!Πονοι, χειρουργειο κ τωρα...κουλαμαρα κ καθηλωση στο σπιτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:14 Η popi έγραψε: #51 01-04-08 19:14 Περαστικά σου κουκλα μου και γρήγορα,τα ζωάκια σε χρειάζοντε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avrilio Εκκολαπτόμενο μέλος Η avrilio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 397 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:25 Η avrilio έγραψε: #52 01-04-08 19:25 ευχαριστω βρε ποπακι...η ψυχη μ το ξερει ποσο παιδευομαι για να ταισω τα αδεσποτακια μου....ουτε την αμμο των γατιων μου δεν μπορω με ενα χερι ν αλλαξω!!!αστα....δυσκολη η ζωη για τους κουλοχερηδες!!!πρακτικα προβληματα που γυρευουν λυση....ουτε κορδονια να δεσω...κ το βρακι με το ζορι ανεβαινει......Πολυ ζορικα τα πραγματα......Εχω στειλει φιλους να ταισουν τα αδεσποτα απο τα μαθηματα που δεν παω...οι δυσκολιες συνεχιζονται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:44 Η AGGELIKI έγραψε: #53 01-04-08 19:44 Αρχική Δημοσίευση από avrilio: αγγελικη...κανεις φανηκε να μην με πιστευει λογω της ημερας κ των γεγονοτων....τοκοψα στη πορτα του κουβιου της πανσιον των σκυλακων...απο ενα αποτομο τραβηγμα του τρισχαρουμενου κι ευτυχισμενου που θα πηγαινε βολτα ρουντυ.....Δυστυχως εφυγα μες τα αιματα κι εμειναν.....αποσβολωμενα τα ερμα να κοιτανε τα αιματα να τρεχουν......Γκαντεμια!!!!Πονοι, χειρουργειο κ τωρα...κουλαμαρα κ καθηλωση στο σπιτι!!! Click για ανάπτυξη... πω,πω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:16 Η moukelis έγραψε: #54 01-04-08 21:16 Περαστικά Avrilio,όλα θα φτιάξουν σύντομα! λΟσο για σας τις τσαπερδόνες,θα έπρεπε να ντρέπεστε.Στέλνω για ενισχύσεις στον Κίκη τον Ιβάν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:22 Η niaourini2_2: #55 01-04-08 21:22 καλά ε κατατρόμαξα την πάτησα κανονικά..η πρώτη σκέψη που μου ήρθε στο μυαλό:και γω σε ποιόν θα γράφω τωρα???ευτυχώς που είναι ψέματα!περαστικά avrilio να γίνεις σύντομα καλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avrilio Εκκολαπτόμενο μέλος Η avrilio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 397 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:24 Η avrilio έγραψε: #56 01-04-08 21:24 ναι βρε μουκελις!!!!τωρα τρομαξαν μ αυτο τον αγαθο σκυλακο αυτες οι παλιοτσουχτρες!!!!!!Ευχαριστω για τις ευχες σου!!!!Αντε να ερθω κατα βολο μερια που εχω την κολλητη παιδικη μου φιλη, να με παει στα τσιπουραδικα να βρεθουμε κι εμεις!!!!!Φιλακια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avrilio Εκκολαπτόμενο μέλος Η avrilio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 397 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:26 Η avrilio έγραψε: #57 01-04-08 21:26 νιαουρινι...το καλο που με θελω να γνω καλα...για το γρηγορα...δεν το βλεπω...ενωστε την θετικη ενεργεια του σαιτ που δεν θα κλεισει κ θα παραμεινει ενεργο κ στις επαλξεις....για να γινω παλι...διχερη....Η ζωη των κουλοχερηδων ειναι πολυ δυσκολη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:26 Η moukelis έγραψε: #58 01-04-08 21:26 Είναι πολύ αγαθιάρης,αλλά άμα δεν τον ξέρεις σου φαίνεται αρκούδα!Άντε να μας έρθεις να σε γνωρίσουμε κι από κοντά!Φιλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:27 Η Raisa έγραψε: #59 01-04-08 21:27 Καλέ τι ήταν αυτό;;;; ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ....ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ Α, στο καλό σας.... και στην αρχή το πίστεψα και λέω..δεν είναι δυνατόν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:28 Η niaourini2_2: #60 01-04-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από avrilio: νιαουρινι...το καλο που με θελω να γνω καλα...για το γρηγορα...δεν το βλεπω...ενωστε την θετικη ενεργεια του σαιτ που δεν θα κλεισει κ θα παραμεινει ενεργο κ στις επαλξεις....για να γινω παλι...διχερη....Η ζωη των κουλοχερηδων ειναι πολυ δυσκολη!!!! Click για ανάπτυξη... ότι πεις!!!!!ας αρχίσουμε!!!ομμμμμμ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλύτερα να μαθαίνεις ψεύτικα δυσσάρεστα, παρά ψεύτικα ευχάριστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
magdalena Εκκολαπτόμενο μέλος Η magdalena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 18:33 Η magdalena: #44 01-04-08 18:33 Επειδει ειμαι και λιγο ποντια τελικα θα κλεισει το site????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 18:34 Η Desdemona: #45 01-04-08 18:34 Αρχική Δημοσίευση από magdalena: Επειδει ειμαι και λιγο ποντια τελικα θα κλεισει το site????????? Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ, αυτό δε λέμε τόση ώρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. magdalena Εκκολαπτόμενο μέλος Η magdalena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 18:38 Η magdalena: #46 01-04-08 18:38 Τι να κανουμε μυαλο κουκουτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:00 Η AGGELIKI έγραψε: #47 01-04-08 19:00 Αρχική Δημοσίευση από magdalena: Τι να κανουμε μυαλο κουκουτσι. Click για ανάπτυξη... οχι καλε πρωταπριλια ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:01 Η AGGELIKI έγραψε: #48 01-04-08 19:01 avrilio,περαστικα!πως το εκοψες καλε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:04 Η popi έγραψε: #49 01-04-08 19:04 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Εγω ειπα, σας μισώ ΟΛΕΣ! Τι μηνυση και βλακείες, οπως ειπε και η Στελλα, ξέρω που ΜΕΝΕΤΕ! Και εγώ θα αμολύσω το ΡΑΟΥΛ που πιστέψτε με, ειναι δημοσιος κίνδυνος! Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω με τη drusilia,αλλά χώρια από τα γατιά θα αμολύσω και τα μαντρόσκυλαΣήμερα μια η Μαγισσούλα μας μια η Michelle,τι να σου κάνουν τα χάπιαΝα συνεχίσω ή έχει κι άλλα τέτοια έξυπνα στο site. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avrilio Εκκολαπτόμενο μέλος Η avrilio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 397 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:09 Η avrilio έγραψε: #50 01-04-08 19:09 αγγελικη...κανεις φανηκε να μην με πιστευει λογω της ημερας κ των γεγονοτων....τοκοψα στη πορτα του κουβιου της πανσιον των σκυλακων...απο ενα αποτομο τραβηγμα του τρισχαρουμενου κι ευτυχισμενου που θα πηγαινε βολτα ρουντυ.....Δυστυχως εφυγα μες τα αιματα κι εμειναν.....αποσβολωμενα τα ερμα να κοιτανε τα αιματα να τρεχουν......Γκαντεμια!!!!Πονοι, χειρουργειο κ τωρα...κουλαμαρα κ καθηλωση στο σπιτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:14 Η popi έγραψε: #51 01-04-08 19:14 Περαστικά σου κουκλα μου και γρήγορα,τα ζωάκια σε χρειάζοντε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avrilio Εκκολαπτόμενο μέλος Η avrilio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 397 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:25 Η avrilio έγραψε: #52 01-04-08 19:25 ευχαριστω βρε ποπακι...η ψυχη μ το ξερει ποσο παιδευομαι για να ταισω τα αδεσποτακια μου....ουτε την αμμο των γατιων μου δεν μπορω με ενα χερι ν αλλαξω!!!αστα....δυσκολη η ζωη για τους κουλοχερηδες!!!πρακτικα προβληματα που γυρευουν λυση....ουτε κορδονια να δεσω...κ το βρακι με το ζορι ανεβαινει......Πολυ ζορικα τα πραγματα......Εχω στειλει φιλους να ταισουν τα αδεσποτα απο τα μαθηματα που δεν παω...οι δυσκολιες συνεχιζονται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:44 Η AGGELIKI έγραψε: #53 01-04-08 19:44 Αρχική Δημοσίευση από avrilio: αγγελικη...κανεις φανηκε να μην με πιστευει λογω της ημερας κ των γεγονοτων....τοκοψα στη πορτα του κουβιου της πανσιον των σκυλακων...απο ενα αποτομο τραβηγμα του τρισχαρουμενου κι ευτυχισμενου που θα πηγαινε βολτα ρουντυ.....Δυστυχως εφυγα μες τα αιματα κι εμειναν.....αποσβολωμενα τα ερμα να κοιτανε τα αιματα να τρεχουν......Γκαντεμια!!!!Πονοι, χειρουργειο κ τωρα...κουλαμαρα κ καθηλωση στο σπιτι!!! Click για ανάπτυξη... πω,πω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:16 Η moukelis έγραψε: #54 01-04-08 21:16 Περαστικά Avrilio,όλα θα φτιάξουν σύντομα! λΟσο για σας τις τσαπερδόνες,θα έπρεπε να ντρέπεστε.Στέλνω για ενισχύσεις στον Κίκη τον Ιβάν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:22 Η niaourini2_2: #55 01-04-08 21:22 καλά ε κατατρόμαξα την πάτησα κανονικά..η πρώτη σκέψη που μου ήρθε στο μυαλό:και γω σε ποιόν θα γράφω τωρα???ευτυχώς που είναι ψέματα!περαστικά avrilio να γίνεις σύντομα καλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avrilio Εκκολαπτόμενο μέλος Η avrilio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 397 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:24 Η avrilio έγραψε: #56 01-04-08 21:24 ναι βρε μουκελις!!!!τωρα τρομαξαν μ αυτο τον αγαθο σκυλακο αυτες οι παλιοτσουχτρες!!!!!!Ευχαριστω για τις ευχες σου!!!!Αντε να ερθω κατα βολο μερια που εχω την κολλητη παιδικη μου φιλη, να με παει στα τσιπουραδικα να βρεθουμε κι εμεις!!!!!Φιλακια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avrilio Εκκολαπτόμενο μέλος Η avrilio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 397 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:26 Η avrilio έγραψε: #57 01-04-08 21:26 νιαουρινι...το καλο που με θελω να γνω καλα...για το γρηγορα...δεν το βλεπω...ενωστε την θετικη ενεργεια του σαιτ που δεν θα κλεισει κ θα παραμεινει ενεργο κ στις επαλξεις....για να γινω παλι...διχερη....Η ζωη των κουλοχερηδων ειναι πολυ δυσκολη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:26 Η moukelis έγραψε: #58 01-04-08 21:26 Είναι πολύ αγαθιάρης,αλλά άμα δεν τον ξέρεις σου φαίνεται αρκούδα!Άντε να μας έρθεις να σε γνωρίσουμε κι από κοντά!Φιλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:27 Η Raisa έγραψε: #59 01-04-08 21:27 Καλέ τι ήταν αυτό;;;; ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ....ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ Α, στο καλό σας.... και στην αρχή το πίστεψα και λέω..δεν είναι δυνατόν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:28 Η niaourini2_2: #60 01-04-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από avrilio: νιαουρινι...το καλο που με θελω να γνω καλα...για το γρηγορα...δεν το βλεπω...ενωστε την θετικη ενεργεια του σαιτ που δεν θα κλεισει κ θα παραμεινει ενεργο κ στις επαλξεις....για να γινω παλι...διχερη....Η ζωη των κουλοχερηδων ειναι πολυ δυσκολη!!!! Click για ανάπτυξη... ότι πεις!!!!!ας αρχίσουμε!!!ομμμμμμ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επειδει ειμαι και λιγο ποντια τελικα θα κλεισει το site????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 18:34 Η Desdemona: #45 01-04-08 18:34 Αρχική Δημοσίευση από magdalena: Επειδει ειμαι και λιγο ποντια τελικα θα κλεισει το site????????? Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ, αυτό δε λέμε τόση ώρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. magdalena Εκκολαπτόμενο μέλος Η magdalena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 18:38 Η magdalena: #46 01-04-08 18:38 Τι να κανουμε μυαλο κουκουτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:00 Η AGGELIKI έγραψε: #47 01-04-08 19:00 Αρχική Δημοσίευση από magdalena: Τι να κανουμε μυαλο κουκουτσι. Click για ανάπτυξη... οχι καλε πρωταπριλια ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:01 Η AGGELIKI έγραψε: #48 01-04-08 19:01 avrilio,περαστικα!πως το εκοψες καλε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:04 Η popi έγραψε: #49 01-04-08 19:04 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Εγω ειπα, σας μισώ ΟΛΕΣ! Τι μηνυση και βλακείες, οπως ειπε και η Στελλα, ξέρω που ΜΕΝΕΤΕ! Και εγώ θα αμολύσω το ΡΑΟΥΛ που πιστέψτε με, ειναι δημοσιος κίνδυνος! Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω με τη drusilia,αλλά χώρια από τα γατιά θα αμολύσω και τα μαντρόσκυλαΣήμερα μια η Μαγισσούλα μας μια η Michelle,τι να σου κάνουν τα χάπιαΝα συνεχίσω ή έχει κι άλλα τέτοια έξυπνα στο site. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avrilio Εκκολαπτόμενο μέλος Η avrilio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 397 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:09 Η avrilio έγραψε: #50 01-04-08 19:09 αγγελικη...κανεις φανηκε να μην με πιστευει λογω της ημερας κ των γεγονοτων....τοκοψα στη πορτα του κουβιου της πανσιον των σκυλακων...απο ενα αποτομο τραβηγμα του τρισχαρουμενου κι ευτυχισμενου που θα πηγαινε βολτα ρουντυ.....Δυστυχως εφυγα μες τα αιματα κι εμειναν.....αποσβολωμενα τα ερμα να κοιτανε τα αιματα να τρεχουν......Γκαντεμια!!!!Πονοι, χειρουργειο κ τωρα...κουλαμαρα κ καθηλωση στο σπιτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:14 Η popi έγραψε: #51 01-04-08 19:14 Περαστικά σου κουκλα μου και γρήγορα,τα ζωάκια σε χρειάζοντε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avrilio Εκκολαπτόμενο μέλος Η avrilio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 397 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:25 Η avrilio έγραψε: #52 01-04-08 19:25 ευχαριστω βρε ποπακι...η ψυχη μ το ξερει ποσο παιδευομαι για να ταισω τα αδεσποτακια μου....ουτε την αμμο των γατιων μου δεν μπορω με ενα χερι ν αλλαξω!!!αστα....δυσκολη η ζωη για τους κουλοχερηδες!!!πρακτικα προβληματα που γυρευουν λυση....ουτε κορδονια να δεσω...κ το βρακι με το ζορι ανεβαινει......Πολυ ζορικα τα πραγματα......Εχω στειλει φιλους να ταισουν τα αδεσποτα απο τα μαθηματα που δεν παω...οι δυσκολιες συνεχιζονται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:44 Η AGGELIKI έγραψε: #53 01-04-08 19:44 Αρχική Δημοσίευση από avrilio: αγγελικη...κανεις φανηκε να μην με πιστευει λογω της ημερας κ των γεγονοτων....τοκοψα στη πορτα του κουβιου της πανσιον των σκυλακων...απο ενα αποτομο τραβηγμα του τρισχαρουμενου κι ευτυχισμενου που θα πηγαινε βολτα ρουντυ.....Δυστυχως εφυγα μες τα αιματα κι εμειναν.....αποσβολωμενα τα ερμα να κοιτανε τα αιματα να τρεχουν......Γκαντεμια!!!!Πονοι, χειρουργειο κ τωρα...κουλαμαρα κ καθηλωση στο σπιτι!!! Click για ανάπτυξη... πω,πω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:16 Η moukelis έγραψε: #54 01-04-08 21:16 Περαστικά Avrilio,όλα θα φτιάξουν σύντομα! λΟσο για σας τις τσαπερδόνες,θα έπρεπε να ντρέπεστε.Στέλνω για ενισχύσεις στον Κίκη τον Ιβάν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:22 Η niaourini2_2: #55 01-04-08 21:22 καλά ε κατατρόμαξα την πάτησα κανονικά..η πρώτη σκέψη που μου ήρθε στο μυαλό:και γω σε ποιόν θα γράφω τωρα???ευτυχώς που είναι ψέματα!περαστικά avrilio να γίνεις σύντομα καλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avrilio Εκκολαπτόμενο μέλος Η avrilio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 397 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:24 Η avrilio έγραψε: #56 01-04-08 21:24 ναι βρε μουκελις!!!!τωρα τρομαξαν μ αυτο τον αγαθο σκυλακο αυτες οι παλιοτσουχτρες!!!!!!Ευχαριστω για τις ευχες σου!!!!Αντε να ερθω κατα βολο μερια που εχω την κολλητη παιδικη μου φιλη, να με παει στα τσιπουραδικα να βρεθουμε κι εμεις!!!!!Φιλακια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avrilio Εκκολαπτόμενο μέλος Η avrilio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 397 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:26 Η avrilio έγραψε: #57 01-04-08 21:26 νιαουρινι...το καλο που με θελω να γνω καλα...για το γρηγορα...δεν το βλεπω...ενωστε την θετικη ενεργεια του σαιτ που δεν θα κλεισει κ θα παραμεινει ενεργο κ στις επαλξεις....για να γινω παλι...διχερη....Η ζωη των κουλοχερηδων ειναι πολυ δυσκολη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:26 Η moukelis έγραψε: #58 01-04-08 21:26 Είναι πολύ αγαθιάρης,αλλά άμα δεν τον ξέρεις σου φαίνεται αρκούδα!Άντε να μας έρθεις να σε γνωρίσουμε κι από κοντά!Φιλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:27 Η Raisa έγραψε: #59 01-04-08 21:27 Καλέ τι ήταν αυτό;;;; ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ....ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ Α, στο καλό σας.... και στην αρχή το πίστεψα και λέω..δεν είναι δυνατόν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:28 Η niaourini2_2: #60 01-04-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από avrilio: νιαουρινι...το καλο που με θελω να γνω καλα...για το γρηγορα...δεν το βλεπω...ενωστε την θετικη ενεργεια του σαιτ που δεν θα κλεισει κ θα παραμεινει ενεργο κ στις επαλξεις....για να γινω παλι...διχερη....Η ζωη των κουλοχερηδων ειναι πολυ δυσκολη!!!! Click για ανάπτυξη... ότι πεις!!!!!ας αρχίσουμε!!!ομμμμμμ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από magdalena: Επειδει ειμαι και λιγο ποντια τελικα θα κλεισει το site????????? Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ, αυτό δε λέμε τόση ώρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
magdalena Εκκολαπτόμενο μέλος Η magdalena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 18:38 Η magdalena: #46 01-04-08 18:38 Τι να κανουμε μυαλο κουκουτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:00 Η AGGELIKI έγραψε: #47 01-04-08 19:00 Αρχική Δημοσίευση από magdalena: Τι να κανουμε μυαλο κουκουτσι. Click για ανάπτυξη... οχι καλε πρωταπριλια ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:01 Η AGGELIKI έγραψε: #48 01-04-08 19:01 avrilio,περαστικα!πως το εκοψες καλε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:04 Η popi έγραψε: #49 01-04-08 19:04 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Εγω ειπα, σας μισώ ΟΛΕΣ! Τι μηνυση και βλακείες, οπως ειπε και η Στελλα, ξέρω που ΜΕΝΕΤΕ! Και εγώ θα αμολύσω το ΡΑΟΥΛ που πιστέψτε με, ειναι δημοσιος κίνδυνος! Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω με τη drusilia,αλλά χώρια από τα γατιά θα αμολύσω και τα μαντρόσκυλαΣήμερα μια η Μαγισσούλα μας μια η Michelle,τι να σου κάνουν τα χάπιαΝα συνεχίσω ή έχει κι άλλα τέτοια έξυπνα στο site. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avrilio Εκκολαπτόμενο μέλος Η avrilio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 397 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:09 Η avrilio έγραψε: #50 01-04-08 19:09 αγγελικη...κανεις φανηκε να μην με πιστευει λογω της ημερας κ των γεγονοτων....τοκοψα στη πορτα του κουβιου της πανσιον των σκυλακων...απο ενα αποτομο τραβηγμα του τρισχαρουμενου κι ευτυχισμενου που θα πηγαινε βολτα ρουντυ.....Δυστυχως εφυγα μες τα αιματα κι εμειναν.....αποσβολωμενα τα ερμα να κοιτανε τα αιματα να τρεχουν......Γκαντεμια!!!!Πονοι, χειρουργειο κ τωρα...κουλαμαρα κ καθηλωση στο σπιτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:14 Η popi έγραψε: #51 01-04-08 19:14 Περαστικά σου κουκλα μου και γρήγορα,τα ζωάκια σε χρειάζοντε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avrilio Εκκολαπτόμενο μέλος Η avrilio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 397 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:25 Η avrilio έγραψε: #52 01-04-08 19:25 ευχαριστω βρε ποπακι...η ψυχη μ το ξερει ποσο παιδευομαι για να ταισω τα αδεσποτακια μου....ουτε την αμμο των γατιων μου δεν μπορω με ενα χερι ν αλλαξω!!!αστα....δυσκολη η ζωη για τους κουλοχερηδες!!!πρακτικα προβληματα που γυρευουν λυση....ουτε κορδονια να δεσω...κ το βρακι με το ζορι ανεβαινει......Πολυ ζορικα τα πραγματα......Εχω στειλει φιλους να ταισουν τα αδεσποτα απο τα μαθηματα που δεν παω...οι δυσκολιες συνεχιζονται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:44 Η AGGELIKI έγραψε: #53 01-04-08 19:44 Αρχική Δημοσίευση από avrilio: αγγελικη...κανεις φανηκε να μην με πιστευει λογω της ημερας κ των γεγονοτων....τοκοψα στη πορτα του κουβιου της πανσιον των σκυλακων...απο ενα αποτομο τραβηγμα του τρισχαρουμενου κι ευτυχισμενου που θα πηγαινε βολτα ρουντυ.....Δυστυχως εφυγα μες τα αιματα κι εμειναν.....αποσβολωμενα τα ερμα να κοιτανε τα αιματα να τρεχουν......Γκαντεμια!!!!Πονοι, χειρουργειο κ τωρα...κουλαμαρα κ καθηλωση στο σπιτι!!! Click για ανάπτυξη... πω,πω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:16 Η moukelis έγραψε: #54 01-04-08 21:16 Περαστικά Avrilio,όλα θα φτιάξουν σύντομα! λΟσο για σας τις τσαπερδόνες,θα έπρεπε να ντρέπεστε.Στέλνω για ενισχύσεις στον Κίκη τον Ιβάν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:22 Η niaourini2_2: #55 01-04-08 21:22 καλά ε κατατρόμαξα την πάτησα κανονικά..η πρώτη σκέψη που μου ήρθε στο μυαλό:και γω σε ποιόν θα γράφω τωρα???ευτυχώς που είναι ψέματα!περαστικά avrilio να γίνεις σύντομα καλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avrilio Εκκολαπτόμενο μέλος Η avrilio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 397 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:24 Η avrilio έγραψε: #56 01-04-08 21:24 ναι βρε μουκελις!!!!τωρα τρομαξαν μ αυτο τον αγαθο σκυλακο αυτες οι παλιοτσουχτρες!!!!!!Ευχαριστω για τις ευχες σου!!!!Αντε να ερθω κατα βολο μερια που εχω την κολλητη παιδικη μου φιλη, να με παει στα τσιπουραδικα να βρεθουμε κι εμεις!!!!!Φιλακια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avrilio Εκκολαπτόμενο μέλος Η avrilio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 397 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:26 Η avrilio έγραψε: #57 01-04-08 21:26 νιαουρινι...το καλο που με θελω να γνω καλα...για το γρηγορα...δεν το βλεπω...ενωστε την θετικη ενεργεια του σαιτ που δεν θα κλεισει κ θα παραμεινει ενεργο κ στις επαλξεις....για να γινω παλι...διχερη....Η ζωη των κουλοχερηδων ειναι πολυ δυσκολη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:26 Η moukelis έγραψε: #58 01-04-08 21:26 Είναι πολύ αγαθιάρης,αλλά άμα δεν τον ξέρεις σου φαίνεται αρκούδα!Άντε να μας έρθεις να σε γνωρίσουμε κι από κοντά!Φιλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:27 Η Raisa έγραψε: #59 01-04-08 21:27 Καλέ τι ήταν αυτό;;;; ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ....ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ Α, στο καλό σας.... και στην αρχή το πίστεψα και λέω..δεν είναι δυνατόν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:28 Η niaourini2_2: #60 01-04-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από avrilio: νιαουρινι...το καλο που με θελω να γνω καλα...για το γρηγορα...δεν το βλεπω...ενωστε την θετικη ενεργεια του σαιτ που δεν θα κλεισει κ θα παραμεινει ενεργο κ στις επαλξεις....για να γινω παλι...διχερη....Η ζωη των κουλοχερηδων ειναι πολυ δυσκολη!!!! Click για ανάπτυξη... ότι πεις!!!!!ας αρχίσουμε!!!ομμμμμμ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι να κανουμε μυαλο κουκουτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:00 Η AGGELIKI έγραψε: #47 01-04-08 19:00 Αρχική Δημοσίευση από magdalena: Τι να κανουμε μυαλο κουκουτσι. Click για ανάπτυξη... οχι καλε πρωταπριλια ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:01 Η AGGELIKI έγραψε: #48 01-04-08 19:01 avrilio,περαστικα!πως το εκοψες καλε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:04 Η popi έγραψε: #49 01-04-08 19:04 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Εγω ειπα, σας μισώ ΟΛΕΣ! Τι μηνυση και βλακείες, οπως ειπε και η Στελλα, ξέρω που ΜΕΝΕΤΕ! Και εγώ θα αμολύσω το ΡΑΟΥΛ που πιστέψτε με, ειναι δημοσιος κίνδυνος! Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω με τη drusilia,αλλά χώρια από τα γατιά θα αμολύσω και τα μαντρόσκυλαΣήμερα μια η Μαγισσούλα μας μια η Michelle,τι να σου κάνουν τα χάπιαΝα συνεχίσω ή έχει κι άλλα τέτοια έξυπνα στο site. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avrilio Εκκολαπτόμενο μέλος Η avrilio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 397 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:09 Η avrilio έγραψε: #50 01-04-08 19:09 αγγελικη...κανεις φανηκε να μην με πιστευει λογω της ημερας κ των γεγονοτων....τοκοψα στη πορτα του κουβιου της πανσιον των σκυλακων...απο ενα αποτομο τραβηγμα του τρισχαρουμενου κι ευτυχισμενου που θα πηγαινε βολτα ρουντυ.....Δυστυχως εφυγα μες τα αιματα κι εμειναν.....αποσβολωμενα τα ερμα να κοιτανε τα αιματα να τρεχουν......Γκαντεμια!!!!Πονοι, χειρουργειο κ τωρα...κουλαμαρα κ καθηλωση στο σπιτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:14 Η popi έγραψε: #51 01-04-08 19:14 Περαστικά σου κουκλα μου και γρήγορα,τα ζωάκια σε χρειάζοντε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avrilio Εκκολαπτόμενο μέλος Η avrilio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 397 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:25 Η avrilio έγραψε: #52 01-04-08 19:25 ευχαριστω βρε ποπακι...η ψυχη μ το ξερει ποσο παιδευομαι για να ταισω τα αδεσποτακια μου....ουτε την αμμο των γατιων μου δεν μπορω με ενα χερι ν αλλαξω!!!αστα....δυσκολη η ζωη για τους κουλοχερηδες!!!πρακτικα προβληματα που γυρευουν λυση....ουτε κορδονια να δεσω...κ το βρακι με το ζορι ανεβαινει......Πολυ ζορικα τα πραγματα......Εχω στειλει φιλους να ταισουν τα αδεσποτα απο τα μαθηματα που δεν παω...οι δυσκολιες συνεχιζονται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:44 Η AGGELIKI έγραψε: #53 01-04-08 19:44 Αρχική Δημοσίευση από avrilio: αγγελικη...κανεις φανηκε να μην με πιστευει λογω της ημερας κ των γεγονοτων....τοκοψα στη πορτα του κουβιου της πανσιον των σκυλακων...απο ενα αποτομο τραβηγμα του τρισχαρουμενου κι ευτυχισμενου που θα πηγαινε βολτα ρουντυ.....Δυστυχως εφυγα μες τα αιματα κι εμειναν.....αποσβολωμενα τα ερμα να κοιτανε τα αιματα να τρεχουν......Γκαντεμια!!!!Πονοι, χειρουργειο κ τωρα...κουλαμαρα κ καθηλωση στο σπιτι!!! Click για ανάπτυξη... πω,πω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:16 Η moukelis έγραψε: #54 01-04-08 21:16 Περαστικά Avrilio,όλα θα φτιάξουν σύντομα! λΟσο για σας τις τσαπερδόνες,θα έπρεπε να ντρέπεστε.Στέλνω για ενισχύσεις στον Κίκη τον Ιβάν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:22 Η niaourini2_2: #55 01-04-08 21:22 καλά ε κατατρόμαξα την πάτησα κανονικά..η πρώτη σκέψη που μου ήρθε στο μυαλό:και γω σε ποιόν θα γράφω τωρα???ευτυχώς που είναι ψέματα!περαστικά avrilio να γίνεις σύντομα καλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avrilio Εκκολαπτόμενο μέλος Η avrilio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 397 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:24 Η avrilio έγραψε: #56 01-04-08 21:24 ναι βρε μουκελις!!!!τωρα τρομαξαν μ αυτο τον αγαθο σκυλακο αυτες οι παλιοτσουχτρες!!!!!!Ευχαριστω για τις ευχες σου!!!!Αντε να ερθω κατα βολο μερια που εχω την κολλητη παιδικη μου φιλη, να με παει στα τσιπουραδικα να βρεθουμε κι εμεις!!!!!Φιλακια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avrilio Εκκολαπτόμενο μέλος Η avrilio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 397 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:26 Η avrilio έγραψε: #57 01-04-08 21:26 νιαουρινι...το καλο που με θελω να γνω καλα...για το γρηγορα...δεν το βλεπω...ενωστε την θετικη ενεργεια του σαιτ που δεν θα κλεισει κ θα παραμεινει ενεργο κ στις επαλξεις....για να γινω παλι...διχερη....Η ζωη των κουλοχερηδων ειναι πολυ δυσκολη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:26 Η moukelis έγραψε: #58 01-04-08 21:26 Είναι πολύ αγαθιάρης,αλλά άμα δεν τον ξέρεις σου φαίνεται αρκούδα!Άντε να μας έρθεις να σε γνωρίσουμε κι από κοντά!Φιλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:27 Η Raisa έγραψε: #59 01-04-08 21:27 Καλέ τι ήταν αυτό;;;; ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ....ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ Α, στο καλό σας.... και στην αρχή το πίστεψα και λέω..δεν είναι δυνατόν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:28 Η niaourini2_2: #60 01-04-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από avrilio: νιαουρινι...το καλο που με θελω να γνω καλα...για το γρηγορα...δεν το βλεπω...ενωστε την θετικη ενεργεια του σαιτ που δεν θα κλεισει κ θα παραμεινει ενεργο κ στις επαλξεις....για να γινω παλι...διχερη....Η ζωη των κουλοχερηδων ειναι πολυ δυσκολη!!!! Click για ανάπτυξη... ότι πεις!!!!!ας αρχίσουμε!!!ομμμμμμ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από magdalena: Τι να κανουμε μυαλο κουκουτσι. Click για ανάπτυξη... οχι καλε πρωταπριλια ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:01 Η AGGELIKI έγραψε: #48 01-04-08 19:01 avrilio,περαστικα!πως το εκοψες καλε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:04 Η popi έγραψε: #49 01-04-08 19:04 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Εγω ειπα, σας μισώ ΟΛΕΣ! Τι μηνυση και βλακείες, οπως ειπε και η Στελλα, ξέρω που ΜΕΝΕΤΕ! Και εγώ θα αμολύσω το ΡΑΟΥΛ που πιστέψτε με, ειναι δημοσιος κίνδυνος! Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω με τη drusilia,αλλά χώρια από τα γατιά θα αμολύσω και τα μαντρόσκυλαΣήμερα μια η Μαγισσούλα μας μια η Michelle,τι να σου κάνουν τα χάπιαΝα συνεχίσω ή έχει κι άλλα τέτοια έξυπνα στο site. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avrilio Εκκολαπτόμενο μέλος Η avrilio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 397 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:09 Η avrilio έγραψε: #50 01-04-08 19:09 αγγελικη...κανεις φανηκε να μην με πιστευει λογω της ημερας κ των γεγονοτων....τοκοψα στη πορτα του κουβιου της πανσιον των σκυλακων...απο ενα αποτομο τραβηγμα του τρισχαρουμενου κι ευτυχισμενου που θα πηγαινε βολτα ρουντυ.....Δυστυχως εφυγα μες τα αιματα κι εμειναν.....αποσβολωμενα τα ερμα να κοιτανε τα αιματα να τρεχουν......Γκαντεμια!!!!Πονοι, χειρουργειο κ τωρα...κουλαμαρα κ καθηλωση στο σπιτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:14 Η popi έγραψε: #51 01-04-08 19:14 Περαστικά σου κουκλα μου και γρήγορα,τα ζωάκια σε χρειάζοντε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avrilio Εκκολαπτόμενο μέλος Η avrilio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 397 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:25 Η avrilio έγραψε: #52 01-04-08 19:25 ευχαριστω βρε ποπακι...η ψυχη μ το ξερει ποσο παιδευομαι για να ταισω τα αδεσποτακια μου....ουτε την αμμο των γατιων μου δεν μπορω με ενα χερι ν αλλαξω!!!αστα....δυσκολη η ζωη για τους κουλοχερηδες!!!πρακτικα προβληματα που γυρευουν λυση....ουτε κορδονια να δεσω...κ το βρακι με το ζορι ανεβαινει......Πολυ ζορικα τα πραγματα......Εχω στειλει φιλους να ταισουν τα αδεσποτα απο τα μαθηματα που δεν παω...οι δυσκολιες συνεχιζονται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:44 Η AGGELIKI έγραψε: #53 01-04-08 19:44 Αρχική Δημοσίευση από avrilio: αγγελικη...κανεις φανηκε να μην με πιστευει λογω της ημερας κ των γεγονοτων....τοκοψα στη πορτα του κουβιου της πανσιον των σκυλακων...απο ενα αποτομο τραβηγμα του τρισχαρουμενου κι ευτυχισμενου που θα πηγαινε βολτα ρουντυ.....Δυστυχως εφυγα μες τα αιματα κι εμειναν.....αποσβολωμενα τα ερμα να κοιτανε τα αιματα να τρεχουν......Γκαντεμια!!!!Πονοι, χειρουργειο κ τωρα...κουλαμαρα κ καθηλωση στο σπιτι!!! Click για ανάπτυξη... πω,πω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:16 Η moukelis έγραψε: #54 01-04-08 21:16 Περαστικά Avrilio,όλα θα φτιάξουν σύντομα! λΟσο για σας τις τσαπερδόνες,θα έπρεπε να ντρέπεστε.Στέλνω για ενισχύσεις στον Κίκη τον Ιβάν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:22 Η niaourini2_2: #55 01-04-08 21:22 καλά ε κατατρόμαξα την πάτησα κανονικά..η πρώτη σκέψη που μου ήρθε στο μυαλό:και γω σε ποιόν θα γράφω τωρα???ευτυχώς που είναι ψέματα!περαστικά avrilio να γίνεις σύντομα καλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avrilio Εκκολαπτόμενο μέλος Η avrilio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 397 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:24 Η avrilio έγραψε: #56 01-04-08 21:24 ναι βρε μουκελις!!!!τωρα τρομαξαν μ αυτο τον αγαθο σκυλακο αυτες οι παλιοτσουχτρες!!!!!!Ευχαριστω για τις ευχες σου!!!!Αντε να ερθω κατα βολο μερια που εχω την κολλητη παιδικη μου φιλη, να με παει στα τσιπουραδικα να βρεθουμε κι εμεις!!!!!Φιλακια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avrilio Εκκολαπτόμενο μέλος Η avrilio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 397 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:26 Η avrilio έγραψε: #57 01-04-08 21:26 νιαουρινι...το καλο που με θελω να γνω καλα...για το γρηγορα...δεν το βλεπω...ενωστε την θετικη ενεργεια του σαιτ που δεν θα κλεισει κ θα παραμεινει ενεργο κ στις επαλξεις....για να γινω παλι...διχερη....Η ζωη των κουλοχερηδων ειναι πολυ δυσκολη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:26 Η moukelis έγραψε: #58 01-04-08 21:26 Είναι πολύ αγαθιάρης,αλλά άμα δεν τον ξέρεις σου φαίνεται αρκούδα!Άντε να μας έρθεις να σε γνωρίσουμε κι από κοντά!Φιλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:27 Η Raisa έγραψε: #59 01-04-08 21:27 Καλέ τι ήταν αυτό;;;; ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ....ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ Α, στο καλό σας.... και στην αρχή το πίστεψα και λέω..δεν είναι δυνατόν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:28 Η niaourini2_2: #60 01-04-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από avrilio: νιαουρινι...το καλο που με θελω να γνω καλα...για το γρηγορα...δεν το βλεπω...ενωστε την θετικη ενεργεια του σαιτ που δεν θα κλεισει κ θα παραμεινει ενεργο κ στις επαλξεις....για να γινω παλι...διχερη....Η ζωη των κουλοχερηδων ειναι πολυ δυσκολη!!!! Click για ανάπτυξη... ότι πεις!!!!!ας αρχίσουμε!!!ομμμμμμ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
avrilio,περαστικα!πως το εκοψες καλε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:04 Η popi έγραψε: #49 01-04-08 19:04 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Εγω ειπα, σας μισώ ΟΛΕΣ! Τι μηνυση και βλακείες, οπως ειπε και η Στελλα, ξέρω που ΜΕΝΕΤΕ! Και εγώ θα αμολύσω το ΡΑΟΥΛ που πιστέψτε με, ειναι δημοσιος κίνδυνος! Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω με τη drusilia,αλλά χώρια από τα γατιά θα αμολύσω και τα μαντρόσκυλαΣήμερα μια η Μαγισσούλα μας μια η Michelle,τι να σου κάνουν τα χάπιαΝα συνεχίσω ή έχει κι άλλα τέτοια έξυπνα στο site. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avrilio Εκκολαπτόμενο μέλος Η avrilio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 397 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:09 Η avrilio έγραψε: #50 01-04-08 19:09 αγγελικη...κανεις φανηκε να μην με πιστευει λογω της ημερας κ των γεγονοτων....τοκοψα στη πορτα του κουβιου της πανσιον των σκυλακων...απο ενα αποτομο τραβηγμα του τρισχαρουμενου κι ευτυχισμενου που θα πηγαινε βολτα ρουντυ.....Δυστυχως εφυγα μες τα αιματα κι εμειναν.....αποσβολωμενα τα ερμα να κοιτανε τα αιματα να τρεχουν......Γκαντεμια!!!!Πονοι, χειρουργειο κ τωρα...κουλαμαρα κ καθηλωση στο σπιτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:14 Η popi έγραψε: #51 01-04-08 19:14 Περαστικά σου κουκλα μου και γρήγορα,τα ζωάκια σε χρειάζοντε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avrilio Εκκολαπτόμενο μέλος Η avrilio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 397 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:25 Η avrilio έγραψε: #52 01-04-08 19:25 ευχαριστω βρε ποπακι...η ψυχη μ το ξερει ποσο παιδευομαι για να ταισω τα αδεσποτακια μου....ουτε την αμμο των γατιων μου δεν μπορω με ενα χερι ν αλλαξω!!!αστα....δυσκολη η ζωη για τους κουλοχερηδες!!!πρακτικα προβληματα που γυρευουν λυση....ουτε κορδονια να δεσω...κ το βρακι με το ζορι ανεβαινει......Πολυ ζορικα τα πραγματα......Εχω στειλει φιλους να ταισουν τα αδεσποτα απο τα μαθηματα που δεν παω...οι δυσκολιες συνεχιζονται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:44 Η AGGELIKI έγραψε: #53 01-04-08 19:44 Αρχική Δημοσίευση από avrilio: αγγελικη...κανεις φανηκε να μην με πιστευει λογω της ημερας κ των γεγονοτων....τοκοψα στη πορτα του κουβιου της πανσιον των σκυλακων...απο ενα αποτομο τραβηγμα του τρισχαρουμενου κι ευτυχισμενου που θα πηγαινε βολτα ρουντυ.....Δυστυχως εφυγα μες τα αιματα κι εμειναν.....αποσβολωμενα τα ερμα να κοιτανε τα αιματα να τρεχουν......Γκαντεμια!!!!Πονοι, χειρουργειο κ τωρα...κουλαμαρα κ καθηλωση στο σπιτι!!! Click για ανάπτυξη... πω,πω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:16 Η moukelis έγραψε: #54 01-04-08 21:16 Περαστικά Avrilio,όλα θα φτιάξουν σύντομα! λΟσο για σας τις τσαπερδόνες,θα έπρεπε να ντρέπεστε.Στέλνω για ενισχύσεις στον Κίκη τον Ιβάν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:22 Η niaourini2_2: #55 01-04-08 21:22 καλά ε κατατρόμαξα την πάτησα κανονικά..η πρώτη σκέψη που μου ήρθε στο μυαλό:και γω σε ποιόν θα γράφω τωρα???ευτυχώς που είναι ψέματα!περαστικά avrilio να γίνεις σύντομα καλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avrilio Εκκολαπτόμενο μέλος Η avrilio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 397 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:24 Η avrilio έγραψε: #56 01-04-08 21:24 ναι βρε μουκελις!!!!τωρα τρομαξαν μ αυτο τον αγαθο σκυλακο αυτες οι παλιοτσουχτρες!!!!!!Ευχαριστω για τις ευχες σου!!!!Αντε να ερθω κατα βολο μερια που εχω την κολλητη παιδικη μου φιλη, να με παει στα τσιπουραδικα να βρεθουμε κι εμεις!!!!!Φιλακια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avrilio Εκκολαπτόμενο μέλος Η avrilio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 397 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:26 Η avrilio έγραψε: #57 01-04-08 21:26 νιαουρινι...το καλο που με θελω να γνω καλα...για το γρηγορα...δεν το βλεπω...ενωστε την θετικη ενεργεια του σαιτ που δεν θα κλεισει κ θα παραμεινει ενεργο κ στις επαλξεις....για να γινω παλι...διχερη....Η ζωη των κουλοχερηδων ειναι πολυ δυσκολη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:26 Η moukelis έγραψε: #58 01-04-08 21:26 Είναι πολύ αγαθιάρης,αλλά άμα δεν τον ξέρεις σου φαίνεται αρκούδα!Άντε να μας έρθεις να σε γνωρίσουμε κι από κοντά!Φιλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:27 Η Raisa έγραψε: #59 01-04-08 21:27 Καλέ τι ήταν αυτό;;;; ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ....ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ Α, στο καλό σας.... και στην αρχή το πίστεψα και λέω..δεν είναι δυνατόν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:28 Η niaourini2_2: #60 01-04-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από avrilio: νιαουρινι...το καλο που με θελω να γνω καλα...για το γρηγορα...δεν το βλεπω...ενωστε την θετικη ενεργεια του σαιτ που δεν θα κλεισει κ θα παραμεινει ενεργο κ στις επαλξεις....για να γινω παλι...διχερη....Η ζωη των κουλοχερηδων ειναι πολυ δυσκολη!!!! Click για ανάπτυξη... ότι πεις!!!!!ας αρχίσουμε!!!ομμμμμμ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Εγω ειπα, σας μισώ ΟΛΕΣ! Τι μηνυση και βλακείες, οπως ειπε και η Στελλα, ξέρω που ΜΕΝΕΤΕ! Και εγώ θα αμολύσω το ΡΑΟΥΛ που πιστέψτε με, ειναι δημοσιος κίνδυνος! Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω με τη drusilia,αλλά χώρια από τα γατιά θα αμολύσω και τα μαντρόσκυλαΣήμερα μια η Μαγισσούλα μας μια η Michelle,τι να σου κάνουν τα χάπιαΝα συνεχίσω ή έχει κι άλλα τέτοια έξυπνα στο site. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avrilio Εκκολαπτόμενο μέλος Η avrilio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 397 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:09 Η avrilio έγραψε: #50 01-04-08 19:09 αγγελικη...κανεις φανηκε να μην με πιστευει λογω της ημερας κ των γεγονοτων....τοκοψα στη πορτα του κουβιου της πανσιον των σκυλακων...απο ενα αποτομο τραβηγμα του τρισχαρουμενου κι ευτυχισμενου που θα πηγαινε βολτα ρουντυ.....Δυστυχως εφυγα μες τα αιματα κι εμειναν.....αποσβολωμενα τα ερμα να κοιτανε τα αιματα να τρεχουν......Γκαντεμια!!!!Πονοι, χειρουργειο κ τωρα...κουλαμαρα κ καθηλωση στο σπιτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:14 Η popi έγραψε: #51 01-04-08 19:14 Περαστικά σου κουκλα μου και γρήγορα,τα ζωάκια σε χρειάζοντε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avrilio Εκκολαπτόμενο μέλος Η avrilio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 397 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:25 Η avrilio έγραψε: #52 01-04-08 19:25 ευχαριστω βρε ποπακι...η ψυχη μ το ξερει ποσο παιδευομαι για να ταισω τα αδεσποτακια μου....ουτε την αμμο των γατιων μου δεν μπορω με ενα χερι ν αλλαξω!!!αστα....δυσκολη η ζωη για τους κουλοχερηδες!!!πρακτικα προβληματα που γυρευουν λυση....ουτε κορδονια να δεσω...κ το βρακι με το ζορι ανεβαινει......Πολυ ζορικα τα πραγματα......Εχω στειλει φιλους να ταισουν τα αδεσποτα απο τα μαθηματα που δεν παω...οι δυσκολιες συνεχιζονται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:44 Η AGGELIKI έγραψε: #53 01-04-08 19:44 Αρχική Δημοσίευση από avrilio: αγγελικη...κανεις φανηκε να μην με πιστευει λογω της ημερας κ των γεγονοτων....τοκοψα στη πορτα του κουβιου της πανσιον των σκυλακων...απο ενα αποτομο τραβηγμα του τρισχαρουμενου κι ευτυχισμενου που θα πηγαινε βολτα ρουντυ.....Δυστυχως εφυγα μες τα αιματα κι εμειναν.....αποσβολωμενα τα ερμα να κοιτανε τα αιματα να τρεχουν......Γκαντεμια!!!!Πονοι, χειρουργειο κ τωρα...κουλαμαρα κ καθηλωση στο σπιτι!!! Click για ανάπτυξη... πω,πω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:16 Η moukelis έγραψε: #54 01-04-08 21:16 Περαστικά Avrilio,όλα θα φτιάξουν σύντομα! λΟσο για σας τις τσαπερδόνες,θα έπρεπε να ντρέπεστε.Στέλνω για ενισχύσεις στον Κίκη τον Ιβάν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:22 Η niaourini2_2: #55 01-04-08 21:22 καλά ε κατατρόμαξα την πάτησα κανονικά..η πρώτη σκέψη που μου ήρθε στο μυαλό:και γω σε ποιόν θα γράφω τωρα???ευτυχώς που είναι ψέματα!περαστικά avrilio να γίνεις σύντομα καλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avrilio Εκκολαπτόμενο μέλος Η avrilio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 397 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:24 Η avrilio έγραψε: #56 01-04-08 21:24 ναι βρε μουκελις!!!!τωρα τρομαξαν μ αυτο τον αγαθο σκυλακο αυτες οι παλιοτσουχτρες!!!!!!Ευχαριστω για τις ευχες σου!!!!Αντε να ερθω κατα βολο μερια που εχω την κολλητη παιδικη μου φιλη, να με παει στα τσιπουραδικα να βρεθουμε κι εμεις!!!!!Φιλακια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avrilio Εκκολαπτόμενο μέλος Η avrilio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 397 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:26 Η avrilio έγραψε: #57 01-04-08 21:26 νιαουρινι...το καλο που με θελω να γνω καλα...για το γρηγορα...δεν το βλεπω...ενωστε την θετικη ενεργεια του σαιτ που δεν θα κλεισει κ θα παραμεινει ενεργο κ στις επαλξεις....για να γινω παλι...διχερη....Η ζωη των κουλοχερηδων ειναι πολυ δυσκολη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:26 Η moukelis έγραψε: #58 01-04-08 21:26 Είναι πολύ αγαθιάρης,αλλά άμα δεν τον ξέρεις σου φαίνεται αρκούδα!Άντε να μας έρθεις να σε γνωρίσουμε κι από κοντά!Φιλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:27 Η Raisa έγραψε: #59 01-04-08 21:27 Καλέ τι ήταν αυτό;;;; ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ....ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ Α, στο καλό σας.... και στην αρχή το πίστεψα και λέω..δεν είναι δυνατόν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:28 Η niaourini2_2: #60 01-04-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από avrilio: νιαουρινι...το καλο που με θελω να γνω καλα...για το γρηγορα...δεν το βλεπω...ενωστε την θετικη ενεργεια του σαιτ που δεν θα κλεισει κ θα παραμεινει ενεργο κ στις επαλξεις....για να γινω παλι...διχερη....Η ζωη των κουλοχερηδων ειναι πολυ δυσκολη!!!! Click για ανάπτυξη... ότι πεις!!!!!ας αρχίσουμε!!!ομμμμμμ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αγγελικη...κανεις φανηκε να μην με πιστευει λογω της ημερας κ των γεγονοτων....τοκοψα στη πορτα του κουβιου της πανσιον των σκυλακων...απο ενα αποτομο τραβηγμα του τρισχαρουμενου κι ευτυχισμενου που θα πηγαινε βολτα ρουντυ.....Δυστυχως εφυγα μες τα αιματα κι εμειναν.....αποσβολωμενα τα ερμα να κοιτανε τα αιματα να τρεχουν......Γκαντεμια!!!!Πονοι, χειρουργειο κ τωρα...κουλαμαρα κ καθηλωση στο σπιτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:14 Η popi έγραψε: #51 01-04-08 19:14 Περαστικά σου κουκλα μου και γρήγορα,τα ζωάκια σε χρειάζοντε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avrilio Εκκολαπτόμενο μέλος Η avrilio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 397 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:25 Η avrilio έγραψε: #52 01-04-08 19:25 ευχαριστω βρε ποπακι...η ψυχη μ το ξερει ποσο παιδευομαι για να ταισω τα αδεσποτακια μου....ουτε την αμμο των γατιων μου δεν μπορω με ενα χερι ν αλλαξω!!!αστα....δυσκολη η ζωη για τους κουλοχερηδες!!!πρακτικα προβληματα που γυρευουν λυση....ουτε κορδονια να δεσω...κ το βρακι με το ζορι ανεβαινει......Πολυ ζορικα τα πραγματα......Εχω στειλει φιλους να ταισουν τα αδεσποτα απο τα μαθηματα που δεν παω...οι δυσκολιες συνεχιζονται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:44 Η AGGELIKI έγραψε: #53 01-04-08 19:44 Αρχική Δημοσίευση από avrilio: αγγελικη...κανεις φανηκε να μην με πιστευει λογω της ημερας κ των γεγονοτων....τοκοψα στη πορτα του κουβιου της πανσιον των σκυλακων...απο ενα αποτομο τραβηγμα του τρισχαρουμενου κι ευτυχισμενου που θα πηγαινε βολτα ρουντυ.....Δυστυχως εφυγα μες τα αιματα κι εμειναν.....αποσβολωμενα τα ερμα να κοιτανε τα αιματα να τρεχουν......Γκαντεμια!!!!Πονοι, χειρουργειο κ τωρα...κουλαμαρα κ καθηλωση στο σπιτι!!! Click για ανάπτυξη... πω,πω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:16 Η moukelis έγραψε: #54 01-04-08 21:16 Περαστικά Avrilio,όλα θα φτιάξουν σύντομα! λΟσο για σας τις τσαπερδόνες,θα έπρεπε να ντρέπεστε.Στέλνω για ενισχύσεις στον Κίκη τον Ιβάν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:22 Η niaourini2_2: #55 01-04-08 21:22 καλά ε κατατρόμαξα την πάτησα κανονικά..η πρώτη σκέψη που μου ήρθε στο μυαλό:και γω σε ποιόν θα γράφω τωρα???ευτυχώς που είναι ψέματα!περαστικά avrilio να γίνεις σύντομα καλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avrilio Εκκολαπτόμενο μέλος Η avrilio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 397 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:24 Η avrilio έγραψε: #56 01-04-08 21:24 ναι βρε μουκελις!!!!τωρα τρομαξαν μ αυτο τον αγαθο σκυλακο αυτες οι παλιοτσουχτρες!!!!!!Ευχαριστω για τις ευχες σου!!!!Αντε να ερθω κατα βολο μερια που εχω την κολλητη παιδικη μου φιλη, να με παει στα τσιπουραδικα να βρεθουμε κι εμεις!!!!!Φιλακια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avrilio Εκκολαπτόμενο μέλος Η avrilio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 397 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:26 Η avrilio έγραψε: #57 01-04-08 21:26 νιαουρινι...το καλο που με θελω να γνω καλα...για το γρηγορα...δεν το βλεπω...ενωστε την θετικη ενεργεια του σαιτ που δεν θα κλεισει κ θα παραμεινει ενεργο κ στις επαλξεις....για να γινω παλι...διχερη....Η ζωη των κουλοχερηδων ειναι πολυ δυσκολη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:26 Η moukelis έγραψε: #58 01-04-08 21:26 Είναι πολύ αγαθιάρης,αλλά άμα δεν τον ξέρεις σου φαίνεται αρκούδα!Άντε να μας έρθεις να σε γνωρίσουμε κι από κοντά!Φιλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:27 Η Raisa έγραψε: #59 01-04-08 21:27 Καλέ τι ήταν αυτό;;;; ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ....ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ Α, στο καλό σας.... και στην αρχή το πίστεψα και λέω..δεν είναι δυνατόν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:28 Η niaourini2_2: #60 01-04-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από avrilio: νιαουρινι...το καλο που με θελω να γνω καλα...για το γρηγορα...δεν το βλεπω...ενωστε την θετικη ενεργεια του σαιτ που δεν θα κλεισει κ θα παραμεινει ενεργο κ στις επαλξεις....για να γινω παλι...διχερη....Η ζωη των κουλοχερηδων ειναι πολυ δυσκολη!!!! Click για ανάπτυξη... ότι πεις!!!!!ας αρχίσουμε!!!ομμμμμμ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Περαστικά σου κουκλα μου και γρήγορα,τα ζωάκια σε χρειάζοντε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avrilio Εκκολαπτόμενο μέλος Η avrilio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 397 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:25 Η avrilio έγραψε: #52 01-04-08 19:25 ευχαριστω βρε ποπακι...η ψυχη μ το ξερει ποσο παιδευομαι για να ταισω τα αδεσποτακια μου....ουτε την αμμο των γατιων μου δεν μπορω με ενα χερι ν αλλαξω!!!αστα....δυσκολη η ζωη για τους κουλοχερηδες!!!πρακτικα προβληματα που γυρευουν λυση....ουτε κορδονια να δεσω...κ το βρακι με το ζορι ανεβαινει......Πολυ ζορικα τα πραγματα......Εχω στειλει φιλους να ταισουν τα αδεσποτα απο τα μαθηματα που δεν παω...οι δυσκολιες συνεχιζονται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:44 Η AGGELIKI έγραψε: #53 01-04-08 19:44 Αρχική Δημοσίευση από avrilio: αγγελικη...κανεις φανηκε να μην με πιστευει λογω της ημερας κ των γεγονοτων....τοκοψα στη πορτα του κουβιου της πανσιον των σκυλακων...απο ενα αποτομο τραβηγμα του τρισχαρουμενου κι ευτυχισμενου που θα πηγαινε βολτα ρουντυ.....Δυστυχως εφυγα μες τα αιματα κι εμειναν.....αποσβολωμενα τα ερμα να κοιτανε τα αιματα να τρεχουν......Γκαντεμια!!!!Πονοι, χειρουργειο κ τωρα...κουλαμαρα κ καθηλωση στο σπιτι!!! Click για ανάπτυξη... πω,πω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:16 Η moukelis έγραψε: #54 01-04-08 21:16 Περαστικά Avrilio,όλα θα φτιάξουν σύντομα! λΟσο για σας τις τσαπερδόνες,θα έπρεπε να ντρέπεστε.Στέλνω για ενισχύσεις στον Κίκη τον Ιβάν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:22 Η niaourini2_2: #55 01-04-08 21:22 καλά ε κατατρόμαξα την πάτησα κανονικά..η πρώτη σκέψη που μου ήρθε στο μυαλό:και γω σε ποιόν θα γράφω τωρα???ευτυχώς που είναι ψέματα!περαστικά avrilio να γίνεις σύντομα καλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avrilio Εκκολαπτόμενο μέλος Η avrilio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 397 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:24 Η avrilio έγραψε: #56 01-04-08 21:24 ναι βρε μουκελις!!!!τωρα τρομαξαν μ αυτο τον αγαθο σκυλακο αυτες οι παλιοτσουχτρες!!!!!!Ευχαριστω για τις ευχες σου!!!!Αντε να ερθω κατα βολο μερια που εχω την κολλητη παιδικη μου φιλη, να με παει στα τσιπουραδικα να βρεθουμε κι εμεις!!!!!Φιλακια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avrilio Εκκολαπτόμενο μέλος Η avrilio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 397 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:26 Η avrilio έγραψε: #57 01-04-08 21:26 νιαουρινι...το καλο που με θελω να γνω καλα...για το γρηγορα...δεν το βλεπω...ενωστε την θετικη ενεργεια του σαιτ που δεν θα κλεισει κ θα παραμεινει ενεργο κ στις επαλξεις....για να γινω παλι...διχερη....Η ζωη των κουλοχερηδων ειναι πολυ δυσκολη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:26 Η moukelis έγραψε: #58 01-04-08 21:26 Είναι πολύ αγαθιάρης,αλλά άμα δεν τον ξέρεις σου φαίνεται αρκούδα!Άντε να μας έρθεις να σε γνωρίσουμε κι από κοντά!Φιλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:27 Η Raisa έγραψε: #59 01-04-08 21:27 Καλέ τι ήταν αυτό;;;; ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ....ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ Α, στο καλό σας.... και στην αρχή το πίστεψα και λέω..δεν είναι δυνατόν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:28 Η niaourini2_2: #60 01-04-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από avrilio: νιαουρινι...το καλο που με θελω να γνω καλα...για το γρηγορα...δεν το βλεπω...ενωστε την θετικη ενεργεια του σαιτ που δεν θα κλεισει κ θα παραμεινει ενεργο κ στις επαλξεις....για να γινω παλι...διχερη....Η ζωη των κουλοχερηδων ειναι πολυ δυσκολη!!!! Click για ανάπτυξη... ότι πεις!!!!!ας αρχίσουμε!!!ομμμμμμ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ευχαριστω βρε ποπακι...η ψυχη μ το ξερει ποσο παιδευομαι για να ταισω τα αδεσποτακια μου....ουτε την αμμο των γατιων μου δεν μπορω με ενα χερι ν αλλαξω!!!αστα....δυσκολη η ζωη για τους κουλοχερηδες!!!πρακτικα προβληματα που γυρευουν λυση....ουτε κορδονια να δεσω...κ το βρακι με το ζορι ανεβαινει......Πολυ ζορικα τα πραγματα......Εχω στειλει φιλους να ταισουν τα αδεσποτα απο τα μαθηματα που δεν παω...οι δυσκολιες συνεχιζονται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:44 Η AGGELIKI έγραψε: #53 01-04-08 19:44 Αρχική Δημοσίευση από avrilio: αγγελικη...κανεις φανηκε να μην με πιστευει λογω της ημερας κ των γεγονοτων....τοκοψα στη πορτα του κουβιου της πανσιον των σκυλακων...απο ενα αποτομο τραβηγμα του τρισχαρουμενου κι ευτυχισμενου που θα πηγαινε βολτα ρουντυ.....Δυστυχως εφυγα μες τα αιματα κι εμειναν.....αποσβολωμενα τα ερμα να κοιτανε τα αιματα να τρεχουν......Γκαντεμια!!!!Πονοι, χειρουργειο κ τωρα...κουλαμαρα κ καθηλωση στο σπιτι!!! Click για ανάπτυξη... πω,πω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:16 Η moukelis έγραψε: #54 01-04-08 21:16 Περαστικά Avrilio,όλα θα φτιάξουν σύντομα! λΟσο για σας τις τσαπερδόνες,θα έπρεπε να ντρέπεστε.Στέλνω για ενισχύσεις στον Κίκη τον Ιβάν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:22 Η niaourini2_2: #55 01-04-08 21:22 καλά ε κατατρόμαξα την πάτησα κανονικά..η πρώτη σκέψη που μου ήρθε στο μυαλό:και γω σε ποιόν θα γράφω τωρα???ευτυχώς που είναι ψέματα!περαστικά avrilio να γίνεις σύντομα καλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avrilio Εκκολαπτόμενο μέλος Η avrilio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 397 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:24 Η avrilio έγραψε: #56 01-04-08 21:24 ναι βρε μουκελις!!!!τωρα τρομαξαν μ αυτο τον αγαθο σκυλακο αυτες οι παλιοτσουχτρες!!!!!!Ευχαριστω για τις ευχες σου!!!!Αντε να ερθω κατα βολο μερια που εχω την κολλητη παιδικη μου φιλη, να με παει στα τσιπουραδικα να βρεθουμε κι εμεις!!!!!Φιλακια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avrilio Εκκολαπτόμενο μέλος Η avrilio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 397 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:26 Η avrilio έγραψε: #57 01-04-08 21:26 νιαουρινι...το καλο που με θελω να γνω καλα...για το γρηγορα...δεν το βλεπω...ενωστε την θετικη ενεργεια του σαιτ που δεν θα κλεισει κ θα παραμεινει ενεργο κ στις επαλξεις....για να γινω παλι...διχερη....Η ζωη των κουλοχερηδων ειναι πολυ δυσκολη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:26 Η moukelis έγραψε: #58 01-04-08 21:26 Είναι πολύ αγαθιάρης,αλλά άμα δεν τον ξέρεις σου φαίνεται αρκούδα!Άντε να μας έρθεις να σε γνωρίσουμε κι από κοντά!Φιλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:27 Η Raisa έγραψε: #59 01-04-08 21:27 Καλέ τι ήταν αυτό;;;; ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ....ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ Α, στο καλό σας.... και στην αρχή το πίστεψα και λέω..δεν είναι δυνατόν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:28 Η niaourini2_2: #60 01-04-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από avrilio: νιαουρινι...το καλο που με θελω να γνω καλα...για το γρηγορα...δεν το βλεπω...ενωστε την θετικη ενεργεια του σαιτ που δεν θα κλεισει κ θα παραμεινει ενεργο κ στις επαλξεις....για να γινω παλι...διχερη....Η ζωη των κουλοχερηδων ειναι πολυ δυσκολη!!!! Click για ανάπτυξη... ότι πεις!!!!!ας αρχίσουμε!!!ομμμμμμ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από avrilio: αγγελικη...κανεις φανηκε να μην με πιστευει λογω της ημερας κ των γεγονοτων....τοκοψα στη πορτα του κουβιου της πανσιον των σκυλακων...απο ενα αποτομο τραβηγμα του τρισχαρουμενου κι ευτυχισμενου που θα πηγαινε βολτα ρουντυ.....Δυστυχως εφυγα μες τα αιματα κι εμειναν.....αποσβολωμενα τα ερμα να κοιτανε τα αιματα να τρεχουν......Γκαντεμια!!!!Πονοι, χειρουργειο κ τωρα...κουλαμαρα κ καθηλωση στο σπιτι!!! Click για ανάπτυξη... πω,πω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:16 Η moukelis έγραψε: #54 01-04-08 21:16 Περαστικά Avrilio,όλα θα φτιάξουν σύντομα! λΟσο για σας τις τσαπερδόνες,θα έπρεπε να ντρέπεστε.Στέλνω για ενισχύσεις στον Κίκη τον Ιβάν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:22 Η niaourini2_2: #55 01-04-08 21:22 καλά ε κατατρόμαξα την πάτησα κανονικά..η πρώτη σκέψη που μου ήρθε στο μυαλό:και γω σε ποιόν θα γράφω τωρα???ευτυχώς που είναι ψέματα!περαστικά avrilio να γίνεις σύντομα καλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avrilio Εκκολαπτόμενο μέλος Η avrilio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 397 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:24 Η avrilio έγραψε: #56 01-04-08 21:24 ναι βρε μουκελις!!!!τωρα τρομαξαν μ αυτο τον αγαθο σκυλακο αυτες οι παλιοτσουχτρες!!!!!!Ευχαριστω για τις ευχες σου!!!!Αντε να ερθω κατα βολο μερια που εχω την κολλητη παιδικη μου φιλη, να με παει στα τσιπουραδικα να βρεθουμε κι εμεις!!!!!Φιλακια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avrilio Εκκολαπτόμενο μέλος Η avrilio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 397 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:26 Η avrilio έγραψε: #57 01-04-08 21:26 νιαουρινι...το καλο που με θελω να γνω καλα...για το γρηγορα...δεν το βλεπω...ενωστε την θετικη ενεργεια του σαιτ που δεν θα κλεισει κ θα παραμεινει ενεργο κ στις επαλξεις....για να γινω παλι...διχερη....Η ζωη των κουλοχερηδων ειναι πολυ δυσκολη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:26 Η moukelis έγραψε: #58 01-04-08 21:26 Είναι πολύ αγαθιάρης,αλλά άμα δεν τον ξέρεις σου φαίνεται αρκούδα!Άντε να μας έρθεις να σε γνωρίσουμε κι από κοντά!Φιλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:27 Η Raisa έγραψε: #59 01-04-08 21:27 Καλέ τι ήταν αυτό;;;; ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ....ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ Α, στο καλό σας.... και στην αρχή το πίστεψα και λέω..δεν είναι δυνατόν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:28 Η niaourini2_2: #60 01-04-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από avrilio: νιαουρινι...το καλο που με θελω να γνω καλα...για το γρηγορα...δεν το βλεπω...ενωστε την θετικη ενεργεια του σαιτ που δεν θα κλεισει κ θα παραμεινει ενεργο κ στις επαλξεις....για να γινω παλι...διχερη....Η ζωη των κουλοχερηδων ειναι πολυ δυσκολη!!!! Click για ανάπτυξη... ότι πεις!!!!!ας αρχίσουμε!!!ομμμμμμ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Περαστικά Avrilio,όλα θα φτιάξουν σύντομα! λΟσο για σας τις τσαπερδόνες,θα έπρεπε να ντρέπεστε.Στέλνω για ενισχύσεις στον Κίκη τον Ιβάν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:22 Η niaourini2_2: #55 01-04-08 21:22 καλά ε κατατρόμαξα την πάτησα κανονικά..η πρώτη σκέψη που μου ήρθε στο μυαλό:και γω σε ποιόν θα γράφω τωρα???ευτυχώς που είναι ψέματα!περαστικά avrilio να γίνεις σύντομα καλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avrilio Εκκολαπτόμενο μέλος Η avrilio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 397 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:24 Η avrilio έγραψε: #56 01-04-08 21:24 ναι βρε μουκελις!!!!τωρα τρομαξαν μ αυτο τον αγαθο σκυλακο αυτες οι παλιοτσουχτρες!!!!!!Ευχαριστω για τις ευχες σου!!!!Αντε να ερθω κατα βολο μερια που εχω την κολλητη παιδικη μου φιλη, να με παει στα τσιπουραδικα να βρεθουμε κι εμεις!!!!!Φιλακια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avrilio Εκκολαπτόμενο μέλος Η avrilio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 397 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:26 Η avrilio έγραψε: #57 01-04-08 21:26 νιαουρινι...το καλο που με θελω να γνω καλα...για το γρηγορα...δεν το βλεπω...ενωστε την θετικη ενεργεια του σαιτ που δεν θα κλεισει κ θα παραμεινει ενεργο κ στις επαλξεις....για να γινω παλι...διχερη....Η ζωη των κουλοχερηδων ειναι πολυ δυσκολη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:26 Η moukelis έγραψε: #58 01-04-08 21:26 Είναι πολύ αγαθιάρης,αλλά άμα δεν τον ξέρεις σου φαίνεται αρκούδα!Άντε να μας έρθεις να σε γνωρίσουμε κι από κοντά!Φιλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:27 Η Raisa έγραψε: #59 01-04-08 21:27 Καλέ τι ήταν αυτό;;;; ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ....ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ Α, στο καλό σας.... και στην αρχή το πίστεψα και λέω..δεν είναι δυνατόν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:28 Η niaourini2_2: #60 01-04-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από avrilio: νιαουρινι...το καλο που με θελω να γνω καλα...για το γρηγορα...δεν το βλεπω...ενωστε την θετικη ενεργεια του σαιτ που δεν θα κλεισει κ θα παραμεινει ενεργο κ στις επαλξεις....για να γινω παλι...διχερη....Η ζωη των κουλοχερηδων ειναι πολυ δυσκολη!!!! Click για ανάπτυξη... ότι πεις!!!!!ας αρχίσουμε!!!ομμμμμμ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλά ε κατατρόμαξα την πάτησα κανονικά..η πρώτη σκέψη που μου ήρθε στο μυαλό:και γω σε ποιόν θα γράφω τωρα???ευτυχώς που είναι ψέματα!περαστικά avrilio να γίνεις σύντομα καλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avrilio Εκκολαπτόμενο μέλος Η avrilio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 397 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:24 Η avrilio έγραψε: #56 01-04-08 21:24 ναι βρε μουκελις!!!!τωρα τρομαξαν μ αυτο τον αγαθο σκυλακο αυτες οι παλιοτσουχτρες!!!!!!Ευχαριστω για τις ευχες σου!!!!Αντε να ερθω κατα βολο μερια που εχω την κολλητη παιδικη μου φιλη, να με παει στα τσιπουραδικα να βρεθουμε κι εμεις!!!!!Φιλακια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avrilio Εκκολαπτόμενο μέλος Η avrilio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 397 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:26 Η avrilio έγραψε: #57 01-04-08 21:26 νιαουρινι...το καλο που με θελω να γνω καλα...για το γρηγορα...δεν το βλεπω...ενωστε την θετικη ενεργεια του σαιτ που δεν θα κλεισει κ θα παραμεινει ενεργο κ στις επαλξεις....για να γινω παλι...διχερη....Η ζωη των κουλοχερηδων ειναι πολυ δυσκολη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:26 Η moukelis έγραψε: #58 01-04-08 21:26 Είναι πολύ αγαθιάρης,αλλά άμα δεν τον ξέρεις σου φαίνεται αρκούδα!Άντε να μας έρθεις να σε γνωρίσουμε κι από κοντά!Φιλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:27 Η Raisa έγραψε: #59 01-04-08 21:27 Καλέ τι ήταν αυτό;;;; ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ....ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ Α, στο καλό σας.... και στην αρχή το πίστεψα και λέω..δεν είναι δυνατόν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:28 Η niaourini2_2: #60 01-04-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από avrilio: νιαουρινι...το καλο που με θελω να γνω καλα...για το γρηγορα...δεν το βλεπω...ενωστε την θετικη ενεργεια του σαιτ που δεν θα κλεισει κ θα παραμεινει ενεργο κ στις επαλξεις....για να γινω παλι...διχερη....Η ζωη των κουλοχερηδων ειναι πολυ δυσκολη!!!! Click για ανάπτυξη... ότι πεις!!!!!ας αρχίσουμε!!!ομμμμμμ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ναι βρε μουκελις!!!!τωρα τρομαξαν μ αυτο τον αγαθο σκυλακο αυτες οι παλιοτσουχτρες!!!!!!Ευχαριστω για τις ευχες σου!!!!Αντε να ερθω κατα βολο μερια που εχω την κολλητη παιδικη μου φιλη, να με παει στα τσιπουραδικα να βρεθουμε κι εμεις!!!!!Φιλακια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avrilio Εκκολαπτόμενο μέλος Η avrilio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 397 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:26 Η avrilio έγραψε: #57 01-04-08 21:26 νιαουρινι...το καλο που με θελω να γνω καλα...για το γρηγορα...δεν το βλεπω...ενωστε την θετικη ενεργεια του σαιτ που δεν θα κλεισει κ θα παραμεινει ενεργο κ στις επαλξεις....για να γινω παλι...διχερη....Η ζωη των κουλοχερηδων ειναι πολυ δυσκολη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:26 Η moukelis έγραψε: #58 01-04-08 21:26 Είναι πολύ αγαθιάρης,αλλά άμα δεν τον ξέρεις σου φαίνεται αρκούδα!Άντε να μας έρθεις να σε γνωρίσουμε κι από κοντά!Φιλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:27 Η Raisa έγραψε: #59 01-04-08 21:27 Καλέ τι ήταν αυτό;;;; ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ....ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ Α, στο καλό σας.... και στην αρχή το πίστεψα και λέω..δεν είναι δυνατόν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:28 Η niaourini2_2: #60 01-04-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από avrilio: νιαουρινι...το καλο που με θελω να γνω καλα...για το γρηγορα...δεν το βλεπω...ενωστε την θετικη ενεργεια του σαιτ που δεν θα κλεισει κ θα παραμεινει ενεργο κ στις επαλξεις....για να γινω παλι...διχερη....Η ζωη των κουλοχερηδων ειναι πολυ δυσκολη!!!! Click για ανάπτυξη... ότι πεις!!!!!ας αρχίσουμε!!!ομμμμμμ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
νιαουρινι...το καλο που με θελω να γνω καλα...για το γρηγορα...δεν το βλεπω...ενωστε την θετικη ενεργεια του σαιτ που δεν θα κλεισει κ θα παραμεινει ενεργο κ στις επαλξεις....για να γινω παλι...διχερη....Η ζωη των κουλοχερηδων ειναι πολυ δυσκολη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:26 Η moukelis έγραψε: #58 01-04-08 21:26 Είναι πολύ αγαθιάρης,αλλά άμα δεν τον ξέρεις σου φαίνεται αρκούδα!Άντε να μας έρθεις να σε γνωρίσουμε κι από κοντά!Φιλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:27 Η Raisa έγραψε: #59 01-04-08 21:27 Καλέ τι ήταν αυτό;;;; ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ....ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ Α, στο καλό σας.... και στην αρχή το πίστεψα και λέω..δεν είναι δυνατόν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:28 Η niaourini2_2: #60 01-04-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από avrilio: νιαουρινι...το καλο που με θελω να γνω καλα...για το γρηγορα...δεν το βλεπω...ενωστε την θετικη ενεργεια του σαιτ που δεν θα κλεισει κ θα παραμεινει ενεργο κ στις επαλξεις....για να γινω παλι...διχερη....Η ζωη των κουλοχερηδων ειναι πολυ δυσκολη!!!! Click για ανάπτυξη... ότι πεις!!!!!ας αρχίσουμε!!!ομμμμμμ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είναι πολύ αγαθιάρης,αλλά άμα δεν τον ξέρεις σου φαίνεται αρκούδα!Άντε να μας έρθεις να σε γνωρίσουμε κι από κοντά!Φιλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:27 Η Raisa έγραψε: #59 01-04-08 21:27 Καλέ τι ήταν αυτό;;;; ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ....ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ Α, στο καλό σας.... και στην αρχή το πίστεψα και λέω..δεν είναι δυνατόν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:28 Η niaourini2_2: #60 01-04-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από avrilio: νιαουρινι...το καλο που με θελω να γνω καλα...για το γρηγορα...δεν το βλεπω...ενωστε την θετικη ενεργεια του σαιτ που δεν θα κλεισει κ θα παραμεινει ενεργο κ στις επαλξεις....για να γινω παλι...διχερη....Η ζωη των κουλοχερηδων ειναι πολυ δυσκολη!!!! Click για ανάπτυξη... ότι πεις!!!!!ας αρχίσουμε!!!ομμμμμμ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλέ τι ήταν αυτό;;;; ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ....ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ Α, στο καλό σας.... και στην αρχή το πίστεψα και λέω..δεν είναι δυνατόν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 21:28 Η niaourini2_2: #60 01-04-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από avrilio: νιαουρινι...το καλο που με θελω να γνω καλα...για το γρηγορα...δεν το βλεπω...ενωστε την θετικη ενεργεια του σαιτ που δεν θα κλεισει κ θα παραμεινει ενεργο κ στις επαλξεις....για να γινω παλι...διχερη....Η ζωη των κουλοχερηδων ειναι πολυ δυσκολη!!!! Click για ανάπτυξη... ότι πεις!!!!!ας αρχίσουμε!!!ομμμμμμ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από avrilio: νιαουρινι...το καλο που με θελω να γνω καλα...για το γρηγορα...δεν το βλεπω...ενωστε την θετικη ενεργεια του σαιτ που δεν θα κλεισει κ θα παραμεινει ενεργο κ στις επαλξεις....για να γινω παλι...διχερη....Η ζωη των κουλοχερηδων ειναι πολυ δυσκολη!!!! Click για ανάπτυξη... ότι πεις!!!!!ας αρχίσουμε!!!ομμμμμμ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.