Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 4 Απριλίου 2006 στις 14:18 Η Giovanna έγραψε: #21 04-04-06 14:18 τι λετε ωρεεεε!!! και γω ΙΕ εχω, νταξει?? (μαζι σου κλεφτρονιιι!!!) εσυ δλδ τι εχεις Valder παλικαρι μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 4 Απριλίου 2006 στις 14:20 Η Giovanna έγραψε: #22 04-04-06 14:20 καλε εγω νομιζα οτι ειχε προβλημα το στεκι! λεω απαπα, κανα bug η πως αλλιως τα λενε οι net freaks θα ειναι.. θα το διορθωσουν! αντε και του χρονου! δεν μου εκανε κανεις αλλος πρωταπριλιατικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
τι λετε ωρεεεε!!! και γω ΙΕ εχω, νταξει?? (μαζι σου κλεφτρονιιι!!!) εσυ δλδ τι εχεις Valder παλικαρι μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 4 Απριλίου 2006 στις 14:20 Η Giovanna έγραψε: #22 04-04-06 14:20 καλε εγω νομιζα οτι ειχε προβλημα το στεκι! λεω απαπα, κανα bug η πως αλλιως τα λενε οι net freaks θα ειναι.. θα το διορθωσουν! αντε και του χρονου! δεν μου εκανε κανεις αλλος πρωταπριλιατικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
καλε εγω νομιζα οτι ειχε προβλημα το στεκι! λεω απαπα, κανα bug η πως αλλιως τα λενε οι net freaks θα ειναι.. θα το διορθωσουν! αντε και του χρονου! δεν μου εκανε κανεις αλλος πρωταπριλιατικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.