Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Μαλλον κανει εντυπωση επειδη δεν τοχουμε συνηθισει..
Εγω στην ηλικια σου δουλεψα πρωτη μου φορα, σαν πωλητρια/βοηθοσ. Οι γονεισ μου δεν ηθελαν αλλα καταφερα να τουσ πεισω να με εμπιστευτουν. Διπλωνα και ξεδιπλωνα ρουχα βασικα. Μαζευα κρεμαστρεσ κ τετοια. Σε γνωστο μας. Πολλη δουλεια,Μαρεσε πολυ! Χριστουγεννα καλη ωρα οπως εσυ, δουλεψα λιγεσ μερες, 12ωρα ομωσ και 13ωρα, εβγαλα καλα λεφτακια. Ημουν παρα πολυ περηφανη!! Ξεχυθηκα ατα μαγαζια κ ψωνισα ενα σκασμο πραγματα, ρουχα παπουτσια!! Ωραια εποχη! Μετα διαβασμα ξανα...:/
cortomaltese
Εκκολαπτόμενο μέλος

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Θέλω τη συμβουλή σας!Είμαι 16 χρονών, σε λίγο καιρο έρχονται τα Χριστούγεννα και θέλω να αγοράσω κάποια πράγματα αλλα δε θέλω να επιβαρύνω τους γονείς μου οικονομικά, σκέφτομαι τα Χριστούγεννα να βγω στην αγορά της πόλης μου και να παιζω τραγούδια στην κιθάρα μου και να τραγουδαω, αλλα νιώθω πως είναι ντροπιαστικο γιατί η πόλη μου είναι μικρή και σίγουρα θα με δούνε οι μισοί απτους φίλους/γνωστούς μου και γενικότερα περνάω και μια φάση bullying και νιώθω πως θα βαρυνω την θέση μου ετσι και πως θα με κοροϊδεύουν, ποια είναι η αποψη σας επι του θέματος;
Δεν το θεωρώ καθόλου ντροπιαστικό γιατί δεν είσαι κάποιος ενήλικας που πτώχευσε και "κατάντησε να παίζει μουσική για επαιτεία", αλλά ένα νέο κορίτσι στην εφηβική ηλικία, γεμάτο ζωή και θέληση να κάνει τα δικά της δώρα στον εαυτό της, χωρίς να επιβαρύνει τους άλλους, παράλληλα κι απλά ζώντας μια εμπειρία κι όχι κάνοντάς το τρόπο ζωής.
Ωστόσο, αν παρολ'αυτά νιώθεις λίγο αμήχανα, γιατί να μη προτείνεις και σε μια φίλη (να το δείτε ως πλάκα) να σε συνοδεύει (με την προϋπόθεση να είναι καλλίφωνη) στο τραγούδι? Μπορεί τα αναμενόμενα "έσοδα" να είναι λιγότερα, αλλά καλύτερα από το "καθόλου". Σκέψου το κι αποφάσισε γιατί αν είναι να το προχωρήσεις, πρέπει λίαν προσεχώς να αρχίσουν οι πρόβες
Αρκτούρος
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal
Διαχειριστής

Μάλιστα σκοπεύω κάποια στιγμή να ασχοληθώ με panflute κι έχω ακούσει ότι είναι εύκολο!
(όχι για να παίζω στο δρόμο)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρκτούρος
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρκτούρος
Πολύ δραστήριο μέλος

Τσιγάρα σέρτικα
Πολύ δραστήριο μέλος

Βέβαια, παίζει κι αυτή η εκδοχή
Τα άπαντα όλα παίζουσι(ν) συνελόντι ειπείν
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.