rene8716
Νεοφερμένο μέλος
Η rene8716 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

23-04-09

23:22
σας παρακαλω οποιος ξερει μαρκες που να περιεχουν parabens να μας τις πει ευχαριστω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ophelia
Διάσημο μέλος
Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα.

24-04-09

01:48
σας παρακαλω οποιος ξερει μαρκες που να περιεχουν parabens να μας τις πει ευχαριστω
Rene μου χωρίς να θέλω να σε φρικάρω, σχεδόν όλες οι μάρκες μαζικής παραγωγής και κατανάλωσης περιέχουν parabens.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gioula
Νεοφερμένο μέλος
Η Gioula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

31-05-09

18:27
Υπάρχει η Thalgo, την φέρνει ένα κατάστημα στην Αλεξάνδρας. Είναι ακριβά βέβαια, χρησιμοποιουνται από τα SPA αλλά εκεί τα βρίσκεις φτηνότερα, τα φέρνει από Γαλλία μου έχουν πει. Εγώ πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένη. [...] Είναι εξυπηρετική πολύ και μεγάλη τεχνογνώστρια στα καλλυντικά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...