Rania
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rania
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Rania :μόνες μας χωρίς άντρες, ..... πολύ φλερτ και καινούριες γνωριμίες!
Αυτό περιλαμβάνει και αυτές που τις περιμένει ο Οδυσσέας τους πίσω στην Ιθάκη;

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

να ξεκουραστώ λίγο,αν και θα δουλεύω αλλά δεν έχει σημασία αφού θα είμαι σε νησί ελπίζω κάτι να καταφέρω να κάνω

Vkey
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Rania :Διακοπές για εμένα είναι με τις φίλες μου, μόνες μας χωρίς άντρες, χορός, διασκέδαση, πολύ φλερτ και καινούριες γνωριμίες!
Να σε καλωσορίσω κι εγώ που δεν σε ξέρω καθόλου μα καθόλου

Αυτές είναι οι διακοπές....έτσι...ʼντε να μαζευτούμε όλες να αρχίσουν οι χοροί και τα ξενύχτια...ακόμα και στο γνωστό μπαλκόνι 8)
Valder:Ε...να μην με περιλαμβάνουν; Με τις φίλες μου θα είμαι

Giovanna
Επιφανές μέλος

δεν σημαινει κατι συγκεκριμενο με την εννοια που το λες, σημαινει μονο οτι φεωγω απο την αθηνα και παω αλλου για να αλλαξω παραστασεις! ας πουμε περσι στην τσεχια κουραστηκα οσο δεν ειχα κουραστει ολη τη χρονια στην αθηνα, αλλα ηταν τελειες διακοπες! πιο πολυ μετραει για μενα τι βλεπεις, τι παιρνεις απο το μερος που επισκεπτεσαι..
Βεβαια δε λεω οχι και σε νησακια και χαλαρες καταστασεις! Κυριακη την κανω με ελαφρα για γαλαζιες θαλασσες στο ανατολικο αιγαιο! θα κανω μια βουτια και για τον valder, αμα καταφερει να μου φτιαξει το πισι! 8)

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Giovanna :Διακοπεεεεεεεεες!!![]()
![]()
δεν σημαινει κατι συγκεκριμενο με την εννοια που το λες, σημαινει μονο οτι φεωγω απο την αθηνα και παω αλλου για να αλλαξω παραστασεις! ας πουμε περσι στην τσεχια κουραστηκα οσο δεν ειχα κουραστει ολη τη χρονια στην αθηνα, αλλα ηταν τελειες διακοπες! πιο πολυ μετραει για μενα τι βλεπεις, τι παιρνεις απο το μερος που επισκεπτεσαι..
Βεβαια δε λεω οχι και σε νησακια και χαλαρες καταστασεις! Κυριακη την κανω με ελαφρα για γαλαζιες θαλασσες στο ανατολικο αιγαιο! θα κανω μια βουτια και για τον valder, αμα καταφερει να μου φτιαξει το πισι! 8)![]()
Ιδού σωστή κοπέλα! Ιδού σωστές απόψεις! ΜΠΡΑΒΟ!

Αυτά είναι! 8)
ΥΓ προς "αλλού": Τα γυαλιά σου βαλε η τζιοβάννα κανονικά και με το νόμο!

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Valder :Ιδού σωστή κοπέλα! Ιδού σωστές απόψεις! ΜΠΡΑΒΟ!![]()
![]()
Πρώτον απεμπλέκεις την έννοια των διακοπών από κολλημένες ιδέες και δεύτερον με σκέφτηκες κι ολας! 8)
Αυτά είναι! 8)
ΥΓ προς "αλλού": Τα γυαλιά σου βαλε η τζιοβάννα κανονικά και με το νόμο!![]()
Είσαι αφασία

Vkey
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από bunny :Είσαι αφασία![]()
![]()
Και την πληρώνω εγώ με αυτόν που έμπλεξα....Εγώ θα κάνω όπως θέλω τις διακοπές μου ο.κ Mr; Αμάν πια 8)

YoMaNaTiOn
Δραστήριο μέλος

Porcelain
Εκκολαπτόμενο μέλος

mania
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angie_Ann
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin
Διάσημο μέλος

με γονείς χαλαρά
underwater
Περιβόητο μέλος

Εξωτερικό θέλω να μου φεύγει η πίστη στο να γυρνάω και να γνωρίζω μέρη, να βλέπω αξιοθέατα, να βγαίνω.
Και αραιά και πού έχω ανάγκη να πηγαίνω στο χωριό μου, να είμαι ΟΛΗ ΜΕΡΑ στην θάλασσα και να σαπίζω.
Kakerlak
Περιβόητο μέλος

Αν και, να πω, το τελευτάιο πράγμα που είναι μέρος των διακοπών μου είναι το clubbing... Μ' αρέσει, δε λέω, και το έχω κάνει... αλλά, όπως λέει και η υποβρύχιά μας, προτιμώ να έχω τη μέρα μπροστά μου, να κάνω μπανάκια και σιέστα και φαγάκι και φασικά να ξεκουραστώ και να φορτίσω μπαταρίες, παρά να σηκώνομαι στις 14.00 με το μάτι πρησμένο. Ένα βραδάκι, αν είναι, για τρελό ξενύχτι, και κατά τ' άλλα εμείς και τ' άστρα!

Στο εξωτερικό πάλι, κι αν δε σηκώνει ξενύχτια...
Ειδικά όπως το κάνουμε τώρα με τον ιχλίμπεντιχ, απλά δε μας παίρνει για χορούς και αλκοόλ και ξενύχτια...
Τα μεταφορικά μέσα είναι συνήθως μέχρι νωρίς, το ταξί έχουμε πάντα κάποιο λόγο να το αποφύγουμε (ακρίβεια; ότι κλέβουν; κλπ κλπ)... και τελικά ξυπνάμε νωρίς (μη σου πω και με ξυπνητήρι) και όλη μέρα περπατάμε. Βρε γα ψώνια, βρε για μουσεία και ναούς, βρε απλά για βόλτα στα σοκάκια και couleur local... ε, άντε μετά να πας και για ξεφάντωμα!

Vkey
Επιφανές μέλος

Οι τέλειες δικές μου διακοπές για φέτος θα ήταν:
Απόδραση με την παρέα εδώ (που δεν το κόβω αλλά λέμε

Μμμμ...με το αμόρε ήσυχες διακοπές οπουδήποτε...τα δυο μας, η θάλασσα,ο ουρανός κι εμείς...α...και πολύ ουζάκι και φαγητό

Στο τέλος με βλέπω να κάνω κάτι το τελείως διαφορετικό από αυτό που ονειρεύομαι εδώ και κάτι μήνες

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.