underwater
Περιβόητο μέλος

Μου αρέσει να κάνω διαφορετικά πράγματα, ανάλογα με την διάθεση. Όταν πάω σε νησιά προτιμώ χαλαρά, να αράζω στην θάλασσα, να εξερευνώ χωριά και φύση, να τρώω και να πίνω πολύ ούζο, και ποτάκι το βράδυ. Έχω κάνει όμως και τελείως ξεσαλοδιακοπές σε πιο έντονα νησάκια.
Εξωτερικό θέλω να μου φεύγει η πίστη στο να γυρνάω και να γνωρίζω μέρη, να βλέπω αξιοθέατα, να βγαίνω.
Και αραιά και πού έχω ανάγκη να πηγαίνω στο χωριό μου, να είμαι ΟΛΗ ΜΕΡΑ στην θάλασσα και να σαπίζω.
Βλέπω τι είχα γράψει πριν 4 χρόνια και διαπιστώνω ότι πολύ δύσκολα αλλάζω συνήθειες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adele
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
νυχτολούλουδο
Δραστήριο μέλος

Lacta144
Πολύ δραστήριο μέλος

Menoula
Νεοφερμένο μέλος

αλλα πολλες φορες...χρειαζεται κ η χαλαρουιτα ^^
georgia.94
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος

τρελή φιλόοφο's style 8)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley
Περιβόητο μέλος

Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zilda
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sapphire
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ariana2018
Πολύ δραστήριο μέλος

Τσιγάρα σέρτικα
Πολύ δραστήριο μέλος

Καθένας μας και ο τρόπος του να εγγράφει εμπειρίες
rafaela11
Περιβόητο μέλος

Αν πας με τη σχέση είναι πιο γούτσου-γουτσου και χαλαρά.
Και εννοείται θέμα χαρακτήρα. Προσωπικά φέτος θέλω να χαλαρώσω με το βιβλιαρακι μου ατενίζοντας τη θαλασσιτσα (οσο αντέξω γιατί γεννηθηκα πολυ γαλα για να αντέχω τον ήλιο

Ariana2018
Πολύ δραστήριο μέλος

αλλα ολα καλα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.