Αρχική Δημοσίευση από Nana:Άλλη μία ερώτηση προς ΟΛΟΥΣ:
Έχετε πάει ποτέ σε νησί χωρίς να έχετε κλείσει προηγουμένως δωμάτιο; Πετυχαίνει αυτό το σύστημα; Μετά από πόση ώρα περίπου βρίσκετε; Αφού ΟΛΟΙ μου λένε τώρα ότι δεν έχουν, πώς είναι δυνατόν να έχουν όταν πάω εκεί;;; Παίζει κάποια απατεωνίτσα;;;
Δεν ξέρω αν παίζει καποια απατεωνίτσα αλλά εμείς κάθε χρόνο αυτό κάνουμε (πάμε έτσι στο αβλεπές και ψάχνουμε κατάλυμμα επί τόπου). Υπάρχει περίπτωση να ψιλοβασανιστείς αν δεν το συνηθίζεις (μπορεί ας πούμε να φτάσεις το πρωί και να βρεις δωμάτιο που να σ'αρέσει το βράδυ, μπορεί και να'σαι τυχερή και να βρεις με την πρώτη -μου'χουν τύχει και τα δύο) αλλά σίγουρα θα βρεις κάτι, εμείς ποτέ δεν ξεμείναμε κι ας μας λέγανε απ'τα τηλέφωνα πριν ΟΛΟΙ πως δεν είχανε (πηγαίνουμε διακοπές πάντα Αύγουστο που τα πράματα είναι φουλ, και ψάχνουμε πάντα τελευταία στιγμή από τηλέφωνα κ έτσι, δε βρίσκουμε κ πάραυτα, πηγαίνουμε! και ό,τι προκύψει, λολ)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Nana:Άλλη μία ερώτηση προς ΟΛΟΥΣ:
Έχετε πάει ποτέ σε νησί χωρίς να έχετε κλείσει προηγουμένως δωμάτιο; Πετυχαίνει αυτό το σύστημα; Μετά από πόση ώρα περίπου βρίσκετε; Αφού ΟΛΟΙ μου λένε τώρα ότι δεν έχουν, πώς είναι δυνατόν να έχουν όταν πάω εκεί;;; Παίζει κάποια απατεωνίτσα;;;
Δεν ειναι θεμα απατεωνιας απλα, μπορει να πεσεις πανω σε καποια ακυρωση.
Το εχω κανει αρκετες φορες, και καθε φορα εβρισκα δωματιο. Βεβαια, ειναι λιγο ταλαιπωρια να πηγαινοερχεσαι σαν τρελη (για μενα λεω) με τις βαλιτσες στο χερι, αλλα εμεις δεν ειχαμε προβλημα. Αν δεν αντεχεις να "συρθεις" βασικα μην το επιχειρησεις, διαφορετικα εχει και τον χαβαλε του.
Αυτο βεβαια δεν ξερω αν ισχυει για νησια οπως Μυκονος, Παρος κλπ (ειμαι σχεδον σιγουρη οτι ΔΕΝ ισχυει) αλλα για πιο νορμαλ καταστασεις σιγουρα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Φορτώνουμε τις σκηνές και τα παρελκόμενα στα αυτοκίνητα, και φεύγουμε πολλές φορές χωρίς συγκεκριμένο προορισμό.
Φέτος πάντως έχει πέσει στο τραπέζι η ιδέα για Νότια....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

Είναι πολύ νωρίς ακόμα, άλλωστε δεν σχεδιάζουμε σχεδόν ποτέ.
Φορτώνουμε τις σκηνές και τα παρελκόμενα στα αυτοκίνητα, και φεύγουμε πολλές φορές χωρίς συγκεκριμένο προορισμό.
Φέτος πάντως έχει πέσει στο τραπέζι η ιδέα για Νότια....
που νοτια πειρατη; κρητη;

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Kakerlak
Περιβόητο μέλος

τον Ιανουριο Καρδιτσα κ μπορει Θεσσαλονηκη
κ τον Φεβρουαριο... Παρισι
viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

τον Νοεμβρη θα παμε γυρο της Πελλοπονησου..
τον Ιανουριο Καρδιτσα κ μπορει Θεσσαλονηκη
κ τον Φεβρουαριο... Παρισι
οταν ερθετε σαλονικα καρεκλακι να μη μας ξεχασετε

εμεις λεμε το γυρο της πελοποννησου τον ιουλιο.θα περασουμε τελεια!!!!
καρεκλακι θα σου δωσω πληροφοριες μια και θα πας μετα απο μενα

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Ναι, νότια κρήτη στα νησάκια που είναι απέναντι προς το Λιβυκό.που νοτια πειρατη; κρητη;![]()
Αλλά ακόμα είναι νωρίς για κάποιον που δεν προγραμματίζει ποτέ και τίποτα.

dooo
Διακεκριμένο μέλος

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

κεφαλονιά και καλάβρυτα...δυο βδομάδες ξενοιασιάς δε τις αλλάζω με τίποτα![]()

Kakerlak
Περιβόητο μέλος

dooo
Διακεκριμένο μέλος

στο χωριό μου μισή ώρα από τα καλάβρυτα, μη κάνεις έτσι παιδί μου. είναι ωραίο να ακούς προβατάκια το πρωί.....

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

dooo
Διακεκριμένο μέλος

εσύ το βλέπεις από άποψη δουλειάς, εγώ απλά αναρωτιέμαι που θα βρω καλύτερα κλαρίνα στα πανηγύριαΜωρέ μια χαρά είναι να ακούς προβατάκια το πρωί, κι άλλα πολύ όμορφα του βουνού, όμως δεν θα πω τίποτα, είναι το χωριό σου και το σέβομαι, αλλά μπορεί να γίνει κάτι επιτέλους και να μην ξαναπατίσω το πόδι μου εκεί πάνω.....!!!!!!!

(ψήνω και τον νησιώτη σύζυγο σγα σγα και τα συνηθίζει

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

Φέτος... πουθενά![]()
γιατι κουεδινι;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.