io-io
Διάσημο μέλος

Πολύ πιθανό....
Αύριο πρωί πρωί, πάλι εκεί θα είμαι......![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evouli
Διάσημο μέλος

Οτι πληροφορίες χρειαστείς για Λευκάδα, μπορώ να σε βοήθησω πηγαίνω σχεδόν κάθε μήνα τα Σαββατο-Κύριακα και τριήμερα.....
ΤΕΛΕΙΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ! Να πατε οπωσδηποτε Καθισμα, Εγκρεμνους και Πορτο Κατσικι! Επισης, για πληροφοριες, πες μου τι θες, η εδω η σε πμ!
Και Αγιο Νικητααααα!
θελω ότι μπορειτε να μου πειτε!!! τα παντα!! απο το πού να μεινω, πού να φαω, πού να παω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, κανενα τιπ αν σας βρισκεται.. τα παντα, τα παντα!!
ευχαριστω πολυ!!!

travel_lover
Διάσημο μέλος

κατά τ'αλλα, 2 βδομάδες Λος Αντζελες, 4 μέρες Γερμανία κ στο καπάκι μια βδομάδα Βαρκελώνη, στην άλλη φίλη μου!

(μόνο η Αμερική με χαλάει...

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

παιδιά προσευχηθείτε μαζί μου να μην χειροτερέψει η κατάσταση στο Λίβανο, να πάω να δω την κολλητή μου κ το μωράκι της, που έχω να την δω 2 χρόνια...
)
Δεν γίνετε να το ματαιώσεις για τώρα είναι λίγο ρευστά τα πράγματα και υπάρχει μια περίπτωση να κλιμακωθεί η κατάσταση.
travel_lover
Διάσημο μέλος

Δεν γίνετε να το ματαιώσεις για τώρα είναι λίγο ρευστά τα πράγματα και υπάρχει μια περίπτωση να κλιμακωθεί η κατάσταση.
αν τα πράγματα συνεχίσουν να είναι έτσι θέλω δεν θέλω θα το ματαιώσω κ θα ματαιώσει κ η ίδια την βάφτιση της μικρής. αλλά ακόμα τρέφω ελπίδες

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

αν τα πράγματα συνεχίσουν να είναι έτσι θέλω δεν θέλω θα το ματαιώσω κ θα ματαιώσει κ η ίδια την βάφτιση της μικρής. αλλά ακόμα τρέφω ελπίδες![]()
Ασφάλεια πάνω απο όλα, σκέψου το λίγο! Για μια βάφτιση να πάρεις το ρίσκος τραυματισμού η κάτι χειρότερο?
Nosaltres
Δραστήριο μέλος

Γιάννη μου, η Βαρκελώνη δεν έχει καμία μα καμία σχέση με την Μαδρίτη.....η Μαδρίτη είναι....απλά μια Ευρωπαική Πρωτεύουσα.....εντελώς΄...άχρωμη....
Η Βαρκελώνη είναι άλλο "φρούτο".....Φάντασου πως είναι σε πληθυσμό όσο της Θεσσαλονίκης αλλά έχει την τριπλάσια έκταση.....με τεράστια πάρκα να μπορείς να χάνεσαι μέσα σ'αυτα.....με πεντακάθαρους δρόμους (τους πλένουν με μάνικες ΚΑΘΕ βράδυ)....και πάνω από όλα είναι μια πολιτισμική πόλη....(δεν είναι τυχαίο ότι την ονομάζουν "το κέντρο του κόσμου")....συναντάς ανθρώπους από όλο τον κόσμο.....
Αυτό που μου έμεινε εμένα σαν εμπειρία από την Βαρκελώνη, είναι τα χρώματα, οι νυχτες, ο κόσμος, η νοοτροπία τους - ανοιχτόκαρδοι και χαμογελαστοι άνθρωποι, καθόλου στενόμυαλοι, δεν "ξεκατινιάζονται" με την πρώτη ευκαιρία.....- και πάνω από όλα είναι μια πόλη γεμάτη νέους ανθρώπους, γεμάτη ζωή, απίστευτα πάρτυ από το πουθενά με μια κιθάρα και δυο τρία κρουστά.....σαν ζωή όταν ήμουν εγώ εκεί, από χρηματικής απόψεως.....ήταν πανάριβη πόλη, τα ενοίκια φριχτα - γι'αυτο και έμενα με άλλους 5 συγκάτοικους και όχι Έλληνες-....Αξιζε όμως και πιστεύω πως ακόμα αξίζει.....η Βαρκελώνη δεν έχει πει την τελευταία της λέξη!!!!!
Δεν ξέρω αν σε κάλυψα, αλλά σου έγραψα τα συναισθήματα μου και τις σκόρπιες σκέψης που μου κατεβήκανε μόλις διάβασα την ερώτηση σου![]()
Πωπω, τι λες τωρα... Δεν το ειχα δει αυτο το post... Ευγε!!!!

Visca Barcelona!!!!!!

Nosaltres
Δραστήριο μέλος

στο καπάκι μια βδομάδα Βαρκελώνη, στην άλλη φίλη μου!![]()

travel_lover
Διάσημο μέλος

Πωπω, τι λες τωρα... Δεν το ειχα δει αυτο το post... Ευγε!!!!![]()
![]()
Visca Barcelona!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()

viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

για πεστε αν ξερετε κανα χοτελ καλο

adespoto
Περιβόητο μέλος

Αλλά σίγουρα θέλω κάπου να πάω...
Ουφ!
mania
Επιφανές μέλος

misslittledevil
Επιφανές μέλος

Εγώ δεν ξέρω πού θα πάω ακόμα.
Αλλά σίγουρα θέλω κάπου να πάω...
Ουφ!
Αυτο.

Guest 990498
Επισκέπτης

Ποιό είναι το πιό καθαρό camping που έχετε πάει;

Hunter
Περιβόητο μέλος

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Φοινικούντα, Ελαφόνησσος, Τολό, Αϊ Γιάννης Πηλίου, Κυπαρισσία.Kαλημέρα!
Ποιό είναι το πιό καθαρό camping που έχετε πάει;![]()
Αν και γενικά δεν έχει τύχει να πάω σε κάποιο βρώμικο κάμπινγκ...

Guest 990498
Επισκέπτης

Kαλημέρα Αντρέα...Φοινικούντα, Ελαφόνησσος, Τολό, Αϊ Γιάννης Πηλίου, Κυπαρισσία.
Αν και γενικά δεν έχει τύχει να πάω σε κάποιο βρώμικο κάμπινγκ...![]()
Για Αγία Άννα Εύβοιας τι ξέρεις;

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.