Panagiotis849
Δραστήριο μέλος

δίπλα και πολλές νεροτσουλήθρες...

Λίγο ακριβούτσικο όμως μαζί με τα εισιτήρια των πλοίων...

Δεν ξέρω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Ω Αννα εισαι τοσο τυχερη!
Glikia
Διάσημο μέλος

panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος

Τέσπα,εγώ θα ήθελα να πάω ΠΑΡΙΣΙ!!!!

meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος

Κι εγω στο Τελ Αβιβ. Ασε μας χριστιανε μου να εκφραστουμε![]()
![]()
(δεν είμαι χριστιανός)
Επίσης μου αρέσει πολύ η Ισλανδία,η Γερμανία κ η Ιαπωνία.Θα ήθελα να πάω παντού!!!
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Α ρε, η κοπελια στο ποστ των συναυλιων μου ραγισε την καρδια
Μακαρι να μπορουσα να παω.... αλλα θα ειμαι αλλου τοτεεεεεεεεε
Διονύσης13
Τιμώμενο Μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Εγω θα παω Μυκονο-Παρο 30 Ιουλιου - 8 Αυγουστου
Βαλτος εισαι κι εσυ; 8 παιζει ο αρμιν...
Καλη διασκεδαση...
Ζηλευω...
Διονύσης13
Τιμώμενο Μέλος

Αχαχαχα ευχαριστωωωΒαλτος εισαι κι εσυ; 8 παιζει ο αρμιν...
Καλη διασκεδαση...
Ζηλευω...

#LoveMaths
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aye
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος

Έχουμε ένα θεματάκι φέτος σαν παρέα και δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε που θα πάμε.Είμαστε 4 και οι μισές θέλουν να πάμε σε κοντινό προορισμό.Και δεδομένου ότι μένουμε Θεσσαλονίκη, δεν μπορούμε να πάρουμε ένα πλοίο και να πάμε κάπου.Χαλκιδική δεν ξαναπηγαίνω και φέτος.Είπαμε...

Έχετε να προτείνετε κανέναν προορισμό;

Σκεφτόμασταν να κάνουμε κάμπινγκ όπου και να πάμε οπότε σίγουρα φεύγει από πάνω μας το "βάρος" της διαμονής.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή προκύπτει το εξής ερώτημα στις παρέες"Που θα πάμε το καλοκαίρι;".
Έχουμε ένα θεματάκι φέτος σαν παρέα και δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε που θα πάμε.Είμαστε 4 και οι μισές θέλουν να πάμε σε κοντινό προορισμό.Και δεδομένου ότι μένουμε Θεσσαλονίκη, δεν μπορούμε να πάρουμε ένα πλοίο και να πάμε κάπου.Χαλκιδική δεν ξαναπηγαίνω και φέτος.Είπαμε...Οπότε;
Έχετε να προτείνετε κανέναν προορισμό;
Σκεφτόμασταν να κάνουμε κάμπινγκ όπου και να πάμε οπότε σίγουρα φεύγει από πάνω μας το "βάρος" της διαμονής.
Γιατί δεν πάτε Παργα; ( δεν είναι με πλοίο. Από εδώ που μένω εγώ είναι 3-3.5 ωρες. Εσυ για Γιάννενα/Πέβεζα πόσο κάνεις; )
Ή και Πρέβεζα γιατί όχι...
Εγώ θέλω να παω στην Νάουσα της Πάρου

Αλλά μάλλον θα πάμε Σάμο σε έναν οικογενιακό φίλο και πιθανότατα θα πάμε και λίγο Τουρκία

ΑΑΑ μπορειτε να πάτε και Κατερίνη αλλά δεν με ενθουσιάζει καθόλου εμένα
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος

Nelliel
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.