Neraida
Επιφανές μέλος

Στις 8 εχει στην Προεσπερα...ειναι μετα τον Αρμενιστη, μετα το Να....μην το χασετε...ειναι απο τα καλυτερα....
Στις 10 εχει στο Στελι...ειναι μικρο πανηγυρι αλλα καλο....
Απο Αγιο εχετε μετα και μια ωρα δρομο για Αρμενιστη....Για Ευδηλο δεν ειχε καραβι απο Καβαλα?!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

Στις 6 εχει στις Ραχες και στο Φραντατο....εγω θα ειμαι Φραντατο τλχ μεχρι τις 4 το πρωι..και μετα Ραχες.....αν και στις Ραχες εχει τοσο πολυ κοσμο που δεν το ευχαριστιεσαι....
Στις 8 εχει στην Προεσπερα...ειναι μετα τον Αρμενιστη, μετα το Να....μην το χασετε...ειναι απο τα καλυτερα....
Απο Αγιο εχετε μετα και μια ωρα δρομο για Αρμενιστη....Για Ευδηλο δεν ειχε καραβι απο Καβαλα?!

Αχ ρε Neraida τι μου θυμίζεις!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida
Επιφανές μέλος

Αχ ρε Neraida τι μου θυμίζεις!!!![]()
E, πες και σε μας!

Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

E, πες και σε μας!![]()
Ένα από τα καλύτερα καλοκαίρια!!!!

Πολύ πανηγύρι, πολύ ξεγνοισιά και πολλοί γκρούβαλοι!!!

Ένα από τα καλύτερα καλοκαίρια!!!!
Πολύ πανηγύρι, πολύ ξεγνοισιά και πολλοί γκρούβαλοι!!!![]()
...and on behalf of everyone I'd like to say: Huh??
Neraida
Επιφανές μέλος

Θα παθω κανεναν ιλιγγοοοοοοο!!!!!!!!
Εχει μωρε που να μην ειχε...αλλα ζεν πειραζει...εχουν και αυτοι ακομα την χαρη τους..αρκει να μη με ακουμπανε!

Neraida
Επιφανές μέλος

jrot6
Πολύ δραστήριο μέλος

Στις 6 εχει στις Ραχες και στο Φραντατο....εγω θα ειμαι Φραντατο τλχ μεχρι τις 4 το πρωι..και μετα Ραχες.....αν και στις Ραχες εχει τοσο πολυ κοσμο που δεν το ευχαριστιεσαι....
A ρε νεραιδια..Η καλυτερη τουριστικη πρακτορας..
Για τις 6 διαβασα και κατι πανηγυρια σττη Δαφνη και στο Καλαμο-Χριστός.
Αν ειχε κοροιδα θα ειμασταν να κανουμε 1 ωρα και..Μια φορα την εβδομαδα και μονο για αγιο κυρηκο..

Και αραγε οταν φτασουμε θα εχει συγκοινωνια ή θα αναγκαστω να νοικιασω αμαξι απο την πρωτη μερα..Εμαθα οτι συγκοινωνιες ειναι πολυ αθλιες και οτι παιζει πολυ auto-stop..Αληθευει?

Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

...and on behalf of everyone I'd like to say: Huh??
Είναι τουρίστες που κυκλοφορούν στο νησί άπλητοι, αχτένιστοι και σε ομάδες!

Βλέπεις πολλούς στα καμπινγκ! Περισσότερες πληροφορίες στην Neraida!

Neraida
Επιφανές μέλος

A ρε νεραιδια..Η καλυτερη τουριστικη πρακτορας..
Για τις 6 διαβασα και κατι πανηγυρια σττη Δαφνη και στο Καλαμο-Χριστός.
Αν ειχε κοροιδα θα ειμασταν να κανουμε 1 ωρα και..Μια φορα την εβδομαδα και μονο για αγιο κυρηκο..
Και αραγε οταν φτασουμε θα εχει συγκοινωνια ή θα αναγκαστω να νοικιασω αμαξι απο την πρωτη μερα..Εμαθα οτι συγκοινωνιες ειναι πολυ αθλιες και οτι παιζει πολυ auto-stop..Αληθευει?
Ναι παιζει τρελλο οτο-στοπ...
Ρε σεις..εαν εχετε σκοπο να νοικιασετε αυτοκινητο να το κανετε απο τωρα....γιατι οταν θα πατε δεν θα υπαρχει τιποτα!!! Και οχι μονο αυτο...αλλα και τωρα να ψαξετε παιζει και να μη βρειτε...
Οταν φτασετε Αγιο...ναι εχει λεωφορειο για Αρμενιστη...
Κοιτα...Δαφνη δεν εχω παει..ε δεν προλαβαινεις να πας και παντου...
Χριστος Ραχων...ειναι οι λεγομενες Ραχες που σου ειπα και εγω..
Απλα συνηθως πανε Φραντατο και Ραχες γιατι ειναι προς την ιδια κατευθυνση..ενω η Δαφνη ειναι στο απεναντι βουνο απο το αυτο που ειναι το Φραντατο...(αν θυμαμαι καλα...που θα θυμαμαι δλδ!!

jrot6
Πολύ δραστήριο μέλος

p.s.Καλα ποσες φορες εχεις παει και τα θυμασαι ολα???

Neraida
Επιφανές μέλος

Και εννοειται να ψαξεις απο τωρα για τουτου.....και να βρεις απο Αγιο να το παρετε με το που φτασετε...

Tetragrammaton
Διάσημο μέλος

Κορπς για νησί που έλεγες εγώ σου προτείνω Ίο για παρέα!![]()
Πάντως εγώ από όλους (συμπεριλαμβανομένου ενός φίλου μου που μένει εκει) έχω ακούσει ότι η Ίος είναι αισχρη, δεν βλέπεις τίποτε άλλο τριγύρω εκτός από βρωμιά, μεθυσμένους Άγγλους και τα ξερατά τους. (sorry people)
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος

Μεχρι πότε...?Τελη Ιουλη θα ειμαι και εγω εκει![]()
Εισαι από Ευβοια? Γιαυτό σε συμπάθησα εγώ με τη μία ρε!!!Μήπως να ανέβω και εγώ στα πάτρια εδάφη;![]()

Λεπόν, μετά τις 10/8 μαλλον θα μαι κι εγω Β.Ευβοια, αρκετά κοντά στην Αγ.αννα, οπότε κανονιστε όσοι θα είσαστε εκεί να πιούμε καφεδάκι!
Guest 990498
Επισκέπτης

Και πως το περιμένω δε λέγεται.

jrot6
Πολύ δραστήριο μέλος

Θασος..πολυ οικογενειακο νησι..προσωπικα το εχω βαρεθει.ουτε για τριημερο δεν πηγαινω..προτιμω χαλκιδικη δευτερο ποδι..
Σαμοθρακη..Ο ερωτας μου.εχω παει απειρες φορες.Μονο για το camping που ειναι πνιγμενο στη φυση,τις διαδρομες στη φυση και τις περιφημες βαθρες αξιζει..
Neraida
Επιφανές μέλος

Μεχρι πότε...?
Εισαι από Ευβοια? Γιαυτό σε συμπάθησα εγώ με τη μία ρε!!!
Λεπόν, μετά τις 10/8 μαλλον θα μαι κι εγω Β.Ευβοια, αρκετά κοντά στην Αγ.αννα, οπότε κανονιστε όσοι θα είσαστε εκεί να πιούμε καφεδάκι!
Ναι καλε..Χαλκιδαια ειμαι..και ο μπαμπας εχει καταγωγη απο Βορεια Ευβοια....

Την τελευταια εβδομαδα του Ιουλιου θα ειμαι εκει, γιατι 2 Αυγουστου την κανω για Ικαρια...

Εσυ τι σχεση εχεις με Ευβοια..? Που κοντα στην Αγια Αννα εννοεις...? Εχει πολλα χωριουδακια εκει γυρω...

Guest 990498
Επισκέπτης

Ούτε Θάσο έχω πάει ούτε και Σαμοθράκη...Borat εχεις ξαναπαει Θασο και Σαμοθρακη?
Θασος..πολυ οικογενειακο νησι..προσωπικα το εχω βαρεθει.ουτε για τριημερο δεν πηγαινω..προτιμω χαλκιδικη δευτερο ποδι..
Σαμοθρακη..Ο ερωτας μου.εχω παει απειρες φορες.Μονο για το camping που ειναι πνιγμενο στη φυση,τις διαδρομες στη φυση και τις περιφημες βαθρες αξιζει..
Είναι αλήθεια αυτό που λένε για πολλά κουνούπια και γενικά πάσης φύσεως έντομα και ερπετά;
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

1. Προσοχή ακόμη και η ερώτηση υπολοίπου χρεώνεταικαι να μην έχει, χρήματα βγάζεις από οποιοδήποτε ΑΤΜ με το σύστημα Δίας
απλά σε χρεώνουν ένα ευρώ την κάθε ανάληψη
Δε θα μείνεις δλδ χωρίς χρήματα... απλά με ένα ευρώ λιγότερο από κερατιάτικα
2. Σε κάποιες τράπεζες το Διας είναι 2 ευρώ. π.χ. από millenium
3. Κάποιες τράπεζες μπορούν να σου δώσουν 10 δωρεάν συναλλαγές μέσω ΔΙΑΣ
4. Πιστωτική και Διας δεν λέει
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.