Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ALEX_
Πολύ δραστήριο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Όσο για το μετα ναι θα το συνέχιζα αρκη να το ήθελε και εκεινη !

βλέπω οτι τονίζετε πολύ το "ελευθερος" και όσο να ναι "μου μπένουν ψύλλοι στ' αυτιά"!
δηλαδή αν δεν ήταν κάποιος ελεύθερος και εκεί που πήγενε γνώριζε τον έρωτα της ζωής του, τι θα έκανε? όχι θα έλεγε? και βάζω μέσα όλους τους συνφορουμήτες, άνδρες γυναίκες...
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Το να εχει καποιος σχεση σημαίνει ότι είναι ερωτευμένος δλδ ειναι ο ερωτας τις ζωης του, τωρα στις διακοπες αν γνωριζε κάποια που την ερωτευόνταν περισσότερο, τοτε οκ, ναι ... Αλλά ποσο πιθανον είναι αυτό;Αρχική Δημοσίευση από Founes:ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι? όλοι τόσο νομοταγείς είμαστε?
βλέπω οτι τονίζετε πολύ το "ελευθερος" και όσο να ναι "μου μπένουν ψύλλοι στ' αυτιά"!
δηλαδή αν δεν ήταν κάποιος ελεύθερος και εκεί που πήγενε γνώριζε τον έρωτα της ζωής του, τι θα έκανε? όχι θα έλεγε? και βάζω μέσα όλους τους συνφορουμήτες, άνδρες γυναίκες...

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Για εμενα οχι και τοσο μιας και οταν εχω σχεση σημαινει οτι με γεμιζει κτλ κτλ και οτι ειμαι σιγουρος για αυτα που νιωθω!Αρχική Δημοσίευση από Founes:πίστεψέ με φίλε μου, παρα πολύ!!!
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Μερικοί δεν έχουν τα κότσια να χωρίζουνλλα ξερω και ανθρωπους που παρολο που ειναι παντρεμενοι πανε με τουριστριες απλα για το σεξ...

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Founes:ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι? όλοι τόσο νομοταγείς είμαστε?
Οταν είσαι με κάποιον, είσαι με κάποιον και τέρμα! Σηκώνεις τα βρακάκια και παίρνεις αγκαζέ τον/την συντροφό σου. Αλλιώς να μη τον/την ταλαιπωρούσες και να έμενες μόνος/η σου.... Εχω βαρεθεί στην κυριολεξία να βλέπω αυτό το χαλαρό στυλάκι "σε ποιόν να ανοίξω τα πόδια; Στο Μάρκο ή στον Κριστιάν;" ή "πρέπει πάση θυσία να δείχνω συνέχεια οτι κουβαλάω γερό πουλί"
Μερικοί και μερικές απ την πολλή μαγκιά και ελευθερία ξέχασαν τι σημαίνει συντροφικότητα. Συγνώμμη αλλά.....

Subject to change
e-steki.gr Founder

Κι εγώ αν ήμουν ελευθερη και θα έκανα κάτι και θα κρατούσα επαφές αν το ήθελε και ο άλλος φυσικά. Αν δεν ήμουν ελευθερη θα το σκεφτόμουν πολύ περισσότερο και πριν κάνω κάτι θα χώριζα. Δεν έχω απατήσει ποτέ κάποιον κι ούτε θέλω καθώς μετά θα έχω τόσες τύψεις που δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Πέστα! Βασικά εγώ αρχίζω και πιστεύω οτι κάποιοι κάνουν σχέση μόνο και μόνο να μην κουράζουν την χείραΑρχική Δημοσίευση από Valder:Οταν είσαι με κάποιον, είσαι με κάποιον και τέρμα! Σηκώνεις τα βρακάκια και παίρνεις αγκαζέ τον/την συντροφό σου. Αλλιώς να μη τον/την ταλαιπωρούσες και να έμενες μόνος/η σου.... Εχω βαρεθεί στην κυριολεξία να βλέπω αυτό το χαλαρό στυλάκι "σε ποιόν να ανοίξω τα πόδια; Στο Μάρκο ή στον Κριστιάν;" ή "πρέπει πάση θυσία να δείχνω συνέχεια οτι κουβαλάω γερό πουλί"
Μερικοί και μερικές απ την πολλή μαγκιά και ελευθερία ξέχασαν τι σημαίνει συντροφικότητα. Συγνώμμη αλλά.....![]()
![]()
![]()

O'Zorgnax
Δραστήριο μέλος

Αρχίζεις και πιστεύεις;Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Πέστα! Βασικά εγώ αρχίζω και πιστεύω οτι κάποιοι κάνουν σχέση μόνο και μόνο να μην κουράζουν την χείρα![]()

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Η ελπίδα πεθαίνε πάντα τελευταίαΑρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax:Αρχίζεις και πιστεύεις;![]()

Vkey
Επιφανές μέλος

Υ.Γ: Του χρόνου εύχομαι να το ζήσω 8)
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην μείνει απλώς μια ανάμνησηΑρχική Δημοσίευση από Vkey:Ε...στην αρχή είναι πάντα έντονη και σιγά-σιγά μειώνεται μέχρι να μείνει μια γλυκιά ανάμνηση 8)

Vkey
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Δεν υπάρχει περίπτωση να μην μείνει απλώς μια ανάμνηση;
Μμμμ...δεν ξέρω...συνήθως οι καλοκαιρινοί έρωτες είναι απλά καλοκαιρινοί...Αλλά κανείς ποτέ πραγματικά δεν ξέρει...Ο δικός μου έχει μείνει απλά μια γλυκιά ανάμνηση (και μιλάμε Αθήνα-Βόλος) ....Οι αγκαλιές μπροστά στη θάλασσα μέχρι να ξημερώσει κι ένα υπέροχο κοχύλι που ακόμα το έχω και την ακούω από εκεί...Η κολλητή μου π.χ. αυριο πάει Αθήνα για να είμαι μαζί με τον έρωτα που γνώρισε στο νησί....Οπότε δεν υπάρχει κάποιος νόμος...8)
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Συμφωνώ, αλλά συμπληρώνω: Στον έρωτα δεν υπάρχει κανένας νόμος ...Αρχική Δημοσίευση από Vkey:Οπότε δεν υπάρχει κάποιος νόμος...8)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.