Valder
Τιμώμενο Μέλος

Τα ρέστα μου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Valder:Τα ρέστα μου!![]()
Δεν μιλάω για αυτοσκοπό....μιλάω ότι σου έτυχε και θες να το ζήσεις...Ο καθένας κάνει τις επιλογές του!Και ναι αυτές οι φορτισμένες ερωτικές στιγμές-που προσωπικά με έχουν αφήσει έναν αθώο χαζορομαντισμό- άξιζαν!Και πέρισυ πήγα διακοπές με γυναικοπαρέα αν και είχα σχέση και δεν έζησα κάτι τέτοιο- τους λόγους δεν τους αναφέρω-Όπως αξίζουν οι εξίσου χαζές ρομαντικές στιγμές που ζώ τώρα και κάνω σαν ένα 16χρονο άβγαλτο κοριτσάκι.... 8)
Τα βλέπω 8)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Vkey:Όπως αξίζουν οι εξίσου χαζές ρομαντικές στιγμές που ζώ τώρα και κάνω σαν ένα 16χρονο άβγαλτο κοριτσάκι.... 8)
Μπράβο ο Θωμάς....

Vkey
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Valder:Μπράβο ο Θωμάς....![]()
Κώστας...Βαγγέλης...Δημήτρης...Μανώλης....Μάκης...Τόσα άλλα ωραία ονόματα και παιδιά υπάρχουν στην παρέα μου, μην κολλάς στον κολλητό μου βρεεεεεεε 8)

απλά αυτο το "ελέυθερος/η" σε αυτό το ποστ μου ακούγετε κάπως, υποτίθετε για να δείξουμε "καλό πρόσωπο", να με συγχωρήτε αν σας παρεξήγισα αλλά έτσι ένιωσα και ήθελα να το πώ! Επίσεις εχω την εντύπωση οτι είστε απόλυτοι... Δεν ήθελα να το πάω ούτε στο ανοίγω τα πόδια στον οποιονδήποτε, ούτε στο μεγάλο πουλί που ανέφερε ο φίλος exposed_bone παραπάνω, απλά πιστεύω οτι στην ζωή δεν πρέπει να είμαστε απόλυτοι και ανα πάσα στιγμή μπορεί να μας σημβεί οτιδήποτε!!!
Είναι τόσο μακριά απο την πραγματικότητα να πάς διακοπές με το ταίρι σου και εκεί να γνωρίσεις κάποιον/α άλλον/η που να σε κάνει να σκέφτεσαι μόνο αυτον/ην? Ναι οκ θα δεχθώ οτι ίσως με αυτόν/ην που πήγες διακοπές ίσως τελικά αυτό που να είχατε να ήταν βρούβα αλλά γνώμη μου είναι οτι δεν είναι καθόλου απίθανο και γνώμες και περιστατικά μπορείτε να βρείτε σε 2 άλλα ποστς σχετικά με το άν εχετε απατήσει ποτέ και διακοπές και χωρισμός...
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Vkey:Κώστας...Βαγγέλης...Δημήτρης...Μανώλης....Μάκης...Τόσα άλλα ωραία ονόματα και παιδιά υπάρχουν στην παρέα μου, μην κολλάς στον κολλητό μου βρεεεεεεε 8)
Το δικό μου ξέχνα το όμως... :mad17: Δε στην ξαναχαρίζω.
ΥΓ: Να επιστρέψουμε στο θέμα μας παρακαλώ...
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Μια μικρή διευκρίνηση, ο valder το ανέφερε πρώτος αλλά και εγώ συμφωνώ σε αυτόΑρχική Δημοσίευση από Founes:, ούτε στο μεγάλο πουλί που ανέφερε ο φίλος exposed_bone παραπάνω

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Founes:ούτε εχω ξεχάσει τι θα πεί συντροφικότητα, ούτε θα έκανα μια σχέση τώρα για να μην κουράζω τη χείρα!
απλά αυτο το "ελέυθερος/η" σε αυτό το ποστ μου ακούγετε κάπως, υποτίθετε για να δείξουμε "καλό πρόσωπο", να με συγχωρήτε αν σας παρεξήγισα αλλά έτσι ένιωσα και ήθελα να το πώ! Επίσεις εχω την εντύπωση οτι είστε απόλυτοι... Δεν ήθελα να το πάω ούτε στο ανοίγω τα πόδια στον οποιονδήποτε, ούτε στο μεγάλο πουλί που ανέφερε ο φίλος exposed_bone παραπάνω, απλά πιστεύω οτι στην ζωή δεν πρέπει να είμαστε απόλυτοι και ανα πάσα στιγμή μπορεί να μας σημβεί οτιδήποτε!!!
Είναι τόσο μακριά απο την πραγματικότητα να πάς διακοπές με το ταίρι σου και εκεί να γνωρίσεις κάποιον/α άλλον/η που να σε κάνει να σκέφτεσαι μόνο αυτον/ην? Ναι οκ θα δεχθώ οτι ίσως με αυτόν/ην που πήγες διακοπές ίσως τελικά αυτό που να είχατε να ήταν βρούβα αλλά γνώμη μου είναι οτι δεν είναι καθόλου απίθανο και γνώμες και περιστατικά μπορείτε να βρείτε σε 2 άλλα ποστς σχετικά με το άν εχετε απατήσει ποτέ και διακοπές και χωρισμός...
Εγω θα συμφωνήσω με τον φίλο μου τον Founes και μην κάνετε τα κορόιδα, και δεν απαντάτε, ντροπή σας!

drunk
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Founes:Είναι τόσο μακριά απο την πραγματικότητα να πάς διακοπές με το ταίρι σου και εκεί να γνωρίσεις κάποιον/α άλλον/η που να σε κάνει να σκέφτεσαι μόνο αυτον/ην?
Ναι είναι μακριά από την πραγματικότητα ,πώς θα κερατώσεις το ταίρι σου αν τον έχεις μπάστακα δίπλα σου όλη μέρα;

Σοβαρα τώρα.Δε μου έχει τύχει ποτέ και το απεύχομαι.Αλλα αν συμβεί δε ξέρω πώς θα αντιδρούσα.Τώρα γνωρίζοντας τον εαυτό μου λέω όχι αλλά αν δεν έρθεις ποτέ σ'αυτή τη θέση όλα είναι απλά θεωρίες.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Αρχική Δημοσίευση από plain:Σοβαρα τώρα.Δε μου έχει τύχει ποτέ και το απεύχομαι.Αλλα αν συμβεί δε ξέρω πώς θα αντιδρούσα.Τώρα γνωρίζοντας τον εαυτό μου λέω όχι αλλά αν δεν έρθεις ποτέ σ'αυτή τη θέση όλα είναι απλά θεωρίες.
Απλά υποκλίνομαι!

Kaimaktsalan
Εκκολαπτόμενο μέλος

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Αν πάλι έκανα μια σχέση με κάποιον ξένο αν και οι σουηδέζοι δεν μου αρέσουν διότι απεχθάνομαι το ξανθό αν ήθελε κι εκείνος μετά θα κρατούσαμε κάποια επαφή αλλά είμαι σχεδόν σίγουρη πως θα χανόμασταν τελείως μετά απο κάποιο διάστημα
nikita13
Διάσημο μέλος

Ακριβώς αυτό από κει και πέρα τα λόγια είναι περιττα πιστευω..Αρχική Δημοσίευση από bunny:Δεν είμαι χαρακτήρας που μπορεί να κάνει κάτι χωρίς συναίσθημα, οπότε δεν θα έκανα κάτι μόνο για το σεξ.![]()
agent_provocateur
Νεοφερμένο μέλος

ο φιλος σας ο αλφα τζι φυστικόνει ότι περπαταει και οτι κολυμπαει ειδικά αν είναι ξανθό γιαυτο κοριτσα τοιχο τοιχο

και δε μιλαω για καλοκαιρι μόνο
καμια φορα η γκομενα μου γκρινιαζει αλλα τηνεχω μαθει και τουμπεκιαζει μετα
το καλοκαιρι ημουνα παρο και κερασα μπακλαβα 2 ιταλιδες και 3 σουιδεζες 9η απ[ο νορβηγια) . οι ιταλιδεσ το φαγανε μαζι τριολε πολυ εφκολες
crazyhelen
Διάσημο μέλος

nv
Πολύ δραστήριο μέλος

mousitsa
Νεοφερμένο μέλος

underwater
Περιβόητο μέλος

Για μένα ο καλοκαιρινός έρωτας είναι το κερασάκι που θα κάνει την τούρτα των διακοπών ακόμα πιο εύγεστη!

Έχω κάνει τις καλοκαιρινές τρέλες μου, είτε με αλλοδαπό στις διακοπές μου στην πατρίδα, είτε με μένα ως τουρίστρια σε άλλη χώρα. Δεν έχω κρατήσει ποτέ επαφή. Από την αρχή ξέρεις ότι είναι δύσκολο και ότι κάνεις κάτι για την στιγμή. Αλλά είναι ωραίο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
travel_lover
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolaos p.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.