kleftra
Διάσημο μέλος

Και σε εμάς που αρέσει πιο πολύ το Πάσχα θα μείνουμε παραπονεμένοι;
Νο,no,no, εδώ μπορείτε να ανταλλάξετε ευχές,να γράψετε τα σχέδια σας για το Πάσχα, που θα ξοδέψετε το (μικρούλη) δώρο σας και ο,τιδήποτε σας έρχεται στο μυαλό.Άντε 3 και σήμερα έμειναν.

Και θα ξεκινήσω πρώτη.
Ανέκαθεν μου άρεσε πιο πολύ το Πάσχα, θες γιατί έπεφτε άνοιξη,γιατί ήταν η γιορτή μου(διπλό χαρτζηλίκι

Φέτος και πάλι ανυπομονώ αν και θα μείνω Κρήτη θα κατέβουν οι φίλοι μου(αύριο έρχονται

Και για να μην ξεχαστώ
edit:Να ευχαριστήσω κάργα μια ψυχή που με βοήθησε με τον τρόπο της να θυμηθώ πόσο πολύ μου αρέσει το Πάσχα μιας και με τις τλτ μου υποχρεώσεις κόντευα να το ξεχάσω.Της ανήκουν τα πνευματικα δικαιώματα του θρεντ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo
Διακεκριμένο μέλος

Πήρα και δύο μερούλες άδεια, θα λιώσω στο χωριό ακούγοντας την αιθέρια μουσική από τα τροκάνια των προβάτων και τα βαθιά λαρύγγια των γαϊδάρων

μαγειρίτσα σου 'ρχομαι, τζάκι περίμενέ με κι εσύ, θα σου φέρω λουκάνικα

kleftronim χρόνια σου πολλάαααααααααααααααα

(στα λέω από τώρα, γιατί αυριο τηγκάνω και στο χωριό ιντερνετ μόνο στις στάνες που έχουν το σήμα της ΕΟΚ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aayla
Εκκολαπτόμενο μέλος

Να πω κι εγώ ότι ευελπιστώ να πάμε κάπου εκτός Νομού, γύρω τριγύρω σε κάνα χωριό να κάνουμε Πάσχα μια και μας το επιτρέπει και στους 2 η δουλειά φέτος, αφού συνήθως κάναμε Πάσχα σπίτι μας, οικογενειακά.
Κι εμένα μου αρέσει πολύ το Πάσχα και όλη αυτή η κατανυκτική ατμόσφαιρα. Μου αρέσει πολύ να νηστεύω όλη τη Σαρακοστή και να πηγαίνω εκκλησία τη Μεγάλη Εβδομάδα, να βλέπω θρησκευτικές ταινίες (

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Υ.Γ. Και Χρόνια σου Πολλά, kleftra μου!![Αναστασία σε λένε δλδ;;]
kleftra
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από dooo:kleftronim, ώρες μετράμε πια όχι μέρες(αύριο δε δουλεύουμε γιέα γιέα γιέα
)
Πήρα και δύο μερούλες άδεια, θα λιώσω στο χωριό ακούγοντας την αιθέρια μουσική από τα τροκάνια των προβάτων και τα βαθιά λαρύγγια των γαϊδάρων![]()
μαγειρίτσα σου 'ρχομαι, τζάκι περίμενέ με κι εσύ, θα σου φέρω λουκάνικα
kleftronim χρόνια σου πολλάαααααααααααααααα![]()
(στα λέω από τώρα, γιατί αυριο τηγκάνω και στο χωριό ιντερνετ μόνο στις στάνες που έχουν το σήμα της ΕΟΚ)
ντουντούνι το έπιασες το νόημα, χεστ*κα για το Πάσχα για την γιορτή μου ήθελα να ψαρέψω ευχές

Σοβαρά τώρα Πάσχα σε χωριό ό,τι καλύτεροοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Σου εύχομαι να ξεθεωθείς στο αραλίκι, να απολαύσεις την απόλυτη ησυχία (αν δεν μαζευτεί όλη η Αθήνα δλδ

edit: no Anastasia yes Georgia και τώρα που το θυμήθηκα κάτσε να δω πότε ακριβώς θα πέσει φέτος
Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Τελικά η γιορτή σου kleftra ισχύει ή όχι?

misslittledevil
Επιφανές μέλος

kleftra
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer:Καλό Πάσχα και καλή ανάσταση κι από μένα
Τελικά η γιορτή σου kleftra ισχύει ή όχι?Μπερδεύτηκα
![]()
Γιαπ γιαπ γιαπ φυσικά ισχύει απλά είναι κι αυτή κουνιστή

Αλλά ας μην ξεχνιόμαστε εδώ μιλάμε για το Πάσχα για την γιορτή μου θα σας ανοίξω άλλο θέμα

Bill_1992
Περιβόητο μέλος

faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος

@kleftra: Μήπως πέφτει Δευτέρα του Πάσχα η γιορτή σου?

kleftra
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από faithplus1:Εγώ πιο πολύ είμαι χριστουγεννιάτικος τύπος, αλλά και το Πάσχα καλό είναι.Διακοπές να'ναι κι ότι να'ναι.Στα συν του Πάσχα είναι φυσικά και το ψητό.Χωριό θα είμαι κι εγώ τις μέρες που πρέπει.
@kleftra: Μήπως πέφτει Δευτέρα του Πάσχα η γιορτή σου?![]()
Γιαπ φέτος πέφτει στην ώρα της(την έχω κάνει και πρωτομαγιά και με έίχαν ξεχάσει όλοι)

Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Οπότε σε λένε Αναστασία ή Λίνα ή Γεωργία ή Πασχαλίνα ή Λαμπρινή(Αρχική Δημοσίευση από kleftra:Γιαπ φέτος πέφτει στην ώρα της(την έχω κάνει και πρωτομαγιά και με έίχαν ξεχάσει όλοι)![]()

kleftra
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer:Οπότε σε λένε Αναστασία ή Λίνα ή Γεωργία ή Πασχαλίνα ή Λαμπρινή()αν δεν κάνω λάθος
Μπιλάκο έχω γράψει πως με λένε στο δεύτερο μου ποστ

Ευχαριστώ προκαταβολικά τον καλό μοντ που θα έρθει να βγάλει αυτα τα δύο μνμ οφ

The Stand
Πολύ δραστήριο μέλος

Να περάσετε όλοι καλά.Υγεία σε όλους

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Όχι τη Δευτέρα είναι!Αφού το είδα απ'το www.eortologio.grΑρχική Δημοσίευση από dooo:κλεφτρόνι, την Κυριακή είναι η γιορτή σου, όχι τη Δευτέρα!! κοίτα μη ξεχαστείς και κλαις μετά που δεν σε θυμήθηκαν![]()

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Και εγω προτιμο το πασχα. Δεν ξερω γιατι αλλα παντα το προτιμουσα. Ισως γιατι πηγενουμε ολοι η οιικογενια μαζι στην εκκλησια (5 λεπτα πριν τα μεσανυχτα και φευγουμε πεντε λεπτα μετα

Απο εκει και περα, φετος θα κανω οτι πανω-κατω και τα προηγουμενα χρονια.Θα μαζευτουεμ στην γιαγια μου, θα παμε στην εκκλησια θα γυρισουμε και θα πεσουν ολοι μετα μουτρα στην μαγειριτσα ενω η γιαγια μου θα προσπαθει απεγνωσμενα να κανει εμενα και της δυο ξαδερφες μου να φανε μαγειριτσα, πραγμα που αποκλειτε,θα τσουγκριζουμε αυγα κλπ. Την επομενη μερα θα κανω βολτες με τον μπαμπα (με το αμαξι), θα μαζευτουμε κατα της 1-2 στην πιτσερια οπου ο παπους μου θα εχει βαλει το γουρουνοπουλο με τον καπαμα στον ξυλοφουρνο (χωρις φωτια, να ψηθει με την ζεστη που εχει μεινει μεσα) απο το προΐγουμενο απογευμα και θα φαμε του σκωτομου. Θα εχει της διαφορες σηζιτησεις και τα υπολιπα γνωστα και το βραδυ θα παμε πρωτα απο τον παπου μου θα κατσουμε εκει αρκετη ωρα μετα θα ανεβουμε μερικα σκαλια να παμε στον ξαδερφο μου και θα κατσουμε εκι μεχρι να παμε σπιτι μου (και γλυτωνω και της επισκεψεις

Εχω και να παω 3 μερες στον παπου μου και θελει να μου δωσει ενα πενινταρικο... πρεπει οποσδοιποτε να παω αυριο, θελω και να κουρευτω οποτε πρεπει να περασω και απο την θεια μου.... Εχω μπολικα να κανω το πασχα...!
Επισης με αυτο το τοπικ συνιδιτοποιησα για αλλη μια φορα οτι εχω κολιμα με τον ξαδερφο μου...
Χρονια πολλα και παλι! Καλη ανασταση, καλο σουβλισμα και καλη εκδρομη σε οσους θα πανε! Παντα με ζωνη η κρανος, χωρις ποτο και χωρις τρελο γκαζι, ειδικα αυτες της μερες!
Καλα να περασατε, να περασετε το καλυτερο πασχα της ζωης σας
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

ναι γιορτάζω και γω το Πάσχα ανήμερα (κάποιοι το ξέρετε άλλωστε

Λοιπόν αν και ειλικρινά εμένα ποτέ δε μου άρεσε ιδιαίτερα το Πάσχα (ίσως γιατί εγώ ποτέ δεν κονόμαγα διπλό χαρτζηλίκι όπως το κλεφτρόνι γμτ

φέτος θα πάω να κάνω Πάσχα μαζί με τους γονείς μου και έεεεενα σωρό άλλο κόσμο

Θα φύγω βέβαια Σάββατο πρωί και θα γυρίσω Κυριακή βράδυ (είπαμε να κάνω μαζί τους Πάσχα, περισσότερο δεν αντέχω

Σε όλους λοιπόν Καλο και ευτυχισμένο Πάσχα και..... μην οδηγείτε αν πιείτε και... PLEASE.... τα βεγγαλικά με μέτρο και ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ... είναι άσχημα τα ατυχήματα από βεγγαλικά αυτές τις μέρες

Vkey
Επιφανές μέλος

Αν και δεν είναι η αγαπημένη μου γιορτή φέτος είναι τελειώς διαφορετική και ιδιαίτερη για πάρα πολλους λόγους!

Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση και καλό φαγοπότι

Κλεφτρούλα χρόνια πολλά για την γιορτούλα σου!
Μάκια!
Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Άρα σε λένε μάλλον Αναστασία,σε ανακάλυψαΑρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:αν εδω μέσα λέτε τα χρόνια πολλά και για τις ονομαστικές γιορτές του Πάσχα... θέλω και τις δικές μου![]()
ναι γιορτάζω και γω το Πάσχα ανήμερα (κάποιοι το ξέρετε άλλωστε)
Λοιπόν αν και ειλικρινά εμένα ποτέ δε μου άρεσε ιδιαίτερα το Πάσχα (ίσως γιατί εγώ ποτέ δεν κονόμαγα διπλό χαρτζηλίκι όπως το κλεφτρόνι γμτ).... τελικώς όσο μεγαλώνω αρχίζω και την βρίσκω με το όλο θέμα
![]()
φέτος θα πάω να κάνω Πάσχα μαζί με τους γονείς μου και έεεεενα σωρό άλλο κόσμοΕπίσης συμφώνησα με την μάνα μου ότι φέτος για πρώτη χρονιά θα κάνω εγώ την μαγειρίτσα.... άντε καιρός μου να μαθαίνω και να παίρνω σιγά σιγά τα ηνία της κούρασης και της ταλαιπωρίας απ την μανούλα μου
Θα φύγω βέβαια Σάββατο πρωί και θα γυρίσω Κυριακή βράδυ (είπαμε να κάνω μαζί τους Πάσχα, περισσότερο δεν αντέχω)
Σε όλους λοιπόν Καλο και ευτυχισμένο Πάσχα και..... μην οδηγείτε αν πιείτε και... PLEASE.... τα βεγγαλικά με μέτρο και ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ... είναι άσχημα τα ατυχήματα από βεγγαλικά αυτές τις μέρες![]()

Χρόνια πολλά και σε σένα
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.