Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.728 μηνύματα.

07-01-22

19:29
Ποια είναι πιστεύετε τα καλύτερα android apps για Fitness tracking... εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το Mi Fit..καλούτσικο, αλλά θα ήθελα και το κάτι παραπάνω. Έχετε να μου προτείνετε μερικά, που έχουν αρκετές πληροφορίες/στοιχεία, connentivity με smartband κτλπ;
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.

07-01-22

20:03
εγω χρησιμοποιω fitbit, cardiogram, google fit
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.728 μηνύματα.

07-01-22

20:05
Το Google fit το έχω και εγώ, αλλά δε ξέρω αν έχει διαθέσιμες πολλές δυνατότητες και αν συνδέεται με smartband, πχ για καταγραφή ύπνου, παλμών κτλπ.. τα άλλα 2 δε τα ξέρωεγω χρησιμοποιω fitbit, cardiogram, google fit
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.

07-01-22

20:09
To cardiogram συνδεεται και σου δειχνει αναλυτικο HR 24/7 συν οταν ασκεισαι. Δεν ξερω αν συνδεεται με το band που εχεις. Το fit δεν συνδεεται αλλα καταγραφει σφυγμο και αναπνοη μεσω καμερας, αλλα δεν γνωριζω αν ειναι αποκλειστικο στα pixel ή το εχουν ολα τα android. To fitbit λειτουργει μονο με fitbit φανταζομαι.
yorkie
Πολύ δραστήριο μέλος
Η yorkie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1.581 μηνύματα.

08-01-22

13:44
Έχεις δοκιμάσει Apple Watch;εγω χρησιμοποιω fitbit, cardiogram, google fit
Αν ναι ποια η γνώμη σου και γενικά ποιο θα πρότεινες;
Nelliel
Περιβόητο μέλος

08-01-22

21:18
Όχι γιατί μποϋκοτάρω την apple εδώ και χρόνια.Έχεις δοκιμάσει Apple Watch;
Αν ναι ποια η γνώμη σου και γενικά ποιο θα πρότεινες;
Προσωπικά προτιμώ Fitbit γιατί έχουν μεγαλύτερη ακρίβεια στις μετρήσεις τους από αλλά και είναι πιο fitness orientated. Για τα apple watches δεν γνωρίζω. Έχω διαβάσει όμως ότι είναι επίσης ακριβή στις μετρήσεις. Τα samsung δεν είναι τόσο. Για τα κινεζικά θα κρατούσα επιφυλάξεις.
Αλκης Κ.
Δραστήριο μέλος
Ο Αλκης Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 630 μηνύματα.

08-01-22

22:33
Για activity tracking δεν ξέρω πάντως μια πολύ χρήσιμη για θερμίδες είναι το myfitness pal αν σε ενδιαφέρει ο τομέας της διατροφής.
vanessa99
Δραστήριο μέλος
Η vanessa99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 555 μηνύματα.

11-11-24

00:24
Καλησπέρα! Προσπαθώ σιγά σιγά να ξεκινήσω γυμναστική στο σπίτι (δεν είμαι πολύ γυμνασμένη, αν και περπατάω πολύ μέσα στη μέρα). Δεν έχω σκοπό να χάσω βάρος - είμαι ήδη κάτω από το "κανονικό" μου βάρος, δυστυχώς - θέλω όμως να χτίσω μια Χ μυική μάζα και γενικά, να νιώθω λίγο καλύτερα από άποψη αντοχής, δύναμης κτλ. Ως τώρα, το ενδιαφέρον μου έχει τραβήξει η καλισθενική γυμναστική.
Κατέβασα αυτές τις δύο εφαρμογές: Home workout Και Jump rope, για να μπω λίγο στο "κλίμα". Τις έχει χρησιμοποιήσει κάποιος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Κατέβασα αυτές τις δύο εφαρμογές: Home workout Και Jump rope, για να μπω λίγο στο "κλίμα". Τις έχει χρησιμοποιήσει κάποιος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...