Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

21-06-24

00:03
Γενικά έχουμε ξεφύγει εγω αυτό βλέπω. Και οσο είμαστε φευγάτοι δεν θα ζούμε τη ποιότητα που θα έπρεπε σε αυτό το τομέα.
Εγω ψάχνω (οχι με άγχος και με εμμονές) να ταιριάξω με κάποια... αμα ταιριάξω μετά τι συμβολαια και ιστορίες. Θα ειμαι γατούλης
αυτο ειναι και η ουσια να βρεις εναν ανθρωπο και να "κλεισεις" εκει να ειστε μαζί αυθορμητοι με αισθηματα οχι να υπολογιζει ο καθενας ή συμφερον να αντιμετωπιζετε μαζι τις δυσκολιες να στηριζει ο ενας τον αλλον... φυσικα να πηδάει ο ενας τον αλλον (χαχαχα) ε δεν θα λεγα και εγω μια μαλακια ;
γενικά δε ξερω εντάξει έχει υποβαθμιστεί η κατασταση και σε ολα αυτα ευθυνεται η καχυποψια , ο παρτακισμος , ο εγωισμος , η αλαζονεια , η ψυχροτητα / συμφεροντολογια/υπολογιστικοτητα κτλ κτλ
Εγω ψάχνω (οχι με άγχος και με εμμονές) να ταιριάξω με κάποια... αμα ταιριάξω μετά τι συμβολαια και ιστορίες. Θα ειμαι γατούλης

αυτο ειναι και η ουσια να βρεις εναν ανθρωπο και να "κλεισεις" εκει να ειστε μαζί αυθορμητοι με αισθηματα οχι να υπολογιζει ο καθενας ή συμφερον να αντιμετωπιζετε μαζι τις δυσκολιες να στηριζει ο ενας τον αλλον... φυσικα να πηδάει ο ενας τον αλλον (χαχαχα) ε δεν θα λεγα και εγω μια μαλακια ;

γενικά δε ξερω εντάξει έχει υποβαθμιστεί η κατασταση και σε ολα αυτα ευθυνεται η καχυποψια , ο παρτακισμος , ο εγωισμος , η αλαζονεια , η ψυχροτητα / συμφεροντολογια/υπολογιστικοτητα κτλ κτλ
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.442 μηνύματα.

21-06-24

00:15
Λες τελικά να είμαστε γραφικοί ρομαντικοί που ονειρεύονται σχέσεις χωρίς τ α παραπάνω;γενικά δε ξερω εντάξει έχει υποβαθμιστεί η κατασταση και σε ολα αυτα ευθυνεται η καχυποψια , ο παρτακισμος , ο εγωισμος , η αλαζονεια , η ψυχροτητα / συμφεροντολογια/υπολογιστικοτητα κτλ κτλ
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

21-06-24

00:20
Λες τελικά να είμαστε γραφικοί ρομαντικοί που ονειρεύονται σχέσεις χωρίς τ α παραπάνω;
Όχι δε νομίζω απλά ειναι πιο δύσκολο να βρείς κάτι τέτοιο. Δεν το βρίσκεις τόσο συχνά... Γιατι συνήθως οι άνθρωποι που τα προσφέρουν αυτά δεν μπαινοβγαινουν σε σχέσεις. Βρισκουν μια κατασταση και κάθονται δεν δημιουργουν προβλήματα κοιτάνε για λύσεις οχι να βγουν απο πάνω να σε πουν εσενα προβληματικο και να σηκωθούν να φυγουν με δάφνες "τον χώρισα".
Εγω δεν έχω κανει πολλές μακροχρόνιες.... 2 έχω κάνει. Τα άλλα ήταν πολλα μέν αλλα παιχνιδια δέ δεν ηταν σχέσεις - σχέσεις. Και ενταξει στην ηλικια των 20-30 ημουν ανώριμος φούλ.
Πάντως Η 3η ειναι για.... ξέρεις. Αλλιώς δε μπλέκω. Αυτο εχει πεί και ο Ανέστης απο τους MOS.... Αν βγάινεις με κάποια πάνω απο 1-2 μήνες και είστε μαζί και δεν τη φαντάζεσαι οτι μπορει να πάει πολύ καλα στο μελλον μαζί της... σταματα να βγαινεις.
Πολυ λογικο αυτο που ειπε και συμφωνώ. Αλλιώς ποιό το νόημα ; !
καθεσαι τωρα να ανοιγεσαι συναισθηματικά και μετά να χωρίζεις... what is the fucking point... μεινε οπως είσαι και yolo.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.442 μηνύματα.

21-06-24

00:24
Πάνω στο δίμηνο + σίγουρα έχεις μια εικόνα, απλά μην ξεχνάς πως ο ενθουσιασμός παίζει παιχνίδια και τυφλώνει την " Όραση" . Από την άλλη όλοι ξέρουμε για σχέσεις χρονών ταιριαστές μεν που ναυάγησαν λόγω ασταθμητων παραγόντωνΑν βγάινεις με κάποια πάνω απο 1-2 μήνες και είστε μαζί και δεν τη φαντάζεσαι οτι μπορει να πάει πολύ καλα στο μελλον μαζί της... σταματα να βγαινεις.
Πολυ λογικο αυτο που ειπε και συμφωνώ.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

21-06-24

00:54
Πάνω στο δίμηνο + σίγουρα έχεις μια εικόνα, απλά μην ξεχνάς πως ο ενθουσιασμός παίζει παιχνίδια και τυφλώνει την " Όραση" . Από την άλλη όλοι ξέρουμε για σχέσεις χρονών ταιριαστές μεν που ναυάγησαν λόγω ασταθμητων παραγόντων
Δε θεωρώ ότι σε αυτη την ηλικία ο ενθουσιασμός που έχουμε θα θολώσει τη κρίση μας. Έχουμε περάσει πολλά όλοι μας και έχουμε πλέον άλλη διαχείριση του συναισθηματικού δεν ειναι όπως στα 25 ή αρχές των 30.
Οσο για αυτο που λές εννοείται οτι παίζει σαν σενάριο αλλα είναι άλλο να κάνεις μια σχέση και επειδη δεν αντιλήφθηκες καλά το ατομο που είχες απέναντι σου η σχέση αυτη κρατήθηκε σε επίπεδο πιο νεανικό του στυλ "οκ μια σχεσούλα είχαμε αλλα τωρα μωρε ας χωρισουμε γιατι.... πρεπει να βρω και καναν αλλον ή πρεπει να φυγω στο εξωτερικό... ή πρέπει να συνεχισω τις σπουδες... ή πρέπει να φτάσω ψηλά στη καριέρα μου ή πρέπει να μεγαλώσω τη γάτα μου ή δε ξερω και εγω τι άλλο θα σ πει ωστε να σου επικοινωνησει οτι δεν....."
και άλλο να κάνεις μια σχέση που θα κρατησει χρόνια... θα εχετε και ενα παιδάκι και εν παση περιπτωση προχωρησατε στο επόμενο επίπεδο βρε αδερφέ... εζησες και κατι καινουργιο και ας τελειωσε εντάξει μετά απο χρόνια οκ ολα μέσα στη ζωή ειναι. Δεν θα τη πιέσεις την αλλη να ειναι μαζί σου αν δεν θελει εννοειται αυτό. Οποτε θελει μπορεί να φυγει.. αλλα και εσυ το βλέπεις αυτο και λές εχω ενα ατομο απεναντι που δε ψηνεται και τόσο και ισως καλυτερα να το αφησουμε εξαρχής.
Δηλαδη ναι μεν μπορεις να φυγεις όποτε θες γιατι οκ ειναι δικαιωμα σου αλλα ξέρεις... παίρνω και εγω τα μέτρα μου.
Καταλαβες... αυτο ειναι το ανεπίτρεπτο στη δικη μας ηλικία πλέον ειναι απαγορευτικο. Σημαινει οτι δε ξέρεις τι σου γίνεται. Και ως προς αυτο δεν υπάρχει λογος να συνεχίσεις να βγαινεις ραντεβού.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Πάνω στο δίμηνο + σίγουρα έχεις μια εικόνα,
Ουυυ σίγουρα... πίστευω εκει στο 3μηνο ξέρεις πάνω κατω καταρχας αμα θα ειστε σταθερά μαζί και το αισθάνεσαι οτι το πράγμα θα πάει κάπου. Φαινεται... φαινεται. Εχει μια ηρεμία η κατασταση σας. Πως να το εξηγησω εντάξει.
Θα βγαι9νουν αβίαστα όλα... η επικοινωνια να μιλάτε καθε μερα... σιγα μην της πεις της αλλης ξέρεις δεν μιλησαμε μια μέρα αν ειναι να της το πείς εσυ. Άστο να πάει στο διάολο.
ROM32
Δραστήριο μέλος
Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 713 μηνύματα.

21-06-24

09:43
Είναι πολυ κυνικό να θεωρηθεί συμφωνία με όρους. Σα συμβόλαιο πχ.
Μπορεί να σου φαίνεται κυνικό μα έτσι είναι, πχ όροι που δεν υπογράφονται η ανακοινώνονται αλλά υπονοουνται και είναι να μην ξενοκοιτας, να μην παραμελείς, να θυμάσαι γιορτές,να μην προδωσεις κλπ αυτά είναι όροι που κάθε μέρα τσεκαρουμε και αν δούμε ότι παραβιάζονται λύνουν την σχέση. Τα συμβόλαια στην ουσία ανθρώπινη σχέση είναι απλά επειδή έχουν νομική υποσταση και υπογράφονται τελετουργικά δεν ακυρώνουν την ουσία τους.
glayki
Περιβόητο μέλος

21-06-24

09:58
Μάλλον έχουμε διαφορετική οπτική. Εγώ δεν τα βλέπω ως όρους , αλλά ως αυτονόητη συμπεριφορά απέναντι σε μια δέσμευση στην οποία οικειοθελώς έχεις βρεθεί και που σου βγαίνει αβίαστα αν αγαπάς τον άνθρωπο. Δεν σκέφτεσαι δλδ " Α δεν πρέπει να τον παραμελησω ή απατήσω".Μπορεί να σου φαίνεται κυνικό μα έτσι είναι, πχ όροι που δεν υπογράφονται η ανακοινώνονται αλλά υπονοουνται και είναι να μην ξενοκοιτας, να μην παραμελείς, να θυμάσαι γιορτές,να μην προδωσεις κλπ αυτά είναι όροι που κάθε μέρα τσεκαρουμε και αν δούμε ότι παραβιάζονται λύνουν την σχέση. Τα συμβόλαια στην ουσία ανθρώπινη σχέση είναι απλά επειδή έχουν νομική υποσταση και υπογράφονται τελετουργικά δεν ακυρώνουν την ουσία τους.
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.482 μηνύματα.

24-06-24

18:10
α)Κι όμως, υπάρχουν (είναι λίγες προφανώς)...αλλά και μια κοπέλα με «φυσιολογικούς» followers π.χ. για Instagram θα έλεγα κάτω από χίλιους (άντε και κάποιες εξαιρέσεις με 1-5 χιλιάδες αν μιλάμε για κάποια δραστήρια γυναίκα με επάγγελμα που την εκθέτει σε πολύ κόσμο κ.λπ.) και με κάποια posts μέσα στο χρόνο πιθανότατα θα είναι «οκ» σαν γυναίκα (κι υπάρχουν πολλές τέτοιες αξιοπρεπείς γυναίκες, μην τρελαθούμε κιόλας)...α)Καλά αμα βρεις καμιά που να μην ασχολείται με τα σοσιαλ ελα πες το και σε μας.
Και αν δεν ασχολείται θα έχει οικογένεια καιν παιδιά η γυναίκα και φορτωμένο προγραμμα δεν θα έχει χρόνο να μπαίνει να ασχολείται με τα στορι του καθενός και τα βιντεάκια.
β)Τα dating apps είναι εντάξει αλλά είναι μια μικρογραφία της κοινωνιας.
Αν έμπαινες απλά για να γνωρίσεις και μετά να το σβήσεις θα ήταν οκ αλλά εκεί μέσα μπαίνει κόσμος τρελαίνεται από τις επιλογές δεν μπορεί να το διαχειριστεί και τους βλέπεις χρόνια εκεί. Μπορεί να πεσεις και στα ίδια προφιλ.
Θεωρώ ότι έχουμε μια διόγκωση του ναρκισσισμός ως απόρροια του τρόπου που δουλευουν οι εφαρμογές αυτές.
β)Όχι, ΔΕΝ είναι «εντάξει» (είναι ένα fucked-up scheme γνωριμιών, με εντελώς χαλασμένο frame συναναστροφής κ.λπ.) και όχι, ΔΕΝ είναι «μικρογραφία της κοινωνίας» (γιατί ΑΝ ήταν θα είμασταν 1.000.000 φορές χειρότερα σκατά απ' ότι είμαστε τώρα)...
Στην προκειμένη περίπτωση, ακόμη κι αν τα αρχικά κίνητρα της γυναίκας είναι ευγενή (και μπήκε στα social και στις εφαρμογές με την ελπίδα ότι θα κάνει σοβαρές γνωριμίες με ποιοτικούς άντρες), όταν στην πορεία βλέπει τ' ασταμάτητα γυπαετιλίκια απ' τον κάθε πικραμένο, τις dickpics κ.λπ. και (ειδικά σ' εφαρμογές τύπου Tinder) πως ο άλλος της το δίνει στο πιάτο απλά και μόνο γιατί είναι ωραία στις photos (ή δεν είναι αλλά της το δίνει γιατί έχει να τον βρέξει από τότε που γεννήθηκε), πως να νιώσει πραγματική έλξη για κάποιον άντρα;Στα κοινωνικά δίκτυα, και εφαρμογές "επικοινωνίας" που έχουν μετατραπεί σε βιτρίνα κρεάτων, δηλαδή, ο καθένας και περισσότερο οι γυναίκες μοστράρουν την πραμάτειά τους. Έχει χαθεί η μαγεία της γνωριμίας γιατί υπάρχει ψευτιά, κακοήθεια και βαρεμάρα. Οι περισσότεροι μπαίνοντας εκεί μέσα, το κάνουν από (δεν έχω κάτι καλύτερο να κάνω τη στιγμή που φτιάχνω λογαριασμό από περιέργεια) και όχι να κάνουν μια γνωριμία άσχετα αν η εφαρμογή είναι για γνωριμίες.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

24-06-24

18:34
α)Κι όμως, υπάρχουν (είναι λίγες προφανώς)...αλλά και μια κοπέλα με «φυσιολογικούς» followers π.χ. για Instagram θα έλεγα κάτω από χίλιους (άντε και κάποιες εξαιρέσεις με 1-5 χιλιάδες αν μιλάμε για κάποια δραστήρια γυναίκα με επάγγελμα που την εκθέτει σε πολύ κόσμο κ.λπ.) και με κάποια posts μέσα στο χρόνο πιθανότατα θα είναι «οκ» σαν γυναίκα (κι υπάρχουν πολλές τέτοιες αξιοπρεπείς γυναίκες, μην τρελαθούμε κιόλας)...
β)Όχι, ΔΕΝ είναι «εντάξει» (είναι ένα fucked-up scheme γνωριμιών, με εντελώς χαλασμένο frame συναναστροφής κ.λπ.) και όχι, ΔΕΝ είναι «μικρογραφία της κοινωνίας» (γιατί ΑΝ ήταν θα είμασταν 1.000.000 φορές χειρότερα σκατά απ' ότι είμαστε τώρα)...
Στην προκειμένη περίπτωση, ακόμη κι αν τα αρχικά κίνητρα της γυναίκας είναι ευγενή (και μπήκε στα social και στις εφαρμογές με την ελπίδα ότι θα κάνει σοβαρές γνωριμίες με ποιοτικούς άντρες), όταν στην πορεία βλέπει τ' ασταμάτητα γυπαετιλίκια απ' τον κάθε πικραμένο, τις dickpics κ.λπ. και (ειδικά σ' εφαρμογές τύπου Tinder) πως ο άλλος της το δίνει στο πιάτο απλά και μόνο γιατί είναι ωραία στις photos (ή δεν είναι αλλά της το δίνει γιατί έχει να τον βρέξει από τότε που γεννήθηκε), πως να νιώσει πραγματική έλξη για κάποιον άντρα;
Fucked up δηλαδή μόνο για πηδημα ε;
Καλά τόσο σκατα ειναι εκεί μέσα ρε πουστη μ ; δηλαδή γιατί να μην μπει μια κοπέλα που απλά ψάχνει μια γνωριμία να κάνει σχεση δεν μπορώ να το καταλάβω.
Νταξει εγώ δεν ασχολουμαι έχω καιρό να μιλήσω από εκεί μέσα να σ πω την αλήθεια αλλά κρίμα που έχει χαλάσει τόσο.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.082 μηνύματα.

24-06-24

18:36
Μπορεί να μιλάει και με άλλον (άλλους) και να είναι μπερδεμένη.
Υ.Γ Α καλά εγώ απάνταγα στο αρχικό μήνυμα, αλλά τώρα είδα ότι είναι παλιό.
Υ.Γ Α καλά εγώ απάνταγα στο αρχικό μήνυμα, αλλά τώρα είδα ότι είναι παλιό.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.573 μηνύματα.

24-06-24

22:13

Πειραιάς: Γνώρισε 23χρονη στο Facebook, της επιτέθηκε με φίλους του και αποπειράθηκε να τη βιάσει
Θύμα και θύτης διατηρούσαν επικοινωνία από τον περασμένο Μάιο - Την μετάφεραν από τον Πειραιά στη Σαλαμίνα όπου τη χτύπησε και προσπάθησε να τη βιάσει, χωρίς να το κατορθώσει, γιατί τους είδαν περίοικοι
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.482 μηνύματα.

25-06-24

12:55
Σκέψου το σαν γενικότερο concept γνωριμίας: μπαίνεις, βλέπεις ένα προφίλ κάποιας γυναίκας στην οποία, κρίνοντάς την (προφανώς) μόνο απ' την εξωτερική της εμφάνιση, κάνεις like άρα της δείχνεις και τις προθέσεις σου εξ' αρχής (=ότι τη γουστάρεις σαν γκόμενα)...αν, αντίστοιχα, πήγαινες σε μια γυναίκα έξω και της έλεγες «καλησπέρα, σε γουστάρω σαν γκόμενα και θέλω να σε γνωρίσω», ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα;Fucked up δηλαδή μόνο για πηδημα ε;

Η γυναίκα κατά κανόνα (γιατί πάντα υπάρχουν κι εξαιρέσεις) πρέπει να νιώσει το «με θέλει/δε με θέλει», «του αρέσω/δεν του αρέσω» κ.λπ. για να νιώσει τ' απαραίτητα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που «χτίζουν» την έλξη προς τον άντρα με τον οποίο συναναστρέφεται...αυτό π.χ. στο Tinder (που de facto της το δίνεις στο πιάτο) είναι αδύνατο να συμβεί!
Στα social γίνεται, αλλά θέλει πολύ περισσότερη «τέχνη» και να πέσεις και σε γυναίκα που είναι στην κατάλληλη φάση (τρέχα γύρευε δηλαδή)...
@Devil εσύ να τα βλέπεις αυτά που λύσσαξες τις προάλλες με την άλλη απ' το Facebook!![]()
Πειραιάς: Γνώρισε 23χρονη στο Facebook, της επιτέθηκε με φίλους του και αποπειράθηκε να τη βιάσει
Θύμα και θύτης διατηρούσαν επικοινωνία από τον περασμένο Μάιο - Την μετάφεραν από τον Πειραιά στη Σαλαμίνα όπου τη χτύπησε και προσπάθησε να τη βιάσει, χωρίς να το κατορθώσει, γιατί τους είδαν περίοικοιwww.protothema.gr

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

25-06-24

13:49
Εγώ της έδωσα εναλλακτικές τις οποίες απέρριψε όλες οπότε την έκρινα ως υπερβολικά πεισματαρα και εγωίστρια και θεώρησα ότι και πισω να εκανα απλά θα δημιουργούσα ένα μοτίβο που θα συνεχιζοταν εσαεί. Της το είπα κιόλας ότι δεν είναι ευέλικτη.
Πραγματικά δεν θέλω να το παινευτω αλλά η προταση μου να παμε με έναν φίλο εγώ και μια φίλη αυτή σε ένα κεντρικό μπαρ και εκεί να πάω να της πω ένα γεια και να μιλήσουμε ( δεν θα καταλάβαινε η φίλη της από που γνωριστήκαμε) ήταν πραγματικα από τις καλυτερες ιδέες που έχω σκεφτεί σε ραντεβου , δεν επεμεινα άλλο για κινητό.
Πραγματικά δεν θέλω να το παινευτω αλλά η προταση μου να παμε με έναν φίλο εγώ και μια φίλη αυτή σε ένα κεντρικό μπαρ και εκεί να πάω να της πω ένα γεια και να μιλήσουμε ( δεν θα καταλάβαινε η φίλη της από που γνωριστήκαμε) ήταν πραγματικα από τις καλυτερες ιδέες που έχω σκεφτεί σε ραντεβου , δεν επεμεινα άλλο για κινητό.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- thenutritionist
- Ωρορα
- Kot_gap27
- neraida24
- Paragontas7000
- ROM32
- Ilma
- Μήτσος10
- Jack of Spades
- Kate1914
- Wonderkid
- American Economist
- TehWinnerGR
- charmander
- Explorer_
- iew
- Luludaki
- Scandal
- fmarulezkd
- tsiobieman
- Ellis
- taketrance
- giannhs2001
- A350
- fourkaki
- camil
- kalhkardia
- touvlo
- Libertus
- silmoril
- Fernando_A
- Δροσουλίτης
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.