DiavolakoS
Πολύ δραστήριο μέλος

εγω ειμαι αναμεσα σε craven και old κιτρινο πιο πολυ και χαρτακια τα πολυ λεπτα τα ασημι ριζλα .φιλτρακια swan extra slim.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος

Τα swan μου φαίνονται πολύ λεπτά και σαν να μην "τραβάνε"

Τελείως ντεκαβλέ η εικόνα με το φιλτράκι στο στόμα και να στρίβει τον καπνό στο χαρτάκι...
DiavolakoS
Πολύ δραστήριο μέλος

Ρε παιδιά οταν βλέπω γυναίκα να καπνίζει στριφτό, ξενερώνω απίστευτα...
Τελείως ντεκαβλέ η εικόνα με το φιλτράκι στο στόμα και να στρίβει τον καπνό στο χαρτάκι...
εγω γουσταρω πολυ αυτη την εικονα παντως! γουστα..
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος

γούστα είναι αυτά....Ρε παιδιά οταν βλέπω γυναίκα να καπνίζει στριφτό, ξενερώνω απίστευτα...

δεν τα έχω ξανακούσει...θα τα ψάξω όμως. Ταέχεις βρει σε περίπτερα κλπ?εγω πιστευω αυτο για τα ριζλα οτι τραβας λιγοτερο καπνο. επισης υπαρχουν και τα glass τα χαρτακια που ειναι διαφανη με κυτταρινη και ειναι πιο υγειινα ας πουμε αλλα δε τα βρισκεις ευκολα
DiavolakoS
Πολύ δραστήριο μέλος

The Stand
Πολύ δραστήριο μέλος

Ρε παιδιά οταν βλέπω γυναίκα να καπνίζει στριφτό, ξενερώνω απίστευτα...
Και εγώ μια από τα ίδια.
Απίστευτη ξενέρα

Sleeping Beauty
Νεοφερμένο μέλος

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Aligator21
Νεοφερμένο μέλος

Rizzla Θαλασσί
Swan slim (κίτρινο πακέτο) φιλτράκια

Larry Flynt
Νεοφερμένο μέλος

Craven Μπλέ και Ρίζλα πράσινο!
BAD MAIPH
Εκκολαπτόμενο μέλος

Bopajgo
Εκκολαπτόμενο μέλος

τον πορτοκαλη (αρωματικο) που πηρα τελευταια φορα, δεν εχω καταληξει ακομα αν μου αρεσε... ενω γενικα μου αρεσε η ιδεα ενος αρωματικου καπνου, κατι με χαλαει στον συγκεκριμενο..

τωρα, απο χαρτακια rizla μπλε (λεω να δοκιμασω και τα ασημι) και φιλτρακια swan extra slim...
επειδη θελω να δοκιμασω κανεναν αλλο καπνο, ποια η γνωμη σας για:
craven extra dark virginia
golden virginia green
drum blonde
camel
karelia
???...
ή γενικα, τί εχετε να προτεινετε?...
βασικα θα ηθελα εναν οχι και παρα πολυ βαρη καπνο (ούτε και τελειως ελαφρυ βεβαια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498
Επισκέπτης

Από 0-10 με 0 χάλια και 10 άριστο και με τη σειρά που τα παρέθεσες.craven extra dark virginia
golden virginia green
drum blonde
camel
karelia
6
5
5
6
6
Προτείνω old holborn κίτρινο με σιέλ rizla χαρτάκι kai φίλτρο swan μαύρο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bopajgo
Εκκολαπτόμενο μέλος

τα σιελ τί διαφορά έχουν από τα μπλε??... και τα swan τα μαύρα είναι με άνθρακα??... δεν τα έχω πετύχει καθόλου...

παρεμπιπτόντως δοκίμασα σήμερα karelia... μου άρεσε πολύ το κόψιμο του, αλλά μου φάνηκε πολύ ελαφρύς, δεν κατάλαβα γεύση... θα δούμε...

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Bopajgo
Εκκολαπτόμενο μέλος

craven (μπλε, τα αλλα χρωματα μονο εδω μεσα τα εχω δει
έχω την εντύπωση ότι στην ελλάδα κυκλοφορούν δύο, ο craven extra dark virginia (ο μπλε που λες λογικά) και extra bright virginia...έτσι νομίζω τουλάχιστον...

Αλλιως, ο καλος ο τρακαδορος, ολα τα καπνιζει!
μεγάλη αλήθεια!!..

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Το κάπνισμα, ίσως να μην διαφέρει ιδιαίτερα από την απόλαυση ενός κρασιού, όποτε το κατατάσσω σε προσωπικό και υποκειμενικό επίπεδο. Θέλω να πω ότι μην διστάζεις να δοκιμάσεις μόνη σου ότι σου κάνει κλικ.Τί εχετε να προτεινετε?...
βασικα θα ηθελα εναν οχι και παρα πολυ βαρη καπνο (ούτε και τελειως ελαφρυ βεβαια), με ωραιο αρωμα και καλη ποιοτητα....
![]()
Προσωπικά από καπνό τέτοια εποχή προτιμώ camel, το θεωρώ καλοκαιρινό καπνό, αρκετά καθαρό (ειδικά σε σχέση με τον drum

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Όσον αφορά τα χαρτάκια...τα γαλάζια ή τα μπλέ(αν..και λάθος τα λένε μπλε..δεν ειναι μπλε) προτιμώ,διότι δεν έχουν πίσσα.Βέβαια..σβήνουν πιο εύκολα..αλλα είναι..πιο υγειηνά ας πούμε,και μου αρέσουν και καλύτερα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 73 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- touvlo
- ban23
- alexandriano
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Γιώτα Γιαννακού
- Wonderkid
- Arianara S3
- Joji
- 957tsn
- iiTzArismaltor_
- χημεια4λαιφ
- ΘανάσοςG4
- Δροσουλίτης
- roundi1985
- Unboxholics
- charmander
- Athens2002
- Αναστασία197
- Fernando_A
- fockos
- jj!
- Abiogenesis
- iew
- synthnightingale
- fmarulezkd
- marww
- Sevasti
- Nikos712
- Μορτάκι
- hirasawayui
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.