iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida
Επιφανές μέλος

Μόνο εγώ καπνίζω σε γλυκόριζα;![]()
Και εγω μαζι!

Λατρευω γλυκοριζα...!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Όπα..για πες..τι γεύση έχει;Το θέμα είναι..έχει πίσσα;Θα μου πεις...κάνεις τον καπνό,η πίσσα σε πείραξε;Μόνο εγώ καπνίζω σε γλυκόριζα;![]()

Bopajgo
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το κάπνισμα, ίσως να μην διαφέρει ιδιαίτερα από την απόλαυση ενός κρασιού, όποτε το κατατάσσω σε προσωπικό και υποκειμενικό επίπεδο. Θέλω να πω ότι μην διστάζεις να δοκιμάσεις μόνη σου ότι σου κάνει κλικ.
ναι, αλλωστε απο αυτα που διαβαζω βλεπω ποσο διαφορετικη εντυπωση εχει ο καθενας για τον καθε καπνο.. και αυτο ειναι αλλωστε το ωραιο, να ψαξεις και να βρεις τι ταιριαζει σε σενα προσωπικα...

Μόνο εγώ καπνίζω σε γλυκόριζα;
Αααα και εγω θελω να δοκιμασω καποια στιγμη!!!...

αν και καπνιζω περιστασιακα μονο, δεν θα ειναι προβλημα για μενα..

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Ενδιαφέρουσα, δοκίμασε κοστίζουν το αστρονομικό πόσο των 50λεπτώνΌπα..για πες..τι γεύση έχει;
Σε συνδυασμό με βαρύ καπνό μπορεί να σου "κάψουν το λαιμό"Το θέμα είναι..έχει πίσσα;Θα μου πεις...κάνεις τον καπνό,η πίσσα σε πείραξε;..αλλά ότι γλυτώνουμε,καλό είναι..
![]()
Neraida
Επιφανές μέλος

Αρκει να μην ειναι αλλεργικος...

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Εαν σε καποιον αρεσει στο τσιγαρο το "αρωμα", θα του αρεσει και η γλυκοριζα...
Αρκει να μην ειναι αλλεργικος...![]()
Εξαρτατε και απο τον καπνο αυτο... Κατα την γνωμη μου, απο τις λιγες εμπειριες που εχω με γλικοριζα, με craven δεν γινετε να το καπνισεις, ενω με πιο ουδετερους στην γευση καπνους (πχ camel, κιτρινο old holborn) "παει" πιο πολυ.
Neraida
Επιφανές μέλος

Εξαρτατε και απο τον καπνο αυτο... Κατα την γνωμη μου, απο τις λιγες εμπειριες που εχω με γλικοριζα, με craven δεν γινετε να το καπνισεις, ενω με πιο ουδετερους στην γευση καπνους (πχ camel, κιτρινο old holborn) "παει" πιο πολυ.
Kοιτα να δεις, το χαρτακι γλυκοριζα απλα δινει ενα αρωμα το "τσι".
Εγω το κανω με old holborn aromatic και μου αρεσει. Αλλα οκ με μενα, γιατι το τσιγαρο μου ειναι το More Μenthol και ξερω οτι μου αρεσει το τσι με αρωμα, οποτε θεωρω πως με οποιονδηποτε καπνο και να το εκανα, οτι θα μου αρεσε το ιδιο..
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

χμ..πάντως ο αρωματικός του old holborn..δεν μου αρέσει..γενικά οι πολύ αρωματικοί καπνοί..οπότε όντως θεωρώ ότι με έναν πιο ουδέτερο καπνό,θα μου αρέσει καλύτερα.Πάντως..θα τα δοκιμάσω αυτά τα χαρτάκια.. ..μου αρέσουν οι καινούργιες εμπειρίες..

Neraida
Επιφανές μέλος

Αλλα εαν γενικα δε σου αρεσει το "αρωμα", δε θα σου αρεσουν και αυτα τα χαρτακια, διοτι αφηνουν εντονη γευση στο στομα...

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Σώπα καλέ...εδώ χάνουμε τόσα λεφτά απο την περικοπή των μισθών..τα 50 λεπτά δοκιμής για χαρτάκια θα με πειράξουν;;Δοκιμασε το, απλα θα χασεις 50 λεπτα, σε περιπτωση που δεν...
Αλλα εαν γενικα δε σου αρεσει το "αρωμα", δε θα σου αρεσουν και αυτα τα χαρτακια, διοτι αφηνουν εντονη γευση στο στομα...![]()

GoodDayToDie
Νεοφερμένο μέλος

Catalyst
Επιφανές μέλος

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

τα στριφτά είναι τα μόνα τσιγάρα που δεν με κάνουν να ξερνάω από την βρώμα και που δεν κάνουν τα μάτια μου να τσούζουν.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Catalyst
Επιφανές μέλος

Δεν θα καπνίζουμε ΚΑΙ χαρτί δηλαδή?Εντόπισα στην αγορά ένα ωραίο σετάκι από χαρτάκια (μάλιστα σε διάφορα μεγέθη) και φλιτράκια. Διαφημίζονται ως ελληνικά και οικολογικά προϊόντα, και ειδικότερα στα φιλτράκια το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό αφού δεν είναι αυτή η πλαστικούρα του swan. Δυστυχώς στο διαδίκτυο δεν έχουν παρουσία, το μόνο που κατάφερα να βρω είναι αυτό.

Ξέρεις αν είναι εύκολο να τα βρούμε σε περίπτερο ή υπάρχουν μόνο σε επιλεγμένα σημεία?

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Ξέρεις αν είναι εύκολο να τα βρούμε σε περίπτερο ή υπάρχουν μόνο σε επιλεγμένα σημεία?![]()
Εγω εχω πετυχει τα χαρτακια σε περιπτερο οποτε φανταζομαι πως κυκλοφορουν γενικοτερα
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Catalyst
Επιφανές μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 73 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- touvlo
- ban23
- alexandriano
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Γιώτα Γιαννακού
- Wonderkid
- Arianara S3
- Joji
- 957tsn
- iiTzArismaltor_
- χημεια4λαιφ
- ΘανάσοςG4
- Δροσουλίτης
- roundi1985
- Unboxholics
- charmander
- Athens2002
- Αναστασία197
- Fernando_A
- fockos
- jj!
- Abiogenesis
- iew
- synthnightingale
- fmarulezkd
- marww
- Sevasti
- Nikos712
- Μορτάκι
- hirasawayui
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.