Dimitris_SM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2013 στις 22:45 Ο Dimitris_SM: #81 11-08-13 22:45 Eγω 2α λυκειου απο περιεργεια εκανα,πολυ λιγα ομως...και στην 3η επειδη ολη η εβδομαδα ηταν σχολειο-φροντ. και οι εξοδοι περιορισμενοι εκανα πιο συχνα.Στο πανεπιστημιο ομως το χω κοψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Αυγούστου 2013 Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 01:15 Η Μπλε. έγραψε: #82 12-08-13 01:15 ερωτιικη απογοητευση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fashionista Νεοφερμένο μέλος Η fashionista αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2015 στις 02:41 Η fashionista: #83 18-02-15 02:41 Εδινα πρωτο μαθημα στη σχολη,φοβερο αγχος,μου προτεινε ενα φιλος λεγοντας οτι θα με ηρεμησει,πραγματι χαλαρωσα και απο τοτε καπνιζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διομήδης Κουκουβάγιας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Διομήδης Κουκουβάγιας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 257 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2020 στις 23:50 Ο Διομήδης Κουκουβάγιας: #84 16-02-20 23:50 Επειδή μου το κέρασαν, το έκοψα όμως γιατί πουλούσαν τη φωτιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Γιώτα Γιαννακού Lathy camil Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Eγω 2α λυκειου απο περιεργεια εκανα,πολυ λιγα ομως...και στην 3η επειδη ολη η εβδομαδα ηταν σχολειο-φροντ. και οι εξοδοι περιορισμενοι εκανα πιο συχνα.Στο πανεπιστημιο ομως το χω κοψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 01:15 Η Μπλε. έγραψε: #82 12-08-13 01:15 ερωτιικη απογοητευση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fashionista Νεοφερμένο μέλος Η fashionista αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2015 στις 02:41 Η fashionista: #83 18-02-15 02:41 Εδινα πρωτο μαθημα στη σχολη,φοβερο αγχος,μου προτεινε ενα φιλος λεγοντας οτι θα με ηρεμησει,πραγματι χαλαρωσα και απο τοτε καπνιζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διομήδης Κουκουβάγιας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Διομήδης Κουκουβάγιας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 257 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2020 στις 23:50 Ο Διομήδης Κουκουβάγιας: #84 16-02-20 23:50 Επειδή μου το κέρασαν, το έκοψα όμως γιατί πουλούσαν τη φωτιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Γιώτα Γιαννακού Lathy camil Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ερωτιικη απογοητευση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fashionista Νεοφερμένο μέλος Η fashionista αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2015 στις 02:41 Η fashionista: #83 18-02-15 02:41 Εδινα πρωτο μαθημα στη σχολη,φοβερο αγχος,μου προτεινε ενα φιλος λεγοντας οτι θα με ηρεμησει,πραγματι χαλαρωσα και απο τοτε καπνιζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διομήδης Κουκουβάγιας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Διομήδης Κουκουβάγιας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 257 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2020 στις 23:50 Ο Διομήδης Κουκουβάγιας: #84 16-02-20 23:50 Επειδή μου το κέρασαν, το έκοψα όμως γιατί πουλούσαν τη φωτιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Εδινα πρωτο μαθημα στη σχολη,φοβερο αγχος,μου προτεινε ενα φιλος λεγοντας οτι θα με ηρεμησει,πραγματι χαλαρωσα και απο τοτε καπνιζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Διομήδης Κουκουβάγιας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Διομήδης Κουκουβάγιας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 257 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2020 στις 23:50 Ο Διομήδης Κουκουβάγιας: #84 16-02-20 23:50 Επειδή μου το κέρασαν, το έκοψα όμως γιατί πουλούσαν τη φωτιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Επειδή μου το κέρασαν, το έκοψα όμως γιατί πουλούσαν τη φωτιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.