Και να θέλω δεν μπορώ. Είναι πλέον πανάκριβο και τα χρήματά μου τα δίνω όλα σε βιβλία. Κάναμε κάποτε μια αντίσταση, αλλά δυστυχώς δεν επέτυχε, δεν ρίξαμε τις τιμές της αγοράς όπως προσπαθούσαμε. Εξακολουθεί να θεωρείται είδος πολυτελείας σε αντίθεση με το εξωτερικό, όπως και το βιβλίο. Btw προχθές δυο βιβλία 200 σελίδες το ένα μου κόστισαν 55 Ευρό σύνολο. Μετά τους φταίει το κράτος. Οι ίδιοι οι πολίτες - έμποροι είναι αισχροκερδείς.
Δεν θα μπορούσες να έχεις περισσότερο δίκιο!
Σε καταλαβαίνω, επειδή διαβάζω πολλά βιβλία!
Ωστόσο, πάντα υπάρχει λύση...
Στους καπνούς, αγόρασε κάποιον φθηνότερο και κάπνιζε πιο λίγο, για παράδειγμα Borkum Riff που είναι σχετικά ποιοτικός, και οικονομικός (αν δεν καπνίζεις καθόλου πια, τότε καλά κάνεις απο πολλές απόψεις, αρα παράβλεψε αυτό που λέω

).
Φοιτητής είμαι κι εγώ, και ψάχνω φθηνές λύσεις, με όση περισσότερη ποιότητα πμπορώ...
Βιβλία:
Δεν ξέρω τι είδος σου αρέσει, εγώ διαβάζω αποκλειστικά βιλβία στα Αγγλικά, κυρίως Fiction, και, μπορώ να σου πω οτι έχω βρεί βιβλία και με κάτω των 10Ε, βέβαια όχι νέες κυκλοφορίες(που μου κοστίζουν 13Ε, και πάλι καλά).
Τώρα, αν διαβάζεις μεταφρασμένα, δεν φταίει μόνο ο βιβλιοπώλης, βάλε φόρους, κέρδος βιβλιοπώλη συν την δουλειά του μεταφραστή, που το κάνει ακριβότερο (Stephen King, που δοαβάζω, για παράδειγμα, στα Αγγλικά 8-13Ε, στα Ελληνικά μπορεί να φτάνει και πάνω απο 13Ε, στο Public κιόλας, που έχει καλές τιμές!).
Keep on NONsmoking and Reading pal!
PP