Λοιπόν φίλε μου, έφτασαν και οι Στεφάνου!!!!
Η D21 είναι όντως οσο ωραία φαίνεται και στην ιστοσελίδα τους, και μου άρεσε πολύ το χρώμα όταν το είδα στον ντάλα ήλιο, ένα πολύ σκούρι καφέ, με λίγο μαύρο!
Η 'μακρύ επιστόμιο 03' ωστόσο, με απογοήτευσε για να είμαι ειλικρινής, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα τα ρίξω στην εταιρεία:
Δεν ρώτησα διαστάσεις, κι έπρεπε να το δω απο κοντά...
Οτι δεν είναι churchwarden φαίνεται, αλλά οτι έχει μικρό μπώλ (αυτό που ένας φίλος μου αποκαλεί 'γυναικεία' πίπα, δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά είναι μπώλ πίπας μικρότερων διαστάσεων) δεν φάινεται τόσο καλά, ή εγω δεν το είδα και δεν ρώτησα... Το stem ειναι κεχριμπαρένιο και ομολογουμένως πανέμορφο, γενικά είναι σαν μία mini churchwarden, χαριτωμένη, αλλά για πιο σύντομο κάπνισμα... Δεν το μετάνιωσα, απλά άλλη φορά θα ρωτάω!
ΓΕΝΙΚΑ είμαι παρα πολύ ευχαριστημένος με την παραγγελία μου, εμπιστεύομαι το μεράκι και την εμπειρία αυτών που δουλεύνουν στην εταιρεία-αν ό,τι λέει το βιογραφικό τους στην ιστοσελίδα ους ισχύει!- και είναι και οι δύο πανέμορφες πίπες!
Επίσης, ήρθαν παρα πολύ γρήγορα φίλε, το παρήγγειλα Παρασκευή, μου είπαν οτι θα τ στείλουν Δευτέρα, και να σου το Τετάρτη πρωί (σήμερα), σαν δώρο γενεθλίων!
Άλλο ένα συν είναι οι τιμές χονδρικής που έχουν στα προϊόντα τους,αλλά και το χαμηλό κόστος αποστολής!
Αρχικά μου είπαν 7Ε, αλλά όταν τους είπα οτι θα παραγγείλω δύο μου το άλλαξαν σε 5Ε, και η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή στο ταχυδρομείο!
Επειδή ακόμη είμαι στην διαδικασία 'στρωσίματος' των καλαμποκιών μου, και είμαι πραγματικά πολύ ενθουσιασμένος με αυτά, θα σου ξαναποστάρω καλύτερο και πιο ουσιαστικό review, όταν τις καπνίσω..
They look promising though, and I think they will smoke as good as their looks!
Cheers man!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.