[Καπνιστές] Πόσο χαμηλά έχετε πέσει για ένα τσιγάρο;

christinelle

Πολύ δραστήριο μέλος

Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα.
Τι ωραίο θέμα! Εγώ συνήθως έχω 2 πακέτα στην τσάντα, ένα στο αυτοκίνητο και τουλάχιστον 3 στο σπίτι για backup. Αν όμως τύχει και ξεμείνω σε μέρος που δεν μπορώ να πάρω πακέτο, κάνω τράκα από κάποιον άλλο (από το τίποτα...καλή και η άλλη μάρκα). Προχτές ξέμεινα και πετάχτηκα μέχρι το αυτοκίνητο να πάρω αλλά δεν είχε γιατί είναι του boyfriend (εκεί δεν έχω πάντα στοκ). Τι να κάνω, ψαχούλεψα και με τα πολλά βρήκα ένα πανάρχαιο πακέτο του boyfriend που είχε πέσει κάτω από το κάθισμα -ποιός ξέρει από πότε- με ένα τσαλαπατημένο τσιγάρο μέσα. Ε, το ίσιωσα και παρόλο που είναι άλλη μάρκα, βολεύτηκα. :D
Επίσης το άλλο κλασσικό, αμα έχω ξεμείνει σπίτι και δεν έχω όχημα να βγω να πάρω (φυσικά ούτε και περίπτερο σε ακτίνα >2χλμ) παίρνω delivery και ζητάω να μου φέρουν και τσιγάρα. Μια φορά παλιότερα που δεν είχα ούτε λεφτά για delivery αλλά ίσα ίσα για τα τσιγάρα (ήταν φτηνά τότε), είχα περπατήσει μες τη νύχτα από την Κυψέλη στην Ομόνοια για να βρω ανοιχτό περίπτερο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Gilda

Τιμώμενο Μέλος

Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα.
είχα περπατήσει μες τη νύχτα από την Κυψέλη στην Ομόνοια για να βρω ανοιχτό περίπτερο.

Καλά, τώρα σοβαρά μιλάς??????????????? :worry::worry::worry::worry::worry::worry::worry::worry::worry::worry::worry::worry::worry::worry::worry::P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

christinelle

Πολύ δραστήριο μέλος

Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα.
Χιχι, ναι. :redface: Τι να κάνω, είχα σκάσει και ήθελα οπωσδήποτε.

mindcircus

Περιβόητο μέλος

Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.956 μηνύματα.
Κι εγω εχω κανει τρελα αλλα αυτα που διαβαζω εδω ειναι χειροτερα απο τα δικα μου και νομιζα χειροτερα δεν υπηρχαν :P
Οκ εχω κλασσικα οδηγησει-περπατησει μες στην νυχτα, εχω κανει τρακα εννοειται, εχω καπνισει γοπες απο το τασακι (οχι απο τα σκουπιδια ομως :P), εχω στριψει οταν εκανα καπνο με χαρτι απλο επειδη ειχα ξεμεινει απο χαρτακια- χαρτι α4 :D .

Το πιο αηδιαστικο που εχω κανει κι εμενα μου φαινεται απαισιο ειναι να χω μεινει με σχεδον καθολου καπνο και να καπνιζω ουσιαστικα χαρτακι. Ισα να αναπνευσω κατι. Τραγικο....

Αυτα θυμαμαι ως τα χειροτερα.... :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.685 μηνύματα.
Καθόλου επίκαιρο πια, εφόσον είναι πλέον <<παλιομοδίτικη>> συνήθεια το κάπνισμα.
Όμως μια και μου έπεσε το θέμα, θα πω την εμπειρία μου από καπνίστρια. Στο μαιευτήριο που γέννησα, ήταν στον ίδιο θάλαμο μια κυρία που είχε γεννήσει με καισαρική και μετά την επέμβαση δεν έπρεπε να καπνίσει. Επίσης, της είπε ο γιατρός, αν θελήσει να θηλάσει, να μην καπνίζει. Δεν ξέρω, τι γύρισε στο μυαλό της. Πάντως την επόμενη που ήρθε ο άντρας της, του ανακοίνωσε, πως δε θα θηλάσει και θέλει να καπνίσει. Αυτός αρνήθηκε να της δώσει τσιγάρο, γιατί ήταν και η επέμβαση, που το απαγόρευε. Τότε αυτή, γονάτισε μπροστά του, έκανε μετάνοιες δηλ κανονικές και παρακαλούσε <<δώσε μου μόνο ένα τσιγαράκι>>. Εκείνος σκληρός <<όχι>>. Και εκείνη συνέχιζε τις μετάνοιες <<μια τζουρίτσα μόνο>> . Την καημένη

dum dum boy

Περιβόητο μέλος

Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.426 μηνύματα.
και στις μεγαλύτερες φτώχειες που έχω περάσει, το χειρότερο που έχω πάθει είναι να ξεμείνω από τσιγάρα/καπνό, ή από χαρτάκια, αλλά να προμηθευτώ άμεσα.

όταν καμιά φορά ξεμένω από χαρτάκια, ανοίγω την καβάτζα στο συρτάρι με αλβανικά χαρτάκια, παλαιού τύπου, χωρίς κόλλα, που μου έχουν ξεμείνει εδώ και 15 χρόνια, από τότε που είχα αγοράσει χύμα καπνό από έναν Αλβανό.

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 5.482 μηνύματα.
Έχω στρίψει με δελτίο κουπονιού Πάμε στοίχημα και το είχα βάλει και λίγο κόλλα uhu γιατί μόνο με σάλιο δεν κολλούσε. Επίσης, μια φορά που δεν είχα φιλτράκια και είχα πιει πολύ (και με το πιοτό καπνίζεις ακόμα παραπάνω) πήρα τα ήδη καπνισμένα φιλτράκια και έστριψα με αυτά καινούρια τσιγάρα. Έχει χρόνια τώρα που παίρνω πακετάρα, όπου απλά παίρνω κούτα και έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Τελευταία επεξεργασία:

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.669 μηνύματα.
ΜΑΚΡΥΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ (από Γ' γυμνασίου ως πριν 3 χρόνια)
Κάπνισμα στο χώρο των αποβλήτων νοσοκομείου - Σκέπασμα με κάλτσα του αισθητήρα καπνού δωματίου - Άρνηση εργασίας διότι δεν ήθελαν καπνιστή - Τράκα από περαστικούς - Περπάτημα νύχτα στη βροχή για ανοικτό περίπτερο - και άλλα πολλά.

ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ (πριν 3 χρόνια)
Δημιουργήθηκε λόγος που απαγόρευε το κάπνισμα μέσα στο σπίτι. Είπα: "Θα βγαίνω στο μπαλκόνι". Βγήκα και άναψα. Όμως, το μπαλκόνι είχε καταληφθεί από περιστέρια και ήταν πλέον τουαλέτα πτηνών. Αηδίασα και το πέταξα. Είπα: "ΓΕ ΔΑΜΙΕΤΑΙ - ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΑΠΝΙΖΩ".

ΠΑΡΟΝ (σήμερα)
Έχω να καπνίσω 3+ χρόνια. Δεν μου λείπει. Όλα στο μυαλό είναι. Μόνον πάχυνα λιγάκι.

ΜΕΛΛΟΝ (αύριο και μετά)
Αόρατον . . .

1762525671847.png

Χρήστες Βρείτε παρόμοια