io-io
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

να φανταστεις οτι ειχα αλλαξει περιπου...50-70 διαφορετικα αρωματα!Τελικα 2 μονο η μυρωδια του δεν σε κουραζε.
Τωρα οντως γι' αυτο που το θελει ο exposed υπαρχει η λυση του οταν καπνιζει να εχει διπλα του εναν μικρο ανεμιστηρα και να του φυσαει τον καπνο προς την μπαλκονοπορτα...

σοβαρα τωρα μονο για τα κερια πηγαινε...σιγα!Ποσο μπαμ θα κανουν;
Οταν καπνιζεις να τα εχεις αναμενα και οταν ερχεται καποιος καταχωνιασε τα καπου.
αλλα σιγα κι εγω καποτε ειχα τετοια κερια...κανεις δεν ειπε μηπως καπνιζα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Ήρθε επίσκεψη η μάνα μου τις προάλλες (νόμιζε οτι το είχα κόψει το 2002 αλλά παίζαμε κρυφτούλι, καπνίζεις δεν καπνίζεις) και μεσα στο πείραγμα, βρήκε το πακέτο. Ε ωραία της λεω, και τώρα που το βρήκες, τι κατάλαβες; Μετά απο λίγο την κέρασα ενα κι όλας!

Συγγνώμη για το εκτός θέματος, απλά δεν έχει σημασία, θα σε καταλάβουν σίγουρα ότι και να κάνεις. Για πιο ήρεμη μετάβαση, κάπνιζε μόνο στις καφετέριες με τις παρέες σου όσο θα είσαι Αγρίνιο.

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Ασε που φοβαμαι οτι ετσι και το μαθουν εκτος το οτι το ολο βαρος θα πεσει στην michelle φοβαμαι οτι δεν θα μου δινουν λεφτα κτλ κτλ ... και γενικα δεν θελω να τους απογοητευσω ...
Neraida
Επιφανές μέλος

ολα μια συνηθεια ειναι..και ολα στο μυαλο..
Subject to change
e-steki.gr Founder

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Κάτι τέτοιο με ενδιαφέρει κι εμένα. Όχι βέβαια για ...γονείς (μόνη μου μένω, άσε που το ξέρουν ήδη) αλλά γιατί λόγω της γάτας δεν ανοίγω ποτέ μπαλκονόπορτες και το σπίτι βρωμάειιιι ακόμα και σε μένα!
με κλειστο πατζουρι αλλά ανοιχτό παράθυρο, και το γατί μένει μέσα και ο χώρος αερίζεται, και παραμένει και δροσερός τώρα το καλοκαίρι

Subject to change
e-steki.gr Founder

Όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται... Το σπίτι μου δεν έχει παράθυρα!! Μόνο μπαλκονόπορτες! Η μόνη εξαίρεση είναι ένα μικρούλι στο μπάνιο που βλέπει σε φωταγωγο και έτσι και το αφήσω ανοιχτό θα γεμίσω κατσαρίδες.Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:με κλειστο πατζουρι αλλά ανοιχτό παράθυρο, και το γατί μένει μέσα και ο χώρος αερίζεται, και παραμένει και δροσερός τώρα το καλοκαίρι![]()

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

ιιιιιιιιιουυυυυυ καλύτερα να βρωμάει τσιγαρίλα παρα κατασαρίδες!!!!Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται... Το σπίτι μου δεν έχει παράθυρα!! Μόνο μπαλκονόπορτες! Η μόνη εξαίρεση είναι ένα μικρούλι στο μπάνιο που βλέπει σε φωταγωγο και έτσι και το αφήσω ανοιχτό θα γεμίσω κατσαρίδες.![]()
καλά.... οι μπαλκονόπορτες δεν έχουν κάποιο πατζουρι? ρολό... στόρι... κάτι τελος πάντων?
Subject to change
e-steki.gr Founder

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

καλό θα ήταν να αφήνεις ανοιχτά με κλειστο το πατζούρι.... κάνει καλο γενικοτερα
Αν αντεχεις να το κάνεις αυτό και τον χειμώνα... δε θα αρρωστήσεις ποτε ξανα!

Η άλλη λύση που μπορεις να κάνεις είναι να καλύψεις όλο το μπαλκόνι σου με υλικό που δε θα μπορει να σκαρφαλώσει η γάτα σου ώστε να αφήνεις ανοιχτη την μπαλκονόπορτα εντελώς
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

εχω γυρω στα 30 κερια μεσα στο σαλόνι μου (ουτε εκκλησια να ήμουν

Οταν κάπνιζα τα άναβα... όχι όλα μαζί αλλά σε σετάκια των τριών ή τεσσάρων μαζί....
Ναι ήταν αισθητά καλύτερα, δεν δάκρυζαν τα μάτια μας αν ήμασταν παρέα αλλά το ντουμάνι φυσικά και δεν έφευγε με την έννοια του να μπει καποιος μέσα και να μην καταλάβει οτι καπνίζαμε

Με ένα κερι λοιπον που θα ανάβεις δεν σημαινει οτι θα καλύψεις την κατάσταση σε βαθμο που δε θα σε παρουν χαμπαρι...
Ναι θα την βελτιωσεις, όχι δεν θα την καλυψεις πληρως όμως

Για να καλυφθεις πληρως πρεπει να κανεις ενα συνδιασμο πραγματων...
Κερια, αρωματικά χώρου, αέρισμα χώρου κλπ... τόσα πολλά που στο τέλος θα σε πάρουν χαμπάρι απ τη μανια που σε επιασε "ξαφνικά" να τα κάνεις όλα αυτα

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

dooo
Διακεκριμένο μέλος

ο αερισμός του δωματίου είναι πάάάάάάρα πολύ καλός για την υγεία.
σελίνι, βάλε το γατί στο μπάνιο και άνοιξε όλες τις μπαλκονόπορτες...
Τα έπιπλα, τα υφάσματα, οι κουρτίνες ποτίζουν και ρουφάνε σαν σκουπάκια μπλακεντέκε(ρ) τη κάπνα από το τσιγάρο.
info: τώρα που πηγαίνω καμιά φορά στο πατρικό μου, δεν αντέχω να κάτσω μέσα (ο ντάντι χρόνια καπνιστής)..
Επίσης

epidromi
Νεοφερμένο μέλος

maik85
Πολύ δραστήριο μέλος

Άσε που ισχύει αυτό που λένε όλοι πως σε καταλαβαίνουν οι μη καπνιστές. Πόσο μάλλον να καπνίζεις στο σπίτι. Οπότε γνώμη μου να το κόψεις στο σπίτι.
Και μια φιλική συμβουλή όχι μόνο για το κάπνισμα.

Άντε κάνε και λίγο κράτει στο σπίτι. Κάπνιζε κανα 2 τσιγάρα παραπάνω όταν είσαι έξω

Angel-Eyes
Νεοφερμένο μέλος

Υποψίες δεν κινείς γιατι είναι το άρωμα σου και σώζει λίγο. Βέβαια είναι λίγο ακριβή λύση γιατι θα χρειάζεσαι συχνά καινούργια κολώνια.Ξέρω γω πάρε καμια φτηνή...Επίσης προσοχή να είναι κολώνια και όχι άρωμα γιατι αυτό έχει σαν βάση έλαια και αφήνει λεκέ

Μια φίλη επίσης ψέκαζε με άρωμα το φωτιστικό ή την λάμπα, έτσι όταν άναβε το φώς μύριζε γιατι εξατμιζόταν. Βέβαια για το τελευταίο δεν παίρνω ευθύνη και δεν το πολύσυστήνω για το φόβο ηλεκτροπληξίας, black-out, και τα συναφή

Πάντως καλύτερα να καπνίζεις όταν λείπουν, να κρατιέσαι μέχρι το βράδυ που θα κοιμηθούν και να βγείς στο μπαλκόνι ή να αναλαμβάνεις εξωτερικές δουλείες όταν είναι σπίτι και να βγαίνεις έξω να καπνίζεις π.χ. βγάζεις σκουπίδια κάνεις ένα τσιγάρο στο δρόμο μέχρι να πάς, πας βόλτα το σκύλο χώνεσαι σε καμια γωνία που δεν σε βλέπουν και "αμαρτάνεις"

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.