Καριέρα ή balance;

Απο τη μεση γυναικα στα 20s που δεν εργάζεται και πίνει όλη μέρα καφεδες συζητώντας με τις φίλες τους για τον PR καγκουρογκομενο που γνωρισαν στο παρακμιακο κλαμπ της περιοχης ή τον βουτηρομπεμπε που δεν εργαζεται καν αλλα οι γονεις τα σκανε για παρτυ του για να το παιζει φοιτητακος , κυνηγόντας τον έναν χορηγό μετα τον άλλον την ιδια ωρα που ο μεσος αντρας στα 20s παλευει να τα βγαλει περα με σπουδες , καριερα & κοινωνική ζωή και πολλοι ξυπνάνε 5.30 ωρα το πρωι για να πάνε στη δουλειά (ειδικα αν μιλάμε για τεχνίτες) , καλύτερα να κάνει ιδιαίτερα σε παιδάκια! Εξαλλου πολλα παιδιά είναι η χαρά της ζωής 😁
Πως καταφερνεις να βαζεις την ιδια κασετα παντως στα παντα ειναι αποριας αξιο.

Εργοχειρο λεμε ! :whatever:

Η κακεχεντρής κριτική και προσωπική στόχευση έχει φέρει τον κόσμο σε μια μοναχικότητα, να πρέπει μόνιμα να προσέχουμε τι λέμε, πως το λέμε για να μην ενοχληθούν κάποιοι. Στην έλλειψη επιχειρημάτων αρχίζει το "ξύλο".
Δεν βάζω φίλτρα ούτε στην σκέψη μου ούτε στην εκφορά του λόγου μου.
Την political correctness ποτέ δεν την αποδέχτηκα.
Πολλάκις αποδεδειγμένο ακόμα και εδώ μέσα.
Είναι μείζονος σημασίας για μένα και δεν πρόκειται να κάνω ποτέ εκπτώσεις σ΄αυτό.
Και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να εκπαιδευτώ σε κάτι που δεν με αντιπροσωπεύει.
Αυτό που πιστεύω, αυτό θα λέω.
Ας κάνουν οι άλλοι ό,τι θέλουν και θα κάνω και γω αυτό που θέλω.
Εξάλλου δεν προτίθεμαι να τους πείσω ούτε ασφαλώς αυτοί πρόκειται να πείσουν εμένα οπότε όλα καλά, όλα ανθηρά.

΄Ακουσε αυτό:

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back