giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:08 Ο giannhs2001: #21 25-02-24 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Οπότε εν μέρει και αυτοί καλά να πάθουν. Ας πρόσεχαν. Click για ανάπτυξη... Lol what? Δηλαδή με άρεσε μια Σουηδέζα, έκανα παιδί μαζί της και έφυγε ένα φεγγάρι αλλού και εν μέρει καλά έπαθα ας πούμε; Πως φταίνε οι Έλληνες για αυτό; Δηλαδή για εκείνη την Ελληνίδα που δολοφονήθηκε από έναν Πακιστανό επειδή, όπως υποστήριξε, του έβρισε τον Μουχάμαντ, θα λέμε καλά να πάθει και φταίει εν μέρει η ίδια που τον βρήκε; Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.492 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:58 Η Kate1914 έγραψε: #22 25-02-24 17:58 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Lol what? Δηλαδή με άρεσε μια Σουηδέζα, έκανα παιδί μαζί της και έφυγε ένα φεγγάρι αλλού και εν μέρει καλά έπαθα ας πούμε; Πως φταίνε οι Έλληνες για αυτό; Δηλαδή για εκείνη την Ελληνίδα που δολοφονήθηκε από έναν Πακιστανό επειδή, όπως υποστήριξε, του έβρισε τον Μουχάμαντ, θα λέμε καλά να πάθει και φταίει εν μέρει η ίδια που τον βρήκε; Click για ανάπτυξη... Δεν εννοούσα ακριβώς αυτό, παρόλο που μίλησα ακραία. Εννοώ πως ευθύνες έχουν και οι δύο πλευρές. Δεν μπορούμε να ρίξουμε το φταίξιμο εξ ολοκλήρου μόνο στον έναν. Ναι, οι Έλληνες την πάτησαν και πιάστηκαν κορόιδα δυστυχώς, ναι δεν ξέρω τι θα έλεγα αν είχα δικό μου συγγενή σε τέτοια κατάσταση και ναι, οι γυναίκες φέρθηκαν πολύ άτιμα. Όμως δε γίνεται να φταίει μόνο ο ένας, γι' αυτό όπως είδες δεν δικαιολογώ και κανέναν. Αυτοί απλά πιάστηκαν κορόιδα, σε μια κατάσταση η οποία εμπλέκει και τα παιδιά τους. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 19:27 Η touvlo έγραψε: #23 12-06-25 19:27 εγώ ήξερα, πως αν ένας απ τους δυο πάρει παιδί, δίχως τη συγκατάθεση του άλλου, θεωρείται απαγωγή ανηλίκου και μετράει πολύ κατά του απαγωγέα στο δικαστήριο. Ξέρω περίπτωση που έδωσε αποκλειστική επιμέλεια στον πατέρα, επειδή η η κυρία έκανε αυτό το .....κόλπο Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.193 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 19:36 Ο Samael έγραψε: #24 12-06-25 19:36 Μαθαίνουν ποια κυβέρνηση έχουμε και τρέχουν να σωθούν μαζί με τα παιδιά ; Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 91 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Debugging_Daemon Drscientist Scandal touvlo Unboxholics camil AggelikiGr Kate1914 Natsuko vasilis123321 Dr. Gl. Luminous bibliofagos fockos giannhs2001 Wonderkid Paragontas7000 A350 Ωρορα fmarulezkd charmander taketrance American Economist johnsala Sosstoss Luludaki Fernando_A epote marww Memetchi Ryuzaki ROM32 rafaela11 back2967 Maria_Xagorari Ariana2018 tslef8 chester20080 Mt73 Joji Εχέμυθη Citylights Lathy hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Οπότε εν μέρει και αυτοί καλά να πάθουν. Ας πρόσεχαν. Click για ανάπτυξη... Lol what? Δηλαδή με άρεσε μια Σουηδέζα, έκανα παιδί μαζί της και έφυγε ένα φεγγάρι αλλού και εν μέρει καλά έπαθα ας πούμε; Πως φταίνε οι Έλληνες για αυτό; Δηλαδή για εκείνη την Ελληνίδα που δολοφονήθηκε από έναν Πακιστανό επειδή, όπως υποστήριξε, του έβρισε τον Μουχάμαντ, θα λέμε καλά να πάθει και φταίει εν μέρει η ίδια που τον βρήκε;
Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.492 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:58 Η Kate1914 έγραψε: #22 25-02-24 17:58 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Lol what? Δηλαδή με άρεσε μια Σουηδέζα, έκανα παιδί μαζί της και έφυγε ένα φεγγάρι αλλού και εν μέρει καλά έπαθα ας πούμε; Πως φταίνε οι Έλληνες για αυτό; Δηλαδή για εκείνη την Ελληνίδα που δολοφονήθηκε από έναν Πακιστανό επειδή, όπως υποστήριξε, του έβρισε τον Μουχάμαντ, θα λέμε καλά να πάθει και φταίει εν μέρει η ίδια που τον βρήκε; Click για ανάπτυξη... Δεν εννοούσα ακριβώς αυτό, παρόλο που μίλησα ακραία. Εννοώ πως ευθύνες έχουν και οι δύο πλευρές. Δεν μπορούμε να ρίξουμε το φταίξιμο εξ ολοκλήρου μόνο στον έναν. Ναι, οι Έλληνες την πάτησαν και πιάστηκαν κορόιδα δυστυχώς, ναι δεν ξέρω τι θα έλεγα αν είχα δικό μου συγγενή σε τέτοια κατάσταση και ναι, οι γυναίκες φέρθηκαν πολύ άτιμα. Όμως δε γίνεται να φταίει μόνο ο ένας, γι' αυτό όπως είδες δεν δικαιολογώ και κανέναν. Αυτοί απλά πιάστηκαν κορόιδα, σε μια κατάσταση η οποία εμπλέκει και τα παιδιά τους. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 19:27 Η touvlo έγραψε: #23 12-06-25 19:27 εγώ ήξερα, πως αν ένας απ τους δυο πάρει παιδί, δίχως τη συγκατάθεση του άλλου, θεωρείται απαγωγή ανηλίκου και μετράει πολύ κατά του απαγωγέα στο δικαστήριο. Ξέρω περίπτωση που έδωσε αποκλειστική επιμέλεια στον πατέρα, επειδή η η κυρία έκανε αυτό το .....κόλπο Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.193 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 19:36 Ο Samael έγραψε: #24 12-06-25 19:36 Μαθαίνουν ποια κυβέρνηση έχουμε και τρέχουν να σωθούν μαζί με τα παιδιά ; Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 91 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Debugging_Daemon Drscientist Scandal touvlo Unboxholics camil AggelikiGr Kate1914 Natsuko vasilis123321 Dr. Gl. Luminous bibliofagos fockos giannhs2001 Wonderkid Paragontas7000 A350 Ωρορα fmarulezkd charmander taketrance American Economist johnsala Sosstoss Luludaki Fernando_A epote marww Memetchi Ryuzaki ROM32 rafaela11 back2967 Maria_Xagorari Ariana2018 tslef8 chester20080 Mt73 Joji Εχέμυθη Citylights Lathy hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Lol what? Δηλαδή με άρεσε μια Σουηδέζα, έκανα παιδί μαζί της και έφυγε ένα φεγγάρι αλλού και εν μέρει καλά έπαθα ας πούμε; Πως φταίνε οι Έλληνες για αυτό; Δηλαδή για εκείνη την Ελληνίδα που δολοφονήθηκε από έναν Πακιστανό επειδή, όπως υποστήριξε, του έβρισε τον Μουχάμαντ, θα λέμε καλά να πάθει και φταίει εν μέρει η ίδια που τον βρήκε; Click για ανάπτυξη... Δεν εννοούσα ακριβώς αυτό, παρόλο που μίλησα ακραία. Εννοώ πως ευθύνες έχουν και οι δύο πλευρές. Δεν μπορούμε να ρίξουμε το φταίξιμο εξ ολοκλήρου μόνο στον έναν. Ναι, οι Έλληνες την πάτησαν και πιάστηκαν κορόιδα δυστυχώς, ναι δεν ξέρω τι θα έλεγα αν είχα δικό μου συγγενή σε τέτοια κατάσταση και ναι, οι γυναίκες φέρθηκαν πολύ άτιμα. Όμως δε γίνεται να φταίει μόνο ο ένας, γι' αυτό όπως είδες δεν δικαιολογώ και κανέναν. Αυτοί απλά πιάστηκαν κορόιδα, σε μια κατάσταση η οποία εμπλέκει και τα παιδιά τους.
touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 19:27 Η touvlo έγραψε: #23 12-06-25 19:27 εγώ ήξερα, πως αν ένας απ τους δυο πάρει παιδί, δίχως τη συγκατάθεση του άλλου, θεωρείται απαγωγή ανηλίκου και μετράει πολύ κατά του απαγωγέα στο δικαστήριο. Ξέρω περίπτωση που έδωσε αποκλειστική επιμέλεια στον πατέρα, επειδή η η κυρία έκανε αυτό το .....κόλπο Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.193 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 19:36 Ο Samael έγραψε: #24 12-06-25 19:36 Μαθαίνουν ποια κυβέρνηση έχουμε και τρέχουν να σωθούν μαζί με τα παιδιά ; Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
εγώ ήξερα, πως αν ένας απ τους δυο πάρει παιδί, δίχως τη συγκατάθεση του άλλου, θεωρείται απαγωγή ανηλίκου και μετράει πολύ κατά του απαγωγέα στο δικαστήριο. Ξέρω περίπτωση που έδωσε αποκλειστική επιμέλεια στον πατέρα, επειδή η η κυρία έκανε αυτό το .....κόλπο
Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.193 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 19:36 Ο Samael έγραψε: #24 12-06-25 19:36 Μαθαίνουν ποια κυβέρνηση έχουμε και τρέχουν να σωθούν μαζί με τα παιδιά ;