Ποια πιστεύετε οτι πρέπει να είναι η αντιμετώπιση στη μάστιγα αυτή των Ρομά; Και δεν το λέω με ρατσιστική χροιά, το λέω με την έννοια οτι είναι άνθρωποι που δεν αναγνωρίζουν τους νόμους και την κοινωνία και ουσιαστικά ζουν σε κράτος εν κράτει.
Και βεβαια ειναι μαστιγα,Και εχω και προσωπικη πειρα απο το σχολειο.
Η συντριπτικη πλειοψηφια ΔΕΝ στελνει τα παιδια τους στο γυμνασιο,για δημοτικο δεν ξερω,δεν μπορω να μιλησω.Αυτο καταλαβαινετε τι σημαινει.
Επειδη ειναι υποχρεωτικη η θητεια στο γυμνασιο,ενημερωνουμε τους υπευθυνους και ΝΑΙ...διδεται εισαγγελικη ΕΝΤΟΛΗ να παει υποχρεωτικα το παίδι σχολειο,αλλιως θα υπαρχουν κυρωσεις στους γονεις.Τα στελνουν για κανενα μηνα και μετα μην ειδατε τον Παναη!
ΤΟ ζω συνεχως εδω αυτο.
Ομως οφειλω να πω και την μια και μοναδικη περιπτωση,αλλα υπηρξε..μαθητριας που ειχα στα Μεγαρα,τη μια χρονια που ημουν εκει,η οποια ηταν η απουσιολογος του τμηματος,αψογη,πεντακαθαρη,ρομα και επειδη μαλλον ηταν και καθαρη καν δεν καταλαβαινες οτι ηταν ρομα,δεν εμενε σε σκηνη..,η μανα της δουλευε κανονικα..για αυτο και το τονισα πριν...οσοι δεν μενουν σε σκηνες ειναι ενταγμενοι συνηθως..και η μητερα της πηγαινε και αυτη στο ιδιο σχολειο μου ελεγαν και ηταν η ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΚΩ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ!
Για αυτο και εγω το διαχωριζω διοτι σκεφτομαι αυτην την εξαιρετικη μαθητρια μου και δεν θελω να τους παιρνει ολους η μπαλα..Μιλω για τους γυφτους,που ονομαζω αυτους που ζουνε στις κατασκηνωσεις και δεν δουλευουν,παρα κλεβουν.
Λοιπον φταιει παρα πολυ η πολιτεια.
Διοτι ξερετε,για μενα και για σενα χιμελα το ελευθερο καμπινγκ απαγορευεται!

Οι γυφτοι ανενοχλητοι ζουν ετσι μεσα στη βρωμια και στα τσαντηρια.
ΓΙΑΤΙ;
Κια οχι μονο αυτο.Ξερετε τι γινεται σε περιοχες με γυφτους; Ολοι ξερουμε για τους πυροβολισμους,εδω σκοτωθηκε το παιδακι,.τωρα παλι τα ιδια κανουν.
Ολα αυτα εχουν γιγαντωθει επειδη τοσα χρονια κανενας πολιτικος δεν τολμαγε να χασει τους ψηφους τους.
Ειπατε κατι;
Λοιπον απαγορευση των κατασκηνωσεων,ολοι σε σπιτια...για αρχη,υποχρεωτικη παιδεια εχουν ουτως η αλλως αλλα μας γραφουν κανονικα,αλλα το πρωτο ειναι να παταχθει αυτο το καθεστως των κατασκηνωσεων/γιαφκων/θερμοκηπιο εγκληματιων.
Πυροβολισμο σε κατοικημενη περιοχη;
Ντου των ματ.ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ.Εκει να δειτε ομως πόσο κοτες ειναι οι ματατζιδες.ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΡΑ,ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΥΛΕς ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥς ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ.Εκει που πρεπει να κανουν ΝΤΟΥ τα ΜΑΤ...απλα ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ! Σκοτωνουν εκει που τους περνει.