Εσυ το λες αυτο και αν θες,επιτρεψε μου να διαφωνω.Δεν ξερω..αν θες λεω.
Η κοινωνια εχει αγανακτισει ,με τους γυφτους...και αν δεν εχεις πεσει θυμα γυφτων μαλλον ζεις σε πολυ αρτιστοκρατικη συνοικια,διοτι εγω ενα χρονο πηγαινα Μεγαρα και οι πυροβολισμοι εδιναν και επαιρναν και ειδα πολλα,επισης και η κορινθια εχει θεμα με τους γυφτους,τεραστιο και ξερω τι γινεται/Σου θυμιζω επισης ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ που πεθανε απο πυροβολισμο γυφτουλα και δεν καταλαβαινω γιατι να ζει καποιος διπλα σε εναν καταυλισμο με σκουπιδαριο,γυφτακια συνεχως μεσα στην ψειρα,σκατοχαρτα απο εδω και απο εκει,ενω απαγορευεται το ελευθερο καμπινγκ σε ολους μας,να μην συζητησω για το οτι δεν εμβολαιζουν τα παιδια τους και γεμιζουμε ιλαρα.
Οποτε φιλτατε...Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΕΙ ΠΙΑ με το γυφταριο και πολυ σωστα,απλα το εκφραζει συνολικα σε ρομα,ενω το προβλημα ειναι με τους ΓΥΦΤΟΥΛΕΣ.
Και βεβαια οι αστυνομικοι ειναι κοινωνια,δεν ειναι κατι διαφορετικο.
Οποτε ναι...πρεπει να λυθει το θεμα με τους γυφτους.
Το οτι οι αστυνομικοι εδρασαν λάθος αυτο το εχω πει απο την αρχη και εχω εξηγησει τους λογους,αλλα οι γυφτοι ειναι κατι πολυ ζημιογονο και οσο μενει αλυτο το θεμα τοσο θα εχουμε θεμα.
Αν δεν το καταλαβαινεις και μου λες οτι οι γυφτοι δεν ειναι εγκληματιες (και οχι οι ρομα σαν φυλη)και δεν ειναι εκει το θεμα,πρεπει μαλλον να κοιταχτεις ή ζεις σε αλλο πλανητη.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ με τους γυφτους ΛΕΜΕ.Και αυτο μεταφερεται και στους αστυνομικους.Τι δεν καταλαβαινεις;
Δεν ανεχομαι να πεθαινουν παιδια απο πυροβολισμους,ειτε ειναι απο κρητικαρους κωλομαλακες που εξισου τους βριζω ειτε απο γυφτουλες.