physicscrazy Δραστήριο μέλος Ο physicscrazy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 744 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 23:02 Ο physicscrazy: #21 30-07-16 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Δεν σε λέω: Ψαξου καλύτερα πριν ξανα-απαντησεις σε κάτι και μην παρακολουθεις πολυ TV Δεν αξιζει να απανταω σε ημιμαθεις γιατι ειναι χασιμο χρονου Οπως σου ειπα ψαξου-διαβασε-μαθε Click για ανάπτυξη... xaxaaxaxxaxaxa......κλασικη αποφυγη επειδη δεν εχεις να απαντησεις κατι.....θα σου απαντησω το ιδιο οπως στα μαυρισμενα γραμματα....απλως προσεχε απο που διαβαζεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2016 στις 00:10 Ο Alejandro che 7: #22 31-07-16 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Δεν σε λέω: ψαξου-διαβασε-μαθε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.364 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2016 στις 03:33 Ο palio_melos: #23 31-07-16 03:33 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Είσαι σίγουρα 16; (Έχω deja vu μ αυτή την φράση) Click για ανάπτυξη... Spoiler Τι deja vu έχεις με το "Είσαι σίγουρα 16;" Πολλά βάζω με το μυαλό μου Αλήθεια, εκείνο το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο εφαρμόστηκε ποτέ στην πράξη άραγε; Μάλλον όχι αφού, χαλαρά Σεραφίμ, Άνθιμος, Αμβρόσιος συνεχίζουν να προσφερούν αγάπη (μόνο) παντού Spoiler Αυτό, δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Απλά είδα θέμα το οποίο έχει ανοίξει η diotima, κι έχουν απαντήσει iJohnnyCash και Πατρεύς και με έπιασε νοσταλγία, είπα να γράψω κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Δεν σε λέω: Ψαξου καλύτερα πριν ξανα-απαντησεις σε κάτι και μην παρακολουθεις πολυ TV Δεν αξιζει να απανταω σε ημιμαθεις γιατι ειναι χασιμο χρονου Οπως σου ειπα ψαξου-διαβασε-μαθε Click για ανάπτυξη... xaxaaxaxxaxaxa......κλασικη αποφυγη επειδη δεν εχεις να απαντησεις κατι.....θα σου απαντησω το ιδιο οπως στα μαυρισμενα γραμματα....απλως προσεχε απο που διαβαζεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2016 στις 00:10 Ο Alejandro che 7: #22 31-07-16 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Δεν σε λέω: ψαξου-διαβασε-μαθε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.364 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2016 στις 03:33 Ο palio_melos: #23 31-07-16 03:33 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Είσαι σίγουρα 16; (Έχω deja vu μ αυτή την φράση) Click για ανάπτυξη... Spoiler Τι deja vu έχεις με το "Είσαι σίγουρα 16;" Πολλά βάζω με το μυαλό μου Αλήθεια, εκείνο το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο εφαρμόστηκε ποτέ στην πράξη άραγε; Μάλλον όχι αφού, χαλαρά Σεραφίμ, Άνθιμος, Αμβρόσιος συνεχίζουν να προσφερούν αγάπη (μόνο) παντού Spoiler Αυτό, δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Απλά είδα θέμα το οποίο έχει ανοίξει η diotima, κι έχουν απαντήσει iJohnnyCash και Πατρεύς και με έπιασε νοσταλγία, είπα να γράψω κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Δεν σε λέω: ψαξου-διαβασε-μαθε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.364 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2016 στις 03:33 Ο palio_melos: #23 31-07-16 03:33 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Είσαι σίγουρα 16; (Έχω deja vu μ αυτή την φράση) Click για ανάπτυξη... Spoiler Τι deja vu έχεις με το "Είσαι σίγουρα 16;" Πολλά βάζω με το μυαλό μου Αλήθεια, εκείνο το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο εφαρμόστηκε ποτέ στην πράξη άραγε; Μάλλον όχι αφού, χαλαρά Σεραφίμ, Άνθιμος, Αμβρόσιος συνεχίζουν να προσφερούν αγάπη (μόνο) παντού Spoiler Αυτό, δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Απλά είδα θέμα το οποίο έχει ανοίξει η diotima, κι έχουν απαντήσει iJohnnyCash και Πατρεύς και με έπιασε νοσταλγία, είπα να γράψω κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Είσαι σίγουρα 16; (Έχω deja vu μ αυτή την φράση) Click για ανάπτυξη... Spoiler Τι deja vu έχεις με το "Είσαι σίγουρα 16;" Πολλά βάζω με το μυαλό μου Αλήθεια, εκείνο το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο εφαρμόστηκε ποτέ στην πράξη άραγε; Μάλλον όχι αφού, χαλαρά Σεραφίμ, Άνθιμος, Αμβρόσιος συνεχίζουν να προσφερούν αγάπη (μόνο) παντού Spoiler Αυτό, δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Απλά είδα θέμα το οποίο έχει ανοίξει η diotima, κι έχουν απαντήσει iJohnnyCash και Πατρεύς και με έπιασε νοσταλγία, είπα να γράψω κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.