Συγκινήθηκα... Φέρτε μου χαρτομάντηλα...

"Στη φυλακή ήμουν και ήρθατε να μ' επισκευτείτε...κι αν τα κάνατε αυτά για έναν αδελφό μου, τα έχετε κάνει και για μένα", είπε ο Ιησούς. Εάν δεν κάνω λάθος, δεν ξεκαθάρισε εάν ο αδελφός του ήταν στη φυλακή δικαίως ή αδίκως. Εσύ όμως δεν συγκινείσαι από τον επικείμενο θάνατο ενός ανθρώπου, αντίθετα χλευάζεις. Εάν σου πω ότι τον έβαλαν ν' απαγγείλει προσευχή που έγραψε ένας κομμουνιστής, ίσως να σε άγγιζα περισσότερο...
Και η αφήγηση που κάνει για τα γεγονότα και τη δίκη, μου προκαλεί τα γέλια. Τα έχουμε ακούσει αυτά πολλές φορές, δεν είναι η πρώτη
Δεν διάβασες καν το τι έλεγε ο άνθρωπος, πλην τον απέρριψες μετά βδελυγμίας. Με τι ακριβώς γέλασες θα μας πεις;
Μ' αρέσει πάντως που αυτοί οι οποίοι αρνούνται το κράτος, ζητούν επιμόνως να απελευθερωθούν από αυτό...
Πού ακριβώς βρίσκεται η αντίφαση σε αυτό, μπορείς να μου εξηγήσεις;
Αν δεν κάνω λάθος όμως, από αυτά που διάβασα, συνεπάγεται ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν έχει προφυλακιστεί απλώς, αλλά έχει δικαστεί... Συγχωρήστε με πάλι αν κατάλαβα λάθος.
Αυτό ήθελες να καταλάβεις, αυτό κατάλαβες. Ποιον είπαμε κατηγόρησες για ιδεοληψία;
Πες ότι είναι ο χειρότερος εγκληματίας και ένοχος για όλες τις κατηγορίες. Γιατί δεν τον πάνε στο νοσοκομείο φοβούνται μην δραπετεύσει;
Τον Πάσσαρη όμως τον πήγανε και δεν τον φοβήθηκαν. Του δώσανε και όπλο στην πορεία. Δύο οικογενειάρχες αστυνομικοί πήγαν στο χώμα. Ααα ξέχασα, ο Πάσσαρης δεν είναι αναρχικός κι έχει και καλές διασυνδέσεις. Μέχρι και η Πάνια του πήρε συνέντευξη, όχι αστεία...
Εγώ δεν πιστεύω ότι είναι αδικημένος. Γκεκε; Και ό,τι και να μου πεις, απλούστατα δε με πείθεις.
Δεν το πιστεύεις ε; Φυσικά, αφού όποιος κατεβαίνει για διαμαρτυρία στο δρόμο, είναι εκ προοιμίου ένοχος...
Ελπίζω πάντως να κάνουν και πορεία μετά για πάρτη μου

Αλλά βλέπεις εγώ δεν είμαι μαύρος και μετανάστης
Ευτυχώς ούτε και ρατσιστής, θεός φυλάξοι...
Οπότε, εφ' όσον μπήκε εν γνώσει του, δε δικαιολογείται σε καμία περίπτωση η απεργία πείνας. Είναι θέμα επιλογών.
Και πότε ακριβώς δικαιολογείται μια απεργία πείνας; Όταν πας στα Bodyline για ν' αδυνατίσεις;
Λοιπόν, κοίταξα προσεκτικά σε αναζήτηση στο google περισσότερα στοιχεία για το θέμα του Θοδωρή Ηλιόπουλου. Μάλλον το παιδί στη συγκεκριμένη περίπτωση πρέπει να έχει δίκιο. Και το λέω με ειλικρίνεια αυτό. Θα πω μια κουβέντα: Κρίμα στο Ελληνικό κράτος με τους σκουριασμένους και δυσκίνητους μηχανισμούς του που δίνει τη δυνατότητα με τις αψυχολόγητες ενέργειές του σε όλο το φάσμα της αριστερής ιδεολογικής πτέρυγας να βρίσκει πατήματα για να προβάλλει τις ιδεολογικές του εμμονές. Πρέπει να τον αφήσουν ελεύθερο, να γίνει άμεσα η επανεκδίκαση της υπόθεσης και να τελειώνει εδώ αυτή η ιστορία η οποία τους μόνους που ωφελεί είναι όλες αυτές τις εξτρεμιστικές ομάδες. Αναθεωρώ λοιπόν τις προηγούμενες δημοσιεύσεις μου εκτός αν βρεθούν άλλα στοιχεία τα οποία τις επιβεβαιώνουν.
Πέτρος
Κρίμα και στους μόνιμους απολογητές αυτού του σκουριασμένου και δυσκίνητου κράτους, οι οποίοι σπεύδουν να καταδικάσουν οποιονδήποτε αγωνίζεται ενάντια στη σκουριά, τη δυσκινησία και τη φαυλότητά του, ειρωνευόμενοι τον αγώνα του και χλευάζοντας το φλερτ του με το θάνατο. Τελικά το πρόβλημα είναι η αριστερή ιδεολογία που σε παρέσυρε και οι δικές της εμμονές. Ωστόσο από την πορεία της συζήτησης αποδείχτηκε περίτρανα σε ποιον ανήκουν οι εμμονές για τις οποίες συζητάμε.
Από τότε που βγήκε η συγνώμη, χάθηκε το φιλότιμο, καλά το έλεγε ο παππούς μου. Ντροπή!!