Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.364 μηνύματα.

Οφείλω να πω ότι ήταν λίγο ανατριχιαστική ιστορία...Φυσικά και φαίνονται!!
Θα σου πω μια ιστορία από τα παιδικά μου χρόνια, αλλά μην θυμώσεις και μου πεις ότι άρχισα τα βλάσφημα
Λοιπόν, εμείς δεκαετία 90 είχαμε μια φάτνη... ξέρετε τη χριστουγεννιάτικη.
Ήταν φοβερά φτιαγμένη, ξύλινη, με ειδικό υλικό για στάχια παντού, οι πρωταγωνιστές της από πηλό or sth, χρωματισμένοι κτλ. Όχι αυτές τις πλαστικές που έχουμε σήμερα.
Εεε κάθε χρόνο την κατεβάζαμε από το πατάρι και είχε τέτοια αυγά πάνω, ειδικά στη στέγη.
Με τα χρόνια συνειδητοποίησα τη σκληρή αλήθεια.![]()

Και τί κάνουν στο πατάρι, να πάρει η ευχή ; Τί βρίσκουν εκεί πάνω...Να φάνε ή να πιούνε ; Άντε λίγη υγρασία και σκοτάδια...
Ωχ...με βλέπω να ξεσηκώνω το πατάρι, σαν τελειώσει το Παλέρμο...
Υ.Γ. Όχι, δε θα "θυμώσω" γι΄ αυτό το θέμα. Δεν έχω θυμώσει ποτέ μαζί σου. Κι ας διαφωνούμε...
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.904 μηνύματα.

Μετά απο αυτό φαντάζομαι τον @Scandal κάθε Χριστούγεννα στην φάτνη με το teza κάπως έτσιΦυσικά και φαίνονται!!
Θα σου πω μια ιστορία από τα παιδικά μου χρόνια, αλλά μην θυμώσεις και μου πεις ότι άρχισα τα βλάσφημα
Λοιπόν, εμείς δεκαετία 90 είχαμε μια φάτνη... ξέρετε τη χριστουγεννιάτικη.
Ήταν φοβερά φτιαγμένη, ξύλινη, με ειδικό υλικό για στάχια παντού, οι πρωταγωνιστές της από πηλό or sth, χρωματισμένοι κτλ. Όχι αυτές τις πλαστικές που έχουμε σήμερα.
Εεε κάθε χρόνο την κατεβάζαμε από το πατάρι και είχε τέτοια αυγά πάνω, ειδικά στη στέγη.
Με τα χρόνια συνειδητοποίησα τη σκληρή αλήθεια.![]()

Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.940 μηνύματα.

Δεν την είχα αντιληφθεί ποτέ με αυτή την οπτική τη συγκεκριμένη σκηνή της Σωσώκας, αλλά έχεις απόλυτο δίκιο.
Εκεί που λέει "πέεεεθανε όλο το χωριό!", αμέσως φαντάστηκα εμένα να θανατώνει το χωριό μας κατσαρίδας, με τα διάφορα μαγικά σκευάσματα που μιας έδωσε η επιστήμη μας και τα οποία χρησιμοποιώ.

Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.904 μηνύματα.

Προχθες περπάταγα στον Πειραιά...Δεν την είχα αντιληφθεί ποτέ με αυτή την οπτική τη συγκεκριμένη σκηνή της Σωσώκας, αλλά έχεις απόλυτο δίκιο.
Εκεί που λέει "πέεεεθανε όλο το χωριό!", αμέσως φαντάστηκα εμένα να θανατώνει το χωριό μας κατσαρίδας, με τα διάφορα μαγικά σκευάσματα που μιας έδωσε η επιστήμη μας και τα οποία χρησιμοποιώ.![]()
Ξαφνικά βλέπω μια κατσαρίδα στο πεζοδρόμιο. Λεω ε νταξ φυσιολογικό πλέον.
Ένα μέτρο πιο μετά, δεύτερη κατσαρίδα. Λεω πωπω έχουν αυξηθεί φέτος.
Μισό μέτρο πιο μετά, τρίτη...
Για να μην στα πολυλογώ...
Τέταρτη, πέμπτη, έκτη...έβδομη, σε λιγότερο απο 10 μέτρα πεζοδρομίου...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.787 μηνύματα.

Καθόμουνα με τον Άρμιν και φτιάχναμε κατι στον υπολογιστή, πριν απο 2-3 μερες. Μπαμ πηδάει απο το γραφειο αν και παππούς εντελώς αδιάφορος για όλα, κι αρχιζει να κυνηγαει το ρουτερ της οπτικής. Λεω, πηγαινε να δεις ειναι ευαισθητο το καλώδιο, έχει γυαλί μέσα οχι χαλκό, μη μας κανει τίποτα και εχουμε θεμα.
Τι να δω, κοιταει κατω απο το διάδρομο της γυμναστικής. Ωχ λέω την κάτσαμε. Κατσαρίδα.
Βγαίνει το τέρας μετα απο λιγο, ένα τανκ. Η γατα να το κυνηγάει, κι αυτο να ΤΡΕΧΕΙ να ξεφυγει βουρ για το δωματιο..
Ο Άρμιν μπαίνει στην τουαλέτα του σε φάση "οκ στη βρήκα, βγάλτα πέρα μόνος σου τώρα". Μάλλον νομιζε οτι πήρα το πλακέ σκουπάκι του σουιφερ για να τον κυνηγήσω αλλα του ελεγα "βγες εξω ρε μαλάκα, για την κατσαρίδα το παίρνω, όχι για σένα".
Ανένδοτος. Βγάλτα πέρα μόνος σου, βούδας στην άμμο του.
I guess we're going solo, είπα στον εαυτο μου.
Παει να ξαναβγει απο το δωματιο Η ΠΟΤΑΝΑ, πλατς με το σουίφερ. Παω να τη σύρω να την πεταξω εξω, ζούσε Η ΠΟΤΑΝΑ.
Την πεταω. Ψεκάζω το σημειο καλού κακού για αυγά. Πάντα το κάνω.
Επιστρέφω στον υπολογιστή. Λεω "του πουστη παντα μια ειναι ανα Χ μέρες" ξεχνωντας τον κανόνα οτι ειναι παντα κι άλλη τριγυρω, σαν τους Χιώτες πάνε, δυο-δυο.
Βγαινει ο Άρμιν απο την τουαλέτα του, κι αρχίζει πάλι το κυνηγι. Λεω δε μπορεί αυτο το καλωδιο το χει βαλει στο ματι. Σηκωνομαι βλέπω στο ιδιο σημειο κι άλλο τέρας.
ΠΛΑΤΣ κι αυτή την ΠΟΤΑΝΑ με το σουίφερ. Κουνιότανε. Της λεω "τι κουνιέσαι μωρή πόρνη του ελέους, εδω θα γίνει ο τάφος σου, 3 η ώρα να μη μπορώ να ησυχάσω". Αγιες μέρες κι όλας πήγε η βλασφημία σύννεφο.
Πεταγω και αυτό το κουφάριον έξω, εγγύς στην αδελφή της.
Πιάνω τον Άρμιν μετα όλο χαρά. "Αγοράκι μου, τιγράκι μου, κυνηγάκι μου, θα σε παρω να πάμε να νοικιασουμε επαρχία να ηρεμήσουμε απο δαυτες". Τι ακουει κι αυτό.
Ευτυχως αυτες τις μερες θα πέσει ξυλόστοκος ή στοκος σιλικονης στις ρωγμες των ξύλων και αφρόστοκος σε κενα αλλού και ΙΣΩΣ ηρεμήσουμε. Αλλά δε θελω να ειμαι εδω του χρονου για να το διαπιστώσω.
Τι να δω, κοιταει κατω απο το διάδρομο της γυμναστικής. Ωχ λέω την κάτσαμε. Κατσαρίδα.
Βγαίνει το τέρας μετα απο λιγο, ένα τανκ. Η γατα να το κυνηγάει, κι αυτο να ΤΡΕΧΕΙ να ξεφυγει βουρ για το δωματιο..
Ο Άρμιν μπαίνει στην τουαλέτα του σε φάση "οκ στη βρήκα, βγάλτα πέρα μόνος σου τώρα". Μάλλον νομιζε οτι πήρα το πλακέ σκουπάκι του σουιφερ για να τον κυνηγήσω αλλα του ελεγα "βγες εξω ρε μαλάκα, για την κατσαρίδα το παίρνω, όχι για σένα".
Ανένδοτος. Βγάλτα πέρα μόνος σου, βούδας στην άμμο του.
I guess we're going solo, είπα στον εαυτο μου.
Παει να ξαναβγει απο το δωματιο Η ΠΟΤΑΝΑ, πλατς με το σουίφερ. Παω να τη σύρω να την πεταξω εξω, ζούσε Η ΠΟΤΑΝΑ.
Την πεταω. Ψεκάζω το σημειο καλού κακού για αυγά. Πάντα το κάνω.
Επιστρέφω στον υπολογιστή. Λεω "του πουστη παντα μια ειναι ανα Χ μέρες" ξεχνωντας τον κανόνα οτι ειναι παντα κι άλλη τριγυρω, σαν τους Χιώτες πάνε, δυο-δυο.
Βγαινει ο Άρμιν απο την τουαλέτα του, κι αρχίζει πάλι το κυνηγι. Λεω δε μπορεί αυτο το καλωδιο το χει βαλει στο ματι. Σηκωνομαι βλέπω στο ιδιο σημειο κι άλλο τέρας.
ΠΛΑΤΣ κι αυτή την ΠΟΤΑΝΑ με το σουίφερ. Κουνιότανε. Της λεω "τι κουνιέσαι μωρή πόρνη του ελέους, εδω θα γίνει ο τάφος σου, 3 η ώρα να μη μπορώ να ησυχάσω". Αγιες μέρες κι όλας πήγε η βλασφημία σύννεφο.
Πεταγω και αυτό το κουφάριον έξω, εγγύς στην αδελφή της.
Πιάνω τον Άρμιν μετα όλο χαρά. "Αγοράκι μου, τιγράκι μου, κυνηγάκι μου, θα σε παρω να πάμε να νοικιασουμε επαρχία να ηρεμήσουμε απο δαυτες". Τι ακουει κι αυτό.
Ευτυχως αυτες τις μερες θα πέσει ξυλόστοκος ή στοκος σιλικονης στις ρωγμες των ξύλων και αφρόστοκος σε κενα αλλού και ΙΣΩΣ ηρεμήσουμε. Αλλά δε θελω να ειμαι εδω του χρονου για να το διαπιστώσω.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.940 μηνύματα.

@Valder μήπως βρίσκεσαι σε ισόγειο;
Κάποτε ζούσα σε ισόγειο και το πρόβλημα ήταν τεράστιο. Σε ημιυπόγεια είναι ακόμα χειρότερο.
Τα τελευταία 15 χρόνια νοικιάζω σε όροφο και έχει μεγάλη διαφορά από τα ισόγεια στο θέμα ποντίκια - κατσαρίδες (ναι στο ισόγειο είχα και ποντίκια / άλλο δράμα να κυνηγάει ο σκύλος σου το mouse μέσα στο σπίτι / true story).
Πάντως το λένε, ειδικά φέτος έχουμε τρελή έξαρση στην Αθήνα σε κατσαριδοσατανάδες.
Κάποτε ζούσα σε ισόγειο και το πρόβλημα ήταν τεράστιο. Σε ημιυπόγεια είναι ακόμα χειρότερο.
Τα τελευταία 15 χρόνια νοικιάζω σε όροφο και έχει μεγάλη διαφορά από τα ισόγεια στο θέμα ποντίκια - κατσαρίδες (ναι στο ισόγειο είχα και ποντίκια / άλλο δράμα να κυνηγάει ο σκύλος σου το mouse μέσα στο σπίτι / true story).
Πάντως το λένε, ειδικά φέτος έχουμε τρελή έξαρση στην Αθήνα σε κατσαριδοσατανάδες.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.787 μηνύματα.

Ναι ισόγειο δυστυχώς αλλά και ευτυχώς γιατί βολεύει σε άλλα θέματα.@Valder μήπως βρίσκεσαι σε ισόγειο;
Και το χω δει και εγω οτι εχουμε τρελή εξαρση φέτος. Η βλακεία ειναι οτι και επαρχία να πας, παλι ισογειο είσαι κατα πάσα πιθανοτητα αμα ειναι χαμηλή η δόμηση πχ κανα χωριουδάκι. Εκει να δεις κατι τανκς που έχει.
Ταιλάνδη, με διαμερισμα στον 4ο-5ο ή και 20ο όροφο, το χω πει εγω. Πρέπει.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.129 μηνύματα.

Εμείς εδώ έχουμε έξαρση σε σαρανταποδαρούσες κάθε καλοκαίρι. Είναι και επικίνδυνες γιατί κάνουν δυνατό πρήξιμο αν σε δαγκώσουν. Πάλι χθες βράδυ αργά -δεύτερη φορά που συμβαίνει- εκεί που καθόμουν στον υπολογιστή ένιωσα ποδαράκια να ανεβαίνουν το πόδι μου αλλά αυτή τη φορά ξέροντας τι είναι η αντίδραση ήρθε σε δευτερόλεπτα με ninja σφαλιάρα την έριξα κάτω και με σάλτο σαν του Νικοπολίδη με την παντόφλα την πρόλαβα πριν ξεφύγει και την τσάκισα.
ΤΑΝΕΣ.
ΤΑΝΕΣ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 174 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- charmander
- Υδροχόος
- giannhs2001
- Skiyo
- Chem2000
- AggelikiGr
- taketrance
- Joji
- Unicex
- Unboxholics
- iew
- Ουριήλ
- fmarulezkd
- Pyotr_Krasnov
- chester20080
- Micro
- vas 78
- pistoli
- American Economist
- Kate1914
- rafaela11
- louminis
- hihat1
- Poirot
- Wonderkid
- johnsala
- Hased Babis
- kalhkardia
- touvlo
- redpointer
- globglogabgalab
- fourkaki
- vasilis123321
- Memetchi
- Μήτσος10
- Luludaki
- Helen06
- Bopajgo
- Εριφύλη
- ROM32
- Libertus
- phleidhs
- User2350
- Fernando_A
- camil
- marww
- plus i bo?
- Ilma
- arko
- Abiogenesis
- Δροσουλίτης
- Meow
- Αναστασία197
- Ariana2018
- jj!
- ivrock
- eukleidhs1821
- Εχέμυθη
- ggl
- Don25
- J.Cameron
- Αντικειμενικός
- Nina-nana
- orestis_kritikos
- nobody8
- Wilsongeo
- parrot/παπαγάλος
- fretoe
- snowy
- Citylights
- grtt
- BFPSS
- Mt73
- Ωρορα
- Stelios725
- ΘανάσοςG4
- Viedo
- fockos
- Μαυρίκιος
- gademis
- Venom17
- Appolon
- aladdin
- salamiaeros
- sunsetpp
- Nikos 7
- Lvh
- physicscrazy
- constansn
- Nickx
- Johnman97
- T C
- leo41
- Paragontas7000
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.