Padme Εκκολαπτόμενο μέλος Η xanax party αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 358 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2016 στις 23:10 Η Padme έγραψε: #21 20-03-16 23:10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2016 στις 23:25 Η Polymnia έγραψε: #22 20-03-16 23:25 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: εγώ πιο πολύ φτιάχνω απλά για να χω κάτι να πίνω ( φίλτρου είναι καλή περιπτωση ). Αυτό το "δεν ξυπνάω χωρις καφέ" δε το είχα ποτέ και δεν κατάλαβα και ποτέ πώς το εννοούν όλοι. Click για ανάπτυξη... the truth has been spoken ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2016 στις 23:25 Η Polymnia έγραψε: #22 20-03-16 23:25 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: εγώ πιο πολύ φτιάχνω απλά για να χω κάτι να πίνω ( φίλτρου είναι καλή περιπτωση ). Αυτό το "δεν ξυπνάω χωρις καφέ" δε το είχα ποτέ και δεν κατάλαβα και ποτέ πώς το εννοούν όλοι. Click για ανάπτυξη... the truth has been spoken ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: εγώ πιο πολύ φτιάχνω απλά για να χω κάτι να πίνω ( φίλτρου είναι καλή περιπτωση ). Αυτό το "δεν ξυπνάω χωρις καφέ" δε το είχα ποτέ και δεν κατάλαβα και ποτέ πώς το εννοούν όλοι. Click για ανάπτυξη... the truth has been spoken ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.