Neraida
Επιφανές μέλος

Μου έχει τύχει να μου κάνει πρόταση να πάμε να φάμε και όταν κοντεύει η ώρα της πληρωμής, να μου λέει, αα ξέχασα να βγάλω λεφτά, να πάω στη τράπεζα να πάρω?
Ναι πήγαινε...περιμένω!!!
Ναι οκ, αυτο ειναι γελοιο, οταν γινεται καθως ερχεται ο λογαριασμος...καλο ειναι να λεγεται απο νωρις

Γκαις, προτιμω παντως ο αλλος να μου πει στην ψυχρα οτι σημερα δεν ...., παρα να μου το παιξει αμερικανακι...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάνια9018
Νεοφερμένο μέλος

Βέβαια...πως νιώθει μια κοπέλα που βγαίνει πρώτο ραντεβού, εκείνος ειναι οκ μαζί της και κανει τα έξοδα και καπου στο ενδιάμεσο χαλάει το ραντεβού κ δν υπάρχει μέλλον?Εγώ τουλάχιστον ενιωσα ασχημα μετά... και πληρωσε κ δν έγινε τίποτα στο τέλος... Ισως θα πρεπε να πληρωνα κ εγώ ε?? ....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Heptamer
Δραστήριο μέλος

Θεμα αρχής - πέρα απο παγιωμένη αβρότητα.

Ωστόσο,αυτο δε σημαίνει πως εσαεί θα ειναι σπονσορας.

Αν οι γυναίκες επιθυμουν να ειναι ισότιμες,θα συνεισφέρουν.

Οχι ισότητα εκεί που μας συμφέρει και εκεί που δε μας συμφέρει,ποιούμε την νήσσαν και επικαλούμαστε ανδρικά στερεότυπα και αβροφροσύνες...

και καπου στο ενδιάμεσο χαλάει το ραντεβού κ δν υπάρχει μέλλον?Εγώ τουλάχιστον ενιωσα ασχημα μετά... και πληρωσε κ δν έγινε τίποτα στο τέλος... Ισως θα πρεπε να πληρωνα κ εγώ ε?? ....
Δε χρειάζεται να νιωθεις άσχημα

Αυτά ειναι συνηθισμένα ρίσκα που που δε μπορουν να αποφύγουν και μοιραία αποδέχονται οι άνδρες

peiraias city..
Νεοφερμένο μέλος

Γιατι κακα τα ψεμματα η κοπελα σε κανει να πετας στα συννεφα...Γιαυτο βοηθησε την να σε ακολουθησει...
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Σιγουρα ειναι μια κινηση καλης θελησης, αλλα απ'τη μια νομιζω οτι κομπλαρει αδικαιολογητα τους μη εχοντες, απ'την αλλη οταν ειναι δεδομενη χανει και την αξια της.
peiraias city..
Νεοφερμένο μέλος

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από peiraias city..:Μετα απο πολυ καιρο μπορει να αφησει τη κοπελα να πληρωσει..Αλλα να πληρωσει οχι να κερασει..
"Να πληρωσει, οχι να κερασει" ??

love_angel
Επιφανές μέλος

"Να πληρωσει, οχι να κερασει" ??![]()
προφανως εννοει να πληρωσει τα δικα της, οχι και τα δικα του...
peiraias city..
Νεοφερμένο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Τελικά "είναι θέμα αρχών" ή αναγκαιότητα επειδή "είναι δύσκολο να κυκλοφορήσεις κοπέλα αλλιώς"; Είθισται πρώτα να αποφασίζουμε ποιά είναι η άποψη μας και έπειτα να επιχειρηματολογούμε υπέρ της...Ειναι δυσκολο να κυκλοφορησεις μια κοπελα αυτη την εποχη χωρις να μπορεις να κανεις εστω αυτο..Δε ξερω πως ακουγεται αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου..Ειναι θέμα αρχων..Θεμα σκεψης..
Πλούσια σε αισθήματα ή σε χρήματα; Πάλι μπερδεύεις...Οσο κι αν εισαι οτι κι αν κανεις η κοπελα πρεπει να αισθανεται βασιλισσα...Δεν εχει σημασια το μεγεθος του πυργου της κ οσων μπορεις να της προσφερεις...Σημασια εχει να προσπαθεις ομως να τη κανεις να νιωθει ετσι..Να της το δειχνεις με καθε τροπο...Ειτε ο πυργος ειναι μικρος ειτε ειναι ενα ολοκληρο βασιλειο σημασια εχει να υπάρχει...Και εκεινη να το νιωθει και να το βλεπει αυτο...Βασιλιας και πλουσιος μπορει να μην εισαι...Βασιλισσα κ πλουσια σε αισθηματα ομως πρεπει να ειναι...Και αυτο εξαρταται απο μας τους ανδρες....
Γιατι κακα τα ψεμματα η κοπελα σε κανει να πετας στα συννεφα...Γιαυτο βοηθησε την να σε ακολουθησει...
Και από που προκύπτει ότι ο άντρας μπορεί να χρησιμοποιήσει το χρήμα για να "κάνει την κοπέλα να νιώσει βασίλισσα" ενώ η γυναίκα δεν μπορεί να κάνει το ίδιο;
Και τέλος, μην νομίζεις ότι η κοπέλα σε κάνει να "πετάς στα σύννεφα" ανιδιοτελώς, για να είναι μαζί σου προφανώς ισχύει και το αντίστροφο (κι αν όχι μιλάμε για αρρωστημένες καταστάσεις).
fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος

Τελικά "είναι θέμα αρχών" ή αναγκαιότητα επειδή "είναι δύσκολο να κυκλοφορήσεις κοπέλα αλλιώς"; Είθισται πρώτα να αποφασίζουμε ποιά είναι η άποψη μας και έπειτα να επιχειρηματολογούμε υπέρ της...
Πλούσια σε αισθήματα ή σε χρήματα; Πάλι μπερδεύεις...
Και από που προκύπτει ότι ο άντρας μπορεί να χρησιμοποιήσει το χρήμα για να "κάνει την κοπέλα να νιώσει βασίλισσα" ενώ η γυναίκα δεν μπορεί να κάνει το ίδιο;
Και τέλος, μην νομίζεις ότι η κοπέλα σε κάνει να "πετάς στα σύννεφα" ανιδιοτελώς, για να είναι μαζί σου προφανώς ισχύει και το αντίστροφο (κι αν όχι μιλάμε για αρρωστημένες καταστάσεις).
Μα μισέλ δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Είναι κακή παραδοσιακή αξία η γυναίκα να είναι κλεισμένη στην κουζίνα και καλή παραδοσιακή αξία να πληρώνει πάντα ο άντρας. Δεν καταλαβαίνεις τα αυτονόητα μερικές φορές...

peiraias city..
Νεοφερμένο μέλος

Τελικά "είναι θέμα αρχών" ή αναγκαιότητα επειδή "είναι δύσκολο να κυκλοφορήσεις κοπέλα αλλιώς"; Είθισται πρώτα να αποφασίζουμε ποιά είναι η άποψη μας και έπειτα να επιχειρηματολογούμε υπέρ της...).
Ειναι θέμα αρχών φιλη μου.. Η αναγκαιοτητα ερχεται μετα..Οπως ειπες ειναι δυσκολο...Αλλα υπάρχουν και κάποιοι που λειτουργουν με το στυλ..''ΠΑμε μωρε και οτι γινει.." Δεν παει ετσι.Σε αυτους αναφερομαι..Υπαρχει ναι η αναγκαιότητα γιατι ειναι δυσκολο αλλα εκει που πρεπει να διαλεξεις ποιο ειναι το σωστο να κανεις ερχεται η σειρα των αρχων που εχεις...Και ετσι λειτουργεις..
Πλούσια σε αισθήματα ή σε χρήματα; Πάλι μπερδεύεις...
Δεν είναι το ιδιο η κοπέλα να ''χρησιμοποιησει'' οπως λες το χρημα για να κανει τον αντρα βασιλια..Δεν φαινεται ωραιο..Και οπως και να χει δε συμβαδιζει με τισ αποψεις μου.. Πλουσια εννοω σε αισθήματα και με όσα τισ προσφερει ενας αντρας..Οχι στο να εχει λεφτα..Είναι ότι πιο όμορφο ο αντρας να της παρεχει αν οχι τα παντα που υπαρχουν στο κοσμο , τα παντα μεσα στα πλαισια που εκεινος μπορει.Τα παντα αναλογα με τις δυνατοτητες του..Αλλα τα παντα..Οσα πιο πολλα μπορει.. Οσο για το ανιδιοτελως που ειπες ΠΡΟΦΑΝΩΣ και εκεινη νιώθει το ίδιο η κατι παρομοιο..Δεν είπα το αντίθετο...Απλα είμαι της αποψης οπως ειπα κ πριν ο αντρας ειναι πιο ωραιο να δινει ολα οσα μπορει να το δειχνει και να την εχει βασιλισσα..Δεν ειναι οτι καλυτερο για μενα αν τα λεφτα γιατι εσυ ανεφερες αυτο το θεμα να τα έχει μονο η γυναικα...Εγω δεν ειπα οτι το σημαντικο ειναι τα λεφτα αλλα η προθεση , τα αισθηματα , οι κινησεις κ ολα αυτα.Τα λεφτα ερχονται μετα να συμπληρωσουν...
Άγγελος
Επιφανές μέλος

το χρημα δεν ειναι ουτε ανδρικο ουτε γυναικειο χαρακτηριστικο..χαρτια ειναι...
και οποιος απορριψει δεχτει το ετερον ημισυ μονο λογω κερασματος ή μη..τοτε εχει ενα μεγαλο κενο στο κεφαλι του και μπορει να τα βρει μπροστα του με τετοιες επιλογες...
οπως δεν ισχυει..το ." Με τον παρα μου και την κυρα μου' δεν ισχυει και ειναι το ιδιο ηλιθιο το "Ειμαι γυναικα με περισσοτερα λεφτα απο τον ανδρα αρα ειμαι ισχυροτερη-ανωτερη αυτου.."
ας αφησουμε τα παλιοχαρτα και ας κοιταξουμε τον ανθρωπο "Που τα παραγει εξαρχης"
Subject to change
e-steki.gr Founder

Δεν είπα εγώ ότι είναι δύσκολο (ούτε καν πιστεύω κάτι τέτοιο), εσύ το είπες. Εγώ το ανέφερα εντός εισαγωγικών.Ειναι θέμα αρχών φιλη μου.. Η αναγκαιοτητα ερχεται μετα..Οπως ειπες ειναι δυσκολο...Αλλα υπάρχουν και κάποιοι που λειτουργουν με το στυλ..''ΠΑμε μωρε και οτι γινει.." Δεν παει ετσι.Σε αυτους αναφερομαι..Υπαρχει ναι η αναγκαιότητα γιατι ειναι δυσκολο αλλα εκει που πρεπει να διαλεξεις ποιο ειναι το σωστο να κανεις ερχεται η σειρα των αρχων που εχεις...Και ετσι λειτουργεις..
Πέραν αυτού, δυσκολεύομαι να αντιληφθώ τη συλλογιστική πορεία στο παραπάνω (αν υφίσταται). Αν κάποιος άλλος την αντιλαμβάνεται, ας μου εξηγήσει κι εμένα.
Αφού τελικά όλα καταλήγουν σε "δεν είναι το ίδιο", "δεν φαίνεται ωραίο", "έτσι μου μάθανε", τότε γιατί χαλάτε φαιά ουσία προσπαθώντας να το κάνετε να φανεί λογικά τεκμηριωμένο;Δεν είναι το ιδιο η κοπέλα να ''χρησιμοποιησει'' οπως λες το χρημα για να κανει τον αντρα βασιλια..Δεν φαινεται ωραιο..Και οπως και να χει δε συμβαδιζει με τισ αποψεις μου.. Πλουσια εννοω σε αισθήματα και με όσα τισ προσφερει ενας αντρας..Οχι στο να εχει λεφτα..Είναι ότι πιο όμορφο ο αντρας να της παρεχει αν οχι τα παντα που υπαρχουν στο κοσμο , τα παντα μεσα στα πλαισια που εκεινος μπορει.Τα παντα αναλογα με τις δυνατοτητες του..Αλλα τα παντα..Οσα πιο πολλα μπορει.. Οσο για το ανιδιοτελως που ειπες ΠΡΟΦΑΝΩΣ και εκεινη νιώθει το ίδιο η κατι παρομοιο..Δεν είπα το αντίθετο...Απλα είμαι της αποψης οπως ειπα κ πριν ο αντρας ειναι πιο ωραιο να δινει ολα οσα μπορει να το δειχνει και να την εχει βασιλισσα..Δεν ειναι οτι καλυτερο για μενα αν τα λεφτα γιατι εσυ ανεφερες αυτο το θεμα να τα έχει μονο η γυναικα...Εγω δεν ειπα οτι το σημαντικο ειναι τα λεφτα αλλα η προθεση , τα αισθηματα , οι κινησεις κ ολα αυτα.Τα λεφτα ερχονται μετα να συμπληρωσουν...
Ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι ότι στο παραπάνω απλώς αναφέρεις την άποψη σου και δεν την τεκμηριώνεις. Όχι ότι είναι κακό αυτό, αλλά ελπίζω ότι δεν είσαι under the impression ότι έθεσες και λογικά επιχειρήματα για να την υποστηρίξεις, ε;

Εγώ το ανέφερα;;; Εσύ επί πόσα posts προσπαθείς να "αποδείξεις" ότι ο δρόμος για την καρδιά μιας γυναίκας περνάει από το πορτοφόλι του άντρα!Δεν ειναι οτι καλυτερο για μενα αν τα λεφτα γιατι εσυ ανεφερες αυτο το θεμα να τα έχει μονο η γυναικα...
Isiliel
Επιφανές μέλος

"Βασίλισσα" αισθάνεται μια γυναίκα, όταν έχει δίπλα της ένα "βασιλιά"...Οσο κι αν εισαι οτι κι αν κανεις η κοπελα πρεπει να αισθανεται βασιλισσα...
Μ' αρέσει η ρομαντική σου προσέγγιση, αλλά...
...γιατί να στερήσεις από τη γυναίκα που θα έχεις δίπλα σου, τη δυνατότητα "να σε κάνει βασιλιά";Αλλα να πληρωσει οχι να κερασει..

peiraias city..
Νεοφερμένο μέλος

"Βασίλισσα" αισθάνεται μια γυναίκα, όταν έχει δίπλα της ένα "βασιλιά"...
Μ' αρέσει η ρομαντική σου προσέγγιση, αλλά...
...γιατί να στερήσεις από τη γυναίκα που θα έχεις δίπλα σου, τη δυνατότητα "να σε κάνει βασιλιά";![]()
Πιστεύω πως δε σε κανει έτσι βασιλια...Έχει αλλους τροπους καθε γυναικα...
Isiliel
Επιφανές μέλος

peiraias city..
Νεοφερμένο μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Φαντάζομαι πως αν γνώριζε μια κοπέλα που δεν αισθανόταν άνετα να κερνάει μόνο εκείνος και ήθελε κι εκείνη να κερνάει, δεν θα της έλεγε όχι. Απλώς περιγράφει αρκετά γλαφυρά και περιγραφικά από ποια συναισθήματα ωθείται και κερνάει. Από αυτό μέχρι του να το θεωρήσει οποιοσδήποτε δεδομένο, για μένα τουλάχιστον υπάρχει μεγάλη απόσταση.
Isiliel
Επιφανές μέλος

Οι "αντρικοί τρόποι" περιορίζονται στο πορτοφόλι;

"Κερασμένα από μένα τα ποτά, κερασμένο από σένα το μετά" ;;;
(μάλλον η συζήτηση κάνει κύκλο...σταματάω

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- touvlo
- Natalia26
- Requiem
- iren
- Ωρορα
- thequickbrownfox
- thenutritionist
- paolo1
- okatapeltis
- Μήτσος10
- lugar
- Nat21
- Janne 007
- Human being
- KostasPan
- JimmyIT
- SlimShady
- kalhkardia
- Jack of Spades
- taketrance
- Roulaki
- Paragontas7000
- Joji
- charmander
- Memetchi
- Ilma
- spring day
- camil
- User2350
- vasilikileo1988
- rafaela11
- Anonymous girl
- parrot/παπαγάλος
- Εριφύλη
- tsiobieman
- giannhs2001
- Scandal
- Wonderkid
- fourkaki
- back2967
- hirasawayui
- Chrysak25
- Nickx
- Sevasti
- Stelios725
- Mt73
- Athens2002
- CiNeFiL
- Panos_02
- ggl
- T C
- Viedo
- Εχέμυθη
- Johnny15
- Libertus
- georgianna
- Ria99
- Citylights
- ag97
- physicscrazy
- kapa1405
- πεταλουδα001
- norbit
- Superhuman
- Danaoula2020
- American Economist
- Καμικάζι_αγαπη_μου
- Anna@2020
- Serotonin
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.