SICX
Διάσημο μέλος

και η μια και η αλλη version δεν ειναι κακεςκαλο ειναι να υπαρχει ποικιλια...
![]()
θα χασεις ετσι ομως τη μαγεια τη λιτης βολτας....οπου μονο οι ψυχες σας παιζουν κι οχι φαγητα που δεν τρωγωνται (η φανατικος ΚΑΤΑ του γκουρμε...εχω φαει ναι)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πατρεύς
Περιβόητο μέλος

σωστα..
το πιο ωραιο,,περπατημα,,παγκακι..
και κανα σουβλακι πιτα για χορταση..![]()
Καὶ ὰπὸ ἕνα κουτάκι μπύρα ὁ καθένας καὶ μετὰ νὰ κάνετε διαγωνισμὸ ῥεψίματος

Δὲ βγαίνεις καὶ μὲ τὸ φίλο σου τὸ Μῆτσο ἀπ' τὸ στρατό, μὲ κοπέλα βγαίνεις

Ἐγὼ πάντως, σὲ πρῶτο ραντεβού, κὶ ἔνα σακουλάκι πασατέμπο νά πάρουμε (πρᾶγμα πολὺ πιθανὸ μὲ τὴν πεῖνα ποὺ ἔρχεται), δὲν ὑπάρχει περίπτωση νὰ μὴν τὸ κεράσω καὶ πέστε με ὅπως θέλετε οἱ «προοδευτικοί»!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

1.ειπα: και τις δυο version .....δεν χανω καμια μαγεια ...θα χασεις ετσι ομως τη μαγεια τη λιτης βολτας....οπου μονο οι ψυχες σας παιζουν κι οχι φαγητα που δεν τρωγωνται (η φανατικος ΚΑΤΑ του γκουρμε...εχω φαει ναι)

2.η γαλλικη κουζινα δεν ειναι απαραιτητα γκουρμε (ουτε και μενα μ'αρεσει η γκουρμε κουζινα) ....Επισης στο τραπεζι δεν τρως απαραιτητως το φαγητο...τρως με τα ματια τον παρταινερ...αν ειναι καλυτερος απο το πιατο..

SICX
Διάσημο μέλος

1.ειπα: και τις δυο version .....δεν χανω καμια μαγεια ...
2.η γαλλικη κουζινα δεν ειναι απαραιτητα γκουρμε (ουτε και μενα μ'αρεσει η γκουρμε κουζινα) ....Επισης στο τραπεζι δεν τρως απαραιτητως το φαγητο...τρως με τα ματια τον παρταινερ...αν ειναι καλυτερος απο το πιατο..κι αυτο μαγεια ειναι...
![]()
εγω λεω ή το ενα ή το αλλο....ενω στη βολτα δεν μπορεις να τον φας ε?

Άγγελος
Επιφανές μέλος

καλη ιδεα.Καὶ ὰπὸ ἕνα κουτάκι μπύρα ὁ καθένας καὶ μετὰ νὰ κάνετε διαγωνισμὸ ῥεψίματος

αφου θα την κερασω που θα την κερασω λουκανικο μετα..Ἐγὼ πάντως, σὲ πρῶτο ραντεβού, κὶ ἔνα σακουλάκι πασατέμπο νά πάρουμε (πρᾶγμα πολὺ πιθανὸ μὲ τὴν πεῖνα ποὺ ἔρχεται), δὲν ὑπάρχει περίπτωση νὰ μὴν τὸ κεράσω καὶ πέστε με ὅπως θέλετε οἱ «προοδευτικοί»!
τι να το κανει πριν το πασατεμπο?

love_angel
Επιφανές μέλος

underwater
Περιβόητο μέλος

Α, όχι, εγώ πάντα κερνώ με την καρδιά μου, είναι θέμα όπως έγραψα χαρακτήρα !
Δηλαδή αν βγεις με κάποια και ανακαλύψεις ότι έχει πολλά χαρακτηριστικά που δεν σου αρέσουν, σε σημείο που να μην θέλεις να την ξαναδείς, και πάλι με την καρδιά σου θα κεράσεις ή λόγω των κοινωνικών συμβάσεων; Ή μήπως δεν θα κεράσεις; Είναι δυνατό να κερνάμε με την καρδιά μας κάποιον που δεν εκτιμάμε;
Καταρχάς δεν αμφισβήτησα την πείρα σου. Από εκεί και πέρα εγώ στάθηκα στο ότι η κίνηση του να πληρώσει ο άντρας στο 1ο ραντεβού δεν σημαίνει τίποτα. Είναι απλά κοινωνική σύμβαση και όχι κίνηση φροντίδας. Δεν σου δείχνει το συγκεκριμένο ότι ο χ άντρας σε φροντίζει καθώς είναι κάτι που κάνουν όλοι, ή at least το 99%. Σε μένα έχει τύχει να βγω ραντεβού στο οποίο περάσαμε χάλια και μολαταύτα ο συνοδός ήθελε να πληρώσει. Βέβαια το δέχτηκα επειδή μου φάνηκε ηλίθιο να αρχίσω να φιλοσοφώ για την υποκρισία της πράξης, αλλά γεγονός είναι ότι δεν αισθάνθηκα καθόλου ωραία.Έχω βγει πάρα πολλά πρώτα ραντεβού και νομίζω πως μπορώ να καταλάβω πότε ο άλλος πληρώνει επειδή θέλει και πότε επειδή νιώθει πως έτσι πρέπει. Αλλά ακόμα κι αν το κάνει γιατί αυτό θεωρεί πως είναι το σωστό, και πάλι δεν μπορώ να αισθανθώ άσχημα που πλήρωσε δέκα ευρώ για μένα - ούτε να αισθανθώ πως με πληρώνει ή γίνεται χορηγός ή δεν ξέρω τι άλλο υπερβολικό ακούστηκε εδώ μέσα! Πέρα από αυτό μου έχει τύχει δύο φορές να βγάλει ο άλλος πεντάευρω και τελικά πλήρωσα εγώ (δεν έχω χειρότερο από το μισά - μισά). Και τέλος πάντων ο Φαντασμένος νομίζω με καλύπτει απόλυτα:
Επίσης εγώ δεν ανέφερα πουθενά ότι αν αφήσεις τον άλλο να πληρώσει στο 1ο ραντεβού γίνεται και χορηγός σου. Ξέρω όμως πάρα πολλές κοπέλες που απαιτούν από τον συνοδό τους να τις κερνάει πάντα (ακόμα και ταξίδια), αλλιώς δε νοούνται να είναι μαζί του. Προς Θεού, δεν λέω ότι είναι κακό να σου κάνει δώρο ο αγαπημένος σου διακοπές, αλλά δεν το θεωρώ υποχρέωσή του, όπως επίσης δεν θεωρώ υποτιμητικό το να κάνει η γυναίκα το συγκεκριμένο δώρο.

η κίνηση του να πληρώσει ο άντρας στο 1ο ραντεβού δεν σημαίνει τίποτα. Είναι απλά κοινωνική σύμβαση και όχι κίνηση φροντίδας. Δεν σου δείχνει το συγκεκριμένο ότι ο χ άντρας σε φροντίζει καθώς είναι κάτι που κάνουν όλοι, ή at least το 99%.
Ακριβώς. Πέρα από όλα τα υπόλοιπα είναι τελικά κι υποκρισία.
Ερώτηση προς άντρες: Είστε ραντεβού με μια κοπέλα που όσο περνάει η ώρα καταλαβαίνετε οτι καλή χρυσή, αλλά δε σας κάνει. Τι θα κάνετε όταν έρθει ο λογαριασμός;
α) Θα πληρώσετε γιατί είστε τζέντλεμαν και έτσι προστάζει η κοινωνική ηθική - θα σας κακοφανεί όμως.
β) Θα πληρώσετε με ευχαρίστηση γιατί είστε λαρτζ τύπος και δεν έχει σημασία που δε θα γίνει κάτι μεταξύ σας, περάσατε δυο ωραίες ώρες.
γ) Θα ζητήσετε να πληρώσετε μισά μισά αφού δε θα γίνει τίποτα και τυπικά είστε γνωστοί ή φίλοι.
δ) Κάποια άσχετη επιλογή που σίγουρα κάποιος καλοθελητής θα συμπληρώσει εδώ (εκτός αν είναι ο Σιντ που για χάρη του βάζω κι άλλες επιλογές

D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Δηλαδή αν βγεις με κάποια και ανακαλύψεις ότι έχει πολλά χαρακτηριστικά που δεν σου αρέσουν, σε σημείο που να μην θέλεις να την ξαναδείς, και πάλι με την καρδιά σου θα κεράσεις ή λόγω των κοινωνικών συμβάσεων; Ή μήπως δεν θα κεράσεις; Είναι δυνατό να κερνάμε με την καρδιά μας κάποιον που δεν εκτιμάμε;
No problem, πάλι θα πλήρωνα !Ερώτηση προς άντρες: Είστε ραντεβού με μια κοπέλα που όσο περνάει η ώρα καταλαβαίνετε οτι καλή χρυσή, αλλά δε σας κάνει. Τι θα κάνετε όταν έρθει ο λογαριασμός;
parafernalia
Περιβόητο μέλος

Ερώτηση προς άντρες: Είστε ραντεβού με μια κοπέλα που όσο περνάει η ώρα καταλαβαίνετε οτι καλή χρυσή, αλλά δε σας κάνει. Τι θα κάνετε όταν έρθει ο λογαριασμός;
To β) 8)
underwater
Περιβόητο μέλος

Ναι, αλλά δεν λες τον λόγο.No problem, πάλι θα πλήρωνα !
D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Εξάλλου πόσο στοιχίζει ένας καφές και το έχουμε κάνει θέμα λες και θα αγοράσουμε χρυσαφικά;
xrisopsaro
Εκκολαπτόμενο μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

cacofonix
Δραστήριο μέλος

Δεν είναι θέμα κόστους, είναι θέμα νοοτροπίας. Εγώ δεν το κάνω με κάποια που δεν την ξέρω. ΟΚ, το έχω κάνει και θα το ξανακάνω, αλλά μου φαίνεται άσχημα. Δηλαδή με μία που γνώρισα χθες κάπου τυχαία, και βγούμε την άλλη μέρα δεν ξέρω...Δεν είναι τα 2,3,5-10 € αλλά το ότι δεν βγάζουν οι περισσότερες το χέρι στην τσέπη. Δηλαδή το έχουν δεδομένο ότι θα κεράσει ο άντρας...το β κι εγώ.
Εξάλλου πόσο στοιχίζει ένας καφές και το έχουμε κάνει θέμα λες και θα αγοράσουμε χρυσαφικά;
Πριν μερικά χρόνια κυνηγούσα μία...είχε τον καλύτερο κώλο που έχω δει και έχω πιάσει ποτέ...Βγήκαμε, μου λεγε ότι βγαίνει κάθε μέρα για ποτό, της λεω πώς έβγαινες οικονομικά, ε λέει, να είχα γκομενάκι...χορηγό δηλαδή...Και προφανώς έψαχνε για τον επόμενο...Πλήρωσα ή πληρώσαμε, δεν θυμάμαι και δεςν ξαναασχολήθηκα.
Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι τους φίλους μου, τις φίλες μου, θα τους κεράσω, θα με κεράσουν. Με κάποια που βγαίνω πρώτη φορά, δεν ξέρω, μου κάθεται κάπως. Δεν την ξέρω καθόλου, πώς θα κεράσω μια άγνωστη;
underwater
Περιβόητο μέλος

Πριν μερικά χρόνια κυνηγούσα μία...είχε τον καλύτερο κώλο που έχω δει και έχω πιάσει ποτέ...Βγήκαμε, μου λεγε ότι βγαίνει κάθε μέρα για ποτό, της λεω πώς έβγαινες οικονομικά, ε λέει, να είχα γκομενάκι...χορηγό δηλαδή...Και προφανώς έψαχνε για τον επόμενο...Πλήρωσα ή πληρώσαμε, δεν θυμάμαι και δεςν ξαναασχολήθηκα.
Δεν ξανασχολήθηκες, αλλά, όλα κι όλα, το κωλαράκι της το έπιασες (συγγνώμη, δεν κρατήθηκα!

Άγγελος
Επιφανές μέλος

αλλο το να,αλλο το αλλο..Δεν ξανασχολήθηκες, αλλά, όλα κι όλα, το κωλαράκι της το έπιασες (συγγνώμη, δεν κρατήθηκα!).

cacofonix
Δραστήριο μέλος

Ε να βγουν τα έξοδα...Η πλάκα ποια είναι, σόρρυ για το off topic, ότι είχαμε δώσει ραντεβού πχ 5 το απόγευμα και με πήρε τηλ. γιατί είχε πάει 5.30 και εγώ κοιμόμουνα...Εφαγε και στήσιμο καμιά ώρα...Δεν ξανασχολήθηκες, αλλά, όλα κι όλα, το κωλαράκι της το έπιασες (συγγνώμη, δεν κρατήθηκα!).

Mixalhs kotsian
Νεοφερμένο μέλος

Guest 515609
Επισκέπτης

Γιατι?Το γραφει πουθενα αυτο που λες?Επειδη ετσι κανεις εσυ δεν σημαινει οτι ειναι δεδομενο και πρεπει να το κανουμε ολοι μαςφυσικα και θα πληρωσουμε εμεις οι αντρες στο πρωτο ραντεβου
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- touvlo
- Natalia26
- Requiem
- iren
- Ωρορα
- thequickbrownfox
- thenutritionist
- paolo1
- okatapeltis
- Μήτσος10
- lugar
- Nat21
- Janne 007
- Human being
- KostasPan
- JimmyIT
- SlimShady
- kalhkardia
- Jack of Spades
- taketrance
- Roulaki
- Paragontas7000
- Joji
- charmander
- Memetchi
- Ilma
- spring day
- camil
- User2350
- vasilikileo1988
- rafaela11
- Anonymous girl
- parrot/παπαγάλος
- Εριφύλη
- tsiobieman
- giannhs2001
- Scandal
- Wonderkid
- fourkaki
- back2967
- hirasawayui
- Chrysak25
- Nickx
- Sevasti
- Stelios725
- Mt73
- Athens2002
- CiNeFiL
- Panos_02
- ggl
- T C
- Viedo
- Εχέμυθη
- Johnny15
- Libertus
- georgianna
- Ria99
- Citylights
- ag97
- physicscrazy
- kapa1405
- πεταλουδα001
- norbit
- Superhuman
- Danaoula2020
- American Economist
- Καμικάζι_αγαπη_μου
- Anna@2020
- Serotonin
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.